Jump to content

MAME η μεγαλύτερη συλλογή από ROMS !!!!!!!!!

Alkis27
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους ! Εχω μια μεγάλη συλλογή MAME 14 CDs με 3258 games-ROMS (ΜΑΜΕ ver 0.58) . Γνωρίζω ότι κυκλοφορεί μια νεότερη έκδοση-συλλογή με πάνω από 4000 games-ROMS. Μήπως την έχει κανένας ? Μήπως ξέρει κανένας να μου πει πού μπορώ να την βρω ? Περιμένω απαντήσεις . Thanks !

Μάλλον εκεί που θα απευθυνόσουν αν ήθελες να βρεις κανένα καινούργιο παιχνιδάκι.. Η τελευταία έκδοση φτάνει τα δύο DVD.

Μιχάλης :alien:

2 DVD?! Μάλλον είμαι αιώνες πίσω..

Υπάρχει κάπου συγκεντρωμένη; (τώρα που υπάρχει και ADSL σπίτι...) ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (16 Ιαν. 2004 , 16:48)

Μάλλον εκεί που θα απευθυνόσουν αν ήθελες να βρεις κανένα καινούργιο παιχνιδάκι.. Η τελευταία έκδοση φτάνει τα δύο DVD.

Μιχάλης :alien:

2 DVD = 14 CD περίπου....άρα σύμφωνα με τα όσα ξέρεις εσύ δεν έχει βγει κάτι νεότερο από την έκδοση που έχω εγώ των 14 CD...Ομως εγώ άλλα έχω πληροφορηθεί...Αυτή τη στιγμή η τελευταία έκδοση του MAME32 είναι η 0.78 και υποστηρίζει 4705 games !!!!!

μηπως ειναι ευκολο να στειλει καπιος με αντικαταβολη τα 14cd

αν τα εχει κανεις απο χανια ακομα καλητερα

Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΙΖΕΙΣ

tenten99[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alkis27 (16 Ιαν. 2004 , 16:19)

Γεια χαρά σε όλους ! Εχω μια μεγάλη συλλογή MAME 14 CDs με 3258 games-ROMS (ΜΑΜΕ ver 0.58) . Γνωρίζω ότι κυκλοφορεί μια νεότερη έκδοση-συλλογή με πάνω από 4000 games-ROMS. Μήπως την έχει κανένας ? Μήπως ξέρει κανένας να μου πει πού μπορώ να την βρω ? Περιμένω απαντήσεις . Thanks !

Gia perna apo ton egefalo...

Mutilator :shifty:

• 3 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alkis27 (16 Ιαν. 2004 , 17:01)

2 DVD = 14 CD περίπου....άρα σύμφωνα με τα όσα ξέρεις εσύ δεν έχει βγει κάτι νεότερο από την έκδοση που έχω εγώ των 14 CD...Ομως εγώ άλλα έχω πληροφορηθεί...Αυτή τη στιγμή η τελευταία έκδοση του MAME32 είναι η 0.78 και υποστηρίζει 4705 games !!!!!

Poso kostizei telika to mame32?????????

Αν έχεις πρόσβαση σε κάποιο πανεπιστήμιο τότε και με την βοήθεια του KaZaa τα πράγματα είναι πολύ ευκολα...(τα πανεπιστήμια έχουν Τ1 ή Τ3 συνδέσεις οπότε 7GB θα κατέβουν σε 3,5 περίπου ώρες).
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος prytanis ( 1 Φεβ. 2004 , 23:50)

Αν έχεις πρόσβαση σε κάποιο πανεπιστήμιο τότε και με την βοήθεια του KaZaa τα πράγματα είναι πολύ ευκολα...(τα πανεπιστήμια έχουν Τ1 ή Τ3 συνδέσεις οπότε 7GB θα κατέβουν σε 3,5 περίπου ώρες).

αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Γιατί σε ορισμένα βάζουν και κόφτες που δεν αφήνουν τα p2p να πιάσουν μεγάλες ταχύτητες. Granted, εαν το είχες σε 1 webserver του grunet και το κατέβαζες από ένα άλλο σημείο του grunet, ναι, μπορεί να έπιανες και 2mpbs.

J

εκτός κι αν είσαι ο μεταπτυχιακός που κάνει τη βάρδια system operator και μπορείς να έχεις το ελεύθερο (αφού θα το δώσεις τα access στον εαυτό σου) :)

~j77