Jump to content

Καλοκαιρινές διακοπές

leo123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν πάτε, στείλε ΡΜ, να σε ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ άτομα/μέρη - έχω πια... "πολιτογραφηθεί Ζακυνθινός". (Έχω και κολλητούς Ζακυνθινούς!)

• Απαντήσεις 958
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γενικα τα Επτανησα ειναι θαυμασια.

εχω παει και ζακυνθο και Κερκυρα και Ιθακη αλλα με κερδισε περισσοτερο η Κεφαλλονιά.

εχω παει 3 φορες.

φανταστικο νησι.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

που θα μεινετε? στη χωρα ή προς τα εξω?

επισης οχημα θα εχετε?

προτεινω ενοικιαση μηχανης(γιατι οχι και γουρουνα*) για τις βολτες σας.

*στη μπανανα θα χρειαστει ;)

Στη χώρα αφού ούτε για μηχανάκι έχω δίπλωμα:p

Θα τη βολέψουμε με τη συγκοινωνία που από ό,τι ακούω είναι αρκετά καλή αν και overcrowded

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Καλησπέρα,

Έχει κανείς να δώσει πληροφορίες για Ικαρία; Έχω κλείσει για τέλος Ιουλίου.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

Έχει κανείς να δώσει πληροφορίες για Ικαρία; Έχω κλείσει για τέλος Ιουλίου.

Ευχαριστώ.

ΦΟΒΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, Γ*Μ*ΤΟ!... Αλλά, ΚΑΚΩΣ που θα πας Ιούλιο!

Χάνεις ΟΛΟΝ τον "Τζερτζελέ" του Αυγούστου, ρε συ!

Τον Αύγουστο, το νησί μεταμορφώνεται σ' ένα ΑΔΙΑΚΟΠΟ... πανηγύρι, καθημερινά! Διότι, ΚΑΘΕ μέρα, υπάρχει πανηγύρι σε διαφορετικό χωριό στο νησί, όπου... μεταφέρονται ΟΛΟΙ οι κάτοικοι σ' εκείνο το μέρος και γλεντούν, πίνουν, τρώνε, χορεύουν... και την επόμενη, ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ τα ίδια, απλά... σε άλλο χωριό! ΤΡΙΑΝΤΑ μέρες ξεφάντωμα, λέμε!

Που θα μείνεις;... Ο "Αρμενιστής" (τοποθεσία), είναι ΜΑΚΡΑΝ το κορυφαίο μέρος της Ικαριάς.

Ελπίζω να 'χεις... πληροφορηθεί για την... ΑΝΑΡΧΗ κατάσταση που επικρατεί στο ("κόκκινο"-ΚΚΕ) νησί της Ικαρίας, έτσι;

Εκεί, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ την μέρα... και ΖΟΥΝ/ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ την νύχτα!

Ρολόι... πρόγραμμα... σχεδιασμός... άμεση ανταπόκριση κτλ., ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ εκεί! Είναι "χημείο"-νησί, με "βαρεμένους" κατοίκους (τύπου Κεφαλονήτες, αλλά... πιο συνειδητοποιημένους ως προς την "τρέλα" τους)!

Παραλίες... έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! Φοβερές! Αλλά, θέλει να γίνεις (στις περισσότερες)... Ιντιάνα Τζόουνς! Διότι, δεν πολυ-γουστάρουν την οργάνωση οι ντόπιοι και κυρίως, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ο... τουρισμός!!! ΟΠΟΙΟΣ πηγαίνει να μείνει εκεί, ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ τον τρόπο τους και το πως λειτουργούν, περνά φοβερά!!! ΑΝ ΘΕΣ π.χ. κάτι ανάλογο στυλ Πάρου/Μυκόνου κτλ., αφ' ενός ΔΕΝ θα το βρεις... αφ' εταίρου ΟΣΑ να πληρώσεις... απλά θα σε "γράψουν" και δεν θα σου δώσουν σημασία (ΘΕΟΙ οι Ικαριώτες! Εκεί θέλω να ζήσω!)...

Το ΜΟΝΟ (ίσως) αρνητικό είναι, ότι ανά περιόδους (όχι συγκεκριμένους), γίνεται της... "Πόπης" από χιλιάδες... σφίγγες! Όταν λέμε "χιλιάδες", εννοούμε... σμήνη! Και "που" μαζεύονται συνήθως; Στις... ΤΑΒΕΡΝΕΣ! Δεν τσιμπούν, δεν επιτύθονται (μάλλον είναι... "χαλαρές", σαν τους... Ικαριώτες!), αλλά εάν δεν το 'χεις συνηθήσει (όπως οι ντόπιοι), "φρικάρεις".

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ αυτό το φαινόμενο, αλλά εμένα στις 2 φορές απ' τις τρεις που 'χω πάει, το πέτυχα.

Πρέπει να 'χεις ΓΙΓΑΝΤΙΑ υπομονή με τους ντόπιους, διότι είτε θ' αναγκαστείς ΚΙ ΕΣΥ να "λειτουργείς" όπως αυτοί... είτε απλά θα... περιμένεις! Και θα... περιμένεις ΠΟΛΥ, πίστεψέ με! (Εγώ, ξεκαρδιζόμουν μ' αυτά! Τα γουστάρω πολύ! Είναι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ και "Κουκουρούκου" τύποι, οι Ικαριώτες! Κι εδώ, στην Αθήνα, που 'χω πετύχει "κουκουρούκου" άτομα, οι 3 στους 5 ΕΙΝΑΙ Ικαριώτες και... ξαφνιάζονται που τους το μαντεύω!).

Βασικά, οι καλύτερες (και πιο προσβάσημες) παραλίες, είναι ΒΟΡΕΙΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ-ΔΥΤΙΚΑ... Στο Νότο, υπάρχουν κάποιες πολύ καλές, αλλά πρέπει να 'χεις απολυθεί πρόσφατα απ' τα... ΟΥΚ (!), για να πας! Π.χ. η "και καλά"(!!!)... παραλία "Σεϊχέλες", δεν είναι ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ, από... μια κατάρευση ενός βουνού από... φουρνέλα (υπάρχει νταμάρι εκεί), που "μάλλον" οι Ικαριώτες έβαλαν... 10πλάσια ποσότητα εκρηκτικών και... "έφυγε" το μισό βουνό στη... θάλασσα! (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!)... Οπότε, "δημιουργήθηκε" μια "παραλία" (ένα κολπάκι μικρό με βοτσαλάκια και ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΕΡΑ), η οποία όμως... ΔΕΝ έχει πρόσβαση! Πως πας; Απ' τον δρόμο του νταμαριού πάνω (καμιά 100στη μέτρα), κάνεις... ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ στον 45 μοιρών γκρεμό... "******στός"! (Χαχαχα!) Και μετά, κάνεις ΑΝΑΒΑΣΗ "ΛΟΚατζήδικη", πατώντας εδώ κι εκεί για ν' ανέβεις... (Θυμάμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό με κολλητό μου, να τον... "χώνει" η γκόμενα να... ανεβοκατεβαίνει 2-3 φορές ΑΥΤΟ τον γκρεμό, για να φέρει... πράγματα απ' το αυτοκίνητο!!! Κόντευα να πνιγώ απ' τα γέλια, μέσα στο νερό που ήμουν και τον χάζευα).

Φαγητό έχει φοβερό,... θέα ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (ειδικά στον "Αρμενιστή") - με το Αιγαίο 180 μοίρες (απ' το άκρο αριστερό σου ως το άκρο το δεξί σου) ΟΛΟΓΑΛΑΖΙΟ στο "πιάτο" μπροστά σου στα 30 μέτρα απ' το μπαλκόνι σου(!!!), ενώ λόγο του ότι ο "Αρμενιστής" είναι στο βορειότερο ακρωτήρι, βλέπεις... ΚΑΙ το ηλιοβασίλεμα ΚΑΙ την ανατολή από εκεί που είσαι! (αριστερά δύει, δεξιά ανατέλει)!!!! ΦΟΒΕΡΟ!

Βασικά, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ νησί, με... αναρχο-αριστερο-χίππιδες (ΧΑΧΑΧΑΧΑ!) κατοίκους!

Το ΛΑΤΡΕΨΑ!

Για μένα,... Ικαρία... Κουφονήσια... Κύθηρα... Σκιάθος... Αμοργός... Αστυπάλεα...Αλόνησος, είναι τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ νησιά του Αιγαίου (και γύρω). Απ' την "άλλη πλευρά", ΟΛΑ τα Επτάνησα σκίζουν, με πρώτη την Κεφαλονιά, την Λευκάδα μαζί με την Ζάκυνθο μετά, τους Παξούς με την Κέρκυρα πιο μετά... και όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν.

Υ.Γ.: Και... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ... ΠΥΛΕΣ/ΠΟΡΤΕΣ, στην Ικαρία!!! Θα... καταλάβεις! Σου συνιστώ να ΜΗΝ... τρέχεις, πριν από στροφές! Επίσης, έχε ΧΑΡΤΗ και GPS και ΕΠΟΥΔΕΝΗ ΜΗ... ρωτήσεις οδηγίες από ντόπιο! Γιατί; Σου λέω εγώ την απάντηση: "Στα 5 χιλ. από 'δώ"...!!!!!!! ΑΥΤΗ είναι η συνηθισμένη απάντηση, όταν ρωτάς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ το τάδε μέρος! ΟΛΕΣ οι διαδρομές... είναι για τους ντόπιους... "5 χιλ. από 'δώ" (με το "εδώ", αναξακρίβωτο ΠΟΥ "ΠΕΦΤΕΙ"!)...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Edited by andrewmaslim

Στη χώρα αφού ούτε για μηχανάκι έχω δίπλωμα:p

Θα τη βολέψουμε με τη συγκοινωνία που από ό,τι ακούω είναι αρκετά καλή αν και overcrowded

αν θελησεις παντως (απο οτι ακουσα) δινον μηχανακια σε ενηλικες ακομη και χωρις διπλωμα, κατι που δε το συνιστω βεβαια;)

ναι, στα "κτελ" γινεται χαμος αλλα οι διαδρομες ειναι πολυ μικρες. οποτε η ταλαιπωρια θα ειναι λιγη:ninja:

καλα κανατε και κλεισατε στη χωρα εφοσον δεν εχετε μεταφορικο μεσο. ολα θα ειναι στα ποδια σας, εκτος απο τις παραλιες :p

αν θελησεις παντως (απο οτι ακουσα) δινον μηχανακια σε ενηλικες ακομη και χωρις διπλωμα, κατι που δε το συνιστω βεβαια;)

καλυτερα καποια γουρουνα... αυτοκινητου νομιζω θελει, ευκολη ειναι... απλα να πηγαινεις μαζι της στις στροφες :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

συμφωνω, αλλα ο φιλος παραπανω ειπε οτι δεν εχει καν διπλωμα για μηχανακι. αρα δε θα παιζει και διπλωμα αυτοκινητου.

παντως δεν ειναι για αμαξι η σκιαθος. μονο αν μενεις εκτος χωρας και οταν κατεβαινεις βρεις θεση καπου εκει προς τα κλαμπς ;p

συμφωνω, αλλα ο φιλος παραπανω ειπε οτι δεν εχει καν διπλωμα για μηχανακι. αρα δε θα παιζει και διπλωμα αυτοκινητου.

και παλι δινουν (αν θελει ο φιλος βεβαια...) αλλα οκ... ειναι πανευκολο να την μαθεις :) απο τα 14 εμαθα να οδηγαω του πατερα μου :lol:

ΕΔΙΝΑΝ! Δεν δινουν πια... Προσφατα πηγα Κυκλαδες και εκαναν ολοκληρη ιστορια για το διπλωμα.

andrewmaslim 1000 ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όπως τα λες πρέπει να είναι super το νησί! Μια τελευταία ερώτηση έχω, για τις παραλίες που δεν είναι προσβάσημες υπάρχει κάποια (σχετική έστω) σήμανση; Μια ταμπέλα κάτι να σου λέει προς τα που να σκαρφαλώσεις :lol::lol::lol: ή πας έτσι στα τυφλά;

Και πάλι ευχαριστώ

andrewmaslim 1000 ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όπως τα λες πρέπει να είναι super το νησί! Μια τελευταία ερώτηση έχω, για τις παραλίες που δεν είναι προσβάσημες υπάρχει κάποια (σχετική έστω) σήμανση; Μια ταμπέλα κάτι να σου λέει προς τα που να σκαρφαλώσεις :lol::lol::lol: ή πας έτσι στα τυφλά;

Και πάλι ευχαριστώ

"Πλάκα με κάνεις";... Εδώ, αν βγεις στην "δημοσιά" (τον κεντρικό δρόμο) μετά το λιμάνι και το στενόμακρο δρομάκι που οδηγεί προς την ενδοχώρα, υπάρχουν... "ταμπέλες" που λέει π.χ. προς "ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ"... "ΡΑΧΕΣ" (πρωτεύουσα)... κτλ. και ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις περιοχές γράφει... 5 χιλ.!!! Χαχαχαχα!

Κοίτα, οι απομακρισμένες παραλίες... είναι... ΑΠΟΜΑΚΡΑ! Και απλά ρωτάς (Θεέ και Κύριε) τους ντόπιους και σε... "καθοδηγούν" (ΧΧΑΧΑΧΑΧ!). Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος για να πας ΣΙΓΟΥΡΑ, είναι να 'χεις χάρτη (ΑΠΟ ΕΔΩ, όχι από ΕΚΕΙ!), να 'χεις GPS και ΑΥΤΟΝ που θα ρωτήσεις οδηγίες, να 'ναι ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ σου (όχι ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ, αλλά σε ξενοδοχείο καλό, με επιχειρηματία ιδιοκτήτη).

Βασικά, να πάτε στον ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ να μείνετε, σ' ένα απ' τα τελευταία (στην "μύτη" του ακρωτηρίου) ξενοδοχεία...

"Πλάκα με κάνεις";... Εδώ, αν βγεις στην "δημοσιά" (τον κεντρικό δρόμο) μετά το λιμάνι και το στενόμακρο δρομάκι που οδηγεί προς την ενδοχώρα, υπάρχουν... "ταμπέλες" που λέει π.χ. προς "ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ"... "ΡΑΧΕΣ" (πρωτεύουσα)... κτλ. και ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις περιοχές γράφει... 5 χιλ.!!! Χαχαχαχα!

Κοίτα, οι απομακρισμένες παραλίες... είναι... ΑΠΟΜΑΚΡΑ! Και απλά ρωτάς (Θεέ και Κύριε) τους ντόπιους και σε... "καθοδηγούν" (ΧΧΑΧΑΧΑΧ!). Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος για να πας ΣΙΓΟΥΡΑ, είναι να 'χεις χάρτη (ΑΠΟ ΕΔΩ, όχι από ΕΚΕΙ!), να 'χεις GPS και ΑΥΤΟΝ που θα ρωτήσεις οδηγίες, να 'ναι ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ σου (όχι ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ, αλλά σε ξενοδοχείο καλό, με επιχειρηματία ιδιοκτήτη).

Βασικά, να πάτε στον ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ να μείνετε, σ' ένα απ' τα τελευταία (στην "μύτη" του ακρωτηρίου) ξενοδοχεία...

Πολλά ευχαριστώ!!!

• 2 weeks later...

Δε μου αρέσουν τα νταβαντούρια, τα τζέρτζελα, οι εκκωφαντικές μουσικές, και οι σκηνές που βλέπω στις τηλεοράσεις σε Μυκόνους κτλ

Ποιό μικρό (έως πολύ μικρό) νησάκι που να έχει παρείστικο κλίμα, ομορφιά και νορμάλ διασκέδαση χαμηλών τόνων, θα προτείνατε;

Δε μου αρέσουν τα νταβαντούρια, τα τζέρτζελα, οι εκκωφαντικές μουσικές, και οι σκηνές που βλέπω στις τηλεοράσεις σε Μυκόνους κτλ

Ποιό μικρό (έως πολύ μικρό) νησάκι που να έχει παρείστικο κλίμα, ομορφιά και νορμάλ διασκέδαση χαμηλών τόνων, θα προτείνατε;

Παξοι, Συρος, Κυθηρα, Σεριφος

(υπαρχουν βεβαια και αλλα)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μύλος. Και έχω να σου προτείνω και δωμάτιο και μια ταβέρνα που δα γλύφεις τα δάχτυλά σου. Και των ποδιών ακόμα. :p

Μύλος. Και έχω να σου προτείνω και δωμάτιο και μια ταβέρνα που δα γλύφεις τα δάχτυλά σου. Και των ποδιών ακόμα. :p

Κύθηρα!!! Γ*ΜΑΤΟ νησί, απ' τα καλύτερα! Και φυσικά, ΙΚΑΡΙΑ!!!

Ιος ? οι πιο τρομεροτεροτατες :p παραλιες !

Κύθηρα!!! Γ*ΜΑΤΟ νησί, απ' τα καλύτερα! Και φυσικά, ΙΚΑΡΙΑ!!!

ικαρια θα παω εγω φετος

πανω στα χωρια απο οτι ξερω εχει πολλες στροφες και και ζαλιζεσαι...ισχυει????

απο παραλιες ειναι καλο νησι??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ικαρια θα παω εγω φετος

πανω στα χωρια απο οτι ξερω εχει πολλες στροφες και και ζαλιζεσαι...ισχυει????

απο παραλιες ειναι καλο νησι??

Γ*ΜΗΣΤΕΡΟ νησί!!!... Κοίτα, βασικά για να το χαρείς, πρέπει η "βάση" σου να 'ναι στον ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ! Είναι το καλύτερο (κατά τη γνώμη μου) μέρος για να μένεις στην Ικαρία. Εκεί (στην βόρεια μύτη, δηλαδή), δεν είναι για μπάνιο (έχει ρεύματα και απότομα βράχια), αλλά για ρομάντζο και αγνάντεμα (ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ταυτόχρονα!!!)... Οι κορυφαίες παραλίες, κυρίως είναι βόρεια και ανατολικο-δυτικά. Ο νότος είναι ολίγον απρόσιτος για να πας - έχει κάποιες καλές παραλίες (βλ. "Σειχέλες") αλλά πρέπει να 'σαι... κομμάντο ή ΟΥΚας! (Εμείς πήγαμε εκεί... αλλά ΔΕΝ θυμάμαι ΠΩΣ φτάσαμε και ΠΩΣ επιστρέψαμε!)...

Γενικά, το νησί, είναι "χημείο"!!! Οι κάτοικοι είναι "κουκουρούκου"! Την Ικαρία, είτε την ΜΙΣΕΙΣ είτε την ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ! Εγώ, την λάτρεψα. Είναι νησί, αφ' ενός για εξερεύνηση, αφ' εταίρου για "χύμα" άτομα. Αν είσαι εσύ ή οι φίλοι σου, άτομα "τύπου Ψαρού", ΑΣΤΟ... ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ!!! Να 'χετε ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ, διότι εκεί "ισχύουν ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ"! Τα... ρολόγια είναι ΑΧΡΗΣΤΑ όπως και το να... προγραμματίζεις! Οι Ικαριώτες ΜΙΣΟΥΝ τον προγραμματισμό και τους γρήγορους ρυθμούς. Και γενικά, είναι σαν να 'πεσαν από μικροί όλοι τους, μέσα στην μαρμίτα που έβραζε... "χόρτο"! (Χαχαχαχαχχα!)

Το δίκτυο (δρόμοι) είναι λίγο... χάλια. Δηλαδή, πλην των (πολλών) στροφών, όχι μόνο στα χωριά αλλά γενικά - αλλά δεν ζαλίζεσαι, εντάξει, μη τρελαθούμε (απλά ο οδηγός "τον πείνει" λίγο) - το αμάξι θα θέλει σέρβις μετά, οπότε είτε πας με ένα αμάξι που δεν θα σε νοιάξει να φάει καμιά (μπόλικες) από κάτω (κοτρόνες), είτε ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ και πας με ξένο!... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (στις στροφές) να μην τρέχετε, διότι... θα βρεθείτε συχνά σε... "πράγματα" που θα σας ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τον δρόμο! (Δεν λέω ΤΙ μπλοκάρει τον δρόμο, για να... ξαφνιαστείτε - έχει πολύ πλάκα!)

Αν πάτε Αύγουστο, θα επιστρέψετε... "ντίρλα" (!!!), γιατί ΟΛΕΣ τις μέρες του Αυγούστου, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, έχει πανηγύρι σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χωριό, οπότε ΟΛΟ το νησί μετακομίζει από χωριό σε χωριό και τρώνε, ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ και χορεύουν ικαριώτικους χορούς (Γ*ΜΑΤΟΙ!)...

Παραλίες όπως είπα ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ και μάλιστα, αν ψάξεις λιγάκι μπορείς να βρεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΛΠΟ... για ΠΑΡΤΗ σου και μόνο (εσύ και το "αμόρε", ΜΟΝΟΙ σας!)... "Παίζει" ΚΑΙ ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ, σε αρκετά σημεία! (Είπαμε, "χύμα" και "Κουκουρούκου" νησί είναι!)

Το μόνο αρνητικό (δύο) για μένα , είναι... οι ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΦΙΓΓΕΣ που έχει (αν σου "κάτσει" το φαινόμενο, δεν ισχύει πάντα) που πετούν κατά μυριάδες (κυρίως στις ταβέρνες και όπου έχει νερό και φώτα)... και το ΜΕΓΑΛΟ (αρκετά) ταξίδι με το καράβι για να φτάσεις - σε κουράζει. (Καλύτερα να φτάσετε ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ εκεί, για να 'ναι ΑΚΟΜΑ... ανοικτά τα μαγαζιά να φάτε και κάτι, διότι "ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ"... οι Ικαριώτες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ την ΝΥΚΤΑ... και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ την μέρα!!!!!)

Edited by andrewmaslim

Ιος ? οι πιο τρομεροτεροτατες :p παραλιες !

και οι χειροτεροι τουριστες που εχω πετυχει ποτε..

Δεν μιλαω για τους Έλληνες φυσικα.

Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Σκέφτομαι και για κάτι πιο μικρό και πιο άγνωστο αλλά φοβάμαι μήπως η πλήξη γίνει μεγάλη... ;

Γ*ΜΗΣΤΕΡΟ νησί!!!... Κοίτα, βασικά για να το χαρείς, πρέπει η "βάση" σου να 'ναι στον ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ! Είναι το καλύτερο (κατά τη γνώμη μου) μέρος για να μένεις στην Ικαρία. Εκεί (στην βόρεια μύτη, δηλαδή), δεν είναι για μπάνιο (έχει ρεύματα και απότομα βράχια), αλλά για ρομάντζο και αγνάντεμα (ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ταυτόχρονα!!!)... Οι κορυφαίες παραλίες, κυρίως είναι βόρεια και ανατολικο-δυτικά. Ο νότος είναι ολίγον απρόσιτος για να πας - έχει κάποιες καλές παραλίες (βλ. "Σειχέλες") αλλά πρέπει να 'σαι... κομμάντο ή ΟΥΚας! (Εμείς πήγαμε εκεί... αλλά ΔΕΝ θυμάμαι ΠΩΣ φτάσαμε και ΠΩΣ επιστρέψαμε!)...

Γενικά, το νησί, είναι "χημείο"!!! Οι κάτοικοι είναι "κουκουρούκου"! Την Ικαρία, είτε την ΜΙΣΕΙΣ είτε την ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ! Εγώ, την λάτρεψα. Είναι νησί, αφ' ενός για εξερεύνηση, αφ' εταίρου για "χύμα" άτομα. Αν είσαι εσύ ή οι φίλοι σου, άτομα "τύπου Ψαρού", ΑΣΤΟ... ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ!!! Να 'χετε ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ, διότι εκεί "ισχύουν ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ"! Τα... ρολόγια είναι ΑΧΡΗΣΤΑ όπως και το να... προγραμματίζεις! Οι Ικαριώτες ΜΙΣΟΥΝ τον προγραμματισμό και τους γρήγορους ρυθμούς. Και γενικά, είναι σαν να 'πεσαν από μικροί όλοι τους, μέσα στην μαρμίτα που έβραζε... "χόρτο"! (Χαχαχαχαχχα!)

Το δίκτυο (δρόμοι) είναι λίγο... χάλια. Δηλαδή, πλην των (πολλών) στροφών, όχι μόνο στα χωριά αλλά γενικά - αλλά δεν ζαλίζεσαι, εντάξει, μη τρελαθούμε (απλά ο οδηγός "τον πείνει" λίγο) - το αμάξι θα θέλει σέρβις μετά, οπότε είτε πας με ένα αμάξι που δεν θα σε νοιάξει να φάει καμιά (μπόλικες) από κάτω (κοτρόνες), είτε ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ και πας με ξένο!... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (στις στροφές) να μην τρέχετε, διότι... θα βρεθείτε συχνά σε... "πράγματα" που θα σας ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τον δρόμο! (Δεν λέω ΤΙ μπλοκάρει τον δρόμο, για να... ξαφνιαστείτε - έχει πολύ πλάκα!)

Αν πάτε Αύγουστο, θα επιστρέψετε... "ντίρλα" (!!!), γιατί ΟΛΕΣ τις μέρες του Αυγούστου, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, έχει πανηγύρι σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χωριό, οπότε ΟΛΟ το νησί μετακομίζει από χωριό σε χωριό και τρώνε, ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ και χορεύουν ικαριώτικους χορούς (Γ*ΜΑΤΟΙ!)...

Παραλίες όπως είπα ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ και μάλιστα, αν ψάξεις λιγάκι μπορείς να βρεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΛΠΟ... για ΠΑΡΤΗ σου και μόνο (εσύ και το "αμόρε", ΜΟΝΟΙ σας!)... "Παίζει" ΚΑΙ ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ, σε αρκετά σημεία! (Είπαμε, "χύμα" και "Κουκουρούκου" νησί είναι!)

Το μόνο αρνητικό (δύο) για μένα , είναι... οι ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΦΙΓΓΕΣ που έχει (αν σου "κάτσει" το φαινόμενο, δεν ισχύει πάντα) που πετούν κατά μυριάδες (κυρίως στις ταβέρνες και όπου έχει νερό και φώτα)... και το ΜΕΓΑΛΟ (αρκετά) ταξίδι με το καράβι για να φτάσεις - σε κουράζει. (Καλύτερα να φτάσετε ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ εκεί, για να 'ναι ΑΚΟΜΑ... ανοικτά τα μαγαζιά να φάτε και κάτι, διότι "ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ"... οι Ικαριώτες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ την ΝΥΚΤΑ... και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ την μέρα!!!!!)

θα παω με τον κολλητο μου που ειναι απο εκει...για τις στροφες μου εχει πει...και για τα ξενυκτια και για τα πανηγυρια

θα παω και θα σας πω:D

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

και οι χειροτεροι τουριστες που εχω πετυχει ποτε..

Δεν μιλαω για τους Έλληνες φυσικα.

:confused:

οταν ειχα παει ηταν μια χαρα... με τις ιταλιδουλες εκανα καλη παρεα :D

θα παω με τον κολλητο μου που ειναι απο εκει...για τις στροφες μου εχει πει...και για τα ξενυκτια και για τα πανηγυρια

θα παω και θα σας πω:D

Ε, ενταξει, ρε συ. Τι ρωτας, τοτε; Αφου εχεις ΝΤΟΠΙΟ φιλο! ΣΟΥΠΕΡ θα περασεις!