mol Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 κάποιο πρόγραμμα για εγγραφή(δεδομένα, μουσική, κλπ) cd/dvd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 κάποιο πρόγραμμα για εγγραφή(δεδομένα, μουσική, κλπ) cd/dvd; k3b, brasero,τα πιο γνωστά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 κάποιο πρόγραμμα για εγγραφή(δεδομένα, μουσική, κλπ) cd/dvd; K3b και μόνον ,ανεξαρτητος DE. Είναι το πλέον σοβαρό στο linux και απροβληματιστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 K3b και μόνον ,ανεξαρτητος DE. Είναι το πλέον σοβαρό στο linux και απροβληματιστο. νταξει,δεν ειναι κι ότι καλύτερο αν δεν έχεις kde, να φορτωνεις ολες τις qt libraries για να τρέξεις το k3b, ειδικά σε αργό υπολογιστή.μια χαρά είναι κι ο brasero:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 K3b και μόνον ,ανεξαρτητος DE. Είναι το πλέον σοβαρό στο linux και απροβληματιστο. θα συμφωνήσω απόλυτα!είναι απο τα καλύτερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 άλλη ερώτηση πέρασα ubuntu 12.04 μέσω wubi. πώς θα δω τους φακέλους/αρχεια των windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 άλλη ερώτηση πέρασα ubuntu 12.04 μέσω wubi. πώς θα δω τους φακέλους/αρχεια των windows; δεν σου εμφανιζονται κανονικα στους δισκους, στο nautilus? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 πρεπει να το κατεβάσω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 πρεπει να το κατεβάσω αυτο; ο nautilus είναι ο διαχειριστής αρχείων που χει ήδη το σύστημα σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Εγκατέστησα το wubi και με μια πρόχειρη ματιά νομίζω ότι δεν μπορείς να το κάνεις γιατί και τα 2 λειτουργικά είναι στην ίδια κατάτμηση. Έχει προσαρτήσει ήδη την κατάτμηση των windows αλλά διαβάζει μόνο τον χώρο που έχεις ορίσει στο ubuntu. http://www.4freeimagehost.com/resized/d271c17180fe.png Edited July 30, 2012 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 δε πειραζει τότε. ετοιμάζομαι για φορμάρισμα δίσκου και dual boot με ubuntu για ακόμη μια φορά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 όχι. τα αρχεία των windows βρίσκονται στο /host/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 όχι. τα αρχεία των windows βρίσκονται στο /host/ Σωστός, είδα το sda2 και μπερδεύτηκα :dizzy: Πρώτη φορά που δοκίμασα το wubi, σε ευχαριστώ για την διόρθωση. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Install the latest and greatest Cinnamon desktop on Ubuntu 12.04 http://www.linuxbsdos.com/2012/04/26/install-the-latest-and-greatest-cinnamon-desktop-on-ubuntu-12-04/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Δοκίμασε κανείς τον AMD Catalyst 12.8 σε ubuntu 12.04; Πριν με τον 12.04 και τον 12.06 δεν είχα πρόβλημα.. Mε τον 12.8 όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν μπορεί να φορτώσει τα γραφικά και γύρισα στον 12.06 :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Επειδή από την αρχή έγραψες πως δεν είσαι εξοικειωμένος με το linux θα σου εξηγήσω πως να ανοίξεις το grub με δικαιώματα root. Δεν θα μπλέξω με εντολές για να σου φανεί ευκολότερο! 1. Μπαίνεις από το live cd και πας στο κατάλογο που υπάρχει το αρχείο grub. Στα screenshot που ανέβασες είσαι μέσα στον κατάλογο που θέλουμε! 2. Θα πατήσεις τον συνδυασμό πλήκτρων Ctrl + L για να δεις γραμμένη την πλήρη τοποθεσία που βρίσκεσαι, θα πας επάνω και θα την αντιγράψεις με δεξί κλικ αντιγραφή. 3. Ανοίγεις το τερματικό γράφεις cd θα αφήσεις κενό μετά δεξί κλικ επικόλληση την διαδρομή που αντέγραψες πριν και Enter. Τώρα είσαι μέσα στον κατάλογο που υπάρχει το αρχείο που θέλεις να προσθέσεις την επιλογή. 4. Δίνεις sudo gedit grub για να ανοίξεις το αρχείο με δικαιώματα root και κάνεις τις αλλαγές. 5. Μετά ενημερώνεις τον grub. http://img33.imageshack.us/img33/658/myhelp.th.png Tελικά επειδή τον χρειαζόμουν έβαλα ξανά την 10.04 και ως τώρα είναι κομπλέ και δεν υπήρξε θέμα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της. thnx για τον κόπο σας παίδες παρόλο αυτά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδιά εγκατέστησα το ubuntu στον υπολογιστή και το έχω μαζί με τα windows 7 όταν ανοίγω τον υπολογιστή με πηγαίνει κατευθείαν στο Linux πως μπορώ να τα κάνω αλλαγή να πηγαίνει στα windows και όποτε θέλω να γυρίζω στο ubuntu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδιά εγκατέστησα το ubuntu στον υπολογιστή και το έχω μαζί με τα windows 7 όταν ανοίγω τον υπολογιστή με πηγαίνει κατευθείαν στο Linux πως μπορώ να τα κάνω αλλαγή να πηγαίνει στα windows και όποτε θέλω να γυρίζω στο ubuntu Και εγω εχω εγκαταστήσει τα ubuntu και με το πρώτο boot μου ζήτησε τι θελω να τρέξω Μήπως εκανες καθαρή εγκατάσταση των ubuntu και έχασες τα win Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Και εγω εχω εγκαταστήσει τα ubuntu και με το πρώτο boot μου ζήτησε τι θελω να τρέξω Μήπως εκανες καθαρή εγκατάσταση των ubuntu και έχασες τα win Δεν το θυμάμαι αυτό Απλά όταν ανοίγω τον υπολογιστή μετά τα BIOS με το βελάκι κάνω επιλογή και πηγαίνω στα WINDOWS αν το αφήσω χωρίς να το επιλέξω με πηγαίνει κατευθείαν στα LINUX τι πρέπει να κάνω τώρα να γίνει το αντίθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Από ότι καταλαβαίνω βλέπεις στον grub το ubuntu και τα windows αλλά θέλεις να ανέβει επάνω η επιλογή εκκίνησης των windows για να εκκινείτε ο υπολογιστής πρώτα με αυτό! Άνοιξε το τερματικό και δώσε: sudo apt-add-repository ppa:danielrichter2007/grub-customizer sudo apt-get update sudo apt-get install grub-customizer Αφού κάνεις εγκατάσταση τον Grub Customizer άνοιξε το και ανέβασε την γραμμή εκκίνησης των windows επάνω! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Από ότι καταλαβαίνω βλέπεις στον grub το ubuntu και τα windows αλλά θέλεις να ανέβει επάνω η επιλογή εκκίνησης των windows για να εκκινείτε ο υπολογιστής πρώτα με αυτό! Άνοιξε το τερματικό και δώσε: sudo apt-add-repository ppa:danielrichter2007/grub-customizer sudo apt-get update sudo apt-get install grub-customizer Αφού κάνεις εγκατάσταση τον Grub Customizer άνοιξε το και ανέβασε την γραμμή εκκίνησης των windows επάνω! Έγινε φίλε ευχαριστώ γιά την βοήθεια με την πρώτη ευκαιρεία θα το κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 σκεψη....περνω ενα φλασακι 8gb το βαζω στο pc (μονιμα να το εχω)και κανω εγκατασταση το root partition εκει & to home στον σκληρο που εχω μεσα...(γινεται το ξερω για να σας προλαβω!) κερδιζω κατι απο ταχυτητες?θα ειναι σαν να βαζω SSD?Yπαρχει θεμα αντοχη στον χρονο η θα τα παιξει το φλασακι απο τα bootarismata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 σκεψη....περνω ενα φλασακι 8gb το βαζω στο pc (μονιμα να το εχω)και κανω εγκατασταση το root partition εκει & to home στον σκληρο που εχω μεσα...(γινεται το ξερω για να σας προλαβω!) κερδιζω κατι απο ταχυτητες?θα ειναι σαν να βαζω SSD?Yπαρχει θεμα αντοχη στον χρονο η θα τα παιξει το φλασακι απο τα bootarismata?τα φλασάκια ειναι ετη φωτός πιο αργά από εναν απλό σκληρό δίσκο,και με περιορισμένη αντοχή. δεν εχουν καμια σχεση με ssd Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 παιδια, τα φωτα σας! προσπαθω να εγκαταστησω το PCSX-Reloaded (emulator για το PSOne) και αφου εκανα το ./configure μετα απο ενα 2ωρο περιπου (λειπαν πολλα πακετα κτλ, δεν ειχα ξαναπερασει ετσι προγραμμα) στην εντολη make βγαζει καποια στιγμη ενα error και γραφει αυτο: /usr/bin/ld: ../libpcsxcore/libpcsxcore.a(cdriso.o): undefined reference to symbol 'pthread_create@@GLIBC_2.1' /usr/bin/ld: note: 'pthread_create@@GLIBC_2.1' is defined in DSO /lib/i386-linux-gnu/libpthread.so.0 so try adding it to the linker command line /lib/i386-linux-gnu/libpthread.so.0: could not read symbols: Invalid operation collect2: ld returned 1 exit status make[1]: *** [pcsx] Error 1 make[1]: Leaving directory `/home/pgetsos/pcsxr-1.9.92/gui' make: *** [all-recursive] Error 1 τι κανω? :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Κατεβασα το ubuntu desktop και το αποθηκευσα σε φλασακι, οταν εκανα εκινηση το λαπτοπ επελεξα να μπουταρει το φλασακι ωστε να κανει εγκατασταση το λειτουργικο του ubuntu αλλα το λαπτοπ εχει μεινει εδω και ωρα με μαυρη οθονη! Προφανως εκανα κατι λαθος. Γνωριζει καποιος να βοηθησει; Edited September 20, 2012 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts