alfa Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 μια ερωτηση παιδια γιατι εμπλεξα. εχω (ειχα μαλλον) στο λαπτοπ τα 7αρια και εβαλα σε ενα παρτισιον τα ubuntu 10.10. σημερα σκεφτηκα να δοκιμασω το open soyse 11.3. αφου τα εβαλα (και μαλλον εκανα μια μ@κ@κια) το λαπτοπ δεν εβλεπε τα windows, προσπαθησα με το dvd να κανω επιδιορθωση στα 7αρια αλλα ουτε και απο εκει τα εβλεπε. περασα εκει που εβαλα τα λινουξ τα 7αρια και τωρα βλεπουν μονο το συγκεκριμενο παρτισιον. το θεμα ειναι οτι εχα πολλα αρχεια και εγγραφα που δεν τα ειχα παρει μπακ απ. μπορω να σωσω τιποτα? και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλησπέρα! Δοκίμασε να κάνεις ένα live usb με unetbootin και κάνε εκκίνηση από κει. Όταν λοιπόν μπείς στο σύστημα, λογικά θα δεις όλες τις κατατμήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καλησπέρα! Δοκίμασε να κάνεις ένα live usb με unetbootin και κάνε εκκίνηση από κει. Όταν λοιπόν μπείς στο σύστημα, λογικά θα δεις όλες τις κατατμήσεις. θα το δοκιμασω, αλλα αν τις δω απο εκει θα μπορεσω να σωσω τα αρχεια? η μονο θα τις δω? φυσικα δεν το συζηταμε να κανω καποιο ειδος recovery... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 θα το δοκιμασω, αλλα αν τις δω απο εκει θα μπορεσω να σωσω τα αρχεια? η μονο θα τις δω? φυσικα δεν το συζηταμε να κανω καποιο ειδος recovery... :( Τα πάντα μπορείς να κάνεις. Αντιγραφή, εγγραφή, από όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 (edited) Τα πάντα μπορείς να κάνεις. Αντιγραφή, εγγραφή, από όλα! να υποθεσω οτι η ολη διαδικασια πρεπει να γινει μεσα απο τα λινουξ... Ακυρο, τωρα ειδα οτι γινετε και απο windows. ευχαριστω, θα το προσπαθησω αν και μου φαινεται λιγο καπως... οδηγιες χρησεως δεν εχει :) Edited November 19, 2010 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Γειά σας υπάρχει τρόπος απο ενα σκληρό ide 32 gb να αντιγραφούν όλα τα αρχεία και οι ρυθμίσεις σε ενα σκληρό sata 250gb και να γίνει ταυτόχρονα και bootable? να φορτώνει απο εκεί το σύστημα δηλαδή... έχω linux suse 11.1 Έχω διαβάσει για μία εντολή dd με if-of δουλεύει κάτι τέτοιο? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Σε windows υπάρχουν πολλά προγράμματα για δημιουργία κλώνου δίσκου (πχ norton ghost) που γίνεται αυτό που θες. Κοίτα για κάτι αντίστοιχο και για Linux.. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι οσο μου αρεσουν τα LINUX αλλο τοσο με εκνευριζουν!!! :angry: Ειχα παλιοτερα τα ubuntu αλλα δεν θυμαμαι τιποτα πλεον. Τωρα, μολις περασα τα "Linux Mint 10 (Julia)" και θελω να ρωτησω τα εξης: - 1. εσβησα κατα λαθος τον ρυθμιστη εντασης ηχου απο την κατω μπαρα (πινακα εφαρμογων οπως λεγεται) και Δεν Ξερω πως να το Επαναφερω... - 2. μου βγαζει στον "διαχειριστη ενημερωσεων" καμποσες ενημερωσεις. αυτες σημαινει οτι πρεπει να γινουν ολες? ειναι καλυτερο αυτο ή να διαλεξω ποιες θελω εγω? (οχι οτι ξερω ποιες χρειαζομαι ομως) - 3. ΠΩΣ αλλαζει η γραφη απο Αγγλικα σε Ελληνικα με το πληκτρολογιο? μονο με το ποντικι αλλαζει, πηγαινωντας στην κατω μπαρα στο καταλληλο εικονιδιο. Επισης εχω ενα θεμα, μολις αφησω για λιγα λεπτα το λαπτοπ "κλειδωνουν" τα linux και θελουν παλι τον κωδικο νομιζω.. Πως το αλλαζω και αυτο? :worry: Edited January 16, 2011 by k_giannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι οσο μου αρεσουν τα LINUX αλλο τοσο με εκνευριζουν!!! :angry: Ειχα παλιοτερα τα ubuntu αλλα δεν θυμαμαι τιποτα πλεον. Τωρα, μολις περασα τα "Linux Mint 10 (Julia)" και θελω να ρωτησω τα εξης: - 1. εσβησα κατα λαθος τον ρυθμιστη εντασης ηχου απο την κατω μπαρα (πινακα εφαρμογων οπως λεγεται) και Δεν Ξερω πως να το Επαναφερω... - 2. μου βγαζει στον "διαχειριστη ενημερωσεων" καμποσες ενημερωσεις. αυτες σημαινει οτι πρεπει να γινουν ολες? ειναι καλυτερο αυτο ή να διαλεξω ποιες θελω εγω? (οχι οτι ξερω ποιες χρειαζομαι ομως) - 3. ΠΩΣ αλλαζει η γραφη απο Αγγλικα σε Ελληνικα με το πληκτρολογιο? μονο με το ποντικι αλλαζει, πηγαινωντας στην κατω μπαρα στο καταλληλο εικονιδιο. Επισης εχω ενα θεμα, μολις αφησω για λιγα λεπτα το λαπτοπ "κλειδωνουν" τα linux και θελουν παλι τον κωδικο νομιζω.. Πως το αλλαζω και αυτο? :worry: Το Mint στηρίζεται στο Ubuntu που χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια, οπότε παρόμοια είναι: 1) Πατάς πάνω στην μπάρα, δεξί κλικ, Add To panel και βάζεις ότι θες. Θα έχει και τον Sound Manager που θέλεις.. 2) Γιατί να μην τις κάνεις όλες?? :rolleyes: 3) Πήγαινε Preferences -> Keyboard -> Καρτέλα Layouts -> Options -> Keyes to change Layouts και διαλέγεις με ποιον συνδυασμό πλήκτρων θες να το αλλάζεις. Μπορείς προφανώς να διαλέξεις και το κλασσικό Shift+Alt. ;) Για το "κλείδωμα", πήγαινε Preferences -> Screensaver και ξετίκαρε το LOck Screen when screensaver is active. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι οσο μου αρεσουν τα LINUX αλλο τοσο με εκνευριζουν!!! :angry: Ειχα παλιοτερα τα ubuntu αλλα δεν θυμαμαι τιποτα πλεον. Τωρα, μολις περασα τα "Linux Mint 10 (Julia)" και θελω να ρωτησω τα εξης: - 1. εσβησα κατα λαθος τον ρυθμιστη εντασης ηχου απο την κατω μπαρα (πινακα εφαρμογων οπως λεγεται) και Δεν Ξερω πως να το Επαναφερω... - 2. μου βγαζει στον "διαχειριστη ενημερωσεων" καμποσες ενημερωσεις. αυτες σημαινει οτι πρεπει να γινουν ολες? ειναι καλυτερο αυτο ή να διαλεξω ποιες θελω εγω? (οχι οτι ξερω ποιες χρειαζομαι ομως) - 3. ΠΩΣ αλλαζει η γραφη απο Αγγλικα σε Ελληνικα με το πληκτρολογιο? μονο με το ποντικι αλλαζει, πηγαινωντας στην κατω μπαρα στο καταλληλο εικονιδιο. Επισης εχω ενα θεμα, μολις αφησω για λιγα λεπτα το λαπτοπ "κλειδωνουν" τα linux και θελουν παλι τον κωδικο νομιζω.. Πως το αλλαζω και αυτο? :worry: Το Mint στηρίζεται στο Ubuntu που χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια, οπότε παρόμοια είναι: 1) Πατάς πάνω στην μπάρα, δεξί κλικ, Add To panel και βάζεις ότι θες. Θα έχει και τον Sound Manager που θέλεις.. 2) Γιατί να μην τις κάνεις όλες?? :rolleyes: 3) Πήγαινε Preferences -> Keyboard -> Καρτέλα Layouts -> Options -> Keyes to change Layouts και διαλέγεις με ποιον συνδυασμό πλήκτρων θες να το αλλάζεις. Μπορείς προφανώς να διαλέξεις και το κλασσικό Shift+Alt. ;) Για το "κλείδωμα", πήγαινε Preferences -> Screensaver και ξετίκαρε το LOck Screen when screensaver is active. Πω πω φιλε μου να'σαι καλα...! Σωστος! Ολα κομπλε! Εκτος απο το θεμα με την μπαρα εφαρμογων! :worry: Δεν εχει τα ιδια εικονιδια/εφαρμογες με τις αρχικες που ειχε και δεν μπορω να κανω την ιδια δουλεια με τα αλλα. Δεν εχω βρει κανενα εικονιδιο/εφαρμογη να βγαζει μονο την μπαριτσα εντασης ηχου...... :( Και καποια δεν τα βρισκω. Για παραδειγμα για την ασυρματη συνδεση ειχε τρεις καθετες γραμμες που εδειχναν το σημα και ρυθμιζα απο'κει το δικτυο τους κωδικους κλπ.. Τωρα το εσβησα ΚΑΙ αυτο.. :wacko: :O Υπαρχει τροπος να επανελθει στην αρχικη της μορφη αυτη η μπαρα με οτι ειχε αρχικα? (με συγχωρειτε για τις πολλες ερωτησεις, αλλα πλεον μθαινω σιγα σιγα) Edited January 16, 2011 by k_giannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) O ήχος μαζί με κάποια άλλα πραγματάκια είναι στο indicator applet (ubuntu). Edited January 17, 2011 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Γειά σας υπάρχει τρόπος απο ενα σκληρό ide 32 gb να αντιγραφούν όλα τα αρχεία και οι ρυθμίσεις σε ενα σκληρό sata 250gb και να γίνει ταυτόχρονα και bootable? να φορτώνει απο εκεί το σύστημα δηλαδή... έχω linux suse 11.1 Έχω διαβάσει για μία εντολή dd με if-of δουλεύει κάτι τέτοιο? Google Ghost for Linux και θα βρεις αυτό που θέλεις ;) Το πρόγραμμα λέγεται Ghost for Linux 0.35 Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπέρα σας! Νέος (βασικά επίδοξος) χρήστης linux. Θέλω να περάσω ubuntu στο netbook μου (την desktop έκδοση). Έχω 2 partition στο σκληρό μου δίσκο (1 primary 37 GB με τα windows 7 (βασικά το Primary είναι 32 GB και έχω και unallocated space 5 GB) κι ένα logical με όλα μου τα data (φωτογραφίες, τραγούδια και δεδομένα γενικότερα)). Δοκίμαζα μέχρι τώρα το ubuntu από live usb και αποφάσισα να το εγκαταστήσω σήμερα. Τη στιγμή που ρωτάει για τα partition, τα 'παιξα. Δεν καταλάβαινα τίποτα :p (διάβασα λίγο για το ext και γενικότερα για το σύστημα αρχείων του λίνουξ με τα sda κι αυτά). Αυτό που θέλω εγώ, είναι να μείνει ανέπαφο το partition των δεδομένων και να γίνει format και να περαστεί το linux στο partition που έχω τα windows. Γίνεται αυτό; Έψαξα οδηγούς στο internet για single boot install αλλά όλοι αναφερόταν σε "καθαρό" δίσκο... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slur Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Άμα βάλεις το dvd/cd του λίνουξ δεν χρειάζεται να κάνεις φορμάτ για τη δημιουργία καινούριου partition οπότε μπορείς να πάρεις ένα κομμάτι από το partition που θες όσο μεγάλο χρειάζεσαι και να εγκατασταθεί εκεί το λίνουξ. Παράθεση υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Tο πρόβλημα ήταν στο ότι δεν μπορούσα να ρυθμίσω να μείνει ανέπαφο το partition που είχε τα data μου. Όπως και να'χει έκανα backup, έκανα διαγραφή όλων των partition, έγινε η εγκατάσταση και πλέον είμαι νέος χρήστης ubuntu :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) Μπορούσες να το ρυθμίσεις πριν την εγκατάσταση στην επιλογή των partitions εκεί που λέει : Διαχείριση με το χέρι :) Edit: Screenshot από την 8.04 http://img851.imageshack.us/img851/8990/u804guide24.th.png Edited March 1, 2011 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 έχει κανείς πρόβλημα στο update γενικά στο suse 11.1? μου βγάζει αυτό το σφάλμα Download failed: File '/repodata/repomd.xml' not found on medium 'http://download.opensuse.org/repositories/Banshee/openSUSE_11.1/' please help Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Για οποιον ενδιαφερεται το σαββατοκυριακο 9 - 10 Απριλίου 2011 στο ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ θα πραγματοποιηθει φεστιβαλ open source.Η εισοδος θα ειναι ελευθερη παραθετω και ενα link http://openfest.teipir.gr/el/index/ Υ.Γ. Αν παραβιαζω καποιον κανονα του forum να διαγραφτει και ζηταω συγνωμη! Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την παρακάτω επιλογή? http://img832.imageshack.us/img832/3660/screendf.th.png edit: solved :) Edited April 5, 2011 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Σκέφτομαι να βάλω ubuntu 11.04 στο laptop της κοπέλας μου που τρέχει XP αλλά έχει όλο κολλήματα. Εβαλα tune up utilities και η κατάσταση βελτιώθηκε αλλά....Το θέμα είναι ότι έχω στον δικό μου τα 10,04 και θα θελα να τα δω πρώτα στον δικό μου. Πως στο καλό γίνεται γιατί με τα windows απλά τίκαρες και τα έτρεχες ή μέσω του restart έκανες boot από το cd και είτε τα έτρεχες από τα cd ή έκανες clean install. Στα linux πως κάνεις αναβάθμιση;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Σκέφτομαι να βάλω ubuntu 11.04 στο laptop της κοπέλας μου που τρέχει XP αλλά έχει όλο κολλήματα. Εβαλα tune up utilities και η κατάσταση βελτιώθηκε αλλά....Το θέμα είναι ότι έχω στον δικό μου τα 10,04 και θα θελα να τα δω πρώτα στον δικό μου. Πως στο καλό γίνεται γιατί με τα windows απλά τίκαρες και τα έτρεχες ή μέσω του restart έκανες boot από το cd και είτε τα έτρεχες από τα cd ή έκανες clean install. Στα linux πως κάνεις αναβάθμιση;;;;; Θα πρέπει πρώτα να κάνεις αναβάθμιση στην 10.10 και μετά στην 11.04. Update manager, settings και κάτω κάτω διαλέγεις το normal releases. Έπειτα ο update maganer θα σου βγάζει την επιλογή για να αναβαθμίζει αυτόματα κάθε φορά που κυκλοφορεί έκδοση. Αυτό θα το βλέπεις πάνω από τις ενημερώσεις. ΑΛΛΑ, επειδή η κάθε αναβάθμιση τρώει περίπου 3 ώρες (μέχρι και 5 έφτασε σε εμένα), είναι πολύ πιο γρήγορο να φτιάξεις ένα φλασάκι η CD και να τα δεις από εκεί. Θα σε ξενίσει το unity αλλά αλλάζει εύκολα επιλέγοντας "Classic ubuntu" πριν κάνεις login και όλα γίνονται όπως πριν (gnome κλασσικό δηλαδή). Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Tελικά μάλλον δεν είχε "καεί" σωστά το πρώτο cd μιας και ήταν σε μέγιστη ταχύτητα εγγραφής. Το επόμενο το έκαψα στην χαμηλότερη αλλά ενώ δεν έβρισκε σφάλμα στον έλεγχο όταν πήγαινα να το εγκαταστήσω τότε στο τέλος (πάνω από 80%) μου έλεγε ότι η εγκατάσταση θα σταμάταγε και είτε θα έφταιγε το cd είτε η κεφαλή θα ήθελε καθάρισμα. Τελοσπάντων επειδή κουράστηκα ξαναγύρισα στην 10,04 και αν μου ξανάρθει να τα βάλω τα 11,04 θα κοιτάξω να τα βάλω μέσω usb. Χώρια ότι επειδή είναι νεα τα 11,04 φοβάμαι μην έχω τίποτα προβλήματα συμβατότητας. thnx πάντως για την βοήθεια... Edited May 6, 2011 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να ενεργοποιήσω την ασύρματη δικτύωση στο freebsd 8.2. Έχω ακολουθήσει μερικούς οδηγούς αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Πρέπει να ενεργοποιήσω τον iwi driver. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) 2 απορίες.... α)Τι μπορεί να φταίει και δεν έχω ήχο στο youtube (και σε άλλες παρεμφερή...) όταν μπαίνω με chromium;Με mozilla όλα καλά παίζουν β)Ανάμεσα στους 2 browser ποιος είναι ο καλύτερος; Δεν εννοώ σε ταχύτητα που αν υπάρχει υπέρ του chromium δεν είναι και πολύ μεγάλη αλλά από άποψη σταθερότητας. Ο mozilla που είναι ο κύριος που χρησιμοποιώ, που και που κολλάει και δεν ανταποκρίνεται καθόλου και κάποιες σελίδες του κάθονται αρκετά βαριές και αργεί.... Edited May 29, 2011 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Πως γίνεται να κάνεις install σε ένα netbook τα ubuntu, σε partition που είχε πριν xaandros και να μην πειράξει τα xp; Έχω κάνει bootable το usb και ύστερα από κάποιες ανορθόδοξες πρακτικές κατάφερα να το κάνω να bootarei από το usb, αλλά δεν μου βγάζει επιλογή σε πιο partition να τα εγκαταστήσω. Ή για την ακρίβεια μου λέει να είναι είτε μαζί με τα xp-xaandros είτε να τα βάλω μόνα τους είτε να διαλέξω πιο να αντικαταστήσω αλλά αντί για 2 μου λέει 7!!! Τουλάχιστον πείτε μου ένα τρόπο να κάνω format το partition με τα xaandros.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts