Jump to content

E-TEN Glofiish X900

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

http://pdadb.net/img/x900.jpg

Release Date: September, 2008

Operating System: Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional

CPU: 32bit Samsung S3C6400

CPU Clock: 533 MHz

ROM capacity: 256 MB

RAM capacity: 128 MB

Display Type: color transflective TFT , 65536 scales

Display Resolution: 480 x 640

Display Diagonal: 2.8 "

Audio Output: 2.5mm plug

Expansion Slots: microSD, microSDHC, TransFlash, SDIO

Bluetooth: Bluetooth 2.0 + EDR

Wireless LAN: 802.11b, 802.11g

Analog Radio: FM radio reciever

Built-in GPS: SiRF Star III , 20 channels

Built-in Digital Camera

Main Camera: CMOS sensor, 3.1MP (AF)

Built-in Flash: Mobile light (LED)

Secondary Camera: CMOS sensor, 640x480 pixel

http://www.mobileburn.com/news.jsp?Id=4720

http://www.mobile88.com/cellphone/E-TEN/E-TEN-Glofiish-X900/preview.asp

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1324

Modpic.gif

Δεν προσφέρουν τπτ καινοτόμο (X900 & X610) απλά ακολουθούν την HTC

και το UI πολύ μέτριο...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ontws.

Oson afora to UI... to sygkekrimeno tis fwtografias einai diafimisi tou SPB Mobile Shell 2. :blink:

Μα έχουμε δει και το δικό της σε ένα βιντεάκι με το V900.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Administrators
Eite to thelei, eite oxi, i etairia (dystyxws) den mporei se kamia periptwsi na thewrithei oti bgazei high-end syskeves me apotelesma na apefthynetai se mia merida tou agorastikou koinou me ligoteres apaitiseis.

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους!

Εδω και κάτι μέρες διαβάζω για τα windows mobile phones γιατί θέλω να πάρω και εγώ ενα (το πρώτο μου) και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.

Τι παραπάνω έχει ας πούμε το Diamond της HTC που δεν εχει αυτο? αν και δεν ξέρουμε πολλά ακόμα.

Γιατί εμένα με απογοήτευσε το diamond που δεν εχει κάρτα...

πες τε μου και μένα γιατί προφανώς δεν εχω την εμπειρία σας...

Ευχαριστώ!

• Administrators
Τα σημαντικά είναι... το μέγεθος, η RAM και το User Interface που σε αυτό το σημείο έχει μείνει αρκετά πίσω η ΕΤΕΝ. Κατά τα άλλα είναι μια αρκετά αξιόλογη συσκευή (το Χ900) αρκεί να έχει και αξιόλογη τιμή.

Modpic.gif

Eite to thelei, eite oxi, i etairia (dystyxws) den mporei se kamia periptwsi na thewrithei oti bgazei high-end syskeves me apotelesma na apefthynetai se mia merida tou agorastikou koinou me ligoteres apaitiseis.

Την εποχή του Χ500 ποιός είχε καλύτερο PPC? H HTC me to 3300 και τον άριστο επεξεργαστή :D H το 3600 με το υπέροχο GPS του?

Το μόνο πρόβλημα των ΕΤΕΝ είναι η άθλια διαχείρηση μνήμης και τα πολλά άχρηστα προγραμματάκια που έχει προεγκατεστημένα, αλλά αυτά λύνονται με λίγη καλή θέληση.....

• Administrators

Gia ekeini tin epoxi exeis dikio... Gia afti omws? :worry:

Gia ton logo afto kai mono tha eprepe i etairia simera na einai se thesi na xtypisei sta isia tin HTC, alla den einai! Kai afto leitourgei eis baros olwn mas.

Oson afora ti diaxeirisi tis mnimis... i idia i etairia epelekse na einai i teleftaia pou tha allaksei ti RAM stis syskeves tis apo 64 se 128. Ti stigmi pou se alles etairies blepoume idi 192 kai 256MB RAM!

Modpic.gif

• 5 months later...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1182838&Manufacturer=Glofiish&price=desc&x=30&category=69977961&catalog=21

549 ευρώ στο Πλαίσιο με Ελληνική rom.

Mε TV out και το καλώδιο μέσα στα παρελκόμενα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Mε TV out και το καλώδιο μέσα στα παρελκόμενα.

Και πάλι... τσιμπημένη μου φαίνεται η τιμή του! :O

Modpic.gif

αλλο ενα ppc που ειναι ιδιο με ολα τα υπολοιπα. καλα δεν καταλαβαινω τις εταιρειες.

να ρωτησω κατι ασχετο βλεπει κανενας στον οριζοντα κανενα ppc με πληκτρολογιο (απλο οχι qwerty) και καλα χαρακτηριστικα? για παραδειγμα εγω το mio α702 θα το επαιρνα αν ειχε μεγαλυτερο επεξεργαστη και καλυτeρη μνημη. τo hp δεν μου γεμιζει το ματι.

• Administrators
να ρωτησω κατι ασχετο βλεπει κανενας στον οριζοντα κανενα ppc με πληκτρολογιο (απλο οχι qwerty) και καλα χαρακτηριστικα?

Afti i katigoria me ta alphanumeric keyboards teinei na eksafanistei kai kata ti gnwmi einai logiko mias kai den tairiazei me ti fysi aftwn twn syskevwn. Mipws kalytera na koitakseis pros smartphone meria?

Modpic.gif

κυριοι καλησπέρα σας

μετά απο αρκετο καιρό που ασχολήθηκα με τα symbian τηλεφωνα αποφάσισα να ασχοληθώ και λίγω με τα windows mobile ετσι και αγόρασα ένα εν λόγω τηλεφωνάκι .

απο χθές λοιπόν είμαι κάτοχος του glofiish x900 και παλευώ να το μάθω .εκείνο που διαπίστωσα είναι ότι τρώει πολλάαααααααα κολήματα και περιμένω καμία νέα rom ποιο σταθερή τεσπα θα ζήσω με αυτά τα κολλήματα,και θα απολαύσω την ενασχόληση και εκμάθηση του νέου μηχανακίου.

εκείνο που με έχει προβληματήσει πάρα πολύ και θέλω βοήθεια άν γνωρίζετε, έιναι το ότι δεν μπορώ να βρώ φορτιστή αυτοκινήτου,ναι ναι ,μπορεί να φαίνεται περίεργο μα έχω δοκιμάσει 3 μέχρι στιγμής διαφορετικούς ,αλλά τζίφος .και μου κάνει εντύπωση ρε γμτ αφού είναι usb γιατί να μήν φορτίζει θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας .

κάτι τελευταίο έχετε βρεί κανένα site για υποστήριξη για το τηλέφωνο έστω και underground γιατί το site της eten η το site glofiifsh.com δεν δείχνουν να το υποστηρίζουν ακόμη .

ευχαριστώ

• Administrators
εκείνο που με έχει προβληματήσει πάρα πολύ και θέλω βοήθεια άν γνωρίζετε, έιναι το ότι δεν μπορώ να βρώ φορτιστή αυτοκινήτου,ναι ναι ,μπορεί να φαίνεται περίεργο μα έχω δοκιμάσει 3 μέχρι στιγμής διαφορετικούς ,αλλά τζίφος .και μου κάνει εντύπωση ρε γμτ αφού είναι usb γιατί να μήν φορτίζει θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας .

Σε αυτές τις συσκευές συνήθως δουλεύουν όλοι οι φορτιστές με USB βίσμα. Τον βάζεις δηλαδή και δεν κάνει τίποτα;

Modpic.gif

Σε αυτές τις συσκευές συνήθως δουλεύουν όλοι οι φορτιστές με USB βίσμα. Τον βάζεις δηλαδή και δεν κάνει τίποτα;

λοιπόν είχα και 'γω την ίδια εντύπωση οπως όλοι μας πιστευω ,standar usb connector, universal ,χαρακτηριστικά ρευματα κλπ κλπ,:confused:

και όμως δοκίμασα 4 διαφορετικούς 1 turbox ,1 motorola τον 531 αν δεν κάνω λάθος που έγραφε ότι είναι και univiersal charger, 1cellular line και 1 trust με διάφορα αλλαζόμενα βύσματα,αλλά........ τίποτα.

ο μετρητής μπαταρίας στο system ,έδειχνε ότι το κινητό φόρτιζε, αλλά αυτό αποφορτιζόταν ακόμη ποιό γρήγορα συνδεδεμένο στο φορτιστή.

είχα φρικάρει γιατί βρίσκομαι στο δρόμο συνέχεια, και δουλευω to gps και το bluetooth πάρα πολύ, έτσι το κινητο χρεάζεται πολύ σύντομα φόρτιση, αφού η μπαταρία στεγνωνει μέσα σε 1,5 ώρα :mad:

έτσι αποφάσισα να επιστρέψω το κινητό στο πλαίσιο για έλεγχο.

εκεί τα παιδία ,εξυπηρετικότατα δεν μπορώ να πω,κοίταξαν άμεσα το τηλεφωνο και το δοκίμασαν δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. τελικά μου πρότειναν και αγόρασα έναν της ιδιας εταιρίας (glofiish) . μου το έδωσαν εκει δοκιμαστικά, αφού στις υποστιριζόμενες συσκευες δεν περιλαμβάνονταν η δική μου, αφού είνα για το Χ600/Χ650 ,τελικά τη φορτίζει κανονικά και τον κρατάω. δεν ξέρω τι ιδιαίτερο έχει αυτός ,αφου στο κουτί γράφει 12/24volt in 5V out ,απο ότι πιστεύω πρέπει να φταίει η τιμή του ρεύματος εξόδου που δίνει ,θα το ψάξω και θα σας πώ.

sorry για την μακρυγορία

seeu

Ρε παιδιά....εξηγήστε μου κάτι σας παρακαλώ.....είμαι κάτοχος ενος χ600 κ είμαι αρκετά ικανοποιημένος θα έλεγα....τον άλλον μήνα όμως έχω επιδότηση κ σκέφτομαι να πάρω πάλι glofiish...το θέμα είναι οτι τα καινούρια της μοντέλα με μπερδεύουν λίγο.....άλλα κυκλοφορούν, άλλα οχι....άλλα υπάρχουν στο official site, άλλα όχι....τι γίνεται? Αυτό που θέλω να μάθω είναι ποιά είναι η διαφορά μεταξύ χ900, v900 και dx900....

ps Τα htc δεν με πολυψήνουν ρε παιδιά....

Ευχαριστώ

Rock n' Roll will never die...

thanks man..... η διαφορά δηλαδή μεταξύ v900 και x900 ειναι οτι το v900 έχει - DVB-H/DVB-T/T-DMB/DAB TV broadcast receiver ενώ το χ900 όχι......ε, και? Ελλάδα είμαστε....αργούν αυτά.... χ900 λοιπόν!!!

thanks man..... η διαφορά δηλαδή μεταξύ v900 και x900 ειναι οτι το v900 έχει - DVB-H/DVB-T/T-DMB/DAB TV broadcast receiver ενώ το χ900 όχι......ε, και? Ελλάδα είμαστε....αργούν αυτά.... χ900 λοιπόν!!!

τι εννοείς αργούν αν εννοείς αν κυκλοφορούν ναι είναι εδώ απο πλαίσιο

αν εννοείς αν αργούν στις εφαρμογές έ ετσι και ετσι πρέπει να είναι φορτισμένα παντα για να δουλευουν σωστα.

οι εντυπώσεις μου από το χ900 2 εβδομάδων χρήσης είναι κάπως διφορούμενες, πέρα απο το τρέξιμο για να βρώ φορτιστή αυτοκινήτου, και λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι το πρώτο μου τέτοιου είδους συσκευή γράφω τα εξής: με συνεχή χρήση κατα το εργασιακό μου 8ωρο μόνο τηλέφωνα χωρίς 3G μόνο 2G , έφαγε τη μισή μπαταρία σε 1 ώρα:worry:, κάτι κολληματακια με το dst 7 τρώει και θέλει επανεκιννηση :mad: και τέλος κάποιες αποσυνδέσεις απο το handsfree bluetooth. το σημαντικό είναι ότι πρέπει να το έχω συνέχεια στο φορτιστή όταν είμαι στο αυτοκίνητο.

κατα τα αλλα είναι υπερ πλήρης συσκευή επαγγελματική χωρίς να έχω δοκιμάσει εκτενεστερα κάποιες multemedia δυνατότητες που έχει.

τέλος μάλλον θα του αγοράσω 2η μπαταρία άν βρώ στο πλαισιο ή στο Intenet ποιο μεγάλης χωριτικότητας.

ps εστειλα mail στην eten αφού δεν μπορούσα να κάνω register το κινητό στο site τους για να έχω υποστίριξη και μου απάντησαν σε 3 ημέρες τους έστειλα τον sn της συσκευής και περιμένω απάντηση τι πρέπει να κάνω .

αυτά.

τι εννοείς αργούν αν εννοείς αν κυκλοφορούν ναι είναι εδώ απο πλαίσιο

αν εννοείς αν αργούν στις εφαρμογές έ ετσι και ετσι πρέπει να είναι φορτισμένα παντα για να δουλευουν σωστα.

οι εντυπώσεις μου από το χ900 2 εβδομάδων χρήσης είναι κάπως διφορούμενες, πέρα απο το τρέξιμο για να βρώ φορτιστή αυτοκινήτου, και λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι το πρώτο μου τέτοιου είδους συσκευή γράφω τα εξής: με συνεχή χρήση κατα το εργασιακό μου 8ωρο μόνο τηλέφωνα χωρίς 3G μόνο 2G , έφαγε τη μισή μπαταρία σε 1 ώρα:worry:, κάτι κολληματακια με το dst 7 τρώει και θέλει επανεκιννηση :mad: και τέλος κάποιες αποσυνδέσεις απο το handsfree bluetooth. το σημαντικό είναι ότι πρέπει να το έχω συνέχεια στο φορτιστή όταν είμαι στο αυτοκίνητο.

κατα τα αλλα είναι υπερ πλήρης συσκευή επαγγελματική χωρίς να έχω δοκιμάσει εκτενεστερα κάποιες multemedia δυνατότητες που έχει.

τέλος μάλλον θα του αγοράσω 2η μπαταρία άν βρώ στο πλαισιο ή στο Intenet ποιο μεγάλης χωριτικότητας.

ps εστειλα mail στην eten αφού δεν μπορούσα να κάνω register το κινητό στο site τους για να έχω υποστίριξη και μου απάντησαν σε 3 ημέρες τους έστειλα τον sn της συσκευής και περιμένω απάντηση τι πρέπει να κάνω .

αυτά.

Οταν λέω αργούν αναφέρομαι στην δυνατότητα του v900 γιά DVB-H/DVB-T/T-DMB/DAB TV broadcast.....Δεν υπάρχει κατι τέτοιο στην Ελλάδα.... άρα γιατί να πάρει κάποιος v900 αντί χ900 Τα μικροπροβληματάκια της ΕΤΕΝ είναι γνωστά και απο τις άλλες συσκευες της... Η τιμή του είναι πολύ καλή πάντως...και νομίζω πρέπει να είναι και καλύτερο του diamond.....

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι Οmer! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ Η ΤΟ DX900!!!

ps με τo DX900 Τι γίνεται ρε μάγκες? βγήκε, βγαίνει.........υπάρχει στην Ελλάδα? Θέλω dual!!!!!!!!

• 3 years later...
:mad::mad::mad:παλικαρια εχο το χ900 ετεν.και εκανα μια ******* και εσβησα το μενου,και δεν μπωρο να μπω στο μενου...ευχαριστω.............

• Administrators
:mad::mad::mad:παλικαρια εχο το χ900 ετεν.και εκανα μια ******* και εσβησα το μενου,και δεν μπωρο να μπω στο μενου...ευχαριστω.............

Σε παρακαλώ μην επαναλαμβάνεσαι, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum. Έχεις γράψει επανειλημμένως το ίδιο πράγμα σε τόσα διαφορετικά λάθος μέρη. Το σωστό είναι εδώ και αρκεί. Αν κάποιος γνωρίζει θα απαντήσει.

Δες εδώ πως θα κάνεις hard reset με τη μέθοδο του συνδυασμού των πλήκτρων με το πενάκι.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

• The title was changed to E-TEN Glofiish X900