gianpithio Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Kαλημερα.. :) Eαν διαβασεις προσεκτικα το 1 ποστ του παροντος γραφουμε οτι θα πρεπει να περιμενουμε περιπου 48 ωρες μεχρι να ετοιμασουν το πιστοποιητικο και να το ανεβασουν στο forum που τα κατεβαζουμε. Οποτε υπομονη! Εαν περασουν μερικες ημερες και δεν εχει ανεβει τοτε πες να να δουμε τι εγινε. Νομιζω οτι πρεπει να διαβασεις ξανα το 1 ποστ για να καταλαβεις τι κανουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Kαλημερα.. :) Eαν διαβασεις προσεκτικα το 1 ποστ του παροντος γραφουμε οτι θα πρεπει να περιμενουμε περιπου 48 ωρες μεχρι να ετοιμασουν το πιστοποιητικο και να το ανεβασουν στο forum που τα κατεβαζουμε. Οποτε υπομονη! Εαν περασουν μερικες ημερες και δεν εχει ανεβει τοτε πες να να δουμε τι εγινε. Νομιζω οτι πρεπει να διαβασεις ξανα το 1 ποστ για να καταλαβεις τι κανουμε. Εχεις δικιο φιλε μου,απλως μπλεχτηκα σε ενα κυκεωνα πληροφοριων σχετικα με χαρτες,πιστοποιητικα και διαφορα αλλα,ανοιξα πολλες σελιδες για να δω και σιγουρα απο τη βιασυνη καποια πραγματα δεν προλαβα να τα δω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Κατεβασε και δοκιμασε να κανεις εγκατασταση το trk που υπαρχει εδω μπορει να ξεμπερδεψεις γρηγοροτερα. Αυτο εχω κατεβασει κ προσπαθω να κανω αγκατασταση αλλα δεν γινετε με τιποτα! To UnSIS μπορεις να το κατεβασεις απο εδω. Το κατεβασα κ εβαλα μεσα το s60_3_1_app_trk_2_7 κ αυτο που εκανε ειναι να το σπασει σε 8 αρχεια τα οποια τα εβαλε μεσα στο φακελλο unsis στο σκληρο μου.Ειναι σωστο αυτο?Κ αν ειναι πως τα περναω στο κινητο μου? Επισης εχω ενα ακομη προβλημα με το να κανω sign τις εφαρμογες.Ακολουθησα την απαιτουμενη διαδικασια που λετε κ τωρα εχω εναν φακελλο που περιεχει 4 αρχεια : auto_signsis auto_signsisx(αυτα τα 2 ειναι msdos εφαρμογες), το xyz πιστοποιητικο ασφαλειας & το xyz καταχωρηση μητρωου.Αν ειναι ολα οκ τοτε γιατι οταν του βαζω την sis ή την sisx εφαρμογη που θελω να υπογραψω κ παταω το αναλογο εικονιδιο msdos το μονο που κανει ειναι να ανοιγει για 1 sec το παραθυρακι κ τιποτα αλλο? Κ κατι τελευταιο.Εγκατεστησα τον Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00 κ οταν παω να τον ανοιξω δεν κανει τιποτα.Εχω κανει κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Το κατεβασα κ εβαλα μεσα το s60_3_1_app_trk_2_7 κ αυτο που εκανε ειναι να το σπασει σε 8 αρχεια τα οποια τα εβαλε μεσα στο φακελλο unsis στο σκληρο μου.Ειναι σωστο αυτο?Κ αν ειναι πως τα περναω στο κινητο μου? Σου εγραψα πιο πισω πως να τα περασεις.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2508992#post2508992 Τι δεν καταλαβες απο ολα αυτα? Καλυτερα να συνεχισουμε την κουβεντα στο αλλο θεμα γιατι εδω αρχισαμε να βγαινουμε εκτος θεματος. Απαντησε μου εκει για την συγκεκριμενη ερωτηση.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Υ.Γ. Επειδη το trk κανονικα επρεπε να ειχε κανει εγκατασταση στο Ν95 σου σκεφτομαι οτι καλυτερο θα ειναι να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης και να προσπαθησεις να το κανεις ξανα εγκατασταση. Λογικα μετα θα μπορει να κανει εγκατασταση αποφευγοντας ολες αυτες τις διαδικασιες που ειναι λιγο δυσκολες την πρωτη φορα. Οπως θελεις.. Επισης εχω ενα ακομη προβλημα με το να κανω sign τις εφαρμογες.Ακολουθησα την απαιτουμενη διαδικασια που λετε κ τωρα εχω εναν φακελλο που περιεχει 4 αρχεια : auto_signsis auto_signsisx(αυτα τα 2 ειναι msdos εφαρμογες), το xyz πιστοποιητικο ασφαλειας & το xyz καταχωρηση μητρωου.Αν ειναι ολα οκ τοτε γιατι οταν του βαζω την sis ή την sisx εφαρμογη που θελω να υπογραψω κ παταω το αναλογο εικονιδιο msdos το μονο που κανει ειναι να ανοιγει για 1 sec το παραθυρακι κ τιποτα αλλο? Οταν βαζεις την εφαρμογη που θελεις να κανεις sign την μετονομαζεις σε xyz χωρις να πειραξεις την καταληξη? Κ κατι τελευταιο.Εγκατεστησα τον Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00 κ οταν παω να τον ανοιξω δεν κανει τιποτα.Εχω κανει κατι λαθος? Για το Garmin θα πρεπει να ρωτησεις στο επισημο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Παιδες δε μπορω να βγαλω ακρη,ειδα διαφορους τροπους αλλα δεν τα καταλαβα,μπορει καποιος να μου δειξει ακριβως τα βηματα για να ξεκλειδωσω τη συσκευη μου και να περασω καποιες εφαρμογες που θελω Πηγα σε καταστημα Νokia και δεν ηξεραν τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Για να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου, θα κοιτάξεις σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavdel Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Καλησπέρα. Θα ήθελα ένα certificate για το 356251010491453 Ευχαριστώ. Παράθεση x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Καλησπέρα. Θα ήθελα ένα certificate για το 356251010491453 Ευχαριστώ. @cavdel: Ο αριθμός σου είναι ο 238115 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Για να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου, θα κοιτάξεις σε αυτό το θέμα. εγινε ρε φιλε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Καλησπέρα. Θα ήθελα ένα certificate για το 358082012723827 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Φιλε gianpithio να κανω μια περιληψη για να δω αν εχω καταλαβει καλα.Ξεζιπαρω το αρχειο που μου εστειλες κ πεταω απο μεσα το signsis.Με copy-paste βαζω μεσα σε αυτο το φακελλο την εφαρμογη που θελω να κανω sign κ την μετονομαζω σε xyz.Αναλογα με το τι εφαρμογη ειναι (sis ή sisx) τρεχω το autosignsis ή το autosignsisx msdos αρχειο κ στον ιδιο φακελλο θα μου βγαλει αλλο εικονιδιο το οποιο θα ειναι υπογεγραμμενο.Σωστα τα λεω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Καλησπέρα. Θα ήθελα ένα certificate για το 358082012723827 ευχαριστω @ppiccasso o αριθμος σου ειναι 238395 Φιλε gianpithio να κανω μια περιληψη για να δω αν εχω καταλαβει καλα.Ξεζιπαρω το αρχειο που μου εστειλες κ πεταω απο μεσα το signsis.Με copy-paste βαζω μεσα σε αυτο το φακελλο την εφαρμογη που θελω να κανω sign κ την μετονομαζω σε xyz.Αναλογα με το τι εφαρμογη ειναι (sis ή sisx) τρεχω το autosignsis ή το autosignsisx msdos αρχειο κ στον ιδιο φακελλο θα μου βγαλει αλλο εικονιδιο το οποιο θα ειναι υπογεγραμμενο.Σωστα τα λεω? Eτσι ειναι το γραφουμε και στο 1 ποστ του παροντος.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Θα ήθελα ένα certificate για το 354193026574355 ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Αυτα ακριβως κανω κ δεν θελει να δουλεψει με τιποτα.Ανοιγει κ κλεινει αμεσως το εικονιδιο κ δεν εμφανιζει κανενα νεο εικονιδιο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Δοκιμασε με αλλο .sis η σε αλλο pc ελεγξα τα αρχεια που σου ανεβασα και λειτουργουν κανονικα. Y.Γ. Ας δοκιμασει και καποιος αλλος το φακελο στο pc του να μας πει εαν λειτουργει σωστα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2513415#post2513415 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Y.Γ. Ας δοκιμασει και καποιος αλλος το φακελο στο pc του να μας πει εαν λειτουργει σωστα. Μόλις τώρα το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Σε ευχαριστω menios_t[/member] :) @geos3 καλυτερα δοκιμασε με καποιο αλλο .sis η εαν εχεις την δυνατοτητα σε ενα αλλο pc :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 357290010723977 Σας ευχαριστώ πολυ !!!!!!!! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Ευχαριστω για την προσπαθεια κ την υπομονη σας παιδια.Θα το δοκιμασω κ θα σας πω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Θα ήθελα ένα certificate για το 354193026574355 ευχαριστω! @Picard ο αριθμος σου ειναι:238413 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Ευχαριστω για την προσπαθεια κ την υπομονη σας παιδια.Θα το δοκιμασω κ θα σας πω:) Δοκιμασε και το παρακατω: Απο την στιγμη που εχεις το πιστοποιητικο για την συσκευη σου κανε εγκατασταση το Μοbile Signer και επελεξε τα αρχεια μεσα απο εκει. Το νεο αρχειο που θα εμφανιστει δοκιμασε να το κανεις εγκατασταση στην συσκευη σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 357290010723977 Σας ευχαριστώ πολυ !!!!!!!! @answer13: Ο αριθμός σου είναι ο 238444 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI 356406021135982 Σάς ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI 356406021135982 Σάς ευχαριστώ πολύ @HIEND o αριθμος σου ειναι 238622 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zres Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 357290010723506 Σάς ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts