Jump to content

T-Mobile MDA Vario IV

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως σας φαινεται???!!!

http://www.gsmhelpdesk.nl/en/specs.php?id=2522

εμενα παντως εντυπωσιακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!:;):p:rolleyes::D

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

παιδιά παρακαλώ να κοιτάτε τα topics. υπάρχει ήδη θέμα για το Raphael.

Είναι όντως διαφορετικό από το Raphael απλά είναι ακριβώς το ίδιο με το

Diamond απλά με kb. Πιστεύω πως δεν είναι αναγκαίο το thread.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

μάλλον τα μισά που διαβάζουμε είναι μούφα

ΛΟΓΙΚΑ έχει ως εξής:

Diamond: όπως τα ξέρουμε

T-Mobile MDA Compact IV: ίδιο με diamond αλλά με άλλα πλαστικά γιατί έτσι γουστάρει η t-mobile

Victor: σαν το T-Mobile για μια ανατολική αγορά

Raphael (codename): ίσως και να μη βγει, ότι είναι το Diamond, αλλά keyboard και microSD και ίσως και 1-2 ακόμα αλλαγούλες (το μόνο σίγουρο είναι το keyboard) - το σίγουρο είναι ότι έγινε develop ΜΑΖΙ με το diamond (δεν είναι ούτε 0.1 γενιά μεταγενέστερο, ακόμα και αν το δούμε 2-3 μήνες αργότερα)

T-Mobile MDA Vario IV: το raphael αλλά με τα πλαστικά που θέλει η t-mobile

εγώ αυτό βλέπω... για οτιδήποτε διαφορετικό κρατάω και μικρό καλάθι

---

NLS

ilogic.gr

• Administrators
Ksereis poio einai to thema omws? Oti oloi kanoume tis ypotheseis mas, o kathenas leei kai apo kati kainourgio kai ginetai ena mpaxalo proswpikwn apopsewn xwris ousia! Exw diabasei (kai de milaw sygkekrimena gia sena) ta apistefta!

Modpic.gif

μαζί σου

πάντως αυτός:

http://www.theunwired.net/?item=exclusive-t-mobile-confirms-mda-vario-iv-specs-and-unveils-more-information-update

λέει ότι πήρε επιβεβαίωση από t-mobile και είναι εντυπωσιακή! (και μιλάμε από τα πλέον αξιόπιστα sites - ήταν να γράφω και εγώ εκεί btw :D)

- 256MB RAM! (γιατί τόσο;... να ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; γκουχ wm7 upgrade γκουχ)

- 512MB ROM (όσο το Xperia)

- Πράγματι μεγαλύτερη μπαταρία (40% μεγαλύτερη!)

- Έχει miniSD ευτυχώς

- Έχει φυσικά keyboard (πιθανά το πιο πλούσιο σε πλήκτρα σε πραγματικά PDA, λέω "πραγματικά PDA" γιατί 1-2 που έχω στο μυαλό μου τωρινά ή παλιότερα -της ίδιας μάλιστα εταιρίας-, απλά θέλουν να λέγονται PDA)

- και όλα τα άλλα = Diamond (εκτός ίσως του FM, που απορώ γιατί)

άρα μιλάμε για θαυματάκι

το κακό είναι ότι μάλλον πάει και αυτό για Σεπτέμβρη, οπότε τίθεται άμεσα απέναντι στο Xperia και πιθανά τότε (λέω εγώ) θα έχει βγει και το HTC version του Vario IV...

εγώ ψήθηκα να περιμένω για μετά τις διακοπές... το ζήτημα είναι Xperia or Raphael...

---

NLS

ilogic.gr

• Administrators
- και όλα τα άλλα = Diamond (εκτός ίσως του FM, που απορώ γιατί)

Profanws gia ton idio logo pou exei to Polaris kai den exei to Kaiser... o pio "epaggelmatikos" prosanatolismos tou. Oute kai egw pantws symfwnw me afti ti logiki.

Modpic.gif