dj_vts Δημοσιεύτηκε April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2008 Αγορασα σημερα μια κεραια της US Robotics http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978257&product=902055 για να εχω λιγο καλυτερο σημα συνδεοντας το ρουτερ μου με το PS3 (7-8 μετρα αποσταση χωρις τοιχους ενδιαμεσα) και απο κει που επιανα 45-50% σημα με την "μαμα" κεραια, τωρα επεσα στο 25-30%... Τι φταιει ρε παιδια, εχει αλλαξει κανεις σε αυτη την κεραια; Κοντευω να τρελαθω, πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Παιξε λιγο με την κεραια κουνα την λιγο και ολα θα φτιαξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. April 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Παιξε λιγο με την κεραια κουνα την λιγο και ολα θα φτιαξουν. Το εχω κανει και αυτο και δεν αλλαζει τπτ... Τωρα την εχω ακριβως καθετα με το ρουτερ παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Κάνε restart το ρούτερ και δες πάλι. Είναι λίγο μυστήριες όλες αυτές οι καταστάσεις με το wi-fi. Παιδεύομαι εδώ και 3-4 χρόνια πολύ συχνά για τα καλύτερα αποτελέσματα και συνήθως τα τυχόν προβλήματα που έχω, λύνονται με τρόπους που δεν πάει το μυαλό σου. Π.χ., σε μια πρόσφατη περίπτωση που μου έτυχε, (που μπορεί και να μοιάζει με την δική σου), η κεραία των 5 dbi (ίδια dbi με της δικής σου), δούλεψε καλά και μετά από λίγο, τίποτα. Έψαξα αρκετά να δω τι φταίει και τελικά έφταιγε το καλώδιο της επέκτασης που είχα ανάμεσα στην κεραία και στον pci wifi adaptor που έχω. Δεν έκανε καλή επαφή (από το τράβα-κούνα-στρίβε το καλώδιο κάθε 5 και λιγάκι), στις επαφές που βιδώνουν μεταξύ τους, το μεσαίο "κεφαλάκι" που είναι σαν καρφί στην άκρη του βύσματος που έχει το καλώδιο προέκτασης, δεν έμπαινε καλά στο θηλυκό της κεραίας. Για δες αν υπάρχει καλή επαφή μεταξύ της κεραίας και του ρούτερ (δες δηλαδή αν κάτι στα βύσματα δεν πάει καλά). Από εκεί και πέρα, αν δεν αλλάζει πάλι κάτι, βάλε ένα CD πίσω απο την κεραία (κάθετα και μερικούς πόντους πιο πίσω απο την κεραία) και δες αν ανεβαίνει το σήμα στο PS3. Για 8 περίπου μέτρα που λες χωρίς τοίχους κλπ, δεν νομίζω να χρειαζόταν και η αλλαγή της κεραίας που έκανες, οπότε... δες και στις ρυθμίσεις του ρούτερ σου τι παίζει σχετικά με το wireless. Ίσως κάτι απο εκεί να θέλει μια ρύθμιση για καλύτερα αποτελέσματα. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια και εγω αυτην πειρα και απο εκει που ειχα 2-3 γραμμες σημα δηλαδη μετρια χωρις κεραια μολις την εβαλα δεν ειδα καμια διαφορα. Εχω το linksys WAG354G Home Gateway χωρις κεραια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. May 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Τωρα ειμαι σταθερα γυρω στο 55-60% δηλαδη πολυ μικρη βελτιωση. Επαψα να ασχολουμαι γιατι δεν εχει πια εκεινο το προβλημα που ειχε στην αρχη και πιανει μια χαρα το PS3. Αλλαξα το καναλι μεταδοσης απο το 11 στο 1 (αφου τα δοκιμασα σχεδον ολα) κ ετσι "λυθηκε" κατα καποιο τροπο το προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts