sakispoi Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος. Εχω το 300, έκανα όλα όσα γράφετε για το ξεκλείδωμα. Αλλαξε το μενου, ομως όταν παταω το destinator 7 μου γράφει οτι ο χάρτης δεν βρέθηκε. τι πρέπει να κάνω? που μπορώ να βρω χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 απο την http://www.ngi.gr Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispoi Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Μπήκα στην σελιδα αυτή (ngi.gr) για να παρω χαρτες αλλα μου ζητάει κλειδια, για τα οποια στο vector δεν εχω ιδέα αν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Μπήκα στην σελιδα αυτή (ngi.gr) για να παρω χαρτες αλλα μου ζητάει κλειδια, για τα οποια στο vector δεν εχω ιδέα αν υπάρχουν. οταν αγοράζεις το πρόγραμμα destinator σου δίνουν και ενα κωδικό κλειδί που μπορείς να κατεβαζεις τους χάρτες απο αυτήν την σελίδα και να τους εγκαθιστάς στο destinator. στο vectoraki μην ψάχνεις τέτοια κλειδιά. αναλυτικά σου περιγράφω την διαδικασία στο pm σου. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakispoi Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 οταν αγοράζεις το πρόγραμμα destinator σου δίνουν και ενα κωδικό κλειδί που μπορείς να κατεβαζεις τους χάρτες απο αυτήν την σελίδα και να τους εγκαθιστάς στο destinator. στο vectoraki μην ψάχνεις τέτοια κλειδιά. αναλυτικά σου περιγράφω την διαδικασία στο pm σου. ευχαριστώ πολύ. ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailbm Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 καλησπέρα φίλοι μου και σε σένα Παναγιώτη. θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του 300 (ας κάνουν ενα κόπο και ας απαντήσουν) ποιος απο εσάς έτρεξε το igo2006 plus και λοκαρε κατευθείαν σήμα. Εγώ στο δικό μου άλλοτε πιάνει και άλλοτε όχι Βρήκα όμως μια πατέντα και το κάνει να πιάνει Την πατέντα δεν σας την ανακοινώνω ακομα γιατί θέλω να ακούσω και από τους άλλους κατόχους του300 αν αντιμετοπηζουν το πρόβλημα η το έχω μόνο εγώ με την συγκεκριμένη έκδοση ιgo. να στε καλά και περιμένω απαντήσεις.:cool: Αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα και με αλλα προγράμματα να τα αναφέρετε.;) Κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ... όταν κάνω "Soft reset" και ξανά εκκινώ το iGO8 βρίσκει την αντένα GPS ... βέβαια έχω πάει στην "χειροκίνητη διαμόρφωση GPS " και έχω δηλώσει port 2 και ταχ.μεταδ. 38400 τσεκαρωντας και το κουτακι απο πανω μετα που βαζω τις παραπανω τιμες! Αν εχεις λυση καλυτερη πες μας! Οσον αφορα το destinator6 το έκανα να παίζει μπάλα και να λοκαρει δορυφόρους αμέσως ... το έκανα αλλάζοντας κάποια πράγματα στο destinator.ini... όποιος ενδιαφέρετε ας το κατεβάσει και να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον με αυτό! Download link : http://rapidshare.com/files/152437383/Destinator.ini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 στο ιgo 8 κάνω ακριβώς το ίδιο που μας αναφέρεις και εσύ και από ότι πιστεύω έτσι θα μείνει για το igo plus είχα ρωτήσει... (και ενώ το έχω ρυθμισμένο μέσα στο sys την θήρα και την ταχύτητα) δεν πιανει και η πατέντα που κάνω εγώ για να πιάσει δορυφόρο ειναι πηγαίνω -->ρυθμίσεις-->χάρτης-->και αλλάζω το προφίλ ημέρας και νύχτας σε κάτι άλλο ...πχ είναι igo my way 2006 plus το αλλάζω σε bozi αλλά και πάλι άλλες φορές πιάνει και μερικές όχι. τι να πω ... αυτό το 300 όλο εκπλήξεις είναι... αν ήταν αμάξι θα ήταν σίγουρα fiat !!!:lol::lol: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailbm Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 αν ήταν αμάξι θα ήταν σίγουρα fiat !!! Ακριβως!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotham78 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 τρεχω το dest7 αλλα μετα απο 10-15 λεπτα πλοηγησης η οθονη γινετε λευκη και επανερχετε και παλι λευκη και κολλαει?? μονο σε πλοηγηση η σε demo το κανει. μαλλον οταν παει να πει φωνητικες οδηγιες εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?? Ρε παιδιά και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το vector 300 & Dest 6. Σας παρακαλώ βοηθείστε με γιατί έχω βγάλει τα μάτια μου εδω μέσα. Επίσης χάνει συχνά τους δορυφόρους. Αν βάλω το dest 7 λέτε να λυθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αν ήταν αμάξι θα ήταν σίγουρα fiat !!!:lol::lol: Nαι Κοσμά fiat, αλλά εσύ το έκανες τριαξονικό, ανατρεπόμενο, με ταχύτητες porche. Ε, δεν έχει δίκαιο να ψιλοκλωτσάει που και πού; Παρόμοια κόλπα μου κάνει το gps noname, όταν τρέχω το syging drive. Όσο ακολουθώ τις εντολές πλοήγησης(στρίψε εδώ πήγαινε εκεί κλπ) μια χαρά. Μόλις αλλάξω κατεύθυνση και προσπαθήσει να κάνει υπολογισμό νέας διαδρομής, τα φτύνει, κολλάει και σταματάει με μήνυμα: Fatal erρor κλπ. Μήπως να του δίνω λίγο ξύδι να ξεθυμώνει που και πού;:lol: ή μήπως τελικά δεν είναι κινέζικο αλλά γιαπωνέζικο και όταν το προσβάλω(αφού δεν ακολουθώ τις οδηγίες του) την πέφτει στο χαρακίρι; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 το 7 λειτουργεί στο 300αρι.Εχω δοκιμάσει την έκδοση 7.0.588.11 για pna Γιάννη μη το ζορίζεις,γιατί μπορεί να εμφανίστει κανένας νίντζα και ποιος σε σώζει μετά :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailbm Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 To dest 7 λειτουργει απροβληματιστα και στο δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 To dest 7 λειτουργει απροβληματιστα και στο δικο μου. ναι βρε παιδιά το 7 είπαμε εντάξει αλλά το 6 θέλει πατέντα για να πιασει δορυφόρο το igo 8 kai to igo plus το ίδιο....:( Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Καλησπέρα παιδιά.πρωτο post για το vector 300 υπαρχει το garmin ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sioutisgr Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Γειά σας. Μήπως κάποιος γνωρίζει αν μπορεί να γίνει αναβάθμιση στο εγκατεστημένο από την εταιρεία πρόγραμμα του vector 300 .Κάποιος γνωστός μου πήγε στην αντιπροσωπία και του είπαν ότι γίνεται με κάποια χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Γειά σας. Μήπως κάποιος γνωρίζει αν μπορεί να γίνει αναβάθμιση στο εγκατεστημένο από την εταιρεία πρόγραμμα του vector 300 .Κάποιος γνωστός μου πήγε στην αντιπροσωπία και του είπαν ότι γίνεται με κάποια χρέωση. δηλαδή σαν τι είδους αναβάθμιση??? εδώ εμείς κάνουμε δωρεάν αναβαθμίσεις...:lol::lol::p Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 αν θες αναβάθμιση του χάρτη που έχει δες εδώ http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=32 αν θες γενική αναβάθμιση (πχ μενού -διαφορές εφαρμογές -παιχνίδια -αναπαραγωγή video και πολλά άλλα.) δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=205030&page=6 και ότι άλλη βοήθεια χρειαστείς γράψε στην σελίδα που εχει δημιουργηθεί σχετικά με το 300 Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sioutisgr Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Γειά σας. Μήπως κάποιος εχει αναβαθμίσει στην εταιρεία το πρόγραμμα του vector 300 .Ποιό πρόγραμμα του έβαλαν? Άξιζει τον κόπο και τα 45 Ευρώ που θέλει η εταιρεία?Η αναβάθμιση του χάρτη κάλυψε κανένα κενό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Γειά σας. Μήπως κάποιος εχει αναβαθμίσει στην εταιρεία το πρόγραμμα του vector 300 .Ποιό πρόγραμμα του έβαλαν? Άξιζει τον κόπο και τα 45 Ευρώ που θέλει η εταιρεία?Η αναβάθμιση του χάρτη κάλυψε κανένα κενό ? οι αναβαθμισες δεν ειναι δωρεαν μεσω ιντερνετ? επειδη εχω το empus της ιδιας εταιρειας αναβαθμισεις κανω δωρεαν μεσω ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sioutisgr Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Για το vector 300 πρέπει αρχικά να πληρώσεις τα 45 Ευρώ και στη συνέχεια οι περαιτέρω αναβαθμίσεις θα είναι δωρεάν.Το θέμα είναι αν έχει βελτιωθεί το πρόγραμμα και ο χάρτης για να πληρώσει κάποιοε το παραπάνω ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sioutisgr Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Γεια σας. Μηπως κάποιος γνωρίζει αν στο vector 300 μπορεί να μπει το igo 8 και πώς? Υ.Σ. Ευχαριστώ πολύ τόσο τους φίλους (xroupista ,bbbb,pliakos,papajo ) καθώε επίσης σαι όόυς όσους μοιράζονται τις γνώσεις τους και το πάθος τους με τούς νέους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 οτι θες μπαίνει φίλε μου αφού ειναι ξεκλείδωτο το μηχανάκι ... το πρόβλημα είναι οτι δεν κλειδώνει εύκολα δορυφόρους και μερικές φόρες και καθόλου. για περισσότερα δες στο pm σου Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Γεια σας. Μηπως κάποιος γνωρίζει αν στο vector 300 μπορεί να μπει το igo 8 και πώς? Υ.Σ. Ευχαριστώ πολύ τόσο τους φίλους (xroupista ,bbbb,pliakos,papajo ) καθώε επίσης σαι όόυς όσους μοιράζονται τις γνώσεις τους και το πάθος τους με τούς νέους χρήστες. Αν έχεις περάσει το μενού του xroupista ναι μπορεί να μπεί. Αρκεί να τα β'αλεις όλα στο φάκελο igo2008 ή igo8 ανάλογα με ποιό όνομα είναι στο μενού το igo2008. Επειδή όμως ίσως να μην ταιριάζει το .exe αρχείο, πρέπει να δείς την δθαδρομή που δίνει ο xrupist στο μενού του, ποια ακριβώς είναι και να ταιριάξεις ΑΚΡΙΒΩΣ το εκτελέσιμο αρχείο στο όνομα. Αν λοιπόν έχεις το μενού, κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο του igo2008 και εφ' όσον δεν το έχεις θα σπου βγάλει ένα μήνυμα, που θα σου λέει που ακριβώς ψάχνει να το βρεί και ΤΙ ακριβώς ψάχνει να βρει να εκτελέσει. Αυτή η διαδρομή είναι ο οδηγός σου Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sioutisgr Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ.Επειδή στο menu που κατέβασα από τον xrourista δεν προβλέπει igo 8 μήπως θα μπορούσε ο φίλος xrourista να μας ενημερώσει άλλη μια φορά πως μπορούμε να το εγκαταστήσουμε και ποιές αλλαγές πρέπει να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ.Επειδή στο menu που κατέβασα από τον xrourista δεν προβλέπει igo 8 μήπως θα μπορούσε ο φίλος xrourista να μας ενημερώσει άλλη μια φορά πως μπορούμε να το εγκαταστήσουμε και ποιές αλλαγές πρέπει να κάνουμε? Αν στο μενού προβλέπεται θέση για igo2006, τότε απλά ονόμασε τον φάκελο του 2008 όπως ακριβώς λέει τον φάκελο του 2006 ο xroupista. Και το αρχείο igo.exe φρόντισε να έχει το ίδιο όνομα, πχ αν ο xroupista γράφει σε κάποιο μονοπάτι...........igomyway.exe, φρόντισε το αρχείο exe του δικού σου igo2008, να το ονομάσεις igomyway.exe. Βάλτα όλλα στον φάκελο με το όνομα που πρέπει και όταν κάνεις κλικ στο εικονίδιο του 2006, θα τρέχει το 2008 Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts