Jump to content

Linux: the power of a penguin

VaradeRo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Jean_Paul, remember: google is your friend;)

here is your source: http://www.fedorafaq.org/

koita.. opws to vlepeis.. ta linux einai ama 8es ena sovaro pc gia douleia kompouteristikh.. ta windows gia multimedia.. dn kanoun kai gia tpt allo.. kai gw sto desktop exw freebsd.. sto saloni xp mce :p

px ena mhxanhma me windows ama crasharei kaneis 5' na to ftia3eis, gi ayto crasharei ka8e 5' kai to anexese.. ena linux box 8a kaneis 3wres na to ftia3eis, alla gia na crasharei prepei na kaneis tou kosmou tis lalakies :p anyway offtopic h parapanw periodos.. elpizw twra na se fwtisa.. an den.. next time:p

filika, StreamKid

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Jean_Paul, remember: google is your friend;)

here is your source: http://www.fedorafaq.org/

koita.. opws to vlepeis.. ta linux einai ama 8es ena sovaro pc gia douleia kompouteristikh.. ta windows gia multimedia.. dn kanoun kai gia tpt allo.. kai gw sto desktop exw freebsd.. sto saloni xp mce :p

px ena mhxanhma me windows ama crasharei kaneis 5' na to ftia3eis, gi ayto crasharei ka8e 5' kai to anexese.. ena linux box 8a kaneis 3wres na to ftia3eis, alla gia na crasharei prepei na kaneis tou kosmou tis lalakies :p anyway offtopic h parapanw periodos.. elpizw twra na se fwtisa.. an den.. next time:p

filika, StreamKid

Ναι πραγματι η προ Xp εποχη ηταν καπως ετσι, κρασαραν καθε πεντε λεπτα, με ενα reset σε πεντε λεπτα ετοιμα, αλλα οχι με τα XP.

Tο pc μου ειναι σχεδον ολη μερα ανοιχτο και συνεχεια στο internet και δεν κρασαρει ποτε, ομως με ενα καλο antivirus-firewall, συνεχεια updates το λειτουργικο και καθε μερα (σχεδον) ενα scan για spyware.

Αμα το αφησεις στην τυχη του, δεν βγαζει ουτε μια βδομαδα χωρις format.

Στο freebsd δεν εχεις να φοβασε για τπτ και στο linux τα πραγματα ειναι (ακομα) χαλαρα. Για μενα αν δεν εχεις βλεψεις για server το freebsd ειναι απλα υπερβολικο για απλο σερφαρισμα, ακομα και το linux ειναι κουραστικο, μπορει να μην πλεκεις με firewall,antivirus,antispyware, αλλα θα σου την σπασει ακομα παραπανω αλλου.

Jean-paul να ευχαριστεις τον θεο που ηταν και rpm.

xaxaxaxa. ευχαριστω παιδεσ....οποτε μιας κ δεν παω για προγραμματισμο μαλλον με xp 8α την βγαλω γιατι ουτε cd den akouo me mp3 sto fedora.. !!!!!!!!!:-(

thx guys...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Ναι πραγματι η προ Xp εποχη ηταν καπως ετσι, κρασαραν καθε πεντε λεπτα, με ενα reset σε πεντε λεπτα ετοιμα, αλλα οχι με τα XP.

Tο pc μου ειναι σχεδον ολη μερα ανοιχτο και συνεχεια στο internet και δεν κρασαρει ποτε, ομως με ενα καλο antivirus-firewall, συνεχεια updates το λειτουργικο και καθε μερα (σχεδον) ενα scan για spyware.

Αμα το αφησεις στην τυχη του, δεν βγαζει ουτε μια βδομαδα χωρις format.

Στο freebsd δεν εχεις να φοβασε για τπτ και στο linux τα πραγματα ειναι (ακομα) χαλαρα. Για μενα αν δεν εχεις βλεψεις για server το freebsd ειναι απλα υπερβολικο για απλο σερφαρισμα, ακομα και το linux ειναι κουραστικο, μπορει να μην πλεκεις με firewall,antivirus,antispyware, αλλα θα σου την σπασει ακομα παραπανω αλλου.

symfwnw, ALLA:

exw na kanw polla pragmata gia na mou menei xronos na asxolh8w me oti dn kanei h ms sto leitourgiko ths..to fbsdaki oute synthrhsh 8elei extos apo kana kernel update klp alla ola ginontai aytomata.. akoma kai to software installation einain pio eykolo apo windows..

oso gia thn xrhstikothta.. dn einai gia na paizeis sto teagames.com.. proorizontai gia poio sobara pragmata..

last but not least: xp 3exp, ama ta zoriseis *poly* klattaroun kai meta xairesai na vlepeis bsod:p

Καθώς βλέπω ανθρώπους που ασχολούνται με το Linux, ας ρωτήσω.

Έχει κάνει κανείς συγχρονισμό με ΝΟΚΙΑ τηλέφωνο συγκεκριμένα το Ν70,

και αν ναι, ποιά είναι η διαδικασία;

Μία θερμή παράκληση...

Μην μπλέκετε τους νέους χρήστες με κονσόλες, εντολές κλπ κλπ....

Χρησιμοποιώ το Linux εδώ και 3 χρόνια (συγκεκριμένα με το SuSE Linux από την έκδοση 8.0) αλλά από τα τέλη του 2004 έχω να ασχοληθώ με την κονσόλα. Ότι θέλω να κάνω, το κάνω μέσω του γραφικού περιβάλλοντος. Ρυθμίσεις, εγκαταστάσεις νέου υλικού κλπ κλπ κλπ.

Επίσης ποιός είπε ότι δεν κάνει για πολυμέσα; Και τα Ντιβιντάκια μου βλέπω, και quicktime,avi,wma,wmv,ogg,ogm,mp3,mp4,3gp,divx5,xvid κλπ κλπ κλπ αναπαράγω, και το Doom3,UT2004 κλπ κλπ παίζω.

Άκου εκεί κονσόλα στο έτος 2006....

Μία θερμή παράκληση...

Μην μπλέκετε τους νέους χρήστες με κονσόλες, εντολές κλπ κλπ....

Χρησιμοποιώ το Linux εδώ και 3 χρόνια (συγκεκριμένα με το SuSE Linux από την έκδοση 8.0) αλλά από τα τέλη του 2004 έχω να ασχοληθώ με την κονσόλα. Ότι θέλω να κάνω, το κάνω μέσω του γραφικού περιβάλλοντος. Ρυθμίσεις, εγκαταστάσεις νέου υλικού κλπ κλπ κλπ.

Επίσης ποιός είπε ότι δεν κάνει για πολυμέσα; Και τα Ντιβιντάκια μου βλέπω, και quicktime,avi,wma,wmv,ogg,ogm,mp3,mp4,3gp,divx5,xvid κλπ κλπ κλπ αναπαράγω, και το Doom3,UT2004 κλπ κλπ παίζω.

Άκου εκεί κονσόλα στο έτος 2006....

8a diafwnhsw RIZIKA mazi sou..

ayta pou les isxyoun mono gia ta windblows.. opou fysika h konsola dn kanei oute to 1/1000 ap oti kanei to gui..

to gui, dedomenou oti basizetai panw se consols (vres ena faq gia to pws leigourgei o x server) knei ta idia kai kati parapanw.. afenos pou oti 8es to kaneis mesa se deyterolepta, exeis kai ena systhma mh fortwmeno..

apo empeiria osous 3erw (apo google net admin mexri net admin panepisthmiou) kanenas MA KANENAS gia sobarh douleia dn 8a kanei otidhpote mesw console.. fysika oti ginetai, giati gaim dn trexei se console.. 8a mou peis aytoi oi malakes oi admins einai propolemikoi kai hardcore kai mpla mpla, aytoi omws kati 3eroun gia na to kanoun oloi etsi.. dn to kanoun gia plaka.. kapoia xrhsimothta 8a xei.. 8a mou peis giati sygkrinw tous aplous users me tous admins.. dn tous sygkrinw.. apla to "akous ekei console to 2k6" poianei kai tous admins kai olous tous computerades..

*px*epeidh kapoioi lamers wannabe hackers prospa8oun na tre3oun nmap me gui kai vgazoun ths panagias ta matia, kanoun ton diplo kopo, kai sto telos dn katafernoun tpt me to "aaa, afou exei kai gui vour sta grafika"..

filika, streamkid

edit: kai mia symplhrwsh.. ap oti eida to systhma sou to xrhsimopoieis gia polymesika kyriws 8emata.. gi aythn thn douleia yparxoun ta xp media center.. to linux (oxi oti dn kanei gi ayto pou to xrhsimopoieis esy) 8ewreitai "pio" sovaro leigourgiko kai synepws h emfash exei dw8ei allou apo to na paizei hxo kai eikona..

dn lew stous neous xrhstes na parathsoun to linux kai na asxolountai me xp efoson dn skopeyoun na ginoun pcistes, alla ta *nix exoun ayton ton prosanatolismo(o opoios periexei kai polyyy console)

Παιδιά έχω 2 προβλήματα με το Ubuntu:

1. Έχω βάλει στο menu.lst του Grub να εμφανίζει πρώτα τα Windows και να είναι και η προεπιλογή. Μερικές φορές όταν μπαίνω σε linux αλλάζει από μόνο του και στο επόμενο Restart δεν μου εμφανίζει καν τα Windows. Σήμερα άλλαξα τις άδειες και το έκανα να έχουν όλοι δικαίωμα ανάγνωσης και κανένας δικαίωμα εγγραφής. Δεν ξέρω αν θα γίνει τπτ. Υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω;
  2. Μέχρι χθες είχα το Ubuntu το 64μπιτο, αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων ασυμβατότητας έβαλα το 32μπιτο. Ενώ πριν έβλεπα κανονικά όλους τους φακέλους και τα αρχεία του NTFS, τώρα δεν βλέπει αρχεία/φακέλους που έχουν ελληνικό όνομα. Ούτε στο Ναυτίλο ούτε στο Amarok. Επειδή όλα μου τα mp3 και τα έγγραφα είναι στον NTFS και με ελληνικά ονόματα, δεν μπορώ να τα βρω με τίποτα. Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ in advance :p

8a diafwnhsw RIZIKA mazi sou..

ayta pou les isxyoun mono gia ta windblows.. opou fysika h konsola dn kanei oute to 1/1000 ap oti kanei to gui..

Δεν διαφωνώ καθόλου... Άλλο η κονσόλα στα *nix συστήματα, άλλο στα Windoze.

kanenas MA KANENAS gia sobarh douleia dn 8a kanei otidhpote mesw console.. fysika oti ginetai, giati gaim dn trexei se console.. 8a mou peis aytoi oi malakes oi admins einai propolemikoi kai hardcore kai mpla mpla, aytoi omws kati 3eroun gia na to kanoun oloi etsi.. dn to kanoun gia plaka.. kapoia xrhsimothta 8a xei..

Διαφωνώ... Μπορώ να σου βρω άπειρα παραδείγματα από τεχνικούς που δουλεύουν σε WindowMaker και XFC. π.χ. Ολυμπιακή Αεροπορία.

8a mou peis giati sygkrinw tous aplous users me tous admins.. dn tous sygkrinw.. apla to "akous ekei console to 2k6" poianei kai tous admins kai olous tous computerades..

Και στα WinXP ένας admin θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κονσόλα για να στήσει π.χ. τον MySQL sever, αλλά οι χρήστες δεν θα την χρειαστούν ποτέ. Οπότε αυτό που είπα δεν πιάνει τους admins.

edit: kai mia symplhrwsh.. ap oti eida to systhma sou to xrhsimopoieis gia polymesika kyriws 8emata.. gi aythn thn douleia yparxoun ta xp media center.. to linux (oxi oti dn kanei gi ayto pou to xrhsimopoieis esy) 8ewreitai "pio" sovaro leigourgiko kai synepws h emfash exei dw8ei allou apo to na paizei hxo kai eikona..

Ακριβώς... Θεωρείται πιο σοβαρό λειτουργικό εσωτερικά (δεν καταρρέει, δεν κολλάει, μπορεί να σηκώσει βαριές εργασίες) το οποίο το κάνει ιδανικό για πολυμέσα και παιχνίδια (αφού δεν έχει δοθεί έμφαση στο ήχο και στην εικόνα, όπως λές, τότε στο PS3 τι δουλειά έχει; Γιατί οι developers βγάζουν εργαλεία για να χειρίζεσαι πολυμέσα; Γιατί τα περισσότερα μεγάλα studios χρησιμοποιούν linux για επεξεργασία βίντεο; ). Παρεμπιπτόντως, χρησιμοποιώ το linux γιά ότι δουλειά μπορείς να φανταστείς. Κάνω πράγματα που δεν θα μπορούσα να κάνω με άλλα λειτουργικά. Το linux δεν είναι "One-Size-Fits-All" όπως είναι τα προϊόντα της M$ και δεν έχει μία συγκεκριμένη "κατεύθυνση". Μπορεί να είναι file-server, media center, internet pc, ATM, σύστημα πλοήγησης, POS, Κινητό, firewall, workstation ή και όλα μαζί. Ακριβώς επειδή είναι modular

dn lew stous neous xrhstes na parathsoun to linux kai na asxolountai me xp efoson dn skopeyoun na ginoun pcistes, alla ta *nix exoun ayton ton prosanatolismo(o opoios periexei kai polyyy console)

Εγώ πάλι λέω στους νέους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το Linux και να μην φοβούνται τα περί κονσόλας κλπ. Το πιο πιθανό είναι (αν δεν θέλουν να "λερώσουν" τα χέρια τους) ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ κονσόλα.

ρε παιδιά μην την φοβάστε την κονσόλα, δεν δαγκώνει κιόλας... Στην αρχή ξενίζει λίγο όπως είμαστε όλοι συνηθισμένοι στο παραθυρικό περιβάλλον αλλά σιγα σιγα μαθαίνεις και βλέπεις ότι κάνεις μια χαρά την δουλειά σου και από κονσόλα... Σε mandriva μου έχει χρησιμεύσει αρκετές φορές η κοσνόλα...

ρε παιδιά μην την φοβάστε την κονσόλα, δεν δαγκώνει κιόλας... Στην αρχή ξενίζει λίγο όπως είμαστε όλοι συνηθισμένοι στο παραθυρικό περιβάλλον αλλά σιγα σιγα μαθαίνεις και βλέπεις ότι κάνεις μια χαρά την δουλειά σου και από κονσόλα... Σε mandriva μου έχει χρησιμεύσει αρκετές φορές η κοσνόλα...

Οπωσδήποτε και αυτό ισχύει, αλλά καλό είναι, αφού υπάρχουν γραφικά εργαλεία για αυτές τις δουλειές, μην παραπέμπουμε τους νέους χρήστες στην κονσόλα και φρικάρουν.

Εγω σε ενα pc 2 Σκληρους.. Στον ενα εχω βαλει WinXp ΚαΙ Server 2003 σε διαφορετικα παρτισιον. Στην εκκινινη με ρωταει ποιο λειτουρκικο θελω...Ωραια μεχρι εδω..Τωρα το προβλημμα. Στον αλλο σκληρο εβαλα τα suse 10 Στην εκκιννινση με ρωταει τη θελω να ξεκινησω (δλδ SUSE 10 η Windows)...Στα linux μπενει κανονικα..αΛΛΑ ΣΤΑ WINDOWS δεν μπενει..Οταν το παταω βγαζει μαυρη οθονη και τπτ μετα....Βεβαια μπορω να ξεκινησω αν μπουταρω απο τον αλλο σκληρο...Πως γινετε να φτιαξω την εκκινιση του linux ωστε να ξεκιναει και windows...Eyxaristo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Διαφωνώ... Μπορώ να σου βρω άπειρα παραδείγματα από τεχνικούς που δουλεύουν σε WindowMaker και XFC. π.χ. Ολυμπιακή Αεροπορία.

Και στα WinXP ένας admin θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κονσόλα για να στήσει π.χ. τον MySQL sever, αλλά οι χρήστες δεν θα την χρειαστούν ποτέ. Οπότε αυτό που είπα δεν πιάνει τους admins.

Ακριβώς... Θεωρείται πιο σοβαρό λειτουργικό εσωτερικά (δεν καταρρέει, δεν κολλάει, μπορεί να σηκώσει βαριές εργασίες) το οποίο το κάνει ιδανικό για πολυμέσα και παιχνίδια (αφού δεν έχει δοθεί έμφαση στο ήχο και στην εικόνα, όπως λές, τότε στο PS3 τι δουλειά έχει; Γιατί οι developers βγάζουν εργαλεία για να χειρίζεσαι πολυμέσα; Γιατί τα περισσότερα μεγάλα studios χρησιμοποιούν linux για επεξεργασία βίντεο; ). Παρεμπιπτόντως, χρησιμοποιώ το linux γιά ότι δουλειά μπορείς να φανταστείς. Κάνω πράγματα που δεν θα μπορούσα να κάνω με άλλα λειτουργικά. Το linux δεν είναι "One-Size-Fits-All" όπως είναι τα προϊόντα της M$ και δεν έχει μία συγκεκριμένη "κατεύθυνση". Μπορεί να είναι file-server, media center, internet pc, ATM, σύστημα πλοήγησης, POS, Κινητό, firewall, workstation ή και όλα μαζί. Ακριβώς επειδή είναι modular

Εγώ πάλι λέω στους νέους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το Linux και να μην φοβούνται τα περί κονσόλας κλπ. Το πιο πιθανό είναι (αν δεν θέλουν να "λερώσουν" τα χέρια τους) ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ κονσόλα.

swsta.

einai poliergaleio

smallville for ever :cool: :cool: :cool:

Καλησπέρα σε όλους, λέω να ξεκινήσω κι εγώ με Linux.

Mία ερώτηση γι αρχή και βλέπουμε: το Ubuntu 5.10 υποστιρίζει τους νέους επεξεργαστές Intel Core Duo (για εγκατάσταση σε laptop) ? Λέω να το βάλω σε laptop, είναι καλή επιλογή αυτή η διανομή? Επίσης, πώς θα δουλέυω Dreamweaver και Photoshop ?

Ελπίζω να ta καταφέρω για το μεγάλο Entry ;-)

Ξερετε μηπως πως μπορω να μπω στο ιντερνετ με suse 10..Εχω adsl με erthnet.. Δεν βρισκω τις ρυθμισεις της καρτας δικτυου για να βαλω τα ip
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ξερετε μηπως πως μπορω να μπω στο ιντερνετ με suse 10..Εχω adsl με erthnet.. Δεν βρισκω τις ρυθμισεις της καρτας δικτυου για να βαλω τα ip

exei anafer8ei kai parapanw, sto etc sto config file tou net.. :)

ok s' ayto ta vrhkame :)

nai.. mono pou to teleytaio fhmizetai gia thn litothta tou kai gia ta console-sxetika pou prosferei (px mpainoun mazi tou 2-3 extra shells;)).. oso gia to paradeigma, emeina sthn NY 12 wres sto aerodromio giati kapoios gui-based admin (pi8anon) ekane ******* kai katereyse to net ths olympiakhs.. opws kai na xei dn vasizomai sto paradeigma.. apo google pou 3erw, to gui to xoun gia na paizoun games :p

nai.. alla sovaro server sta windows (poso mallon sta xp) dn to 8ewrw logiko.. 3exnas oti mexri prin vgoun ta server 2k3 kai enoso yphrxe olo to 2k server family available, OLOI oi servers ths ms (apo microsoft.com, windowsupdate.com an kai einai pointer allou), hotmail kai msn trexan se fbsd?;)) 2on, to shell pou 8a xrhsimopoihsei kapoios gia na sthsei mysql se win, dn einai to cmd.exe dld h console tn windows, alla ena control panel ths mtsql to opoio APLWS BASIZETAI KAI XRHSIMOPOIEI thn console twn windows, kyriws gia na 3ekinhsei :)

merikws symfwnoume.. :) na pou dn symfwnoume: mai kai 8i3ame sound studios, yparxei kai cubase/audition/steinberg add ons/reason (ta kat e3oxhn koryfaia apps gia sound editing/creation) gia linux kai dn to 3era? :confused: dn nomizw.. mporei kai na mai la8os.. yparxei photoshop kai corel gia linux kai epishs dn to 3era? :confused: gia video tools dn 3erw alla dn lew..

symfwnoume kai edw :)

1. Ανοίγεις το YaST2

2. Αφού βάλεις τον κωδικό του root, πηγαίνεις στην κατηγορία "Συσκευές Δικτύου"

3. Επιλέγεις το εικονίδιο "Κάρτα Δικτύου"

4. Επιλέγεις την κάρτα που θέλεις να ρυθμίσεις και πατάς "Επεξεργασία"

5. Αν έχεις κάποιο ADSL Router με DHCP, επιλέγεις "Αυτόματη Ρύθμιση Παραμέτρων" και είσαι έτοιμος. Εάν όχι, βάζεις την "IP Διεύθυνση"(IP) και την "Μάσκα Υποδικτύου" (SUBNET MASK)

6. Εάν έχεις περισσότερες πληροφορίες όπως DNS, αυτά τα βάζεις πατώντας το "Όνομα κόμβου και Εξυπηρετητής Ονομάτων" στο τμήμα "Διακομιστής Ονομάτων"

Καλησπέρα σε όλους, λέω να ξεκινήσω κι εγώ με Linux.

Mία ερώτηση γι αρχή και βλέπουμε: το Ubuntu 5.10 υποστιρίζει τους νέους επεξεργαστές Intel Core Duo (για εγκατάσταση σε laptop) ? Λέω να το βάλω σε laptop, είναι καλή επιλογή αυτή η διανομή? Επίσης, πώς θα δουλέυω Dreamweaver και Photoshop ?

Ελπίζω να ta καταφέρω για το μεγάλο Entry ;-)

1. Αν δεν κάνω λάθος, η 64μπιτη έκδοση του Ubuntu υποστηρίζει τους Intel Core Duo. Δοκίμασέ το και πες μας!

2. Είναι εξαιρετική λύση το Ubuntu, αν και θα σου πρότεινα το Kubuntu λόγω του εύχρηστου γραφικού περιβάλλοντος KDE (δεν το προτείνω μόνο εγώ, το είπε ο θεός (Linus)!

3. Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε DreamWeaver και Photoshop, δοκίμασε να τα τρέξεις μέσω του Wine (συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις διανομές σχεδόν). Προτεινόμενες (και ελαφρότερες) λύσεις είναι το Nvu (δεν συμπεριλαμβάνεται στο (K)Ubuntu) και το GIMP (συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις διανομές σχεδόν) αντίστοιχα.

Τελικά αποφάσισα να αγοράσω ένα laptop με Turion 64bit επεξεγαστή.

Δοκίμασα το Live cd του Ubuntu σε ένα PC που έχω και πρέπει να πώ πως μου άρεσε και το βρήκα αρκετά εύκολο.

Δοκίμασα και το Nvu αλλά το πρόβλημα είναι ότι δε κάνει connect με τον FTP Server για να κατεβάσει το SITE μου. Άν έχω αυτή την επιλογή δε χρειάζομαι emulator.

Εγω σε ενα pc 2 Σκληρους.. Στον ενα εχω βαλει WinXp ΚαΙ Server 2003 σε διαφορετικα παρτισιον. Στην εκκινινη με ρωταει ποιο λειτουρκικο θελω...Ωραια μεχρι εδω..Τωρα το προβλημμα. Στον αλλο σκληρο εβαλα τα suse 10 Στην εκκιννινση με ρωταει τη θελω να ξεκινησω (δλδ SUSE 10 η Windows)...Στα linux μπενει κανονικα..αΛΛΑ ΣΤΑ WINDOWS δεν μπενει..Οταν το παταω βγαζει μαυρη οθονη και τπτ μετα....Βεβαια μπορω να ξεκινησω αν μπουταρω απο τον αλλο σκληρο...Πως γινετε να φτιαξω την εκκινιση του linux ωστε να ξεκιναει και windows...Eyxaristo

Kαμια ιδεα?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Kαμια ιδεα?

Και μένα μου το κάνει αυτό.Βέβαια όχι πάντα, γι'αυτο και δεν κατάφερα να βρώ λύση για να μην το κάνει.Άλλα εκεί που με έχει σε μάυρη οθόνη πατάω στιγμιαία το "power" του υπολογιστή και voila...bootάρει :cool: Δοκίμασέ το...

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Και μένα μου το κάνει αυτό.Βέβαια όχι πάντα, γι'αυτο και δεν κατάφερα να βρώ λύση για να μην το κάνει.Άλλα εκεί που με έχει σε μάυρη οθόνη πατάω στιγμιαία το "power" του υπολογιστή και voila...bootάρει :cool: Δοκίμασέ το...

Μπα δεν κανει τπτ.Εξαλου θελω κατι που να εινα για παντα..

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπα δεν κανει τπτ.Εξαλου θελω κατι που να εινα για παντα..

Tι boot manager χρησιμοποιεις;

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών