Jump to content

[S60 3rd Edition] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα πιστοποιητικο και για το 355708020299888 παρακαλω

@grigoris_a: Ο αριθμός σου είναι 260929

απο εκει και περα οταν αυτο γινει επειδη ξαναλεω ειμαι ψιλοασχετος τι γινεται?

τι ειναι η υπογραφη και που ή ποτε χρειαζεται να την βαζω?

ευχαριστω ξανα παιδια

Λοιπό φίλε athl1, αφού έχεις το φάκελο signsis και έχεις βάλει μέσα σε αυτόν και τα αρχεία με κατάληξη .cer και .key, περνάς και την εφαρμογή που θέλεις να κάνεις signed. Την μετονομάζεις και αυτήν αντίστοιχα με τα αρχεία .cer και .key και στη συνέχεια τρέχεις το .bat ανάλογα με την κατάληξη που έχει η εφαρμογή που θέλεις να υπογράψεις. Δηλαδή εάν η εφαρμογή είναι η xyz.sis τότε τρέχει το auto_signsis.bat και εάν η εφαρμογή είναι η xyz.sisx τότε τρέχεις το auto_signsisX.bat. Με το που τελειώσει αυτό που κάνει το .bat θα σου εμφανίσει ένα καινούριο αρχείο με την ονομασία xyz_signed.sis ή xyz_signed.sisx το οποίο είναι η εφαρμογή υπογεγραμμένη για να την περάσεις στο τηλέφωνό σου.

Αυτή την διαδικασία θα την κάνεις για τις εφαρμογές που θέλεις να εγκαταστήσεις και γράφουν στο τίτλο τους Unsigned..

Αυτά, εάν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα εδώ είμαστε. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά είστε αρχηγόπουλα... πάνε μήνες που βασανίζομε μ αυτό το symbian sign αλλά την επόμενη φορά θα προτιμήσω windows mobile....το καλύτερο forum τέλος.

IMEI:352061024217420 Ν95 8G

ευχαριστώ....:D

Παρακαλω πολυ και ενα πιστοποιητικο για το N95 μου

imei 358064013299262

@_JiMMiS_ ο αριθμος σου ειναι:261064

[sIGPIC][/sIGPIC]

παρακαλω ενα πιστοποιητικο και για το ν95 μου 356996017424341 ειναι version 3.0.015 θα εχω καποιο προβλημα?

φιλε μενιο και λοιπα...............γατονια.

σας ευχαριστω παρα πολυ.με τετοια εξηγηση οσο στραβος και να ημουνα δεν θα μπορουσα να αποτυχω.

τα εκανα και εγκατεστησα ηδη το quickoffice.

ξανα σας ευχαριστω και σας συγχαιρω για τις γνωσεις σας.

:clap::clap::clap:

Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου N78 με IMEI:

354172020561980

Σας ευχαριστώ πολύ!

προσπαθω να κανω το κινητο N82 black να εγκαθιστα ολες τις unsigned εφαρμογες με το προγραμμα SIS installer 2. Παλια με το προηγουμενο Ν82 ασημι που ειχα ειχε γινει μια χαρα. Τωρα στο σημειο που μου λεει να κανω copy το αρχειο installserver.exe στο C:\sys\bin εγω δεν εχω τον φακελο bin. Τι γινεται??

επισης οταν προσαπθω να κανω το ιδιο πραγμα με το προγραμμα SIS installer 1 (Πιο παλια εκδοση) απο την αρχη δεν γινεται και μου βγαζει το μηνυμα "Αποτυχια εγκαταστασης, ενσωματωμενο μερος"

TCe

παιδιά είστε αρχηγόπουλα... πάνε μήνες που βασανίζομε μ αυτό το symbian sign αλλά την επόμενη φορά θα προτιμήσω windows mobile....το καλύτερο forum τέλος.

IMEI:352061024217420 Ν95 8G

ευχαριστώ....:D

παρακαλω ενα πιστοποιητικο και για το ν95 μου 356996017424341 ειναι version 3.0.015 θα εχω καποιο προβλημα?

Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου N78 με IMEI:

354172020561980

Σας ευχαριστώ πολύ!

@ andrfil1, komos, kokorets: ο αριθμός σας είναι 261399

[sIGPIC][/sIGPIC]

προσπαθω να κανω το κινητο N82 black να εγκαθιστα ολες τις unsigned εφαρμογες με το προγραμμα SIS installer 2. Παλια με το προηγουμενο Ν82 ασημι που ειχα ειχε γινει μια χαρα. Τωρα στο σημειο που μου λεει να κανω copy το αρχειο installserver.exe στο C:\sys\bin εγω δεν εχω τον φακελο bin. Τι γινεται??

επισης οταν προσαπθω να κανω το ιδιο πραγμα με το προγραμμα SIS installer 1 (Πιο παλια εκδοση) απο την αρχη δεν γινεται και μου βγαζει το μηνυμα "Αποτυχια εγκαταστασης, ενσωματωμενο μερος"

Το νέο σου N82 μήπως έχει τη τελευταία έκδοση λογισμικού (30.0.019);

Αν ναι, τότε δεν μπορείς να το χακάρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ναι εχει την εκδοση 30.0.019). Μπορειτε να μου στειλετε αριθμο για πιστοποιητικό?

ΙΜΕΙ: 356416020809909

TCe

ναι εχει την εκδοση 30.0.019). Μπορειτε να μου στειλετε αριθμο για πιστοποιητικό?

ΙΜΕΙ: 356416020809909

@sdaoulas o αριθμος σου ειναι 261817

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παρακαλω πολυ και ενα πιστοποιητικο για το N95 μου

imei 358998013097376

@maxtak ο αριθμος σου ειναι:261909

[sIGPIC][/sIGPIC]

σας ευχαριστω πολυ για το πιστοποιητικο. κατεβασα το αρχειο sign SIS. και λεει στο readme:

Βάζεις το .cer και το .key στον φάκελο αυτό, μετανομάζοντάς τα σε xyz χωρίς να πειράξεις τις επεκτάσεις τους

τα αρχεια cer και key που θα τα βρω? Σορυ παιδια αλλα πρωτη φορα το κανω αυτο.

TCe

τα αρχεια cer και key που θα τα βρω? Σορυ παιδια αλλα πρωτη φορα το κανω αυτο.

Φιλε Στελιο,Θα τα παραλαβεις οταν ειναι ετοιμο το πιστοποιητικο σου ..

Αυτος ειναι ο σκοπος της ζητησης ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τo N 82 με IMEI:358082018065827

Σας ευχαριστω

@margaritis: Ο αριθμός σου είναι 262053

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Παρακαλώ όπως μου χορηγηθεί πιστοποιητικό δια το Nokia E66 με αριθμόν International Mobile Equipment Identity(IMEI) 352942023353524.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D:D:D:D:D:

Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τo N82 με IMEI:358082014581959

Σας ευχαριστω πολύ

@MOUKOSE o αριθμος σου ειναι 262335

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παρακαλώ όπως μου χορηγηθεί πιστοποιητικό δια το Nokia E66 με αριθμόν International Mobile Equipment Identity(IMEI) 352942023353524.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D:D:D:D:D:

@SP71: ο αριθμός σου είναι 262440

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστω, τωρα περιμενω τους ρωσους σωστα?

Σωστα ! :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

να ρωτησω κατι...μου ειχατε βγαλει ενα πιστοποιητικο,για τη συσκευη μου με το imei 357290010728067 ,και μου ειχατε πει οτι ο αριθμος μου ειναι ο 204155,ολα πηγαν οκ,αλλα το λαπτοπ μου ψοφησε και εχασα το πιστοποιητικο,πηγα ξανα στη σελιδα (http://mm-mobile.net/?do=forum&act=topic&tid=3 ) και παταω εκει που υποτιθεται ειναι το νουμερο μου (203341-204390),και μου βγαζει ολο κατι error ,

κανω καποιο λαθος,εχει ληξει η κατι τετοιο?

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2