Alexkass Δημοσιεύτηκε April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2008 πολύ μεγάλο. για μένα αν δε κάμεις σχεδίαση η οθόνες πάνω από 13.3 είναι άχρηστες. + ότι το σάιτ αυτό δεν στέλνει ελλάδα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 έλεος πια με το μέγεθος των οθονών..!!! μπορείτε απλά να ξεκολήσετε και να κρίνετε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά...?? ...άχρηστη η σειρά 7 της BMW...εκτός αν οδηγείς στην έρημο, όπου έχει άπλα... Jesus...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 μα και η οθόνη είναι βασικό χαρακτηριστικό. τουλάχιστον για μένα. γράφω τις απόψεις μου εδώ. + ότι το παρόν λάπτοπ έχει κάποιος παλιό cpu. η σειρά 8 είναι ήδη στην αγορά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 έλεος πια με το μέγεθος των οθονών..!!! μπορείτε απλά να ξεκολήσετε και να κρίνετε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά...?? ...άχρηστη η σειρά 7 της BMW...εκτός αν οδηγείς στην έρημο, όπου έχει άπλα... Jesus...!! Aν το ξανα-σκεφτοσουν θα καταλαβαινες οτι το μεγεθος της οθονης καθοριζει το συνολικο μεγεθος και συνηθως και το βαρος. Ε, αφου μιλαμε για ΦΟΡΗΤΑ, το βαρος και το μεγεθος ειναι ΝΟ1 παραγων επιλλογης. Αν θελω να βλεπω email και ταξιδευω, θα σκεφτω ενα φορητο με 17αρα οθονη? Απο εκει ξεκιναει η επιλλογη. Τα αλλα τα βρισκεις αφου ολοι οι κατασκευαστες χρησιμοποιουν τους ιδιους επεξεργαστες, τις ιδιες καρτες, κλπ αφου οι προμηθευτες ειναι ελαχιστοι σε καθε κατηγορια. Οσο για την BMW 7 ειναι ατυχες, αν θελω αυτικινητο πολης, ε τοτε δεν κανει. Το σμαρτ ειναι καλυτερο για αυτο που το θελω. Οχι γενικοτερα καλυτερο αυτοκινητο. Αν εσυ θελεις να κουβαλας ενα μπαουλο για να κανεις 2-3 πραγματα που τα κανεις ανετα και με το μισο βαρος/μεγεθος, κουβαλα το. Η λογικη ομως λεει οχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Μην ξαναρχίσετε την ίδια συζήτηση. Τα είπατε, τα καταλάβαμε, αρκεί! http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Αφού τα φορητά πρέπει να είναι πανάλαφρα και με οθόνες μέχρι 14 ίντσες τότε γιατί κυκλοφορούν ακόμη 17άρια και μάλιστα με πολύ καλό λόγο βάρους/μεγέθους; Μήπως επειδή κάποιοι τα χρειάζονται; :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Aν το ξανα-σκεφτοσουν θα καταλαβαινες οτι το μεγεθος της οθονης καθοριζει το συνολικο μεγεθος και συνηθως και το βαρος. Ε, αφου μιλαμε για ΦΟΡΗΤΑ, το βαρος και το μεγεθος ειναι ΝΟ1 παραγων επιλλογης. Αν θελω να βλεπω email και ταξιδευω, θα σκεφτω ενα φορητο με 17αρα οθονη? Απο εκει ξεκιναει η επιλλογη. Τα αλλα τα βρισκεις αφου ολοι οι κατασκευαστες χρησιμοποιουν τους ιδιους επεξεργαστες, τις ιδιες καρτες, κλπ αφου οι προμηθευτες ειναι ελαχιστοι σε καθε κατηγορια. Οσο για την BMW 7 ειναι ατυχες, αν θελω αυτικινητο πολης, ε τοτε δεν κανει. Το σμαρτ ειναι καλυτερο για αυτο που το θελω. Οχι γενικοτερα καλυτερο αυτοκινητο. Αν εσυ θελεις να κουβαλας ενα μπαουλο για να κανεις 2-3 πραγματα που τα κανεις ανετα και με το μισο βαρος/μεγεθος, κουβαλα το. Η λογικη ομως λεει οχι. δε θα κάτσω να το αναλύσω σε βάθος γιατί πρώτον είμαστε offtopic και δεύτερον ο συντονιστής της κατηγορίας έχει κάνει ήδη συστάσεις να τελειώσει η συγκεκριμένη κουβέντα... όμως θα σου πω ότι οι φτωχές μου γνώσεις σε θέματα marketing και αγοράς λένε ότι απλά δεν υπάρχει πουθενά η ''λογική'' που επικαλείσαι...αγοραστές υπάρχουν για τα πάντα και σε κάθε τιμή..!! είτε λόγω πραγματικών αναγκών, είτε λόγω ''εικονικών'' αναγκών, είτε λόγω ματαιοδοξίας, είτε λόγω ''επίδειξης''...ακόμα ακόμα και λόγω δημιουργίας νέας, ανύπαρκτης μέχρι χτες ανάγκης για το προιόν.(βασικός στόχος κάθε εταιρίας που λανσάρει κάτι νέο προκειμένου να πειστείς να το αγοράσεις).. με λίγα λόγια και με το smart πας Θεσσαλονίκη και με το BMW7...όπως και με τα 2 πας 1χλμ πιο κάτω από το σπίτι σου να ψωνίσεις στη λαϊκή... με την ίδια λογική δε ξέρω πολλά σπίτια με απόσταση θέασης της τηλεόρασης πάνω από 3-4 μέτρα...ξέρω πολλούς όμως με τηλεοράσεις 42-60 ιντσών.. συμπέρασμα : όταν κάποιος ζητάει την γνώμη μας για ένα 17άρι laptop που είδε και γουστάρει, δε μπαίνουμε στη διαδικασία να του πούμε ότι είναι μεγάλο και πρέπει να πάρει 12 άρι...του σχολιάζουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και απλά δίνουμε εναλλακτικές λύσεις , πάλι όμως σε 17άρι...αυτό είναι λογική! αντίστοιχα όταν κάποιος σου λέει ότι θέλει ένα BMW7 για να μετακινείται, δε του λες ότι δεν είναι καλό και πρέπει να πάρει ένα smart...αν κάτι για σένα στο BMW δε σε ικανοποιεί ...εε του λες πχ να κοιτάξει και το Mercedes S class... νομίζω i made my point clear enough...και σεβόμενος την προτροπή του mod , i rest my case και δεν απαντώ άλλο επί του συγκεκριμένου... thanks..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Αφού τα φορητά πρέπει να είναι πανάλαφρα και με οθόνες μέχρι 14 ίντσες τότε γιατί κυκλοφορούν ακόμη 17άρια και μάλιστα με πολύ καλό λόγο βάρους/μεγέθους; Μήπως επειδή κάποιοι τα χρειάζονται; κυκλοφορούν ελάχιστα σε σχέση με τα φορητά/υπερφορητά. θα έπρεπε να το ξέρεις. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 δε θα κάτσω να το αναλύσω σε βάθος γιατί πρώτον είμαστε offtopic και δεύτερον ο συντονιστής της κατηγορίας έχει κάνει ήδη συστάσεις να τελειώσει η συγκεκριμένη κουβέντα... όμως θα σου πω ότι οι φτωχές μου γνώσεις σε θέματα marketing και αγοράς λένε ότι απλά δεν υπάρχει πουθενά η ''λογική'' που επικαλείσαι...αγοραστές υπάρχουν για τα πάντα και σε κάθε τιμή..!! είτε λόγω πραγματικών αναγκών, είτε λόγω ''εικονικών'' αναγκών, είτε λόγω ματαιοδοξίας, είτε λόγω ''επίδειξης''...ακόμα ακόμα και λόγω δημιουργίας νέας, ανύπαρκτης μέχρι χτες ανάγκης για το προιόν.(βασικός στόχος κάθε εταιρίας που λανσάρει κάτι νέο προκειμένου να πειστείς να το αγοράσεις).. με λίγα λόγια και με το smart πας Θεσσαλονίκη και με το BMW7...όπως και με τα 2 πας 1χλμ πιο κάτω από το σπίτι σου να ψωνίσεις στη λαϊκή... με την ίδια λογική δε ξέρω πολλά σπίτια με απόσταση θέασης της τηλεόρασης πάνω από 3-4 μέτρα...ξέρω πολλούς όμως με τηλεοράσεις 42-60 ιντσών.. συμπέρασμα : όταν κάποιος ζητάει την γνώμη μας για ένα 17άρι laptop που είδε και γουστάρει, δε μπαίνουμε στη διαδικασία να του πούμε ότι είναι μεγάλο και πρέπει να πάρει 12 άρι...του σχολιάζουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και απλά δίνουμε εναλλακτικές λύσεις , πάλι όμως σε 17άρι...αυτό είναι λογική! αντίστοιχα όταν κάποιος σου λέει ότι θέλει ένα BMW7 για να μετακινείται, δε του λες ότι δεν είναι καλό και πρέπει να πάρει ένα smart...αν κάτι για σένα στο BMW δε σε ικανοποιεί ...εε του λες πχ να κοιτάξει και το Mercedes S class... νομίζω i made my point clear enough...και σεβόμενος την προτροπή του mod , i rest my case και δεν απαντώ άλλο επί του συγκεκριμένου... thanks..:) Αυτό που έχω τώρα είναι 17 ίντσες και θα πήγαινα πάλι για το ίδιο μέγεθος αλλα λόγο βάρους με έχει κούραση αρκετά. 15 ίντσες και 3 κιλά νομίζω θα είναι αρκετά πρακτικό για μένα. Δεν βλεπεις οτι ο ανθρωπος ΔΕΝ θελει ΠΑΛΙ 17αρι γιατι τον εχει κουρασει? Δεν διαβαζετε τον αλλο πριν γραψετε κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 τώρα τι να πω...:rolleyes: ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.. απ'ότι έγραψα εσύ αυτό κατάλαβες..?? εεε..λοιπόν μάλλον κατάλαβες λάθος...η όλη κουβέντα ξεκίνησε από την αναζήτηση γνώμεων για ένα 15άρι laptop και το σχόλιο του Αλέξη ότι είναι μεγάλο κατά τη γνώμη του... τα λεγόμενα μου για 17άρια και 12άρια καθώς και για αυτοκίνητα και τηλεοράσεις πίστευα ότι είναι ευκόλως αντιληπτά ότι αποτελούν παραδείγματα προκειμένου να μην σχολιάζουμε αυτό που ο άλλος έχει ήδη κατασταλάξει και αποδεχτεί... συγγνώμη αλλά πιο απλά δε μπορούσα να τα γράψω... mcde sorry...move them all to the bin... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 απλά να πω ότι στις 13.3 οθόνες μπορεί κάποιος να κάμει τα πάντα. ειδικά όταν έχουν τρελές αναλύσεις όπως αυτή του x300. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts