dimchris Δημοσιεύτηκε May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2008 Γεια σας! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποια cf κάρτα π να μπορεί να κάνει το ppc κινητό τηλέφωνο. Έχω δει κάποιες κάρτες στο νετ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες δέχονται δικά τους ενσύρματα ακουστικά και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις bt. Επιπλέον όλες οι κάρτες δεν αναφέρουν καμία συμβατότητα με wm5. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ή αν θα υπάρξει κάτι στο μέλλον δεδομένου πως αυτές οι κάρτες είναι αρκετά παλιές. Και μία πιο xtreme ερώτηση: διάβασα πως οι κάρτεσ αυτέσ δν μπορούν να μεταφέρουν ήχο προσ ηχείο ή απο το μικρόφωνο του ppc αυτό έχει σχέση με το λογισμικό? δηλαδή μπορεί να αναπτυχθεί κάποια εφαρμογή π θα μπορεί να το κάνει ή είναι καθαρά θέμα hardware δηλ πάει κ τελείωσε μόνο με ενσυρματα ακουστικά γίνεται η δουλειά? Έχω ένα qtek αλλά σε σχέση με το ipaq μου είναι για πέταμα και γενικά δεν έχω δει κάτι στην αγορά π να με ικανοποιεί σε επιπεδο αμφάνιση-ποιότητα-τιμή. Έτσι αποφάσισα πωσ θα με βόλευε πολύ να κάνω το ipaq μου κινητό! Δεν σας ζαλίζω άλλο! περιμένω τις γνώμες σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_90_148&products_id=1380 αλλα πολυ πραμα ρε φιλε,που να το κουβαλαμε:p και 200 ευρω:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimchris Δημ. May 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Ναι το έχω δει και αυτό αλλά υπάρχει κ μία enfora π έχω δει π είναι αρκετά φθηνότερη αλλά από την άλλη δεν ξέρω ποια θα είναι η συμβατότητα με wm πάνω από 03 πουθενά δεν το έχουν σχολιάσει αυτό. δεν έχει ακουστεί κάτι να κυκλοφορήσει κάτι στο μέλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 1. Γράψε με τρόπο να καταλαβαίνουμε τι λες. 2. Δεν αξίζει καμία τέτοιου είδους μετατροπή. Δεν αρκεί μόνο μια κάρτα για να δουλεύει σαν τηλέφωνο και να στέλνει και να δέχεται sms. Είναι και το λειτουργικό κομμάτι που είναι ακόμα πιο δύσκολο. Όσο και να το ψάξεις... εκεί θα καταλήξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimchris Δημ. May 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 1. Γράψε με τρόπο να καταλαβαίνουμε τι λες. 2. Δεν αξίζει καμία τέτοιου είδους μετατροπή. Δεν αρκεί μόνο μια κάρτα για να δουλεύει σαν τηλέφωνο και να στέλνει και να δέχεται sms. Είναι και το λειτουργικό κομμάτι που είναι ακόμα πιο δύσκολο. Όσο και να το ψάξεις... εκεί θα καταλήξεις. Όλα τα ppc phone edition είναι ppc με gsm/gprs δέκτη. Δεδομένου πως ένας τέτοιος δέκτης μπορεί να προσθεθεί μέσω cf γιατί να είναι αδύνατο? Λογισμίκό στο νετ κυκλοφορεί πάντως για την περίπτωση απλά ψάχνω μία ολοκληρωμένη πρόταση από κάποια σοβαρή εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts