Conception Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σχετικά με office/pdf δεν το έψαξα ποτέ για να πω την αλήθεια...άλλωστε δεν είναι για τέτοια τόσο μικρή οθόνη, στραβώνεσαι! Εφαρμογές κατέβαζα από το getjar θυμάμαι. Πολύ καλή συσκευή για τηλέφωνο και φωτογραφίες. Πληροφοριακά, αν πέφτει η μια γραμμή στη μπαταρία να το φορτίζεις γιατί είναι στο 50% και δεν κρατάει πολύ μετά, ειδικά αν χρησιμοποιείς την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Ναι ο δείκτης της μπαταρίας είναι όπως το λες, εκθετικός. Θυμάμαι υπάρχουν κάποιες εφαρμογές για pdf, αλλά για πολύ μικρά αρχεία και έχουν λίγο θέμα με τα ελληνικά. Ελπίζω να διαβάζει αρχεία txt ίσως προσπαθήσω να μετατρέψω κάποια άρχει σε text txt. Συνεχίζω ξυπνητήρι και παγκόσμια ώρα υπάρχει. Χρονόμετρο κι αντίστροφη μέτρηση δεν βρήκα. Αντίστροφη υπάρχει μόνο για μισή και μια ώρα. Edited June 18, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Εντάξει πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν παίρνεις τέτοιο κινητό για να τρέχεις εφαρμογές. Η χρήση του είναι κυρίως για τηλέφωνο και φωτογραφίες. Απλά σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις και κάνα δύο πραγματάκια επιπλέον για να ασχολείσαι. Κάτι που δεν είχαν πολλά κινητά σαν αυτό τότε ήταν το Wi-Fi και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση θυμάμαι που έμπαινα με αυτό στο internet! (Ευτυχώς δηλαδή γιατί το 2G σέρνεται!) Επίσης μου άρεσε πολύ η ειδοποίηση για χαμένες κλήσεις και μηνύματα...μου έλειπε από κινητά που πήρα μετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Σίγουρα... Απλώς θα κάνω μια διεξοδική ανάλυση. Η ειδοποίηση για χαμένες κλήσεις είναι ένας ήχος ανά κάποια λεπτά όπως στο V3; Πολύ χρήσιμο όντως. Το WiFi όντως πολύ χρήσιμο κι αρκετά γρήγορο. Calculator υπάρχει το οποίο είναι ΟΚ. Δεν είναι επιστημονικό βέβαια. Μετατροπέας δεν υπάρχει. Κάμερα υπάρχει κι είναι αρκετά καλή όπως λέγεται. Σαν βιντεοκάμερα δεν λέει βέβαια. Το καλό ότι δεν είμαι φαν των βίντεο. Edited June 18, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Η κάμερα ήταν πολύ μπροστά για τότε που κυκλοφόρησε. Αλλά μόνο για τις φωτογραφίες, το βίντεο δεν το πρόσεξαν δυστυχώς. Αν έχεις όρεξη ν΄ασχοληθείς παραπάνω, υπάρχουν οδηγίες και mods για επιπλέον λειτουργίες στο μενού κλπ. Ψάξε στις δημοσιεύσεις που κάναμε εδώ κάπου στο..2009 αν θυμάμαι καλά!!! Edited June 16, 2016 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Δεν έχω καν pc. Ίσως κάποια στιγμή μελλοντικά. Ο στόχος μου είναι η απλοποίηση της χρήσης κινητού. Λογικά θα πάει για δεύτερο. Χρησιμοποίησα λίγο την κάμερα, ικανοποιητική.λ, με πολλές δυνατότητες ειδικά για την εποχή της! Χρησιμοποίησα και τον mp3 player όπου εκεί έμεινα άφωνος με την ένταση και την ποιότητα του ήχου!!! Δεν υπάρχει GPS από όσο είδα. no GPS, no maps... Θέμα υλικού. Τώρα από browser δοκίμασα τον δικό του. Κατέβασα και τον Opera mini 4.5, αυτόν μου έβγαλε ως συμβατό. Ο ucweb 9.5 εγκαθίσταται, αλλά πρακτικά δεν δουλεύει. Δεν ξέρω αν θέλει μικρότερη έκδοση. H απευθειας μεταφορά του ημερολογίου, επαφών από το Lumia 1520 δεν ήταν δυνατή. Edited June 17, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Μια βοήθεια αν υπάρχει τρόπος για να έχουμε φακό. Edit: Δυστυχώς δεν γίνεται το xenon να ανάβει συνέχεια. Η έκδοση λογισμικού είναι: R6637_G_81.03.05R δεν ξέρω αν δουλεύουν οι servers τους. Είναι η πιο πρόσφατη; Edited June 17, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αυτό είναι το firmware που είχα και στο δικό μου. Δεν υπήρχε κάποιο update όσο είχα ψάξει. GPS φυσικά δεν υπάρχει, ούτε φακός, αφού το xenon δεν μπορεί να μείνει μόνιμα αναμμένο. Opera mini είχα εγκαταστήσει κι εγώ, καθώς και το facebook για dump phones...δε θυμάμαι ποιές εκδόσεις, αλλά λειτουργούσαν κανονικότατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Ωραία. :) Οπότε εκείνο δίπλα στο xenon είναι το βοηθητικό για την εστίαση. Ωραίο τηλεφωνάκι πάντως. Γρήγορο μενού. Συνεχίζω την εξερεύνηση... To Kodak Gallery Link προφανώς μας άφησε χρόνους... :( Διαβάζω όλο το θέμα απο την αρχή προσεκτικά. Αλλά δεν το πειράζω άλλωστε no pc. Το είχα πρωτοπάρει σαν Cosmote branded. Τουλάχιστον τώρα είναι unbranded. Edited June 16, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Οι περισσότεροι εδώ το είχαμε πάρει από εκείνη την προσφορά της Cosmote στα 150€. Είχε γίνει ανάρπαστο τότε και όχι άδικα. Για ενάμιση περίπου χρόνο ήταν το βασικό μου τηλέφωνο και δεν μου έλειπε τίποτα! Μετά άρχισα να γλυκοκοιτάζω τα αφής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Το ίδιο ακριβώς κι εγώ. Τώρα μου έβγαλε χαμηλή μπαταρία, ακριβώς μετά από δυο μέρες. Ανοιχτό σχεδόν συνέχεια ΒΤ (μεταφορά αρχείων γύρω στο μισό γίγα) και WiFi. 5' ομιλία. Το έβαλα να παίζει μουσική να δούμε πόσο θα κρατήσει, τώρα που λέει χαμηλή μπαταρία. Edit Κράτησε δυο ώρες. Σύνολο δυο μέρες και δυο ώρες. Edited June 17, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Η κάμερα του τρώει την περισσότερη μπαταρία και ειδικά το xenon. Αν δεν χρησιμοποιείς την κάμερα μπορεί να σου βγάλει και 3-4 μέρες! Μετά παίζει ρόλο και η φωτεινότητα της οθόνης. Εγώ την έβαζα στο 1-2 το πολύ. Αν δεν είσαι κάτω από ήλιο δεν χρειάζεται παραπάνω. (Μου φαίνεται απίστευτο που συζητάμε εδώ ξανά για αυτό το κινητό ύστερα από τόσα χρόνια...!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Ναι είναι όντως απίστευτο! :) Ουφ έκανε τρεις μίση ώρες να φορτίσει. Βέβαια καλό διότι τώρα φόρτισε περισσότερο... Την φωτεινότητα την έχω στο μηδέν. Η μπαταρία είναι η αυθεντική από το 2008... Αντιλαμβάνομαι κι ένα από τα αρνητικά του xenon και δεν μπορεί να δουλέψει σαν φακος. Αλλά και καταναλώνει πολύ. To Bluetooth είναι λίγο αργό. Δεν υπάρχει δικτυακό ραδιόφωνο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε screenshot. Η κάμερα πολύ καλή την σύγκρινα λίγο με το 1520. Απόλυτα αποδεκτή! :) Edited June 17, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Βρήκα τρόπο να μετατρέψω στο 1520 τα pdf σε jpg που βλέπει ως 5ΜΡ, τα png τα βλέπει ως 640x480. Οπότε τα pdf τα έκανα εικόνες που τα βλέπει ΟΚ.. Επίσης πολύ μικρά txt πάνε με ΒΤ στο ΖΝ5. Ενώ δεν τα αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης που χω βάλει να πηγαίνουν όλα. Φαίνονται αν πάμε στις σημειώσεις και μπορούμε να τα στείλουμε πάλι με ΒΤ σε άλλο τηλ. Μην απορείτε εδώ τέτοια γίνονται και στα WM. Αυτά κι συνεχιζουμε... Θυμήθηκα βέβαια τις πολλές ιδιοτροπίες του, ,αλλά και τις χάρες του. :) Το πείραμα έχει δυο παραμέτρους: Να χρησιμοποιηθεί με κάθε τρόπο μετατροπή το ΖΝ5 σε όσο πιο πολλά πράγματα γίνεται. Να απλοποιηθούν οι χρήσεις στο 1520 όσο πιο πολύ γίνεται. Με τελικό στόχο την συνύπαρξη των δυο. Αλλά όταν χρειάζεται το καθένα να μπορεί να ανταποκριθεί μόνο του. Βέβαια όλα αυτά με κοινά αρχεία, που θα μετατρέπονται μια φορά. Πχ. Όλα τα pdf έχουν γίνει jpeg μεγάλης ανάλυσης. Που είναι χρήσιμα και στα δυο. Edit: Τώρα κλείνει από χαμηλή μπαταρία. Μια μέρα και δέκα ώρες, αλλά μιλάμε για συνεχή χρήση. Πάει για φόρτιση... 19.6.2016, 6πμ βγήκε από τον φορτιστή κι άνοιξε... Πολύ χρήσιμος κι ο τόνος υπηρεσίας, όταν χάνεται ή επανέρχεται το σήμα. Ειδικά για όσους θέμα δικτύου. Επίσης το πληκτρολόγιο από τα λίγα που δεν χρειάζονται κλείδωμα. Edited June 19, 2016 by nikosxeng3 battery Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Από σήμερα ξεκινάει η αποκλειστική χρήση του ΖΝ5. Να δούμε πόσο θα αντέξουμε!... :) 10 το πρωι πηγε για φορτιση. Οποτε με μια γραμμη πρεπει να παει για φορτιση το βραδυ, για να βγαλει τη μερα. 2 μερες και 4 ωρες κρατησε. Πλεον να δούμε αν με δυο μπαρες βγαζει τη μερα. Edited June 21, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Η συμβίωση είναι δυνατη, με καποιες υποχωρισεις βεβαια. Η μπαταρια δεν βγαζει μέρα με δυο γραμμες. Βεβαια είναι και καπως παλαια. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Αν έχεις αποφασίσει ότι χρησιμοποιείς απλά ένα τηλέφωνο με φωτογραφική και όχι ένα πολυεργαλείο, τότε ναι η συμβίωση είναι δυνατή. Είναι ανάλογα με το τι χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου. Π.χ. πολλοί χρειάζονται τα mail, και το συγκεκριμένο κινητό δεν εξυπηρετεί για αυτό το σκοπό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Μπράβο πάντως, είσαι μερακλής. Edited June 23, 2016 by tenere1982 Επικαιροποίηση/Προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 και τι δε θα δινα να ειχε το 3250 wifi να το εχω κυριο τηλεφωνο για λιγες μερες!!!! ή εστω να ηταν 3g!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Να ειστε καλα. Ενα θεμα που υπαρχει σε ενα μεγαλο μηνυμα δεν μπορουμε να κανουμε παραθεση διοτι δεν φτανει η μνημη. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εντυπωσιακό να ασχολούμαστε μ' αυτή τη συσκευή. Πρώην κάτοχος, το έχω ακόμα αλλά δεν το χρησιμοποιώ, φοβερή φωτογραφική μηχανή. Το άλλαξα λόγω φθοράς της μπαταρίας. Από ότι θυμάμαι μπορεί να τραβήξει screenshots και κάποια αρχεία office ενδέχεται να μπορεί να τα ανοίξει αν εγκαταστήσεις κάποια java εφαρμογή. Σίγουρα με περιορισμούς. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πως. Α, και από ότι θυμάμαι διαβάζει και μεγαλύτερη κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Για screenshot δεν ξέρω πως παιρνουμε. Μπαταρια δεν ξέρω αν μπορεί να χωρεσει η ΒX80 που θα το απογειωνε. Ναι καρτα παιρνει και 8αρα. Αλλά οχι ολες. Edited June 25, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Δε νομίζω να παίρνει screenshot, εκτός και αν υπάρχει κάποια εφαρμογή γι΄αυτό το σκοπό. Για την μπαταρία δε γνωρίζω, μόνο τη δική του original είχα χρησιμοποιήσει. Πάντως ρε παιδιά μου λείπει πολύ το xenon από τα σύγχρονα smartphones. Γι΄αυτό το λόγο είχα ξαναπάρει το ZN5 κάπου γύρω στο 2013 και για τον ίδιο λόγο πήρα τώρα το Pixon12 που επίσης είχα το 2010! Κουλό; Θέλω να έχω ένα κινητό για 2ο που να το χρησιμοποιώ και σαν φωτογραφική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ναι το xenon έχει αλλη χαρη. Αν και καιει πολύ μπαταρια. Πάντως είναι πολλά αυτα που μπορεις να κανεις και σχετικα καλα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Συνεχιζω το ραδιοφωνο δεν έχει καλη ληψη, αλλά παιζει καλα. Στα πολύ καλα το δυνατο και κυμαινομενο ξυπνητηρι. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts