giovanni Δημοσιεύτηκε May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2008 Καλησπερα !!! Μολις γυρισα σπιτι μου μετα απο σεμιναριο 3 ωρων στις εγκαταστασεις της WIND στην Κηφισιας που ειχε ως αντικειμενο την παρουσιαση της νεας TELLAS και το καλοσορισμα της επισημως στον ομιλο WIND. Οποτε σας παραθετω τις νεες εξελιξεις και σχεδια απο την TELLAS 1.To λανσαρισμα θα γινει απο τις 13 Μαιου με ενα μεγαλο μπαμ που σημαινει καταιγισμο διαφημισεων σε δρομους , λεωφορεια , τρενα , μετρο και εννοειται σε tv και radio.Οπως ειπωθηκε ολα θα γινουν σε μια νυχτα και θα θυμιζει το περασμα απο TIM σε WIND. 2. Νεο λογοτυπο με πιο στρογγυλα μπλε γραμματα και τρεις κυκλους απο πανω απο την επωνυμια, εναν πορτοκαλι (απο την παλια TELLAS ) και εναν μπλε και εναν κοκκινο (απο την WIND).Ξεχναμε εντελως οπως αναφερθηκε τους καμποιδες και τα μερμυγκια. 3. Και στα 400 καταστηματα WIND εξειδικευμενο προσωπικο εκ μερους TELLAS για παροχη των υπηρεσιων της, νεες συνδεσεις,πληρωμη λογαριασμων αλλα και καθε πληροφορια σες νεους και παλιους συνδρομητες. 4.Αλλαγη και μετατροπη των πακετων TELLAS ZISTO TELEPHONE . TELLAS ZISTO DSL KAI TELLAS ZISTO TELEPHONE & DSL σε TELLAS DOUBLE PLAY BEST PRICE .TELLAS DOUBLE PLAY DSL και TELLAS DOUBLE PLAY UNLIMITY αντιστοιχα, που προς το παρον ειναι ιδιες οι υπηρεσιες απλα με αλλο ονομα. 5. Νεο σλογκαν ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ και νεο ανανεωμενο SITE στο διαδυκτιο. Αυτα ειναι απο τα γεγονοτα που θα γινουν αμεσα. Απο εκει και περα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον να σας ενημερωσω για το τι ομως μας περιμενει και μαλιστα πολυ συντομα. 1. Ερχεται μεχρι τελος Μαιου 24Mbps ταχυτητα με την ιδια τιμη σε παλιους και νεους συνδρομητες(και μαλιστα οχι ονομαστικη) 2. Ολες οι υπηρεσιες και απο WIND αλλα και TELLAS που ενδεχομενως υπαρχουν σε ενα συνδρομητη θα χρεωνονται σε εναν ενιαιο λογαριασμο 3. Οnline web υπηρεσιες 4. Και τελος αφεθηκε να εννοηθει triple play και ενδεχομενη μειωση του παγιου στα αμεσα σχεδια τους. Αν εχω ξεχασει κατι ελπιζω να το θυμηθω και να το προσθεσω!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Καλησπερα !!! Μολις γυρισα σπιτι μου μετα απο σεμιναριο 3 ωρων στις εγκαταστασεις της WIND στην Κηφισιας που ειχε ως αντικειμενο την παρουσιαση της νεας TELLAS και το καλοσορισμα της επισημως στον ομιλο WIND. Οποτε σας παραθετω τις νεες εξελιξεις και σχεδια απο την TELLAS 1.To λανσαρισμα θα γινει απο τις 13 Μαιου με ενα μεγαλο μπαμ που σημαινει καταιγισμο διαφημισεων σε δρομους , λεωφορεια , τρενα , μετρο και εννοειται σε tv και radio.Οπως ειπωθηκε ολα θα γινουν σε μια νυχτα και θα θυμιζει το περασμα απο TIM σε WIND. 2. Νεο λογοτυπο με πιο στρογγυλα μπλε γραμματα και τρεις κυκλους απο πανω απο την επωνυμια, εναν πορτοκαλι (απο την παλια TELLAS ) και εναν μπλε και εναν κοκκινο (απο την WIND).Ξεχναμε εντελως οπως αναφερθηκε τους καμποιδες και τα μερμυγκια. 3. Και στα 400 καταστηματα WIND εξειδικευμενο προσωπικο εκ μερους TELLAS για παροχη των υπηρεσιων της, νεες συνδεσεις,πληρωμη λογαριασμων αλλα και καθε πληροφορια σες νεους και παλιους συνδρομητες. 4.Αλλαγη και μετατροπη των πακετων TELLAS ZISTO TELEPHONE . TELLAS ZISTO DSL KAI TELLAS ZISTO TELEPHONE & DSL σε TELLAS DOUBLE PLAY BEST PRICE .TELLAS DOUBLE PLAY DSL και TELLAS DOUBLE PLAY UNLIMITY αντιστοιχα, που προς το παρον ειναι ιδιες οι υπηρεσιες απλα με αλλο ονομα. 5. Νεο σλογκαν ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ και νεο ανανεωμενο SITE στο διαδυκτιο. Αυτα ειναι απο τα γεγονοτα που θα γινουν αμεσα. Απο εκει και περα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον να σας ενημερωσω για το τι ομως μας περιμενει και μαλιστα πολυ συντομα. 1. Ερχεται μεχρι τελος Μαιου 24Mbps ταχυτητα με την ιδια τιμη σε παλιους και νεους συνδρομητες(και μαλιστα οχι ονομαστικη) 2. Ολες οι υπηρεσιες και απο WIND αλλα και TELLAS που ενδεχομενως υπαρχουν σε ενα συνδρομητη θα χρεωνονται σε εναν ενιαιο λογαριασμο 3. Οnline web υπηρεσιες 4. Και τελος αφεθηκε να εννοηθει triple play και ενδεχομενη μειωση του παγιου στα αμεσα σχεδια τους. Αν εχω ξεχασει κατι ελπιζω να το θυμηθω και να το προσθεσω!!!! φιλε μου ωραια νεα αφου η tellas ειναι πλεον η πιο αξιοπιστη και λογικα θα γινει ακομα καλυτερη. εγω που εχω tellas adsl 12 θα παω στα 24 ΑΛΗΘΙΝΑ χωρις καμμια χρεωση? επισης εχω και κινητο wind θα ερχεται ενιαιος λογ/σμος κινητου-Internet ? ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Πως μας δουλεύουνε όμως...:X Σε λίγο θα μας πούνε ότι το Μάιο θα έχουμε FTTH! Ακούς εκεί "αληθινά 24Mbit" (εκτός αν φέρει νέα εξωγήινη τεχνολογία προς αντικατάσταση του ADSL2+).:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni Δημ. May 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 φιλε μου ωραια νεα αφου η tellas ειναι πλεον η πιο αξιοπιστη και λογικα θα γινει ακομα καλυτερη. εγω που εχω tellas adsl 12 θα παω στα 24 ΑΛΗΘΙΝΑ χωρις καμμια χρεωση? επισης εχω και κινητο wind θα ερχεται ενιαιος λογ/σμος κινητου-Internet ? τα 24 θα τα εχεις σιγουρα μεχρι τελος Μαιου χωρις καμια αλλη χρεωση οσο αφορα τον ενιαιο λογαριασμο το βλεπω απο Σεπτεμβριο μερια Πως μας δουλεύουνε όμως...:X Σε λίγο θα μας πούνε ότι το Μάιο θα έχουμε FTTH! Ακούς εκεί "αληθινά 24Mbit" (εκτός αν φέρει νέα εξωγήινη τεχνολογία προς αντικατάσταση του ADSL2+).:O η TELLAS αυτη την στιγμη ειναι η μονη που οσα Mbps διαφημιζει πως δινει τοσα κιολας παρεχει!!! Θα ητανε πολυ ευκολο εδω και καιρο να λανσαρει οπως ολοι εως 24 Mbps και να μπενεις με 12 (και οχι με 4 οπως αλλοι) αλλα δεν το εκανε και περιμενει την καταλληλη στιγμη που θα μπορει πραγματικα να τα παρεχει. Εκτουσ αυτου δεν εχει και τις ιδιες υποδομες με τους υπολοιπους... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 η TELLAS αυτη την στιγμη ειναι η μονη που οσα Mbps διαφημιζει πως δινει τοσα κιολας παρεχει!!! Θα ητανε πολυ ευκολο εδω και καιρο να λανσαρει οπως ολοι εως 24 Mbps και να μπενεις με 12 (και οχι με 4 οπως αλλοι) αλλα δεν το εκανε και περιμενει την καταλληλη στιγμη που θα μπορει πραγματικα να τα παρεχει. Εκτουσ αυτου δεν εχει και τις ιδιες υποδομες με τους υπολοιπους... Εγώ δεν σχολίασα τίποτα για τη ταχύτητα που δίνει τώρα. Ξέρεις βέβαια πολύ καλά πόσα παράπονα υπάρχουν για τη Tellas και τις υπηρεσίες της αλλά επειδή αυτά συμβαίνουν σε όλους τους ISPs δεν τα σχολιάζω. Δεν μπορεί όμως να ισχυρίζεται ότι θα δώσει πραγματική 24 Mbit ταχύτητα όταν για πάρα πολλούς λόγους (ποιότητα χαλκού, attenuation, traffic στο core κ.τ.λ) είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ να γίνει κάτι τέτοιο. Είπαμε να μην είμαστε κακοπροαίρετοι, αλλά μη μας περνάνε και για ζώα, έλεος... Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι η ταχύτητα θα είναι σταθερή και δεν θα υπάρξουν προβλήματα με την αναβάθμιση. Όσο για τις υποδομές της, ξέρεις πολύ καλά πως η Tellas έχει μείνει πίσω και σε αυτό το τομέα, σε σχέση με HOL ή Forthnet, άσχέτα βέβαια αν και αυτές δεν είναι σε θέση να τις αξιοποιήσουν σωστά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni Δημ. May 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Εγώ δεν σχολίασα τίποτα για τη ταχύτητα που δίνει τώρα. Ξέρεις βέβαια πολύ καλά πόσα παράπονα υπάρχουν για τη Tellas και τις υπηρεσίες της αλλά επειδή αυτά συμβαίνουν σε όλους τους ISPs δεν τα σχολιάζω. Δεν μπορεί όμως να ισχυρίζεται ότι θα δώσει πραγματική 24 Mbit ταχύτητα όταν για πάρα πολλούς λόγους (ποιότητα χαλκού, attenuation, traffic στο core κ.τ.λ) είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ να γίνει κάτι τέτοιο. Είπαμε να μην είμαστε κακοπροαίρετοι, αλλά μη μας περνάνε και για ζώα, έλεος... Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι η ταχύτητα θα είναι σταθερή και δεν θα υπάρξουν προβλήματα με την αναβάθμιση. Όσο για τις υποδομές της, ξέρεις πολύ καλά πως η Tellas έχει μείνει πίσω και σε αυτό το τομέα, σε σχέση με HOL ή Forthnet, άσχέτα βέβαια αν και αυτές δεν είναι σε θέση να τις αξιοποιήσουν σωστά. Σιγουρα υπαρχουν πολλα παραπονα και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα συνεχισουν κιολας να υπαρχουν! Δεν πρεπει να ξεχναμε πως μετα την απελευθερωση της αγορας στις τηλεπικοινωνιες εγινε το μεγαλο μπαμ χωρις καμια εταιρεια να ειναι ετοιμη να ανταποκριθει και πολυ περισσοτερο μετα απο ενα μιση χρονο ακομα να μην ειναι ετοιμη διοτι περνανε ακομα ολες τους τις παιδικες αρρωστιες με αποτελεσμα να ειμαστε εμεις ως πελατες οι τελικοι αποδεκτες. Οσο αφορα την ταχυτητα και τα 24 απλα αυτοι και το κεντρο τους θα ειναι ετοιμο να τα παρεχει σε σχεση με τον ανταγωνισμο ,τωα αν δεν μπορεις να τα εκμεταλευτεις για ολους τους λογους που ξερουμε δεν νομιζω πως αφορα τιην τελλας.(και εννοω τους υπολοιπους ενναλακτικους οι οποιοι δεν τα παρεχουν καν απο το κεντρο τους ) και τελος σχετικα με τις υποδομες εχω στοιχεια για την καθε εταιρεια και μιλαω ισως ομως τα δικα σου να ειναι νεοτερα απο τα δικα μου για να το λες!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Σιγουρα υπαρχουν πολλα παραπονα και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα συνεχισουν κιολας να υπαρχουν! Δεν πρεπει να ξεχναμε πως μετα την απελευθερωση της αγορας στις τηλεπικοινωνιες εγινε το μεγαλο μπαμ χωρις καμια εταιρεια να ειναι ετοιμη να ανταποκριθει και πολυ περισσοτερο μετα απο ενα μιση χρονο ακομα να μην ειναι ετοιμη διοτι περνανε ακομα ολες τους τις παιδικες αρρωστιες με αποτελεσμα να ειμαστε εμεις ως πελατες οι τελικοι αποδεκτες. Οσο αφορα την ταχυτητα και τα 24 απλα αυτοι και το κεντρο τους θα ειναι ετοιμο να τα παρεχει σε σχεση με τον ανταγωνισμο ,τωα αν δεν μπορεις να τα εκμεταλευτεις για ολους τους λογους που ξερουμε δεν νομιζω πως αφορα τιην τελλας.(και εννοω τους υπολοιπους ενναλακτικους οι οποιοι δεν τα παρεχουν καν απο το κεντρο τους ) και τελος σχετικα με τις υποδομες εχω στοιχεια για την καθε εταιρεια και μιλαω ισως ομως τα δικα σου να ειναι νεοτερα απο τα δικα μου για να το λες!! O.k, απλώς αυτό που λέω είναι ότι ακούγεται προκλητικό να μιλούν για πραγματικές ταχύτητες όταν για λόγους που σίγουρα δεν αφορούν τον εκάστοτε ISP δεν μπορούν να δωθούν σε επίπεδο last mile. Aς ελπίσουμε τουλάχιστον πως σε ότι αφορά τους ίδιους θα βελτιωθεί η κατάσταση.:O Πάντως οι ενέργειες αυτές είναι καλές για τον αναταγωνισμό. Λογικά θα δούμε ανάλογες δυναμικές κινήσεις, τουλάχιστον από τους υπόλοιπους "μεγάλους". Ήδη η Vodafone ετοιμάζεται για πολύ δυναμική απάντηση ενώ μη ξεχνάμε ΟΤΕ και Cosmote και τα συνδυαστικά πακέτα, που εφόσον τους το επιτρέψει η ΕΕΤΤ, θα κυκλοφορήσουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni Δημ. May 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Πάντως οι ενέργειες αυτές είναι καλές για τον αναταγωνισμό. Λογικά θα δούμε ανάλογες δυναμικές κινήσεις, τουλάχιστον από τους υπόλοιπους "μεγάλους". Ήδη η Vodafone ετοιμάζεται για πολύ δυναμική απάντηση ενώ μη ξεχνάμε ΟΤΕ και Cosmote και τα συνδυαστικά πακέτα, που εφόσον τους το επιτρέψει η ΕΕΤΤ, θα κυκλοφορήσουν! Τουλαχιστον στην σταθερη τηλεπικοινωνια υπαρχει ακομα καποιος ανταγωνισμος σε σχεση με την κινητη τηλεφωνια που ενεργουν κατοπιν συμφωνιων και οι 3....:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Τα 24Μbps είναι μεγάλο θέμα, πάντως έχει διαφορά να μπορούν να "ξεκινάνε" 24Μbps από τον isp σου και να περιορίζονται λόγο της ταχύτητας συγχρονισμού στην δική σου άκρη και άλλο να συγχρονίζεις στα 14-15Mbps και να "κατεβάζεις" με 600-700kbps/s (λέγε με F.......) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 O.k, απλώς αυτό που λέω είναι ότι ακούγεται προκλητικό να μιλούν για πραγματικές ταχύτητες όταν για λόγους που σίγουρα δεν αφορούν τον εκάστοτε ISP δεν μπορούν να δωθούν σε επίπεδο last mile....ενώ μη ξεχνάμε ΟΤΕ και Cosmote και τα συνδυαστικά πακέτα, που εφόσον τους το επιτρέψει η ΕΕΤΤ, θα κυκλοφορήσουν! +1000000000000000000000000000000000000000000000:ninja::ninja::ninja::ninja: this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Εγώ εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν μετονομάζουν την Tellas σε Wind! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Που είναι η νέα Tellas οέο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 To site πάντως, καθώς και οι ονομασίες των υπηρεσιών που προσφέρει έχουν αλλάξει. Τπτ άλλο όμως :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Κύριοι Θα σας κραταω ενημερους καθως επελεξα το εν λόγω πακετο της wind-tellas.Εκανα νεες συνδεσεις στην wind και επειδη ηθελα να αλλαξω και το νετ αποφασισα να τα κανω ολα σε ενα.Το λοιπον.....εγω με attenuation αυτη τη στιγμη 45-46 οχι απλα δεν πιανω 24(πραγματικα χαχαχαχαχαχα) φιλε giovanni αλλα δεν θελω να σου πω τι θα πιασω.Εδω θα ειμαστε και οταν με το καλο ενεργοποιηθω(σε ενα μηνα απ'οτι μου ειπαν) θα σας πω για το τι και πως. Υ.Γ Μ'αρεσει παντως που ο πωλητης στο καταστημα επεμενε οτι η tellas εχει περασει δικτυο οπτικων ινων μεχρι το σπιτι μου..... Ωπ fiber to the home?Μη ψαρωνεις!!!!!!! www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 εγώ απο πάγιο οτε (φορητοτητα forthnet) και adsl forthnet (απροβληματιστα η αλήθεια είναι) περνάω μετά τις 21 Ιούνη σε tellas best price...Ελπίζω να μη το μετανιώσω σαν επιλογή. Πάντως προς το παρόν απο οτι βλέπω στο site της tellas είναι πίσω σε πολλά σε σχέση με forthnet ( πχ στη forthnet εβλεπα τους λογαριασμούς τηλεφώνου αναλυτικά τους αριθμούς που καλλούσα χρόνο ομιλίας και χρεώσεις, είχα δωρεάν wifi με τα στοιχεία λογαριασμού σε όλα τα wifi spots ktl). ελπίζω σιγά σιγά να ανέβει και η tellas. ΠΑντως η τιμή των 20 κάτι ευρώ είναι super για adsl και τηλέφωνο. Δε μπορώ να καταλάβω πάντως πόσο μιλάει ο κόσμος στα τηλέφωνα και επιλέγει τα πακέτα με τις δωρεάν αστικές και υπεραστικές και 60 λεπτά κινητο για 40 ευρώ.Αφού τα 60 λεπτά κινητού κοστίζουν 10 ευρώ άρα μένουν άλλα 8 ευρώ περίπου για σταθερά και υπεραστικά 8 ευρώ αστικά είναι πάνω απο δυομιση ώρες σύν του οτι υπεραστικά δε νομίζω πλέον να πληρώνει κανείς με τις κάρτες της Viva phone,με τις οποίες πρακτικά πληρώνεις σαν αστικά τα υπεραστικα.Τες πα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Συνεχίζουμε στο ανανεωμένο πλέον επισημασμένο θέμα: Wind - Tellas ADSL Home & Business Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts