Giorgosk80 Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 Τι εννοείς?? :confused: Εννοει οτι θα ισχυει το Νον στοπ αλλα με τροποποιηση...και ειναι λιγο χαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 Re paidia tha mu pei kanenas t tropopoiiseis eginan??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Re paidia tha mu pei kanenas t tropopoiiseis eginan??? απο την ενεργοποιηση της υπηρεσιας μετα την 1η Σεπτεμβριου θα εχεις διαθεσιμα 500 λεπτα και επιπλεον 500sms προς τον αριθμο που επελεξες παλι με 3,5 + φπα οπως καταλαβες δεν υφισταται πια nonstop! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Διαβασατε τι εγινε στη Voda.Αμα αυτο ειχε γινει στην ΤΙΜ θα ειχαν πεσει ολοι να την σκισουν.Εγω εχω χρηιμοποιησει και τις δυο και απο οτι εχω καταλαβει ολες εχουν τα συν και τα πλην.Γενικα παντως ειμαι αυχαριστημενος.Μονο μια φορα στην Μυκονο ετυχε να μην εχει σημα η ΤΙΜ πουθενα αλλου δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Διαβασατε τι εγινε στη Voda.Αμα αυτο ειχε γινει στην ΤΙΜ θα ειχαν πεσει ολοι να την σκισουν.Εγω εχω χρηιμοποιησει και τις δυο και απο οτι εχω καταλαβει ολες εχουν τα συν και τα πλην.Γενικα παντως ειμαι αυχαριστημενος.Μονο μια φορα στην Μυκονο ετυχε να μην εχει σημα η ΤΙΜ πουθενα αλλου δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα Ti egine stn vodafone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Ti egine stn vodafone??? Και τι δεν εγινε να λες!! πανικος λυγισε η εταιρια και βρηκε τον μπελα της! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Και τι δεν εγινε να λες!! πανικος λυγισε η εταιρια και βρηκε τον μπελα της! k giati??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 k giati??? μπες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79105 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 μπες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79105 t diavasa.... aisxos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Gi auto TIM 4 EVER!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Twra molis m hrhte sms pu m leei pws an valw karta tha mu dosei to 50% ts axias ts dorean... Kalo.... Tha parw mia twn 30euro..... k tha parw 45!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philosofosz Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Διαβασατε τι εγινε στη Voda.Αμα αυτο ειχε γινει στην ΤΙΜ θα ειχαν πεσει ολοι να την σκισουν.Εγω εχω χρηιμοποιησει και τις δυο και απο οτι εχω καταλαβει ολες εχουν τα συν και τα πλην.Γενικα παντως ειμαι αυχαριστημενος.Μονο μια φορα στην Μυκονο ετυχε να μην εχει σημα η ΤΙΜ πουθενα αλλου δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα έτσι και είχε συμβεί αυτό στην ΤΙΜ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ.στη vodafone όλα συγχωρούνται.ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.στο customer service ακόμη λένε ότι φταινε οι εταιρίες που καλείτε,δεν υπάρχει πρόβλημα κοτάξτε το κινητό σας και άλλα εντελώς αηδιστικά πράγματα που τους φέρνουνε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗ VODAFONE.να δούμε που θα τους βγάλει...και εγώ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν έχω πουθενά αλλού...ίσα ίσα,στο σπίτι μου μόνο ΤΙΜ ΠΙΑΝΕΙ ;) Παράθεση UMTS power!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 ΤΙΜ ? Forever ? Γιατί ? επειδή χρεώνει τις κλήσεις αναλογικά κιας έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας πριν εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ? και δεν το αναφέρει πουθενά ότι ισχύει αυτό ? ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που έφυγα από τη Βόνταφον δεν είχα ΠΟΤΕ το παραμικρό πρόβλημα. Απλά δεν γούσταρα το μενού στο κινητό που έπρεπε με το ζόρι να έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 ΤΙΜ ? Forever ? Γιατί ? επειδή χρεώνει τις κλήσεις αναλογικά κιας έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας πριν εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ? και δεν το αναφέρει πουθενά ότι ισχύει αυτό ? ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που έφυγα από τη Βόνταφον δεν είχα ΠΟΤΕ το παραμικρό πρόβλημα. Απλά δεν γούσταρα το μενού στο κινητό που έπρεπε με το ζόρι να έχει Koita egw exw f2g pu einai i kaliteri kartokiniti giati exei: GPRS INTERNET (Pu kamia alli dn exei akoma) 3,5lepta to sms (to pio ftino stn agora) Non Stop (gia na milaw m to proswpo....) Gi autous tous logous TIM 4 EVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Koita egw exw f2g pu einai i kaliteri kartokiniti giati exei: GPRS INTERNET (Pu kamia alli dn exei akoma) 3,5lepta to sms (to pio ftino stn agora) Non Stop (gia na milaw m to proswpo....) Gi autous tous logous TIM 4 EVER Τί έχεις;; Νon stop?? Έλα Αλέκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Επίσης ξέχασες να γράψεις ότι είναι η καλύτερη καρτοκινητή γιατί για να μιλάς φθηνά(δηλ. όσο στα άλλα καρτοκινητά άλλων εταιρειών) πρέπει να πληρώνεις μηνιαίο "πάγιο"! :lol: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Koita egw exw f2g pu einai i kaliteri kartokiniti giati exei: GPRS INTERNET (Pu kamia alli dn exei akoma) 3,5lepta to sms (to pio ftino stn agora) Non Stop (gia na milaw m to proswpo....) Gi autous tous logous TIM 4 EVER Αυτό δεν είναι Non stop αλλά στα 500 STOP :p :p :lol: :grin: :rotfl: έτσι έπρεπε να λέγεται Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 οχι ρε συ! τον νον στοπ...........ΣΤΟΠ!!!:lock: :oops: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 και το 3,5λεπτά/sms είναι σχετικό αν είναι το πιο φθηνό από την στιγμή που υπάρχει και το τέλος ενεργοποιήσης κάθε μήνα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 και το 3,5λεπτά/sms είναι σχετικό αν είναι το πιο φθηνό από την στιγμή που υπάρχει και το τέλος ενεργοποιήσης κάθε μήνα... einai to pio ftino... K gi auto symfairei i tim!!! K stamatiste n tn thavete... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SwordMaster Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ego 3ero oti den pianei mes ston peiraia se sugekrimenes odous kai eidika sto domatio mou einai xalia to sima... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Παίδες προσωπικά από την ΤΙΜ είμαι πλήρως ικανοποιημένος είχα κ συμβόλαιο και καρτοκινητό.Στην περιοχή μου στη Νίκαια έχει φούλ σήμα κοντεύει να βγεί εξω και μιλάω για μέσα στο σπίτι.Θα βγώ λίγο οφ αλλά δεν θα επεκταθώ,η Βόντα έχει 2 γραμμές μέσα στο σπίτι και μετά το κάψιμο που έφαγα!αχ πίσω στην Τιμ με χίλια..... Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Λοιπον επειδη ειχε αναφερθει οτι η ΤΙΜ εχει προβλημα στις Σποραδες θελω να πω οτι εγω που βρεθηκα στην Σκοπελο και Σκιαθο μονο στην παραλια του Σταφυλου δεν ειχα σημα σε ολες τις αλλες περιοχες δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Στην Άνω Νέα Σμύρνη δεν έχει σήμα καθόλου πάντως..... Και μιλάμε για Αθήνα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Είναι απαράδεκτη εταιρία έτσι κι αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Είναι απαράδεκτη εταιρία έτσι κι αλλιώς Ypervoles.... Egw nomizw pws apo apopsi xrewsewn se kartokinita einai i kalyteri oso gia sima ontw isterei ligo alla oxi toso.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts