disorder Δημοσιεύτηκε June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2008 Ποια απο τις παρακατω λετε να παρω? Δε θελω να ξοδεψω πολλά λεφτα.Σε ανάλυση 640x480 to video φενεται καλά η αλλοιωμένα? Με ενδιαφέρει το βίντεο κυρίως για msn http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978345&product=887412 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978345&product=873187 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 εγω παντως εχω την vx-3000 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..την πηρα σε εκδοση οεμ(νομιζω ετσι λεγεται) μονο η καμερα,χωρις κουτια κτλ..~20€..τσαμπα :p και κατεβαζεις τους drivers..αν εισαι απο σαλονικα ,πες μου να σου πω το μαγαζι! ΥΣ: η αναλυση της vx-3000 δεν ειναι 0.3 αλλα 1.3 :) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης : 1.3 Megapixels Ενσωματωμένο μικρόφωνο: Λαμβάνει αυτόματα την φωνή σας με αξιοσημείωτη καθαρότητα Windows Live Call Button: Πιέστε αυτό το κουμπί και διαλέξτε μία επαφή σας που είναι οnline και αρχίστε μία video κλήση. Universal Βάση : Βάση που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε οθόνη. Εύκαμπτο καλώδιο 1.8 m : Το μακρύ εύκαμπτο καλώδιο σας δίνει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Video Εφέ : Εκπλήξτε τους φίλους σας με τα ειδικά Video Εφέ, διαθέσιμα κατευθείαν από το Windows Live Messenger Έως 30 FpS : LifeCams απαθανατίζουν την ζωή σε 30 FpS, που σημαίνει οτι τα video που τραβάτε είναι στρωτά και ενιαία. Αυτόματο πρόγραμμα *Face-Tracking* : Κινηθείτε χωρίς να χάνετε η εικόνα σας απο την οθόνη.Το εξελιγμένο Face-Tracking* πρόγραμμα κρατάει το πρόσωπό σας στο κέντρο. *Το: πρόγραμμα Face-Tracking δεν είναι διαθέσιμο όταν γίνεται λήψη σε ανάλυση 1.3MP. : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. June 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 απο Θεσσαλονίκη είμαι.. αν θέλεις στείλε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=39702 και για παραπανω πληροφοριες δες εδώ ! ριξε και μια ματια εδω να δεις αν συμφαιρει με τα μεταφορικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. June 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 σ 'ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Εγω εχω μια creative πολυ απλη.δεν ειμια ευχαριστημενος! προσφατα αγορασα σε εναν φιλο μου δωρο μια hercules 2mp και με πολυ απλη εγκατασταση και πολυ απλη στο χειρισμο απο e-shop νομιζω κοντα στα 25 ευρο. σου την προτεινω !! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 σε αυτα τα λεφτα νομιζω ειναι προτιμοτερο να παρει την ms που του προτεινα...απο ολες τις πλευρες!(αξιοπιστια κυριως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Τα χαρακτηριστικα της καμερας που ειπα ειναι πολυ καλα..και το ωραιο ειναι οτι αναγνωριζετε απο τα windows και χωρις driver!! Σύνδεση: USB 2.0 για βέλτιστη ποιότητα και ταχύτητα (συμβατό με 1.1). Οπτικός αισθητήρας: 2 Mpixels (φωτογραφία με interpolation), 1280x960 pixels (βίντεο με interpolation). Μέγιστη ταχύτητα λήψης βίντεο: 30 fps. Πρόσθετα χαρακτηριστικά: 3 x Ψηφιακό zoom με αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία. Τεχνολογία Travelling-Zoom, η οποία ακολουθεί το πρόσωπο σας και ρυθμίζει το zoom αυτόματα μόλις μπεί παραπάνω απο 1 άτομο στην εικόνα. Συμβατή με προγράματα βιντεοδιάσκεψης (MSN Messenger, VSkype, Yahoo, AOL AIM κ.α.). Ενσωματωμένο μικρόφωνο. Κίνηση 360 μοιρών οριζόντια και 30 μοιρών κάθετα. Universal στήριξη για οθόνες. Καλώδιο USB 1.8m. http://www.e-shop.gr/images/PER/ART2/PER.604009_2.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Είχα αγοράσει μια webcam trust από το e-shop αλλά είχε πρόβλημα ο φακός, την επέστρεψα και μου πίστωσαν το ποσό! Και καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί 3 μέρες που την είχα δεν έμεινα ευχαριστημένος. Σε χαμηλό φωτισμό δεν τα έδειχνε καθαρά και είχε μεγάλη καθυστέρηση και πολλά σπασίματα!:mad: Θέλω μια απλή webcam γύρω στα 20 ευρώ και το μόνο που θέλω είναι να έχει καθαρή εικόνα ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό και να μην έχει καθυστερήσεις! :confused:Ενσωματομένα μικρόφωνα κλπ δεν με ενδιαφέρουν, αλλά αν είναι καλή η cam και είναι κοντά στην τιμή που έγραψα οκ! Σκέφτομαι για logitech όπως αυτή εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 μια χαρά φαίνεται, καλή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Βρήκα αυτό το βιντεάκι στο youtube με την cam που ανέφερα και δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλή επιλογή τελικά! pixelιάζει πολυ και έχει αρκετή καθυστέρηση! Καμία άλλη καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 εγω παντως εχω την vx-3000 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..την πηρα σε εκδοση οεμ(νομιζω ετσι λεγεται) μονο η καμερα,χωρις κουτια κτλ..~20€..τσαμπα :p και κατεβαζεις τους drivers..αν εισαι απο σαλονικα ,πες μου να σου πω το μαγαζι! ΥΣ: η αναλυση της vx-3000 δεν ειναι 0.3 αλλα 1.3 :) Είδα κάποια βιντεάκια στο youtube.. φαίνεται καλή cam η vx 3000. Στο e-shop έχει 2 ειδών vx 3000 και δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά.. εκτός από την τιμή :p Α.. έχει διαφόρα και στην εγγύηση και οτι η μία είναι DSP!?!? (τί είναι αυτό?:confused:) Η μια είναι αυτή και η άλλη είναι αυτή Σκέφτομαι να πάρω αυτή που έχει 22 ευρώ. Επίσης νομίζω οτι και το e-shop την δίνει σκέτη, χωρίς cd κλπ.. Επίσης και αυτή μου άρεσε.. αλλα μόνο εμφανησιακά. Από ποιότητα μήπως γνωρίζει κάτι για την συγκεκριμένη cam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Τελικά πήρα την vx 3000 σε συσκευασία Bulk. Κατέβασα τους drivers και είναι οκ.. αλλά μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το Face-Tracking και πως γίνετε να βάλω εφέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts