Jump to content

Motorola ZN5


akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσπαθω να κανω update απο το motorola online update αλλα μου λεει οτι λειπει το microsoft framework 2.0 . Το εγκαθιστω και μου βγαζει σφαλμα 2229 και εκει τελειωνει .Ξερει καποιος τι γινεται ?? ευχαριστω
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 511
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας!

Εγώ συνεχίζω να ψάχνω πως μπορώ να αφαιρέσω το cosmote firming μέσω mac βρήκα αυτή τη διεύθυνση http://mac.themotoguide.com/getconnected.php εκανα ότι είπε το άρθρο αλλά τίποτα......θα βρώ pc να το κάνω....ένα φοβερά ενοχλητικό πράγμα καθώς περνάει ο καιρός είναι το αργό του menu πατάω τα μνμ περιμένω περιμένω και ύστερα μπαίνει....αυτό παιδιά είναι βάσανο.Να πω και το άλλο ότι κάθε τρείς και λίγο όταν παω να μπώ πχ στην λίστα με τα τραγούδια μου λέει ότι πρέπει να κλείσω τα υπόλοιπα applications για να βελτιωθεί η απόδοση του τηλεφώνου, αυτά που μου δείχνει για να κλείσω είναι για παράδειγμα το αμέσως προηγούμενο βήμα που είχα κάνει για να μπώ στα τραγούδια.Κατα τα άλλα μήπως σας είναι εύκολο να συγκεντρώσουμε κάπου οοοοολλλαααα αυτά που πρέπει να περάσει κανείς για να δουλεύει super το κινητάκι;Το αγαπάω μωρέ δεν ξέρω γιατί αλλά θέλω να το κανω να δουλέψει σωστά....snif κλαψ νινιτάκι μουυυυυυυ!!! :*

{What goes around comes around}
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι ο οδηγός που βρήκες είναι παλιός και δεν αφορά το ΖΝ5 αλλά τα παλιότερα p2k τηλέφωνα.Επίσης,πιστεύω ότι με το Mac χλωμό να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς.
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι ο οδηγός που βρήκες είναι παλιός και δεν αφορά το ΖΝ5 αλλά τα παλιότερα p2k τηλέφωνα.Επίσης,πιστεύω ότι με το Mac χλωμό να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς.

 

:( snif το έχω καταλάβει...ευχαριστώ.

{What goes around comes around}
Link to comment
Share on other sites

Καλά νέα σήμερα. Μέχρι να καταφέρω να ξεπεράσω το πρόβλημα που έχω στη δημιουργία του firmware που ετοιμάζω βρήκα ότι υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης των 160 χαρακτήρων στα ελληνικά SMS για τα μη ελληνικά firmwares. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φλασάρετε όποιο f/w θέλετε, να φλασάρετε και το LP0031 για να έχετε ελληνικά και κάνοντας τα παρακάτω να ξεπεράσετε τον περιορισμό των μόνο 70 ελληνικών χαρακτήρων στα SMS. Με την άδεια του alxbrt από το ModMyMoto.com μεταφέρω το σχετικό post του από εδώ:

 

Η αλλαγή που χρειάζεται να γίνει είναι στο αρχείο /usr/securesetup/mmins_telephony.cfg και συγκεκριμένα στη γραμμή "UNICODE_MOSMS_AVAILABLE = 01". Αυτό πρέπει να αλλάξει σε "UNICODE_MOSMS_AVAILABLE = 00". Η αλλαγή αυτή γίνεται ως εξής:

 

1. Χρησιμοποιώντας FTP ή τον P2KCommander (λειτουργεί και σε MotoMagx κινητά) πηγαίνετε στο /usr/securesetup/ και από εκεί αντιγράψτε το αρχείο mmins_telephony.cfg στον υπολογιστή σας.

2. Ανοίξτε το αρχείο που αντιγράψατε και με το Notepad των Windows ή το Notepad++ (αλλά όχι με το WordPad) κάντε την αλλαγή που αναφέρεται πιο πάνω στη γραμμή "UNICODE_MOSMS_AVAILABLE = 01" ώστε να γίνει "UNICODE_MOSMS_AVAILABLE = 00". Σώστε το στον υπολογιστή σας.

3. Αντιγράψτε το τροποποιημένο αρχείο από τον υπολογιστή στο /ezxlocal/download/mystuff/unKnown/

4. Κοιτάξτε στο /ezxlocal/ αν υπάρχει το directory medl. Αν υπάρχει, προσθέστε στο αρχείο medld.conf που θα βρείτε εκεί την παρακάτω γραμμή:

mount -o bind /ezxlocal/download/mystuff/unKnown/mmins_telephony.cfg /usr/securesetup/mmins_telephony.cfg

Αν το directory δεν υπάρχει, δημιουργήστε το. Κατόπιν αντιγράψτε στο /ezxlocal/medl/ το αρχείο medld.conf το οποίο περιέχει ήδη την παραπάνω γραμμή.

5. Αφού βεβαιωθείτε ότι τα κάνατε όλα σωστά, αποσυνδέστε το τηλέφωνο και επανεκκινήστε το.

 

Τα παραπάνω τα δοκίμασα στα firmwares

R6637_G_81.03.0ER_LP0003A_GIJXPIXL00AA Unlocked; Factory Build; Language Pack 0003A

και

R6637_G_81.11.20R_GFU_LP002E_GIJXPIXL00AA Unlocked; Factory Build; Language Pack 002E

αφού βεβαίως φλάσαρα και το ελληνικό LP. Μπόρεσα να συντάξω SMS με ελληνικούς χαρακτήρες που ξεπερνούσαν τους 70 και επίσης μπόρεσα να μεταφέρω με USB καλώδιο και να εγκαταστήσω τον Opera Mini με τον οποίο συνδέθηκα στο internet μέσω WLAN.

 

Κάτι ακόμα. Την τροποποίηση αυτή την έκανα και στο κινητό που χρησιμοποιώ κανονικά χωρίς να χάσω στοιχεία. Δοκιμάστε το και γράψτε αν λειτουργεί.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να συνδεθώ με το wireless του σπιτιού μου.Έχω 128bit wep security.Έχει αντιμετωπίση κανείς προβλήματα?

Επίσης αυτό που με ξένισε ιδιαίτερα είναι ότι δεν έχει τις copy paste λειτουργείες στο κείμενο.Που να κάτσεις να γράψεις 26 γράμματα για το security πανάθεμα.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png
Link to comment
Share on other sites

Eastwood να'σαι καλα που εκατσες και εγραψες ολο αυτο για να μας βοηθησεις, αλλα και μονο που το ειδα κουραστηκα, κι ας ειναι ευκολο να γινει! Εφοσον δεν βγαζει προβλημα το κινητο μου θα το κρατησω ως εχει με το pink mod. Θα το ξαναεκανα modding μονο αμα επαιζε καλυτερο βιντεο χωρις να χαλαει αλλες ρυθμισεις την καμερας.
Link to comment
Share on other sites

Μόλις το παρήγγειλα από το Play247 και μου βγήκε 116 ευρώ. Είχα και μια έκπτωση από παλαιότερη αγορά που είχα κάνει. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει.
Hello moto....!
Link to comment
Share on other sites

Καλό τηλεφωνάκι! Το πήρα 100 Ευρώ από Γερμανό αλλά δεν υπάρχει πλέον σχεδόν πουθενά νομίζω γιατί καταργήθηκε! Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με ιντερνετ από το κινητό, όταν μπήκα με wifi, οι σελίδες δεν προβάλλονταν όποως στον υπολογιστη.Αυτό έτσι είναι, ή μπορώ να καλυτερέψω τα πράγματα? Και για κάποιον που δεν ξέρει πολλά, πώς βγαίνει το myview? Είναι άπλό ή έχει πολλή δουλειά? Ευχαριστώ.
Link to comment
Share on other sites

πρεπει να περασεις καποιον explorer πχ opera το πως ειναι αλλο θεμα

τωρα το πηρα και γω το κινητο και ψαχνομαι

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ωραίο κινητό και πολύ γρήγορο. Βγάζει και εκπληκτικές φωτογραφίες. Το μοναδικό που δεν μου άρεσε είναι τα εικονίδια του και ειδικά στα επιμέρους μενού επιλογών που απλά δεν υπάρχουν. Το L9 φαντάζει πιο όμορφο στον συγκεκριμένο τομέα.
Hello moto....!
Link to comment
Share on other sites

Αμα περασεις το Pink Mod θα δεις εικονιδια και στα αλλα μενου!:) Επισης θ'αποκτησεις τη δυνατοτητα να προσθεσεις περισσοτερα εικονιδια στο κεντρικο μενου και αλλα utilities! Για οσους ενδιαφερει μπορουν να το βρουν εδω με οδηγιες... http://www.mmus.us/forum/showthread.php?t=8749
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεια.

Τελικα μετα την χρηση του τριμηνου δυο θεματα με ζοριζουν στην χρηση του κινητου.Το ενα ειναι δονηση.Επιδη το περιβαλλον που δουλευω ειναι θορυβωδες

εχω πολλες χαμενες κλησεις.Η δονηση ειναι ασθενικη,αδυναμη.

Το αλλο ειναι η ποιοτητα του ακουστικου,η ποιοτητα της ομιλιας,ακουω τον αλλο να μιλαει καθαρα μεν αλλα οχι οπως ειχα συνηθησει με το θρυλικο k750.

Κατι δεν μου παταει.

Ετσι μετα απο αυτη την περιοδο τεσταρισματος εκανα την αλλαγη και ξαναγυρισα στο k750.Το θεμα με την δονηση ειναι σημαντικότατο.

Κατα τα αλλα παραμενει ενα απεχτο κινητο για φωτογραφιες.

Αυτα.

Link to comment
Share on other sites

γεια χαρα κ απο μενα.μια ερωτηση θελω να κανω,αν εχει κανεις υποψιν του.

υπαρχει τροπος να ρυθμιζεται χειροκινητα η ταχυτητα του κλειστρου της καμερας?στα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου ειχε μια πολυ μεγαλη γκαμα ταχυτητων η οποια ομως ρυθμιζεται αυτοματα.παντως αν το προσεξετε,οταν τραβατε μια φωτο το κλειστρο φαινεται να ανοιγει στιγμιαια οπως σε μια κανονικη καμερα...καμια ιδεα λοιπον,καποιο μοντ?

 

οσο για το φιλο που δεν ακουει το κιν του,

δοκιμασε να βαλεις καποιον απλο ηχο με διαπεραστικη ενταση,οπως τους παλιους απλους ηχους μοτορολα, αν τους βρεις ξεχωριστα καπου.

Link to comment
Share on other sites

Χαίρεται και απο εμένα.Είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και έναν μήνα.

Μόλις προχθές φλάσαρα το κινητό μου (σύμφωνα με τις οδηγίες του φίλου haki στην σελίδα 18 του forum με τα δικά του αρχεία ) και έπειτα πέρασα το Pink Mod σύμφωνα

με τις οδηγίες που προτρέπει ο φίλος Conception στη σελίδα 30 του forum.Οι εντυπώσεις και οι αλλαγές φανταστικές,το κινητό μου "πετάει" πλέον.Ειλικρινά όποιος δεν το έχει δοκιμάσει ας το προσπαθήσει αξίζει.Μόνο μία απορία.Παρατήρησα σήμερα όταν μιλούσα στο τηλ και ήθελα να δω πόση ώρα μιλάω δεν έγραφε τον χρόνο παρά μόνο όταν έκλεισα το τηλ. και μου έδειξε τον χρόνο που μιλούσα.Δεν αλλάζει αυτό ε?

Όποιος γνωρίζει κάτι ας πει,σας ευχαριστώ!!!

Link to comment
Share on other sites

χαιρετε παιδια! εχω το Motorola Zn5 εδω και 6 μηνες και ολα κυλουσαν ηρεμα και ωραια (φωτογραφιες μια χαρα, αργο μενου, μεγαλη διαρκειας μπαταρια, τα γνωστα δηλαδη...)

ξαφνικα παρατηρησα μια μαυρη κυλιδα-τελιτσα περιπου στο κεντρο της οθονης :confused: οταν ειχα ενεργοποιημενη την καμερα για ληψη φωτογραφιας και βιντεο. προφανως οποτε τραβουσα μια φωτογραφια,εβγαινε μαζι και η κηλιδα. να επισημανω οτι στην οθονη αναμονης και σε οποιοδηποτε μενου δεν εμφανιζεται αυτη η κηλιδα.

με τις μετριες γνωσεις που εχω υποθετω οτι ειναι προβλημα στον αισθητηρα της μηχανης (μπορει καποιο καμμενο Pixel). το στελνω στο service της Motorola και περνω την κλασσικη απαντηση απο το καταραμενο service,οτι στο κινητο εχει εισχωρησει υγρασια και δεν αναλαμβανουμε τιποτα. σημειωνω οτι το κινητο ουδεποτε εχει πεσει σε νερα και απορω γιατι δεν καναν τον κοπο να κοιταξουν το προβλημα περαιτερω και απλα οχυρωθηκαν πισω απο τον ισχυρισμο οτι αφου εχει το κινητο υγρασια,χανεται η εγγυηση και τραβα μονος σου να βρεις ακρη...

το πηγα στην συνεχεια σε εναν ανεξαρτητο τεχνικο να το δει και υποθετει οτι προκειται για βλαβη αισθητηρα ή καμμενο Pixel. αναμενω το πορισμα και τρεχα γυρευε... :wacko:

 

σκοπος του μηνυματος μου ειναι να δω αν σε καποιον αλλο απο εσας εχει συμβει το ιδιο προβλημα με την μαυρη κυλιδα.

και επιτελους να σταματησει αυτη η ιστορια της υγρασιας, γιατι τι νοημα εχει να πουλας συσκευη στην οποια τοσο ευκολα μπορει να περασει ο ιδρωτας του αυτιου ή της παλαμης. ελεος... :mad:

Link to comment
Share on other sites

Απαντώ στον παραπάνω φιλό

Πριν αγοράσω το κινητό αυτό είχα και το motorola A1200e.Ο γάτος μου όμως μια μέρα το πήρε για παιχνίδι και "πέταξε" το κινητό απο το τραπέζι με αποτέλεσμα να σπάσει το καπάκι.Μετά απο κάποιες μέρες σταμάτησα να ακούω απο το καπάκι-ακουστικό και το έστειλα απο τον γερμανό που το είχα πάρει για αλλαγή μόνο καπάκι.Το έστειλαν λοιπόν αμέσως πίσω λέγοντας πως το κινητό είναι στα "κόκκινα" απο υγρασία και δεν αναλαμβάνουν το service,μίλησα με το service και ζήτησα να μου αλλάξουν απλώς καπάκι χωρίς να μου δώσουν κάποια εγγύηση,μόνο αλλαγή στο καπάκι.Η απάντηση πάλι αρνητική δεν αναλαμβάνουν.Να προσπαθήσω να το στείλω στη motorola ή τσάμπα οι διαδικασίες?Να σημειώσω πως ουτε εμένα είχε πέσει νερό στο κινητό.Αν είναι όπως λέει ο φίλος τόσο ευαίσθητα τα motorola στην υγρασία να ξέρουμε να αλλάξουμε πλέον εταιρεία.

Έλεος δηλαδή αυτή η "καραμέλα" ΥΓΡΑΣΙΑ.Για καπάκι το έστειλα όχι για να του κάνουν check-up.Θα τους πάρω τηλ. και θα τους πώ να μου αλλάξουν καπάκι και ας έχει νερό μέσα το κινητό,αν δεν δεχθούν ίσως το τελευταίο κινητό motorola που είχα να είναι το ZN5.Και θα τους το αναφέρω και αυτό.Βέβαια σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους αλλά αυτοί χάνουν πελάτες όχι εγώ κινητό.Και μην πείτε ότι τα παραλέμε,άσχετα αν κάποιος πήρε ενα κινητό των 500 ή των 200 ή των 100 ευρώ το πήρε ο καθένας με δικό του κόπο και στην τελική το επέλεξε με δικά του κριτήρια και θέλει να τον υποστηρίζει η εταιρεία που επέλεξε και όχι να τον διώχνει απλώς με ένα ΥΓΡΑΣΙΑ.ΕΛΕΟΣ!!

Link to comment
Share on other sites

φιλε alcamus06, ιδια περιπτωση ειμαστε... υγρασια και μονο υγρασια υπαρχει γι'αυτους. εχουν φαει τετοιο κολλημα που δεν σκεφτονται οτι χανουν πελατες με αυτην την μεθοδο που ακολουθουν.

παντως, οταν μια εταιρεια δεν αναλαμβανει τις ευθυνες της (προφανως κ δεν φταιω εγω για το καμμενο Pixel της καμερας) και τα ριχνει ολα στον παραγοντα "υγρασια" τοτε για μενα δεν ειναι αξιοπιστη... κ στην τελικη ας μην κυκλοφορουν προϊοντα κ συσκευες που μεσα σε 5 μηνες πιανουν υγρασια ΧΩΡΙΣ να εχουν ερθει ΠΟΤΕ σε επαφη με νερα. τι στο καλο? πρεπει καθε βραδυ να τα στεγνωνουμε με πιστολακι για να ειμαστε σιγουροι??? :O

Link to comment
Share on other sites

Φίλε lens888 σήμερα μίλησα με motorola στο τηλ. 2108172000.Το σήκωσε μια ευγενικότατη κοπέλα η οποία πραγματικά ήθελε να με βοηθήσει.Της είπα όπως αναφέρω παραπάνω πως έχω σπασμένο καπάκι και άσχετα με την υγρασία θα ήθελα να κάνω αλλαγή στο καπάκι και μου είπε πως δεν θα το δεχτούν και θα το στείλουν πίσω.Δεν αναλαμβάνουν καθόλου και κανένα κατάστημα,όπως και καμία εταιρεία το service ενός κινητού όταν έχει υγρασία γιατί σε λίγο πολύ απλά το τηλ. δεν θα δουλεύει.Της τόνισα όμως πως όπως και η δική μου περίπτωση,υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που το κινητό δεν έχει πέσει σε νερό ούτε καν έχει ακουμπήσει νερό επάνω του και πως δεν είναι δυνατόν να είναι η υγρασία στα κόκκινα.Μάλιστα την ρώτησα αν παίζει το ενδεχόμενο να είναι υγρασία απο τον ιδρώτα του χεριού,τόσοα ευαίσθητα είναι?Η απάντησή της ήταν πως δεν γνωρίζει αν υπάρχει ενδεχόμενο ή κάποιος συντελεστής ευαισθησίας απο τον ιδρώτα ή κάτι άλλο.Μου είπε πως αν ανέφερε το service ότι η υγρασία είναι στα κόκκινα και δεν αναλαμβάνουν,πάει να πεί ότι με κάποιον τρόπο που ούτε αυτοί που είναι στο service μπορούν να ξέρουν,στο κινητό έχει περάσει υγρασία και σε λίγο επειδή θα οξειδωθεί το κινητό 99% απλά δεν θα δουλέψει ένα ωραίο πρωί.Όπως χαρακτηριστικά είπε είναι ο καρκίνος των κινητών η υγρασία.Τί να πώ εγώ απο εδώ και πέρα.Πάντως μου έδωσε να καταλάβω πως δεν λένε την δικαιολογία υγρασία αν απλά υπάρχει ένα μικρό ποσοστό υγρασίας.Πάει να πει πως έχει μπει νερό και έχει αρχίσει να οξειδώνεται το κινητό,να αργοπεθαίνει.Φίλε lens888 δεν ξέρω αν είναι της motorola τα κινητά ευαίσθητα,δεν ξέρω αν κανένας καφές παγωμένος έκανε το κακό στάζοντας νερό στο κάτω μέρος του κινητού.Το μόνο που γνωρίζω είναι πως πάμε για καινούργιο κινητό σαν δεύτερο σε λίγες μέρες.Πληροφοριακά την ρώτησα αν γίνεται να παραγγείλω και να αλλάξω μόνος μου το καπάκι και μου έδωσε τα εξής δύο καταστήματα που πουλάνε ανταλακτικά.Εγώ θα το αλλάξω μόνος μου το καπάκι και όσο αντέξει άντεξε αν τα καταφέρω.

SERVICE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ που μου έδωσε η MOTOROLA

1)Cellcom ΕΠΕ Αργυρουπόλεως 65 τ.κ.16451 ΤΗΛ.:210-9902582

2)ΕΛΕ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΑΕ Π.Φάληρο Γιάνναρου 20 τ.κ.17455 ΤΗΛ.:210-9852333

Link to comment
Share on other sites

Ασχετη (ή μάλλον, άσχετου) ερώτηση (αλλά θα την κάνω): μπορώ να βάλω στην οθόνη του κινητού κάποιο wallpaper (να πω; ) που να μου δείχνει τον καιρό;

'Η να περάσω κάποιο πρόγραμμα, που να έχει αυτή τη δυνατότητα;

Scotty, beam us up.
Link to comment
Share on other sites

Εγω παιδια το πηρα πριν απο το καλοκαιρι και διπλα σε καφεδες το αφηνα και σε παραλιες το επαιρνα και με ιδρωμενα χερια μιλαγα...παρολα αυτα φαινεται μια χαρα! Τι να πω.. μου φαινεται κουλο να παιρνει τοσο ευκολα υγρασια! Εκτος και αν περναει απο τη μικρη σχισμη που εχει στο καπακι απο κατω. Τεσπα ουτως η αλλως ετυχε να παρω ενα αλλο κινητο και το εχω για δευτερο τωρα. Κριμα παντως γιατι ειναι πολυ καλο τηλεφωνο και και απο τα πιο ευχρηστα που εχω αποκτησει! Και βγαζει αψογες φωτο το ρημαδι.. για 100 ευρω πλεον τι καλυτερο να παρεις;
Link to comment
Share on other sites

τι να πω ρε παιδια με αυτην την υγρασια...

το Zn5 το αγορασα για 2 βασικους λογους: για τις φοβερες φωτογραφιες που βγαζει (μονο που τωρα βγαινει μαζι κ μια μαυρη κυλιδα :mad:) και για την καλη ποιοτητα υλικων κ κατασκευης (μονο που μεσα σε 5 μηνες καταφερε κ μπηκε υγρασια!!!)

συμπερασμα: μακακια επιλογη εκανα...

φιλε Conception, για ελεγξε κ εσυ την ενδειξη υγρασιας του Zn5 σου να μας πεις ποσο κοκκινη ειναι. θα την βρεις αν ανοιξεις το καπακι και βρεις κοντα στην καρτα μνημης μια διαφανης τελεια που οταν το αγορασες ηταν ασπρη κ τωρα μπορει να κοκκινιζει οσο μπαινει υγρασια. εμενα παντως η δικια μου, ουτε καν η μιση ειναι κοκκινη κ μου μιλαει το service για full υγρασια. οτι να'ναι...

εξαλλου το προβλημα που αντιμετωπιζω με την μαυρη κηλιδα στις φωτογραφιες ειμαι standard σιγουρος οτι δεν οφειλεται στην υγρασια. ειναι απλα δικαιολογια για να μην αλλαξουν τον αισθητηρα της καμερας. τι σχεση εχει η οξειδωση της πλακετας (το κινητο κατα τα αλλα δουλευει αψογα) με το καμμενο pixel της καμερας...?

οταν μια οθονη υπολογιστη ή τηλεοραση LCD εμφανιζει καμμενο Pixel, μιλαει κανεις για υγρασια???

Link to comment
Share on other sites

Ουτε κι εμενα εχει κοκκινη ενδειξη. Δεν παιζει ρε παιδια να ειναι υγρασια. Για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω δεν θελουν ν'ασχοληθουν στο service με το εν λογω κινητο.. ισως το θεωρουν "πεθαμενο"! Σου λενε 100 ευρω εχει ας παει να παρει καινουργιο! Μαμακια λογικη βεβαια αλλα τι να πω;:confused:
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Motorola ZN5

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...