dimitrissa Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Για να ξεθαψω λιγο το τοπικ γιατι θελουμε βοηθεια...:p Ειμαστε μεταξυ Παρου-Ιου-Σκιαθου με 2 φιλαρακια,γυρω στις 10 Αυγουστου... Μου λενε και Ικαρια αλλα αν και θελω πολυ να παω κατι με κραταει... Ξερετε τωρα,κλασικα θελουμε να χει καλες παραλιες,ζωη,γυναικες και τα σχετικα...:lol: Οσοι εχουν παει τελευταια και δεν βαριουνται ας γραψουν 2 λογια απο τις εμπειριες τους! Ειμαστε 28-33 ηλικιακα... Εγώ θα πάω Σκιάθο φέτος. Νομίζω είναι ο καλύτερος προορισμός απο τους 3 για την ηλικία σας. Πάντως, σαν την Χαλκιδική δεν έχει :P Οπότε για σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ανεβείτε λίγο πιο πάνω :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ένας είναι ο προορισμός φέτος!! Αμοργός για κάμπινγκ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καβουροτρυπες...Τι μου θύμισες.. :p Αχ τυχεροί, δίπλα είστε :p Ψάχνω ψάχνω και δε μπορώ να αποφασίσω. Και οι μέρες περνάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 για το καμπινγκ στο πλατανιτσι ξερει κανεις να μου πει τιμες για σκηνη αμαξι και 2 ατομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Bill για ρίξε καμιά ιδέα. Έλεγα σαν βάση να χω τη νικητη και να πάω την μια μέρα προς καβουροτρυπες. Απ την άλλη λέω να πάω να αραξω στο μανασου η Αρμενιστη. Προτιμώ το 1ο :D Α, ωστε ξέρεις την περιοχή! Έτσι όπως έγραψες το προηγούμενο μηνυμα παρεξήγησα και νομιζα πως δεν εχεις παει ποτέ Σιθωνία. Δημήτρη μου , τι να σου προτείνω που να μην ξέρεις; Αρμενιστή που έχω πάει 3 φορές (το ίδιο και η μισή Ελλάδα), Πλατανίτσι, Καλαμίτσι, Βουρβουρού, Σάρτη, Μαρμαρά... Καβουρότρυπες έχεις πάει ποτέ? Πωωω.... στα 4 μέτρα μπροστα μου είχα δελφίνι. Την πρώτη φορά. Την δεύτερη ήταν γεμάτο μεδουσες (κλασσική Χαλκιδική στα τέλη Αυγούστου). Βάση την Νικήτη ε? Καλύτερα να έχεις βάση την Σάρτη που είναι στην μέση του ποδιού (και δίπλα στις καβουροτρυπες) τι παραλια κι αυτή... ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- *νταξ, Σιθωνια ο μονος λογος που σας ζηλευω. XD Eχω κανει διακοπες Χαλκιδικη 8 φορές. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για το καμπινγκ στο πλατανιτσι ξερει κανεις να μου πει τιμες για σκηνη αμαξι και 2 ατομα? Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως, σαν την Χαλκιδική δεν έχει :P Αγαπώ Χαλκιδική αλλά υπερβάλεις! Τα ίδια έλεγα και εγώ για Σιθωνία/Κασσάνδρα (και είμαι και Αθηναίος σκέψου) μέχρι που πήγα Κρήτη και Ρόδο. Edited July 10, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Κρυος κομπλεξικος Αθηναιος που δε καταλαβαινει την πλακα και το "σαν την χαλκιδικη δεν εχει" :p Ροδο δεν εχω παει, αλλα απο ολα τα μερη που εχω παει, διακοπες χαλκιδικη και Θασο λατρεψα οσο τιποτα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Κρυος κομπλεξικος Αθηναιος που δε καταλαβαινει την πλακα και το "σαν την χαλκιδικη δεν εχει" :p Ροδο δεν εχω παει, αλλα απο ολα τα μερη που εχω παει, διακοπες χαλκιδικη και Θασο λατρεψα οσο τιποτα ;) Πηγαίνω Χαλκιδική από δύο ετών μέχρι και το 2008. Την έχω λιώσει ένα πραγμα. Ναι κρυος, κομπλεξικος.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν την Τσαμπίκα όντως δεν έχει ; ) Ή σαν τον Μπάλο ή σαν τον Μύρτο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μπιλ, από μικρός προτιμω 2ο πόδι και συνήθως εμένα νικητη και αρκετές φορές λαγομανδρα. Απίστευτη θάλασσα,δεντρα,δροσια. Φρεε κάμπινγκ εννοείται. Άλλες εποχές τότε. 1ο πόδι και να μην πάω ποτέ δε με νοιάζει. Απλά τώρα κοιτάω για 19-21. Ξέρω άργησα αλλά τι να κάνω. Θα πάω όπου βρω. Εκτός από Αρμενιστη και μανασου τι άλλες επιλογές έχω? Μιλάω για οργανωμένα και καθαρά. Με τη γυναίκα θα πάω, όχι άντροπαρεα. Καβουροτρυπες δεν έχω πάει ποτέ δυστυχώς. Έχω ακούσει τα καλύτερα όμως. Επίσης λένε ότι είναι πολύ gay friendly παραλία. Αν είναι έτσι δε γουστάρω να πάω. Για να. Μην παρεξηγηθώ δεν έχω κατι με τους προαναφερομενους. Την παραλία παράδεισος την ξέρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ναι, η Σιθωνια σε χαλαει :p Απο αυτες θα παρω τον Μπαλο μονο, ευχαριστω :) Επισης, προσωπικα το καλυτερο μπανακι μου το εκανα στην Γκιόλα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Gay friendly μπορεί να είναι καμιά παραδιπλα. Έχει πολλές μικρές παραλιουλες εκεί. Η κλασσική που λέμε όμως (καβουροτρυπες) έχει απλό καθημερινό κόσμο, ζευγάρια οικογένειες κλπ. Να πας Μητσαρα! Πετρο.. Σε χαλάει Μυρτος Τσαμπικα; Καλά περι ορέξεως βέβαια... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Απλα δεν βρισκω κατι το συγκλονιστικο, εστω στις φωτογραφιες που βλεπω, για να με κανει να πω "ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ!!" Δες την Γκιολα, Θασο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Θα την δω και θα σου πω. Πρέπει να δεις τον Μυρτο από κοντά για να σου έρθει το τσιτσιρισμα. Το Google τι να κάνει πια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Για Ροδο ελεγα. Στην αλλη... Ιονιο ειναι, σιγουρα θα ερθει τσιτσιρισμα :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Που είναι ο Λεωνίδας όταν τον χρειάζεσαι.. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Εγώ δε θα πάω διακοπές. Όταν έμενα Αθήνα, ερχόμουν καλοκαίρι Ζάκυνθο, αλλά τώρα που μένω μόνιμα εδώ, δεν πηγαίνουμε διακοπές. Και μου λένε όλοι :μέσα στις διακοπές είσαι, τι άλλο θες; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ούτε εγώ θα πάω διακοπές φέτος. Πρώτη φορά στα χρονικά για εμένα :/ Δεν πειράζει. Τι όμορφη που είναι η Ζάκυνθος.. Μια φορά το 95 είχα πάει και το θυμάμαι ακόμα πόσο όμορφο νησί είναι. Στην γειτόνισσα Κεφαλλονιά όμως έχω πάει τρεις φορές. Άπαιχτο νησί. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ούτε εγώ θα πάω διακοπές φέτος. Πρώτη φορά στα χρονικά για εμένα :/ Δεν πειράζει. Τι όμορφη που είναι η Ζάκυνθος.. Μια φορά το 95 είχα πάει και το θυμάμαι ακόμα πόσο όμορφο νησί είναι. Στην γειτόνισσα Κεφαλλονιά όμως έχω πάει τρεις φορές. Άπαιχτο νησί. Το περίεργο είναι ότι δεν έχω πάει ποτέ στις γαλάζιες σπηλιές και στο ναυάγιο, στην ουσία δεν έχω πάει πουθενά, αλλά που θα πάει, κάποια στιγμή σίγουρα θα πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλαμιτσι, μανασου η Αρμενιστη? Τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Μανασου!! Αυτή η πρασινάδα ακριβώς πάνω στη θάλασσα είναι άλλο πράγμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Θα βρω λέτε εκεί? Επίσης γνωρίζει κάποιος να με πει αν κάνουν κρατήσεις? εδιτ: μπορσα και μιλησα με μανασου. ΔΕΝ κανουν κρατησεις. απλα την προηγουμενη μερα οποιος ενδιαφερεται τους καλει και τον ενημερωνουν για την διαθεσιμοτητα. στον αρμενιστη κανουν κρατησεις. εστειλα αιτημα και περιμενω να με καλεσουν Edited July 11, 2014 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Νικητή η βάση! Μπανακι Κυριακή λαγομανδρα (με άπειρα μικρά που κάναν φασαρία όλη την ωρα, νερό "πισινας", νεαρός κόσμος δεν υπήρχε πέρα από εμας) και σημερα αη Γιάννη (Πόσο τέλεια ήταν! Είχα να πάω χρόνια. Άπλετη παραλία, λιγος κόσμος, πεντακάθαρη θάλασσα, ησυχία! Μετά το μεσημέρι έβγαλε λιιιιιγο κυματακι και φυσούσε σχετικά δυνατά!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danae1234 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τον Ιούλιο θέλουμε με τισ φιλες, αφου θα εχουμε πλεον τελειωσει με τισ πανελληνιες να παμε διακοπες. Έχω στο μυαλό μους την Ίο, τη Σίφνο και την Νάξο, αλλά δεν εχω πάει σε κανένα από τα 3 για να έχω άποψη. Εσείς τι προτείνετε.....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 γιατι να μην πατε σκιαθο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τι νησί?! Σαν την Χαλκιδική πουθενά!! Πάντως στην ιο είναι πολύ καλά για σεξοτουρισμο! :Ρ Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τον Ιούλιο θέλουμε με τισ φιλες, αφου θα εχουμε πλεον τελειωσει με τισ πανελληνιες να παμε διακοπες. Έχω στο μυαλό μους την Ίο, τη Σίφνο και την Νάξο, αλλά δεν εχω πάει σε κανένα από τα 3 για να έχω άποψη. Εσείς τι προτείνετε.....; Εξαρτάται τις ηλικίες και τι θέλετε να κάνετε. Αν είστε 20χρόνων, γουστάρετε camping φάση, φτηνά ποτά και πανικό πηγαίνετε Ιο. Αν θέλετε πιο νορμάλ καταστάσεις, λίγο πιο ακριβή ζωή αλλά τρομερές παραλίες και καλή διασκέδαση, πάτε Νάξο. Τέλος, ακόμα πιο χαλαρά με λίγο από όλα η Σίφνος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts