tsiv Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Στείλε μου με PM το mail σου , εαν δε σου το εστειλε κανείς ακόμα. gtsivolas@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Παιδιά να με συγχωρείτε ρε σεις , δε μπαίνω συχνά στο myphone δουλεύουμε και άλας ! Επειδή βλέπω τα PM έχουνε πέσει βροχή και ζητάτε πολλοί το MIDP όσοι ενδιαφερόμενοι αποστείλατε mail να σας το στείλω ομαδικός!.. Και πάλι συγνώμη σε όσους άργησα να απαντήσω.. gtsivolas@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 gtsivolas@yahoo.gr τι είναι το MIDP??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 τι είναι το MIDP??? :confused: ΕΙΝΑΙ EMULATOR GIA JAVA ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜULATOR JAVA ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ? (ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 mpa....δεν εχω ασχοληθει ακόμη με αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 κάνε κλικ στο link που είναι στην υπογραφή μου. έχει κάποια free progs και τα αρχεία για java υποστήριξη για το mpx200. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ Java Support ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ CAB ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ? THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 παιδιά βρήκα το activation cr@ck για το destinator sp!!!! αρκεί τώρα κάποιος καλοθελητής να μου στείλει τα Cd με το Destinator SP για να δούμε αν δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ Java Support ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ CAB ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ? THANKS file apo pu to katevases???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos36 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 παιδιά βρήκα το activation cr@ck για το destinator sp!!!! αρκεί τώρα κάποιος καλοθελητής να μου στείλει τα Cd με το Destinator SP για να δούμε αν δουλεύει! κομματάκι δύσκολο, είναι 2 x 600Mb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 ta cd exoun dromous thessalonikis??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 αυτο λεώ,επειδη DSL δεν παιζει ακόμη, αν μπορείς να μου τα γράψεις σε cd και να μου τα στείλεις με τα ελτα, θα με έκανες πολύ ευτυχισμένο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 file apo pu to katevases???? apo edo: http://groups.yahoo.com/group/mpx200greek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergothes Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 mporei kapoios na mou steilei kapoio tropo gia na vro ta wm2003 i kanena energo link gia to rom? eyxaristo ek ton proteron send2fotis@yahoo.gr Παράθεση Δεν τη βάζω όπου να'ναι:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidchris Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 γεια σας.εχω το mpx220(απο το πλαισιο) και εχω ενα προβλημα.γραφει μονο ελληνικους χαρακτηρες.πως μπορω να το κανω να γραφει ταυτοχρονα και αγγλικους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 πατα συνεχόμενα το * θα σου βγαλει ενα μενου να το αλλάξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 πατα συνεχόμενα το * θα σου βγαλει ενα μενου να το αλλάξεις! Εμένα μερικές φορές κολάει το μυαλό του κ δεν κάνει τίποτα!!!!!! Γράφει μόνο αριθμούς.... :worry: :worry: :worry: Αν ανοιγοκλείσω το κινητό όλα δουλεύουν κ πάλι,μήπως είναι κάποιο BUG?? Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidchris Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 ευχαριστω krilidis και σε μενα υπαρχει το προβλημα που αναφερει ο konnidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Το καλύτερο είναι να το βάλεις μέσα σε κατσαρόλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 εχετε βάλει το προγραμμα για να γραφετε ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 εχετε βάλει το προγραμμα για να γραφετε ελληνικα? Ποιό πρόγραμμα ρε παιδιά??? Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Ποιό πρόγραμμα ρε παιδιά??? To Leng ts paragon.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 http://www.surrealnetworks.com/dl_showall.asp?cat_id=50&parent_id=9&parent_name=MPx220&sub_name=MPx200+ROM+Updates ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Παιδια μπορει καποιος να γραψει ορισμενα σαιτς που δουλευουν ή,ακομα καλυτερα,χαρτοφυλακες στο pathfinder πχ. για προγραμματα?Καθομαι & διαβαζω το τοπικ εδω & μια ωρα & μου εχουν βγει τα ματια... :w00t: :O :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 κοιτα στο link της υπογραφης μου για αρχη και μετα θα σου δωσω και αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts