Jump to content

E-TEN Glofiish X610

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας ξαναρωτήσω λοιπόν.

Στο forum εδώ είδα να αναφέρεται οτι έχει RAM 64MB ενώ στα specs λεει 128.Τελικά τι ισχύει?

Αυτονομία πόσο έχει?

στο internet μπαίνει σε όλα τα site?δηλαδή zoo.gr πχ?

• Απαντήσεις 63
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω το χ610 και ενω με τον φορτιστη του σπιτιου φορτιζει μια χαρα οταν το βαζω στο αμαξι ενω δειχνει οτι φορτιζει η μπαταρια,το εικονιδιο κινειται,αυτο δεν φορτιζει δοκιμασα και εναν φορτιστη με usb απο μοτορολα και παλι τα ιδια δεν φορτιζει,ξερει κανεις τι μπορει να φταιει η μηπως για φορτιση αυτοκινητου κανουμε καμια ρυθμιση αλλη

• Administrators
Στο forum εδώ είδα να αναφέρεται οτι έχει RAM 64MB ενώ στα specs λεει 128.Τελικά τι ισχύει?

64MB RAM

128MB ROM

Modpic.gif

Ενώ μιλώ με το Χ610, ξαφνικα χάνει το σήμα αδικαιολόγητα. Άλλες φορές ξαφνικά ο συνομιλητής μου δεν με ακούει ενώ εγώ τον ακούω. Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα??

Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ?(εκτός από το να αλλάξουμε κινητό που απ'ότι φαίνεται ότι πληρώνεις παίρνεις...)

Παρόμοιο πρόβλημα υπήρχε και με μερικές ρομ για το Χ600(συνήθως στις παλαιότερες official). Οπότε με αλλαγή ρομ, είτε με νεότερη official, είτε με κάποια μαγειρεμένη, μπορεί να διορθωθεί.

• 1 month later...

Τώρα μπορώ να βρώ πουθενά το x610?

Το πλαίσιο δεν έχει διαθέσιμα προιόντα glofiish τουλάχιστον στο site...

Thanks Ironwolf!

Πάντως έκανα αναζήτηση και δεν έβγαζε τίποτα

εγώ πήγαινα

Plaisio.gr > Τηλεφωνία & Internet > Κινητή τηλεφωνία > Κινητά τηλέφωνα > Κατασκευαστής: Glofiish(X)

όπου δεν έβγαζε κανένα αποτέλεσμα...

• 1 month later...

Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούργιος στο forum.

Πήρα μεταχειρισμένο το GLOFIISH X610 και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να κάνω restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του??? Επίσης το manual του ξέρετε πως μπορώ να το βρώ?

Ευχαριστώ,

Γιάννης.

• Administrators

Καλώς ήρθες!

Η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε αυτές τις συσκευές ονομάζεται hard reset.

Έχω την εντύπωση ότι γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στο Χ600 με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ.

Modpic.gif

• 2 months later...

καλησπερα!!!

είμαι νέος στο forum και μόλις απέκτησα αυτό το κινητό αλλά έχω ένα προβληματάκι. το ανοίγω και μου βγάζει το εξής μήνυμα "emergency phone calls can be made" χωρίς να μου ζητήσει το pin της κάρτας μου. ξέρει κανείς τι τρέχει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?

• Administrators

Θα έλεγα να δοκιμάσεις και με άλλη SIM. Κάνε πρώτα ένα hard reset όμως και ξαναδοκίμασε.

http://www.hardreset.eu/eten_glofiish_x600_hard_reset_soft_reset_en.html

Modpic.gif

• 1 year later...
παίδες το κιν μου κολλάει στο logo των windows γιατί μου έβγαλε μυν ότι δεν έχω καθόλου χώρο στο κιν αφού δεν έσβηνα παλιά μυν (ως word αποθηκεύονται) και είπα να το κάνω επανεκκίνηση και από τότε και την μπαταρία έβγαλα και το reset πάτησα και πάλι τίποτα. Δεν λέει να μπει. Υπάρχει κάποιος συνδιασμός πλήκτρων για να μπω σε ειδικό μενού safe mode, recovery, για να διορθώσω το πρόβλημα από κει; ευχαριστώ

• Administrators
Δοκίμασε να κάνεις hard reset με τη μέθοδο του συνδυασμού πλήκτρων... http://www.hardreset.eu/eten_glofiish_x600_hard_reset_soft_reset_en.html

Modpic.gif

• The title was changed to E-TEN Glofiish X610