gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Nαι. Kαταφεραν και εκαναν τα ιδια πιστοποιητικα με το SymbianSigned. Η μονη διαφορα ειναι οτι αυτα τα πιστοποιητικα δεν κανουν για 1 imei αλλα για περισσοτερα περιπου 1000 και για αυτο ειναι 23kb αντι για 3kb :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Nαι. Kαταφεραν και εκαναν τα ιδια πιστοποιητικα με το SymbianSigned. Η μονη διαφορα ειναι οτι αυτα τα πιστοποιητικα δεν κανουν για 1 imei αλλα για περισσοτερα περιπου 1000 και για αυτο ειναι 23kb αντι για 3kb :) Α, πολύ ωραία. Σόρρυ κι όλας για τον βομβαρδισμό των ερωτήσεων, αλλά έχω χάσει επεισόδια όσον αφορά τα πιστοποιητικά, καθώς έχω από τον Ιανουάριο πιστοποιητικό του Symbian Signed και υπογράφω με αυτό. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Παναγιωτη εαν θελεις να το δοκιμασεις ανεβασε μας το imei σου και λογικα μεχρι αυριο θα εχεις τον αριθμο σου ακομη 1-2 ατομα ειναι που περιμενουν :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Οκ, ορίστε το ΙΜΕΙ μου: 358082012166589. Θενξ προκαταβολικά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Παρακαλώ να μου δώσετε κωδικό για το IMEI μου που είναι: 356996011556437 Η συσκευή είναι N95. @cavdel o αριθμος σου ειναι 211101 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Οκ, ορίστε το ΙΜΕΙ μου: 358082012166589. Θενξ προκαταβολικά. :) panosz75 ο αριθμος σου ειναι:211131 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 panosz75 ο αριθμος σου ειναι:211131 Θενκ γιου. :bow: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOUS Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παρακαλώ να μου δώσετε κωδικό για το κινητό μου με IMEI: 358082016851905 Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παρακαλώ να μου δώσετε κωδικό για το κινητό μου με IMEI: 358082016851905 Ευχαριστώ προκαταβολικά! @FOUS o αριθμος σου ειναι 211698 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Καλημερα παιδια ,μια διευκρινηση,εχοντας τους κωδικους ποια ειναι η διαδικασια μετα που τους περναμε,συγγνωμη για την ασχετοσυνη,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Καλημερα παιδια ,μια διευκρινηση,εχοντας τους κωδικους ποια ειναι η διαδικασια μετα που τους περναμε,συγγνωμη για την ασχετοσυνη,ευχαριστω! Μπορεις να δεις στο πρωτο ποστ τι πρεπει να κανεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Μπορεις να δεις στο πρωτο ποστ τι πρεπει να κανεις :) Μπορεις να δεις στο πρωτο ποστ τι πρεπει να κανεις Ευχαριστω, κατι αλλο τωρα,για καθε εφαρμογη που χρειαζομαι θελω και αλλο κωδικο η ισχυει ο ιδιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Οχι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολες της εφαρμογες αλλα κανει μονο για το συγκεκριμενο τηλ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Τελικά πανεύκολος ο τρόπος με τα πιστοποιητικά του OPDA. Το πιστοποιητικό δουλεύει μια χαρά. Το δοκίμασα, έστω κι αν έχω πιστοποιητικό από το Symbian Signed. Thanks @gianpithio για τη βοήθεια και @harley5 για το ποστ σου στο OPDA. :respect: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Τελικά πανεύκολος ο τρόπος με τα πιστοποιητικά του OPDA. Το πιστοποιητικό δουλεύει μια χαρά. Το δοκίμασα, έστω κι αν έχω πιστοποιητικό από το Symbian Signed. Thanks @gianpithio για τη βοήθεια και @harley5 για το ποστ σου στο OPDA. :respect: Να σαι καλα panosz75, εσυ και αν εχεις βοηθησει κοσμο εδω μεσα...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 gogosbmx ο αριθμος σου ειναι:209892 Τώρα απλά έχω έναν κωδικό. Διάβασα στην πρώτη σελίδα αλλα δεν κατάλαβα. Που θα βρώ τώρα το cer και το key? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Τώρα απλά έχω έναν κωδικό. Διάβασα στην πρώτη σελίδα αλλα δεν κατάλαβα. Που θα βρώ τώρα το cer και το key? Ευχαριστώ Μαλλον βαριεσαι να διαβασεις αυτα που γραφουμε. Το πιστοποιητικο σου θα το κατεβασεις απο εδω πατησε εκει που λεει Скачать στο 1 ποστ υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες για το τι θα κανεις οταν παρεις το πιστοποιητικο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Μαλλον βαριεσαι να διαβασεις αυτα που γραφουμε. Το πιστοποιητικο σου θα το κατεβασεις απο εδω πατησε εκει που λεει Скачать στο 1 ποστ υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες για το τι θα κανεις οταν παρεις το πιστοποιητικο. ΟΚ. Το πήρα. Δεν βαριόμουν να διαβάσω. Το είχα διαβάσει απλά δεν κατάλαβα. Συγνώμη. Το αρχείο που άνοιξα με ονομασία imei.τχτ που έχει ένα κατεβατό imei δηλαδή το cer και το key που έχει μέσα το rar είναι συμβατό με όλα αυτά τα imei? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 ΟΚ. Το πήρα. Δεν βαριόμουν να διαβάσω. Το είχα διαβάσει απλά δεν κατάλαβα. Συγνώμη. Το αρχείο που άνοιξα με ονομασία imei.τχτ που έχει ένα κατεβατό imei δηλαδή το cer και το key που έχει μέσα το rar είναι συμβατό με όλα αυτά τα imei? Ευχαριστώ Ναι, ακριβώς. Ψάξε για το ΙΜΕΙ του κινητού σου. Αν υπάρχει στη λίστα, τότε με αυτό το πιστοποιητικό μπορείς να υπογράφεις εφαρμογές για το κινητό σου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά . Και για την άμεση απάντηση σας επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Aνοιξε το .txt και πατησε Ctrl+F για να ανοιξει η ευρεση.. Edit: Nα σε καλα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Οχι ειναι ο ιδιος κωδικος για ολες της εφαρμογες αλλα κανει μονο για το συγκεκριμενο τηλ. Παντα αψογος και σωστος ,ευχαριστω gianpithio! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOUS Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 @FOUS o αριθμος σου ειναι 211698 Ευχαριστώ πολύ gianpithio!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Βρήκα ένα αρχείο : Drakkarious 2.02 FP1 & PreFP1.sis έκανα εγκατάσταση ακολούθησα και τις οδηγίες και τώρα μπορώ να κάνω εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές (sign, unsigned, Binpda, Illusion....) Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ξαναγυρίσω την συσκευή μου πάλι κανονικά. Όπως στην αρχή, δηλάδή να μην γίνεται εγκατάσταση στις unsign εφαρμογές? Και αν έχει ασχοληθεί κάποιος με το rompatccher κ.α. για hackαρισμένα τηλέφωνα. Ευχαριστώ Συγνώμη σε άλλο θέμα έγραψα την απορία μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqqqqqq Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Το ΙΜΕΙ μου ειναι:356250000711722.Οποιος καλος Σαμαρειτης.Ευχαριστω εκ των προτερων......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts