Jump to content

Είστε ευχαριστημένοι από την Wind;

crazy_4
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένος/η από την TIM;  

521 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένος/η από την TIM;

• ΝΑΙ
      323
    • ΟΧΙ
      198

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR (11 Αύγ. 2004 , 01:04)

Nai alla den mporeis na sygkrineis to diktyo ths TIM me to aytonomo diktyo ths Q pou sxedon den yparxei allo an thn protimas san etaireia epeidh einai fthnh,ekeino einai allo 8ema :cool:

Νομίζω ότι τα κριτήρια με τα οποία εγώ επιλέγω εταιρία είναι καθαρά δική μου υπόθεση.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 448
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι καθε φορα να το κανουμε vs το θεμα? Και που να δουλευαν καποιοι απο εδω στην ΤΙΜ, στην Q ή στην Βονταφον ε! Θα ειχαμε βγαλει τα μαχαιρια και τα πιστολια να σφαχτουμε... Ελεος!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μα συγνώμη, είναι λογικό να σχολιάζεται ο τρόπος που επιλέγω εταιρία;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (11 Αύγ. 2004 , 01:31)

Μα συγνώμη, είναι λογικό να σχολιάζεται ο τρόπος που επιλέγω εταιρία;

Veveos kai oxi, alla einai kalo na ekfrazeis me epixirimata gia pio logo protimas mia etaireia oste na ma8enoun kai oi xroistes tou MyPhone, so simple :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dromeas (11 Αύγ. 2004 , 01:47)

Veveos kai oxi, alla einai kalo na ekfrazeis me epixirimata gia pio logo protimas mia etaireia oste na ma8enoun kai oi xroistes tou MyPhone, so simple :)

Ωραία, αλλά να ξέρεις ότι είναι off-topic.

Λοιπόν έγραψα τα εξής:

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το σήμα της ΤΙΜ.

Πήρα δοκιμαστικά ένα free2go για να έχω roaming σε ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό (επειδή η Q-Card μου δεν έχει) και τώρα που γύρισα Ελλάδα συνέχισα να το χρησιμοποιώ λόγω των δωρεάν sms αλλά και για να δω τι κάλυψη έχει επειδή από Σεπτέμβρη σκέφτομαι να κάνω σύνδεση με συμβόλαιο σε κάποια εταιρία.

Το συμπέρασμά μου ύστερα και από λίγες βόλτες στην Αθήνα (τόσες μέρες έλειπα) είναι ότι υστερεί πάρα πολύ το σήμα της.

Q και πάλι Q λοιπόν, για την ώρα τουλάχιστον.

Όπως φαίνεται Q είχα.

Δοκίμασα την ΤΙΜ με αφορμή το ταξίδι μου στο εξωτερικό.

Δε μου άρεσε.

Αποφάσισα να επιστρέψω στην Q (μιας και όλοι οι γνωστοί έχουν αυτό το νούμερο).

Τόσο απλά.

Αν θελήσω να το προχωρήσω κι άλλο θα πρόσθετα ότι Cosmote δε βάζω επειδή είναι δημόσιο και επειδή καίει πιο πολλή μπαταρία στα κινητά.

Vodafone δε βάζω 1. γιατί δε θέλω μετά από κανά χρόνο να έχω επιδότηση και να έχουν το κινητό που θέλω αποκλειστικά σε live, 2. επειδή παλιά είχα CU και δεν άντεχα να με κλέβει νόμιμα, 3. επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα με τις διαφημίσεις της και 4. επειδή είναι αγγλικών συμφερόντων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dromeas (11 Αύγ. 2004 , 01:47)

εγώ πιστεύω ότι είναι προσωπική υπόθεση του καθενός τι εταιρία θα διαλέξει και δεν είναι ανάγκη να δίνει αναφορά....ειδικά όταν οι ίδιες οι εταιρίες δεν ενδιαφέρονται! Προσωπική γνώμη πάντα...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (11 Αύγ. 2004 , 02:39)

εγώ πιστεύω ότι είναι προσωπική υπόθεση του καθενός τι εταιρία θα διαλέξει και δεν είναι ανάγκη να δίνει αναφορά....ειδικά όταν οι ίδιες οι εταιρίες δεν ενδιαφέρονται! Προσωπική γνώμη πάντα...

Για να μην παρεξηγηθώ τονίζω δεν συμφωνώ με τον φίλο crazy_4.

-Απλά δε θεωρώ ότι σε ένα thread "Είστε ευχαριστημένος από την TIM;" έχουν θέση οι λόγοι για τους οποίους γύρισα στην Q και δεν πήγα στη vodafone.

-Επίσης δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος κάποιων που επέμεναν να με διοσθώνουν για το ότι η Q χρησιμοποιεί το σήμα της vodafone. Το ξέρω παιδιά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Είμαι παλιά συνδρομήτρια VODAFONE και φέτος (Ιανουάριο 2004) αποφάσισα να αλλάξω δίκτυο και να γίνω μέλος TELESTET.

Πόσο το μετάνιωσα!

Στην αρχή όλα ωραία και καλά..

Συσκευή επιδοτούμενη η SAMSUNG E700, από την πρώτη μέρα όλο mms ήμουν! Έστελνα μιλάμε περίπου 100 τον μήνα (ουκ ολίγα!)

Επειδή βαρέθηκα το SAMSUNGακι μου, το χάρισα στην αδερφή μου και αγόρασα το SHARP GX20 (Μάρτιος 2004) εγκατέστησα τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ και έστελνα και πάλι MMS φωτογραφίες από το καινούργιο μου κινητάκι...

Πρίν 10 μέρες αποφάσισα να πάρω το GX30 μιας και η κάμερά του ήταν κατά πολύ καλύτερη από τα κυκλοφορημένα κινητά της αγοράς...

Εγκατέστησα τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ τις οποίες έλαβα και με email αλλά και με fax (γιατί νόμιζα ότι την πρώτη φορά δεν ήταν σωστές).

Πάω να στείλω η έρμη (*η έρημη) ένα MMS και τσουπ Σφάλμα server..

Επικοινωνώ με την ΤΙΜ μου ξαναδίνουν τις ρυθμίσεις

Τις ξαναπερνώ στο κινητό.. Το κλείνω, το ανοίγω

Τσουπ!Το ίδιο μήνυμα

Για να μη τα πολυλογώ, το κινητό ακόμα δε μπορεί να στείλει MMS και δε φταίει η συσκευή αφού μέσω της εξυπηρετικότητας της VODAFONE, ελέχθηκε ότι είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο!

(Σημειωτέον εδώ ότι στην παρέα μου 4 άτομα που έχουμε ΤΙΜ, οι 3 συμβόλαια και ο ένας B-FREE, δεν μπορούμε να στείλουμε MMS, παρά μόνο να λάβουμε!!!!)

Αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου με την ΤΙΜ γιατί με δουλεύουνε κανονικότατα

Τηλεφώνησα συνολικά 10 !!! φορές (και τις7 σχεδόν μέσα από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που αγόρασα το τηλέφωνο) χρεώθηκα ο ΘΕΟΣ ξέρει πόσα euro σε κλήσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών και ο κάθε τυχάρπαστος υπάλληλός τους, μου έχει δώσει 10 διαφορετικές ρυθμίσεις!!!!

Έλεος!!!

Αυτά, συγνώμη για το μεγάλο post, αλλά έπρεπε να εκθέσω το πρόβλημά μου όσο καλύτερα γινότανε.

Ευχαριστώ!

Q-Telecom TIM Vodafone Cosmote

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 8 Αύγ. 2004 , 15:12)

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το σήμα της ΤΙΜ.

Πήρα δοκιμαστικά ένα free2go για να έχω roaming σε ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό (επειδή η Q-Card μου δεν έχει) και τώρα που γύρισα Ελλάδα συνέχισα να το χρησιμοποιώ λόγω των δωρεάν sms αλλά και για να δω τι κάλυψη έχει επειδή από Σεπτέμβρη σκέφτομαι να κάνω σύνδεση με συμβόλαιο σε κάποια εταιρία.

Το συμπέρασμά μου ύστερα και από λίγες βόλτες στην Αθήνα (τόσες μέρες έλειπα) είναι ότι υστερεί πάρα πολύ το σήμα της.

Q και πάλι Q λοιπόν, για την ώρα τουλάχιστον.

Ανακαλλώ!

Σήμερα διαπίστωσα ότι έχει καλύψει όλη την υπόγεια γραμμή του ΗΣΑΠ από Μοναστηράκι μέχρι Αττική. Μόνο και μόνο για αυτό θα την προτιμήσω για τη νέα σύνδεση που θα κάνω (και επειδή θέλω να πάρω το Κ700 με επιδότηση, κάτι που δεν μου προσφέρει η Q :happy: ;) ).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος efaki23preb (23 Αύγ. 2004 , 12:40)

Είμαι παλιά συνδρομήτρια VODAFONE και φέτος (Ιανουάριο 2004) αποφάσισα να αλλάξω δίκτυο και να γίνω μέλος TELESTET.

Πόσο το μετάνιωσα!

Στην αρχή όλα ωραία και καλά..

Συσκευή επιδοτούμενη η SAMSUNG E700, από την πρώτη μέρα όλο mms ήμουν! Έστελνα μιλάμε περίπου 100 τον μήνα (ουκ ολίγα!)

Επειδή βαρέθηκα το SAMSUNGακι μου, το χάρισα στην αδερφή μου και αγόρασα το SHARP GX20 (Μάρτιος 2004) εγκατέστησα τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ και έστελνα και πάλι MMS φωτογραφίες από το καινούργιο μου κινητάκι...

Πρίν 10 μέρες αποφάσισα να πάρω το GX30 μιας και η κάμερά του ήταν κατά πολύ καλύτερη από τα κυκλοφορημένα κινητά της αγοράς...

Εγκατέστησα τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ τις οποίες έλαβα και με email αλλά και με fax (γιατί νόμιζα ότι την πρώτη φορά δεν ήταν σωστές).

Πάω να στείλω η έρμη (*η έρημη) ένα MMS και τσουπ Σφάλμα server..

Επικοινωνώ με την ΤΙΜ μου ξαναδίνουν τις ρυθμίσεις

Τις ξαναπερνώ στο κινητό.. Το κλείνω, το ανοίγω

Τσουπ!Το ίδιο μήνυμα

Για να μη τα πολυλογώ, το κινητό ακόμα δε μπορεί να στείλει MMS και δε φταίει η συσκευή αφού μέσω της εξυπηρετικότητας της VODAFONE, ελέχθηκε ότι είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο!

(Σημειωτέον εδώ ότι στην παρέα μου 4 άτομα που έχουμε ΤΙΜ, οι 3 συμβόλαια και ο ένας B-FREE, δεν μπορούμε να στείλουμε MMS, παρά μόνο να λάβουμε!!!!)

Αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου με την ΤΙΜ γιατί με δουλεύουνε κανονικότατα

Τηλεφώνησα συνολικά 10 !!! φορές (και τις7 σχεδόν μέσα από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που αγόρασα το τηλέφωνο) χρεώθηκα ο ΘΕΟΣ ξέρει πόσα euro σε κλήσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών και ο κάθε τυχάρπαστος υπάλληλός τους, μου έχει δώσει 10 διαφορετικές ρυθμίσεις!!!!

Έλεος!!!

Αυτά, συγνώμη για το μεγάλο post, αλλά έπρεπε να εκθέσω το πρόβλημά μου όσο καλύτερα γινότανε.

Ευχαριστώ!

h im den sou ftaiei se ipota se ayto!h syskeh gx30 pou erxeai mono me vodafone live,an to valeis allh karta sm ektos vodafone kai na peraseis tis rymiseis den a mporeis na stelneis mms,mexri kai to bluetooth kai oi iperires kleidwnontai!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cocu (23 Αύγ. 2004 , 14:18)

h im den sou ftaiei se ipota se ayto!h syskeh gx30 pou erxeai mono me vodafone live,an to valeis allh karta sm ektos vodafone kai na peraseis tis rymiseis den a mporeis na stelneis mms,mexri kai to bluetooth kai oi iperires kleidwnontai!!

Swsta alla opws fainete sthn periptwsh ths kopelias de ftaiei h TIM alla h vodafone pou bgazei syskeyes vodafone live oi opoies einai mono gia voda+oti den mporeis na bgaleis tis ry8mhseis toy vodafone live alla h voda den enhmerwnei kanenan pelath kai etsi polla atoma me vodafone live syskeyes xanoyn th mpala otan allazoyn etaireia

Basika oi syskeyes i-mode kai vodafone live einai mono gia fanatikoys twn dyo etaireiwn,ftaiei h paraplhroforhsh toy kosmou,pote de 8a balw sth zwh mou vodafone live h i-mode syskeyh

Opote h TIM den exei kamia ey8ynh sthn olh ypo8esh

Οι δυο τελευταιοι αν δεν γνωριζουν να μην ομιλουν παρακαλω. Εχω gx30 το οποιο παιζει μια χαρα με ολα τα δικτυα. Αν δεν γνωριζουν απο την ΤΙΜ τις ρυθμισεις ειναι αλλο θεμα. Η συσκευη ακολουθει τα προτυπα wap/mms (οχι οπως imode) οποτε με σωστες ρυθμισεις παιζει (σε αντιθεση με το τι πιστευουν διαφορα πχ καταστηματα της ΤΙΜ).

cocu και sector, αυτά που λέτε δεν παίζουν. Για 2 λόγους

Ο ένας ο λόγος είναι ότι πριν το GX 30 όπως εξηγώ ήμουν κάτοχος του GX 20 και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα ώσπου μια ωραία μέρα του Ιουλίου δεν μου έστελνε MMS αλλά δεν το έψαξα τότε, νόμιζα ότι μπορεί να έχω πειράξει εγώ κάτι.

Ο δεύτερος λόγος που δεν παίζει αυτό που λέτε (ότι είναι κλειδωμένη η συσκευή από τη VODA) είναι εκτός πραγματικότητας. Η VODAFONE μόλις επισκέφθηκα κατάστημά της κυριολεκτικά "σκοτώθηκαν" να διαπιστώσουν αν το τηλέφωνο φέρει κάποιο κλείδωμα και είδαμε ότι δεν έχει κανένα κλείδωμα (πέραν του bt και των irDa κλασσικά δηλαδή).

Τέλος να σας επαναλάβω αυτό που έγραψα και μάλλον και οι δυο σας δεν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε :

Άρα δεν φταίει η συσκεύη μου.

Αλλά και το πιο γελοίο όλων είναι αυτό :

Νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά ..

Ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διαθέσατε για να αναγνώσετε το post μου.

Καλό Απόγευμα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος efaki23preb (23 Αύγ. 2004 , 17:41)

cocu και sector, αυτά που λέτε δεν παίζουν etc etc etc

Well said efaki23preb αλλα μετά απο καμία εβδομάδα θα ακούμε πάλι τα ίδια (κλειδωμένες συσκευές κτλ κτλ)

TIM: οι μεγαλύτεροι απατεώνες στην κινητή τηλεφωνία κατ' εμέ! Γνώμη μου και δε μου την αλλάζουν ούτε αυτοί, ούτε κανείς

!!!

Πριν λίγο πήρα πάλι τηλέφωνο να δω αν έχουμε καμιά εξέλιξη και μου είπαν ότι ζήτησα ενεργοποίηση MMS στις 4 Αυγούστου και ίσως να αργήσει για Τεχνικούς λόγους η σύνδεσή τους!!!

Έλεος! Έχω ενεργοποιημένα MMS από τις 20/01/04 !!! Και τώρα τί είναι αυτά???

Μακρυάαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (23 Αύγ. 2004 , 17:22)

Οι δυο τελευταιοι αν δεν γνωριζουν να μην ομιλουν παρακαλω. Εχω gx30 το οποιο παιζει μια χαρα με ολα τα δικτυα. Αν δεν γνωριζουν απο την ΤΙΜ τις ρυθμισεις ειναι αλλο θεμα. Η συσκευη ακολουθει τα προτυπα wap/mms (οχι οπως imode) οποτε με σωστες ρυθμισεις παιζει (σε αντιθεση με το τι πιστευουν διαφορα πχ καταστηματα της ΤΙΜ).

Oi vodafone ry8mhseis giati de bgainoun?Giati oi syskeyes legontai vodafone live kai exoun to simataki ths vodafone? giati einai apokleistika kataskeyasmenes gia vodafone,mporeis na baleis simakia apo alla diktya alla to logismiko ths vodafone de bgainei,to poly kollima me th voda kanei kako kseperase to,kai sth 8essalia pou eleges einai pio xalia apo TIM,opws kai sto tei larissas

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CptBill (23 Αύγ. 2004 , 18:11)

Well said efaki23preb αλλα μετά απο καμία εβδομάδα θα ακούμε πάλι τα ίδια (κλειδωμένες συσκευές κτλ κτλ)

Ayto pali de to katalaba,eisai eksypnakias esy? :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος efaki23preb (23 Αύγ. 2004 , 20:12)

TIM: οι μεγαλύτεροι απατεώνες στην κινητή τηλεφωνία κατ' εμέ! Γνώμη μου και δε μου την αλλάζουν ούτε αυτοί, ούτε κανείς

!!!

Πριν λίγο πήρα πάλι τηλέφωνο να δω αν έχουμε καμιά εξέλιξη και μου είπαν ότι ζήτησα ενεργοποίηση MMS στις 4 Αυγούστου και ίσως να αργήσει για Τεχνικούς λόγους η σύνδεσή τους!!!

Έλεος! Έχω ενεργοποιημένα MMS από τις 20/01/04 !!! Και τώρα τί είναι αυτά???

Μακρυάαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Katarxhn den xreiazete na pareis thlefwno sto cc gia na sou energopoihsoyn ta mms kai to wap,arkei ena sms,oso gia thn TIM einai h pio eksyphretikh etaireia+ tis kalyteres yphresies ayta pou les de stekoyn,thn apatewnia pou thn eides?sta phrane xwris logo??

de mas endiaferei omws kai poly se pio diktyo eisai,meine sth voda mia zwh pou einai kai pio akribh :whistle:

Η TIM είναι απαράδεκτη, τη χρησιμοποιεί ο αδερφός μου και δεν έχει σήμα (σε κάποια σημεία) στο Νέο Ηράκλειο στην Αθήνα.Επίσης μερικές φορές τον παίρνουν τηλέφωνο όταν έχει full σήμα και λέει ότι ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό.
Be the first to know

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR (23 Αύγ. 2004 , 22:59)

Oi vodafone ry8mhseis giati de bgainoun?Giati oi syskeyes legontai vodafone live kai exoun to simataki ths vodafone? giati einai apokleistika kataskeyasmenes gia vodafone,mporeis na baleis simakia apo alla diktya alla to logismiko ths vodafone de bgainei,to poly kollima me th voda kanei kako kseperase to,kai sth 8essalia pou eleges einai pio xalia apo TIM,opws kai sto tei larissas

Οι ρυθμισεις δεν βγαινουν γιατι ετσι τις εχει παραγγειλει η Vodafone ωστε να μην τις πειραζουν ατακτουληδες συνδρομητες. Απο εκει και περα, απο τη στιγμη που δεν εχεις αγγιξει sharp γιατι πεταγεσαι και ριχνεις αφορισμους περι κλειδωμενων συσκευων και το οτι δεν μπορεις να βαλεις ρυθμισεις αλλου δικτυου (κατι το οποιο δεν ισχυει); Στην περιπτωση της κοπελας φταιει η ΤΙΜ που δεν εχει σωστες ρυθμισεις και εσυ που επιμενεις κατι πανω στο οποιο δεν εχεις ιδεα.

Απο εκει και περα, εκει που κινουμε η εταιρεια που χρησιμοποιω εχει καλο σημα. Αν δεν πιανει στα ΤΕΙ, δεν περναω απο εκει, οποτε δεν με ενδιαφερει.

Take over net,δεν είναι μόνο το ΤΕΙ λαρισσας που έχει πρόβλημα η voda,γενικότερα στην Θεσσαλία είναι...άστα να πάνε(από Καρδίτσα είμαι και ξέρω καλά και τα 3 δίκτυα) Αν έχει τσιτώσει τώρα τα ΤΧ και δείχνει η οθόνη τέρμα σήμα ενώ πας να πάρεις τηλέφωνο και μηδενίζεται έιναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ :rolleyes: :mad: Τώρα το sharp gx30:

efaki23preb αν είχες λίγο μέριμνα γιατί δεν λειτουργεί το ΜΜS θα λυνόταν το πρόβλημα αντί να φωνάζεις ότι φταίει η ΤΙΜ. άλλαξε η αρχική σελίδα από http://mms/ σε http://192.168.200.95/servlets/mms Αλλά είναι και μερικοί άσχετοι(μην το παίρνεις προσωπικά,γενικά μιλάω) που τους λες τι να κάνουν από το cs και κοιτούν το ταβάνι μην καταλαβαίνοντας. Αποτέλεσμα; Τα ακούει το cs χωρίς να φταίει! τώρα αν το πήγες στο γερμανό για διόρθωση σώθηκες κοπέλα μου,εκεί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πάντως αμφιβάλλω αν κάλεσες το 1231,όποτε έχω καλέσει μου έχουν δώσει την λύση σε όποιο πρόβλημα.

pariszaverdinos: μήπως ο αδερφός σου έχει συσκευή τύπου sharp,panasonic που αρνούνται(λόγω έλλειψης τεχνολογίας σε τεχνικά θέματα) να αλλάξουν cell και σε δείχνουν εκτός δικτύου αν το δίκτυο είναι full; Εώς τώρα ακόμα και την Πρωτοχρονιά δεν μου έχει συμβεί να έχω σήμα και να μην χτυπήσει το τηλέφωνο μου... Δεν πάει καλύτερα να κοιτάξει ο αδερφός σου το τηλέφωνο του;;;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (24 Αύγ. 2004 , 00:03)

Οι ρυθμισεις δεν βγαινουν γιατι ετσι τις εχει παραγγειλει η Vodafone ωστε να μην τις πειραζουν ατακτουληδες συνδρομητες. Απο εκει και περα, απο τη στιγμη που δεν εχεις αγγιξει sharp γιατι πεταγεσαι και ριχνεις αφορισμους περι κλειδωμενων συσκευων και το οτι δεν μπορεις να βαλεις ρυθμισεις αλλου δικτυου (κατι το οποιο δεν ισχυει); Στην περιπτωση της κοπελας φταιει η ΤΙΜ που δεν εχει σωστες ρυθμισεις και εσυ που επιμενεις κατι πανω στο οποιο δεν εχεις ιδεα.

Απο εκει και περα, εκει που κινουμε η εταιρεια που χρησιμοποιω εχει καλο σημα. Αν δεν πιανει στα ΤΕΙ, δεν περναω απο εκει, οποτε δεν με ενδιαφερει.

Oreksh eixa th vodafone kai thn politikh ths,mia pou eisai kai apo larissa perna apo th neapolh na deis to shmataki ths+oti edw kai poly kairo einai na mpei keraia twra

Exw ena filo pou exei ena sharp oute me endiaferei pio montelo,alla De 8a aggiksw pote to sharp oso einai syskeyh vodafone Live kai einai apokleistikh syskeyh ths voda,den yparxei allh etaireia pou na dinei sharp kinhta

gayroVoda pote :whistle:

efaki23preb αν είχες λίγο μέριμνα γιατί δεν λειτουργεί το ΜΜS θα λυνόταν το πρόβλημα αντί να φωνάζεις ότι φταίει η ΤΙΜ. άλλαξε η αρχική σελίδα από http://mms/ σε http://192.168.200.95/servlets/mms Αλλά είναι και μερικοί άσχετοι(μην το παίρνεις προσωπικά,γενικά μιλάω) που τους λες τι να κάνουν από το cs και κοιτούν το ταβάνι μην καταλαβαίνοντας. Αποτέλεσμα; Τα ακούει το cs χωρίς να φταίει! τώρα αν το πήγες στο γερμανό για διόρθωση σώθηκες κοπέλα μου,εκεί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πάντως αμφιβάλλω αν κάλεσες το 1231,όποτε έχω καλέσει μου έχουν δώσει την λύση σε όποιο πρόβλημα

Οι ρυθμίσεις είναι διορθωμένες με βάση email.. Το ξέρω ότι η αρχική σελίδα (url) έχει αλλάξει σε http://192.168.200.95/servlets/mms .

Άσχετη δεν είμαι καθόλου, 7 χρόνια ασχολούμε με internet και 2 χρόνια δούλευα σε υποκατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην πόλη μου..

Δε θα καθήσω να όμως να παρεξηγηθώ από κανέναν σας γιατί πολύ απλά εγώ δεν έχω μερίδιο στην ΤΙΜ, VODAFONE,COSMOTE,Q για να αγχωθώ μήπως μου "βρίσετε" την εταιρεία..

Έλεος μερικοί τα παίρνετε πολύ προσωπικά, το ξέρετε...; (Δεν αναφέρομαι σε εσένα mixtri για αυτό που γράφω τώρα, για άλλους βαράει η καμπάνα)

Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι TIM sucks!

Γειά σας!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος efaki23preb (24 Αύγ. 2004 , 11:16)

Δε θα καθήσω να όμως να παρεξηγηθώ από κανέναν σας γιατί πολύ απλά εγώ δεν έχω μερίδιο στην ΤΙΜ, VODAFONE,COSMOTE,Q για να αγχωθώ μήπως μου "βρίσετε" την εταιρεία..

Έλεος μερικοί τα παίρνετε πολύ προσωπικά, το ξέρετε...; (Δεν αναφέρομαι σε εσένα mixtri για αυτό που γράφω τώρα, για άλλους βαράει η καμπάνα)

Αυτό φίλη μου είναι πολύ προσβλητικό για κάποιον/κάποιους που προσπάθησε/προσπάθησαν να σε βοηθήσουν. :!:

Επίσης το να γενικεύεις ένα δικό σου πρόβλημα και να καταλήγεις "ΤΙΜ sucks" είναι έστω και λίγο εγωιστικό, δε νομίζεις; :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το είπα προσβλητικά lewton...

Το είπα με την κυριολεκτική του έννοια...

Έτσι έχουν τα πράγματα..

Σκέψου ότι ο "φίλος" sector γράφει : Exw ena filo pou exei ena sharp oute me endiaferei pio montelo,alla De 8a aggiksw pote to sharp oso einai syskeyh vodafone Live kai einai apokleistikh syskeyh ths voda,den yparxei allh etaireia pou na dinei sharp kinhta

Που σημαίνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Εφόσον εγώ είχα πριν το SHARP GX20 και ξαφνικά 20 μέρες πρίν αποφασίσω να το δώσω, η ΤΙΜ δε μου στέλνει τα MMS, δε μπορώ να κατηγορήσω το SHARP..

Αλλά άντε και φταίει το τηλέφωνό μου στη δική μου περίπτωση. Στις περιπτώσεις των φίλων μου που έχουν συσκευές ελεύθερης αγοράς ;;;

Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να ακουστώ εριστική... Αν έγινε κάτι τέτοιο, σφάλμα μου ζητώ συγνώμη

Φιλικά πάντα efi!