stalitsa87 Δημοσιεύτηκε May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 2, 2008 Έχετε πρόβλημα το χειμώνα με τα χέρια σας??Σκασίματα...ξηρότητα...κοκκινήλες...ερεθισμούς...κ.α.?? Με τι τα αντιμετωπίζετε?? Τί προϊόντα βάζετε?? Πότε συνέρχοντε τα χέρια σας?Άνοιξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Έχετε πρόβλημα το χειμώνα με τα χέρια σας??Σκασίματα...ξηρότητα...κοκκινήλες...ερεθισμούς...κ.α.?? Με τι τα αντιμετωπίζετε?? Τί προϊόντα βάζετε?? Πότε συνέρχοντε τα χέρια σας?Άνοιξη? MERCY.........:cry: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να φτιαξεις ενα θεμα που να τα βαλεις ολα μεσα;;; κρεμες πουδρες δοντια...:blink: εκανες αναζητηση μηπως υπαρχουν αναλογα θεματα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. May 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 MERCY.........:cry: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να φτιαξεις ενα θεμα που να τα βαλεις ολα μεσα;;; κρεμες πουδρες δοντια...:blink: εκανες αναζητηση μηπως υπαρχουν αναλογα θεματα;; 1on. για πούδρες που λες, το ερώτημα το έθεσα σε ήδη υπάρχον θέμα. 2ον. πως να ανακατέψω δημοσκόπηση για δόντια με δημοσκόπηση για χέρια? 3ον. ναι έκαναν αναζήτηση. Εκτ'ος και αν εσύ βρίκες κάτι που μου διέφυγε. Σε κάλυψα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 1on. για πούδρες που λες, το ερώτημα το έθεσα σε ήδη υπάρχον θέμα. 2ον. πως να ανακατέψω δημοσκόπηση για δόντια με δημοσκόπηση για χέρια? Βαλε ενα θεμα περιποιηση του σωματος πχ.. δεν ξερω εσυ σκεψου,,, δεν κοιταξα αλλα λογικα καποιο θεμα θα υπαρχει σχετικο με κρεμες,,,δεν ξερω απλα υποθετω....αν δεν υπαρχει καλως..:) φιλικα παντα!!!! οκ...γραψαμε ταυτοχρονα,,,με καλυψες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. May 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Βαλε ενα θεμα περιποιηση του σωματος πχ.. δεν ξερω εσυ σκεψου,,, Μου πέρασε από το μυαλό στην αρχή, αλλά σκέφτηκα ότι αν τα ανακατέψω όλα στο ίδιο θέμα θα γίνει ένας ψιλοχαμός...ο ένας θα απαντούσε για το ένα θέμα, ό άλλος για το άλλο, ο άλλος για το τρίτο...και δεν θα καταλαβαίν ουμε που απευθύνετε ο καθένας. Άλλα θα λέει ο ένας και άλλα θα απαντάει ο άλλος. Όπως λες μπορεί να ανοίκουν στηνη ίδια κατηγορία (περιποίηση σώματος), αλλά είναι τελείως διαφορετικά θέμετα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Έχετε πρόβλημα το χειμώνα με τα χέρια σας??Σκασίματα...ξηρότητα...κοκκινήλες...ερεθισμούς...κ.α.?? Με τι τα αντιμετωπίζετε?? Τί προϊόντα βάζετε?? Πότε συνέρχοντε τα χέρια σας?Άνοιξη?δεν εχω κανενα προβλημα.μονο καμια φορα τα νιωθω ξηρα αλλα για αυτο φταιει το ταλκ που εχουν τα γαντια μεσα.βαζω ενυδατικη κρεμουλα και ειναι οκ...πτοριμω συνηθως προιοντα της avon για αυτη τη δουλεια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Προτιμώ την κρέμα χεριών της clarins από την ανδρική σειρά φυσικά. Είναι η μόνη που δεν είναι τόσο λιπαρή από όσες έχω δοκιμάσει. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Όποτε τα χέρια μου είναι αρκετά ξηρά,βάζω μία ειδική κρέμα της L'Occitane για ξηρή επιδερμίδα,που περιέχει Shea Butter και κάνει θαύματα!Είναι λίγο ακριβή εταιρεία,αλλά τα προιόντα της αξίζουν πραγματικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Επειδη στο γυμναστηριο συνηθιζω να μην βαζω τα αθλητικα γαντια, τα χερια μου σκανε συνηθως εσωτερικα και παντα προτιμω να βαζω την κλασσικη αλλα πολυ καλη μπλε "nivea"! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Επειδη στο γυμναστηριο συνηθιζω να μην βαζω τα αθλητικα γαντια, τα χερια μου σκανε συνηθως εσωτερικα και παντα προτιμω να βαζω την κλασσικη αλλα πολυ καλη μπλε "nivea"! Αυτη την χρησιμοποιει ο αδερφος μου......ειναι αρκετα καλη στις λιγες φορες που εχω χρησιμοποιησει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. May 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Εγώ, έχω τρομερή ευαισθησία στα χέρια ειδικά τον χειμώνα...τα χέρια μου ματώνουν. Η μόνη κρέμα μέχρι στιγμής που καταφέρνει να μου κλείνει τις πληγές είναι η neutrogena(φαρμακείου)...οι υπόλοιπες είτε τις βάζω είτε όχι, είναι ίδιο και το αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki2405 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Όποτε τα χέρια μου είναι αρκετά ξηρά,βάζω μία ειδική κρέμα της L'Occitane για ξηρή επιδερμίδα,που περιέχει Shea Butter και κάνει θαύματα!Είναι λίγο ακριβή εταιρεία,αλλά τα προιόντα της αξίζουν πραγματικά :) λολ ναι, κι εγω αυτην χρησιμοποιω ειδικα το χειμωνα...Occitane και τα μυαλα στα καγκελα :lol: πολυ καλο πραμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. May 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Όποτε τα χέρια μου είναι αρκετά ξηρά,βάζω μία ειδική κρέμα της L'Occitane για ξηρή επιδερμίδα,που περιέχει Shea Butter και κάνει θαύματα!Είναι λίγο ακριβή εταιρεία,αλλά τα προιόντα της αξίζουν πραγματικά :) Φαρμακείου είναι ή την βρίσκεις σε καταστήματα καλυντικών? Όταν λες λίγο ακριβή εταιρεία??Πόσο πάει? Α...εγώ πλένω τα χέρια μου με κρεμοσάπουνο που περιέχει shea Butter μπας και τα μαλακώσει λίγο...αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki2405 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Φαρμακείου είναι ή την βρίσκεις σε καταστήματα καλυντικών? Όταν λες λίγο ακριβή εταιρεία??Πόσο πάει? Α...εγώ πλένω τα χέρια μου με κρεμοσάπουνο που περιέχει shea Butter μπας και τα μαλακώσει λίγο...αλλά τίποτα... Δεν ξερω εκτος αθηνας που, αλλα στην Αθηνα σε Λαμπροπουλο και χωριστα μαγαζακια Occitane. 8.60 ευρω τα 30 ml (που βαζεις ομως λιγη ποσοτητα καθε φορα και γι'αυτο κραταει αρκετα. Υπαρχει και σε 150 ml (τεραστιο!! μου κραταει μηνες) που ειναι πιο ακριβο αλλα ερχεται πιο φτηνα απο την ιδια ποσοτητα σε πολλα τριανταρια. Και τα δυο τα βρισκεις και online απο το απιστευτο Strawberrynet.com που τα εχει αρκετα πιο φτηνα απο την αγορα, και εχει και τζαμπα τα μεταφορικα... Τουρμπο ειναι αυτο το πραμα. Αμα θελεις καπου καπου βαζε το βραδυ πριν κοιμηθεις κρεμα και μετα βαλε ενα ζευγαρι βαμβακερα γαντακια για να ζεσταθουν τα χερια. Ακουγεται μπουρδα απ'αυτες που μας πουλαει η βιομηχανια τηε ομορφιας αλλα αυτο βασικα το εχω δοκιμασει εγω και μπορω να σου πω οτι τουλαχιστον σε μενα δειχνει μαλλον να λειτουργει--και εχει και πλακα οπωσδηποτε! Εχει και συμπαθητικη ρετρο συσκευασια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1026111.jpg Αυτήν εδώ χρησιμοποίησα τον χειμώνα. και εννοείται θα την έχω και το καλοκαίρι. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Θέλω τη βοήθεια των γυναικών. Ξέρετε κάποια καλή κρέμα με Retin-A να μου προτείνετε; Επίσης που μπορώ να βρω έλαιο βερίκοκου και αμυγδαλόλαδο; Υ.Γ ειναι για δερματολογικό πρόβλημα και δεν το γυρίζω ακόμη!! :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Υ.Γ ειναι για δερματολογικό πρόβλημα και δεν το γυρίζω ακόμη!! :p:lol: Δεν είναι κακό ένας άντρας να προσέχει τον εαυτό του... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δεν είναι κακό ένας άντρας να προσέχει τον εαυτό του... Φυσικα και οχι!αντιθετος μαλιστα!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Κι εγω εχω μεγαλο προβλημα στα χερια, χειμωνα καλοκαιρι...Σκανε και πληγιαζουν... Η bepanthol ειναι σωτηρια.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα χέρια μου (σκασίματα κλπ). Τώρα όμως που σπουδάζω έξω, το χειμώνα όταν πλένω πιάτα και μετά ξέρω ότι πρέπει να βγω, τότε βάζω μια κρεμούλα της Nivea έτσι για να προστατεύονται τα χέρια μου :) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Τα χερια μου ειναι ευαισθητα το χειμωνα και χρησιμοποιω την κρεμα χεριων της Johnson's. Με την πρωτη μαλακωνουν τα χερια και δεν ειναι λιπαρη! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts