Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Γιατι αυτα τα κομπογιανιτικα ΚΙΤ που βαζεις 2 SIM στην ιδια θηκη ειναι της πλακας...Και ΔΕΝ σου παρεχουν οτι ενα "εξ αρχης" κινητο με 2 ξεχωριστα Sim-slots... Οκ... το ίδιο λέμε αλλά με άλλα λόγια. απο τους 100 πελατες που αγοραζουν ΣΗΜΕΡΑ Pocket Pc Phone,ειναι ζητημα αν υπαρχει ενα 5-10% που τους ενδιαφερει το performance της συσκευης... Δεν θα με βρεις σύμφωνο σε αυτό. Έχω συνομιλήσει με πολύ κόσμο που επιλέγει συνειδητά σήμερα ένα Pocket PC και το θέμα του performance ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμο. Να θυμάσαι ένα πράγμα... όταν ένα Pocket PC κολλάει είναι σαν να είναι χαλασμένο και χτυπάει πολύ άσχημα. Ο μέσος αγοραστής που ξέρει τι παίρνει περιμένει να είναι γρήγορο σαν ένα απλό κινητό και δυνατό σαν ένας κανονικός υπολογιστής και αυτό δεν είναι εύκολο. Εάν μπεις στη λογική θα καταλάβεις τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 όταν ένα Pocket PC κολλάει είναι σαν να είναι χαλασμένο και χτυπάει πολύ άσχημα. Ο μέσος αγοραστής που ξέρει τι παίρνει περιμένει να είναι γρήγορο σαν ένα απλό κινητό και δυνατό σαν ένας κανονικός υπολογιστής και αυτό δεν είναι εύκολο. Εάν μπεις στη λογική θα καταλάβεις τι εννοώ. Αμ ελα που ο μεσος αγοραστης ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι παιρνει..!!! Αν ηξερε,ΔΕΝ θα αγοραζε ουτε μια συσκευη της HTC και των αλλων εταιριων που χρησιμοποιουσαν τον OMAPα για επεξεργαστη...Ολοι θα επαιρναν ΕΤΕΝ,που με τον 400αρη της Samsung "πεταγε"..(Πριν βεβαια κανει την "εξυπναδα" με το Χ800 που προσπαθησε να διαχειριστει με τον ιδιο επεξεργαστη τη VGA οθονη και απετυχε παταγωδως)... Τις εποχες του Μ600 και μετεπειτα του Χ500,υπηρχε αντιπαλος στην αγορα για την ΕΤΕΝ? Κι ομως...Ο πολυς κοσμος τη μπαχατελα το Αρτεμις αγοραζε...Που αναμφισβητητα ειχε ανωτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα απο performance..ΑΣΤΑ...Βεβαια εαν το χρησιμοποιουσες για τα εντελως απαραιτητα,δεν κολλουσε...Και αν ησουνα και λιγο ψαγμενος του περναγες μια μαγειρεμενη ROM, του εκανες και ενα overclocking και ησουνα κυριος... Για να επανερθουμε ομως στο θεμα μας που ειναι το DX900 και να μην απασχολουμε το thread με "ιστορικες αναδρομες",εμενα προσωπικα η αγορα του συγκεκριμενου Pocket Pc ειναι μονοδρομος... Δε λεω..Και το Xperia και το Omnia και το touch pro η το Diamond,ειναι μια χαρα συσκευες...Και τα επερχομενα λειτουργικα(WM7,Android),ακρως ενδιαφεροντα.. Αλλα επειδη κανω πολλα ταξιδια στο εξωτερικο και αναγκαζομαι να κουβαλαω 2 κινητα,ενα με το ελληνικο νουμερο και ενα με το τοπικο της χωρας που επισκεπτομαι,ειναι μεγαλη ευκολια το DUAL Sim... Για να φανταστεις,αυτη τη στιγμη που μιλαμε το Καιζερ το εχω στο τσαντακι κλειστο και χρησιμοποιω ενα Κινεζικο που αγορασα απο το εξωτερικο με DUAL Sim..Εχω βαλει και τη "ξενη" καρτα μεσα που λειτουργει αψογα με τη περιαγωγη και εχω 2 κινητα σε ενα... Και εχω "πορωθει" τοσο πολυ με τη συγκεκριμενη ευκολια,που και μπαχατελα να βγει το DX900 και να κολλαει σα το Χ800...Και να χρειαζεται καθε λιγο να περναω τις καινουριες ROM για να διορθωθουν τα bugs...Εγω θα το παρω... Αλλωστε οπως και να το κανουμε,ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες "αναγκες"... Ισως να ανηκω στους ελαχιστους (η πολλους-οι πωλησεις θα το δειξουν),που η συγκεκριμενη ευκολια αποτελει πρωτη προτεραιοτητα... Η ισως τελικα να "γερασα" μετα απο τοσα χρονια με τα Pocket PC και να εχω βαρεθει το ατερμονο κυνηγι της τεχνολογιας..Και να θελω απλα ενα κινητο-Pocket PC με τη συγκεκριμενη ευκολια της Dual Sim,με αξιοπιστο GPS και Wi-fi,με VGA οθονη (σε λιγο θα αρχισει και η πρεσβειωπια),και 3-4 απαραιτητα προγραμματακια περασμενα... Καλημερα φιλε athanaso σε εσενα και σε ολα τα παιδια που συμμετεχουν στα Thread και μοιραζομαστε τη τρελλα μας για τα Pocket Pc..;) Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Πριν βεβαια κανει την "εξυπναδα" με το Χ800 που προσπαθησε να διαχειριστει με τον ιδιο επεξεργαστη τη VGA οθονη και απετυχε παταγωδως Μπορείς να εξηγήσεις λίγο αυτό? γιατι σκέφτομαι να πάρω το X800. Τι ακριβώς απέτυχε? (Sorry για το off-topic) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Μπορείς να εξηγήσεις λίγο αυτό? γιατι σκέφτομαι να πάρω το X800. Τι ακριβώς απέτυχε? (Sorry για το off-topic) Min pareis to X800. Yparxoun polles kainourgies syskeves pou einai kata poly anwteres. Simera den yparxei logos na agoraseis syskevi me ligotera apo 128MB RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Έχουμε κανένα νεότερο; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Έχουμε κανένα νεότερο; Ακρα του τάφου σιωπη....... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Σύμφωνα με αυτό το site, η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι 29/12/2008. Μακάρι να ισχύει! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Σύμφωνα με αυτό το site, η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι 29/12/2008. Μακάρι να ισχύει! Βάλε και κανένα τρίμηνο για την Ελλάδα, ας πούμε ότι θα έρθει το Πάσχα, με το δώρο.... Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Trimino de nomizw alla kai pali... exei argisei idi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Κατόπιν παραγγελίας στο play247.gr! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Δεν μου την γλυτώνει.....:D:p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Το έχει και το expansys!!! και πολύ μου αρέσει... ειδικά η τιμή του! (απο expansys πάντα) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169621 Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Mας έφτιαξες:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Το παράγγειλα από expansys και μου είπανε πως την άλλη εβδομάδα θα το έχω....:D Έχω διαβάσει στα διάφορα φόρουμ από αυτούς που το πήρανε πως είναι υπέρ ευχαριστημένοι και πως η acer εχει βάλει για τα καλά το χεράκι της:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Καλορίζικο... περιμένουμε εντυπώσεις και review! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokokos Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Καλημέρα παιδια το εχει πάρει κανεις περιμένω reviews και συγκεκριμένα πόσο κρατάει η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Το παράγγειλα από expansys και μου είπανε πως την άλλη εβδομάδα θα το έχω....:D Έχω διαβάσει στα διάφορα φόρουμ από αυτούς που το πήρανε πως είναι υπέρ ευχαριστημένοι και πως η acer εχει βάλει για τα καλά το χεράκι της:cool: Δημήτρη θα ερχόσουν και καλά στο χθεσινοβραδινό meeting να μας το δείξεις αλλά σε φάγανε οι δουλειές!:lol: Γράψε εντυπώσεις... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Παιδιά με ματιάξανε.... Η συσκευή έφτασε εχθές το πρωί,την άνοιξα,τοποθέτησα της δύο sim μου και άρχισα να την στήνω.Αφού τελείωσα το στήσιμο και όλα δούλευαν ρολόι και με είχε ήδη εντυπωσιάσει η συσκευή,αρχίζω να ασχολούμαι με το destinator.Ανοίγω λοιπόν το 7άρι και χωρίς δεύτερη σκέψη το ΕΤΕΝ μου πετάει 12 δορυφόρους με άψογο σήμα. Αυτό ήτανε,από τότε δεν ξαναδούλεψε το gps του.Έχω κάνει πάνω από 10 hard reset,έχω δοκιμάσει όλες τις port,com κτλ αλλά μάταια,τίποτα.... Δοκιμάζω με το franson gps gate,sirftech τα πάντα αλλά συνεχίζει να είναι νεκρό.... Οπότε καταλαβαίνετε,ήρθε η ώρα της επιστροφής του και τρελαίνομαι διότι το μηχανάκι πραγματικά φυσάει από όλες τις απόψεις... Την πατήσαμε παίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Κρίμα! Περιμένουμε τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Παιδιά με ματιάξανε.... Η συσκευή έφτασε εχθές το πρωί,την άνοιξα,τοποθέτησα της δύο sim μου και άρχισα να την στήνω.Αφού τελείωσα το στήσιμο και όλα δούλευαν ρολόι και με είχε ήδη εντυπωσιάσει η συσκευή,αρχίζω να ασχολούμαι με το destinator.Ανοίγω λοιπόν το 7άρι και χωρίς δεύτερη σκέψη το ΕΤΕΝ μου πετάει 12 δορυφόρους με άψογο σήμα. Αυτό ήτανε,από τότε δεν ξαναδούλεψε το gps του.Έχω κάνει πάνω από 10 hard reset,έχω δοκιμάσει όλες τις port,com κτλ αλλά μάταια,τίποτα.... Δοκιμάζω με το franson gps gate,sirftech τα πάντα αλλά συνεχίζει να είναι νεκρό.... Οπότε καταλαβαίνετε,ήρθε η ώρα της επιστροφής του και τρελαίνομαι διότι το μηχανάκι πραγματικά φυσάει από όλες τις απόψεις... Την πατήσαμε παίδες πολύ περίεργο φίλε μου να σου δούλεψε μόνο την πρώτη φορά. Εγώ δοκίμασα το pocket navigator 2-3 φορές και όλα μια χαρά. πάντως το κινητό είναι πολύ καλό και ποιοτικό, έκανε βήματα προόδου η eten σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 έκανε βήματα προόδου η eten σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της. Καιρός ήταν!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Παιδιά με ματιάξανε.... Η συσκευή έφτασε εχθές το πρωί,την άνοιξα,τοποθέτησα της δύο sim μου και άρχισα να την στήνω.Αφού τελείωσα το στήσιμο και όλα δούλευαν ρολόι και με είχε ήδη εντυπωσιάσει η συσκευή,αρχίζω να ασχολούμαι με το destinator.Ανοίγω λοιπόν το 7άρι και χωρίς δεύτερη σκέψη το ΕΤΕΝ μου πετάει 12 δορυφόρους με άψογο σήμα. Αυτό ήτανε,από τότε δεν ξαναδούλεψε το gps του.Έχω κάνει πάνω από 10 hard reset,έχω δοκιμάσει όλες τις port,com κτλ αλλά μάταια,τίποτα.... Δοκιμάζω με το franson gps gate,sirftech τα πάντα αλλά συνεχίζει να είναι νεκρό.... Οπότε καταλαβαίνετε,ήρθε η ώρα της επιστροφής του και τρελαίνομαι διότι το μηχανάκι πραγματικά φυσάει από όλες τις απόψεις... Την πατήσαμε παίδες Μου κίνησες την περιέργεια και το έψαξα εις βάθος. Μου to έκανε και στο δικό μου σήμερα και δεν μπορούσα να το διορθώσω ούτε με hard reset. Διορθώθηκε όμως βγάζοντας την μπαταρία από την συσκευή. Όπως αναφέρεται και στο φόρουμ της eten πρόκειτε για ένα bug στο software που δεν βρίσκει το gps. Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες http://eten-users.eu/index.php?showtopic=16923 Υπάρχει κάποιο cabaki στο τέλος πιο πάνω που διορθώνει το πρόβλημα. Δεν χρειαζόταν να το στείλεις πίσω είναι καθαρά θέμα software και όχι hardware:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Αρχίσαμε δύσκολα δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrSmith Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Μπα, κλασσική αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts