Jump to content

Ξεκλείδωμα Vector Master 300

apostolidisathan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 253
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας χαιρετώ όλους.Νέος στο forum και χωρίς πολές γνώσεις για τη χρήση του.Πήρα και γω το vector από τα carrefour.προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό,έστω και με το υπάρχον λογισμικό.το έχω χρησιμοποιήσει από Έβρο(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) μέχρι Αθήνα.Λίγο στον Έβρο μου τα χάλασε,(έχανε σήμα,αργός προσδιορισμός νέας πορείας, ιδίως από Αλεξανδρούπολη και πάνω).Ευχαριστώ για τη βοήθεια για το ξεκλειδωμα του vector,αλλά δεν κατάφερα πολλά.Κατα λάθος μπήκα στην σελίδα της DIS (digital info solutions:http://www.dis.gr).Από την αρχική σελίδα επιλέγουμε "αναβαθμίσιες χαρτών",το "PapaGOR12" και επιλέγουμε από το vector 300 την κόκκινη ένδειξη περισσότερα.Εχει την διαδικασία και το αρχείο που πρεπει να κατεβάσουμε (περιπου 70Mb).Δεν το δοκίμασα ακόμη,αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.ελπίζω να ξίζει τον κόπο και να βοηθήσω και γω.:O

Υ.Σ : αν δεν κάνω λάθος το link είναι

http://www.dis.gr/index.asp?mod=articles&id=32

Γεια χαρα σε ολους, ειμαι νεο μελος του φορουμ, που παντως το εχω συμβουλευτει αρκετες φορες. Εχω το vector 300, το ξεκλειδωσα και εβαλα το dest 7, αλλα μου εχει βγαλει ενα εικονιδιο στο πανω μερος της οθονης στο κεντρο, σαν ενα ηχειακι που αν το πατησω ανοιγοκλεινει τον ηχο. Δεν μπορω να το ξεφορτωθω με τιποτα και σκεφτομαι μηπως πατησα κατι ασχετο που δεν μπορω να βρω τωρα για να το κλεισω...μου εχουν ψιλοσπασει τα νευρα...αν μπορειτε βοηθειστε. Thanks

μηπως μπορεισ να μου περιγραψεις σε παρακαλω πωσ να περασω και εγω το des7 και ποιο ακριβως προγραμμα στο dis300

Σας χαιρετώ όλους.

Υ.Σ : αν δεν κάνω λάθος το link είναι

http://www.dis.gr/index.asp?mod=articles&id=32

Ναι φίλε αυτήν είναι η σελίδα πάτα πάνω στο download kai κατέβασε τα αρχεία

Στην ίδια σελίδα έχει και διευκρινήσεις για την εγκατάσταση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ :):D

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

• 2 weeks later...

Λοιπόν σήμερα είναι η τελευταία μέρα που απαντώ σε pm

Ότι προβλήματα έχετε κάλο είναι να τα γράφετε μέσα στο φόρουμ για να μπορούν και άλλοι που πιθανόν να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ να βρουν την λύση.

Εκτός αυτού θα πάρετε και περισσότερες συμβουλές..

Δεν είμαι ούτε τεχνικός κάποιας εταιρίας που να μπορεί να σας απαντήσει με σιγουριά για βλάβες που σας παρουσίασαν τα μηχανάκια σας στην κεραία στην οθόνη στην μπαταρία κτλ...)

Έχω κάποιες λίγες γνώσεις (που τις απεκτησα από διάβασμα και όχι από εμπειρία) και ασχολούμαι καθαρά ερασιτεχνικά και από χόμπι.

Ισως αν γράφατε εδώ να βρίσκατε κάποιων που του παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και να σας δώσει την λύση κατευθείαν.

γιαυτό γράφουμε εδώ...ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και επισημαίνοντας αναλυτικά το πρόβλημα μας...

παιδια το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο menu των windows.

να το ξεκλειδωσω δηλαδη.κανω και ξανακανω αυτα που λετε εδω μεσα και κυριως ο φιλος

ο xroupista αλλα τιποτα:(το αρχειο apshell.ini,αφου αλλαξω την διαδρομη του path,βαζοντας

calibration.exe,Μετα παταω διπλο κλικ στην πλοηγηση και κανονικα θα επρεπε να μπω στο menu αλλα δυστυχως μου βγαζει παλι το menu του papagor.

τι κανω λαθος ρε παιδια?εξηγηστε μου σας παρακαλω γιατι οπως καταλαβατε ειμαι εντελως

καινουριος.ευχαριστω!!

παιδια το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο menu των windows.

να το ξεκλειδωσω δηλαδη.κανω και ξανακανω αυτα που λετε εδω μεσα και κυριως ο φιλος

ο xroupista αλλα τιποτα:(το αρχειο apshell.ini,αφου αλλαξω την διαδρομη του path,βαζοντας

calibration.exe,Μετα παταω διπλο κλικ στην πλοηγηση και κανονικα θα επρεπε να μπω στο menu αλλα δυστυχως μου βγαζει παλι το menu του papagor.

τι κανω λαθος ρε παιδια?εξηγηστε μου σας παρακαλω γιατι οπως καταλαβατε ειμαι εντελως

καινουριος.ευχαριστω!!

το appshell ini θα το τοποθετησεις μέσα στο myflashdisk και όχι μέσα στην κάρτα sd

αν δεν καταφέρεις να το κάνεις εγκατάσταση δες το εναλλακτικό βίντεο που ανέβασα και θα το περάσεις.:cool:

http://rapidshare.com/files/117264985/enalaktiko_video.rar

ΤΟ MENU ΓΙΑ ΤΟ 300

http://rapidshare.com/files/115015216/menu300_xroupista_style.rar

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 300

Η διαδικασία που ακολούθησα εγώ είναι η εξής.

Μπαίνοντας με το active sync άλλαξα στο APshell to path αλλάζοντας το σε Path=\SDMMC\Calibration.exe. kaι το Calibration το τοποθέτησα στην κάρτα sd για ευνόητους λόγους .

Αφού κατεβάσετε το μενού για το 300 το αποσυμπιέζετε και πετάτε τα περιεχόμενα του φακέλου στην κάρτα μνήμης δηλαδή

1) ( φάκελο ΜιοΑutoRun )

2) ( φάκελο destinatorapps σε αυτόν θα εγκαταστήσετε το προγράμματα πλοήγησης dest6 και τον χάρτη )

3) ( φάκελο destinatorΑpps1 σε αυτoν θα εγκαταστήσετε το προγράμματα πλοήγησης dest7 και τον χάρτη ) (για ευνόητους λόγους οι φάκελοι με τα προγράμματα πλοήγησης είναι κενοί.)

4) ( calibration ) για να ξεκλειδώσει η συσκευή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Α) Η διαδρομή για το destinator7 είναι η εξής

SDMMC\DestinatorApps1\Destinator\Destinator.exe"

Β) Η διαδρομή για το destinator6 είναι η εξής

SDMMC\Destinatorapps\destinator\Destinator.exe"

Γ) Η διαδρομή για το PaPaGo είναι η εξής

(SDMMC\Navigator.exe)

(Παρακαλώ μετονομάστε τους φακέλους σας όπως παραπάνω για την εύρυθμη λειτουργία του μενού)

Αφού βάλετε και το destinator στους φακέλους τότε. τοποθετήστε την κάρτα μνήμης στην συσκευή ενεργοποιήστε την συσκευή και στην αρχική εικόνα του μενού πατήστε ΠΛΟΗΓΗΣΗ (διπλό κλικ) . Έπειτα τρέχετε μέσα από τα windows sdmmc στο φάκελο ΜιοΑutoRun  φάκελο windows kai πατάτε το κίτρινο mortscript (θα σας βγάλει ένα καρτελάκι πατάτε οκ) ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΝΤΕ ένα soft reset katω από την τρυπούλα

Μόλις ξανανοίξει πάτε μέσα πάλι από τα windows SDMMC  στο φάκελο ΜιοΑutoRunSKIN kai βλέπετε το αρχείο menu mscr έγινε γκρι

Το πατάτε και τρεμοπαίζει λίγο η οθόνη μετά πατάτε το Χ πάνω ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ και το νέο μενού ενεργοποιείτε..

Και για την καλύτερη κατανόηση των παραπάνω ετοίμασα ένα μικρό βιντεακι που τρέχει μέσα από το windows player σας

http://rapidshare.com/files/113918962/video_300.rar

και ένα εναλλακτικό βίντεο για όσους δεν μπορέσουν να το περάσουν με την πρωτη ...

http://rapidshare.com/files/117264985/enalaktiko_video.rar

ΓΕΝΙΚΑ (προβλήματα –επεξηγήσεις –διάφορα) ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ -300-

Στο 300 το μόνο πρόβλημα είναι κατά το σβήσιμο όταν πατάτε το κουμπάκι κάτω δεξιά βγαίνει ένα πινακάκι. Για να σβήσει πατάτε standby (display off) ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ OFF και μετά πατάτε το OK στην οθόνη.

Όταν ενεργοποιείτε την συσκευή από πάνω θα αρχίσει να μετρά ανάποδα (κάνει ανάγνωση την κάρτα)

Oταν είστε στο μενού και σε κάποιες εφαρμογές εμφανίζετε μια μικρή μπάρα με 3 εικονίδια όταν καμιά φορά δεν μπορείτε να βγείτε από κάποια εφαρμογή πατάτε το Χ και σας επαναφέρει στο μενού. Έχει και ένα ηχειακι που μπορείτε να ρυθμίζετε τον ήχο η και να τον απενεργοποιείτε.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (μόνο για τα προγράμματα πλοήγησης )αυτό θα το κάνετε μέσα από το φάκελο SCRIPT θα βρείτε το αρχείο mscr που σας ενδιαφέρει πχ (Destinatorlauncher) και θα δώσετε από εκεί μέσα την διαδρομή που θέλετε

Παρακαλώ διαβάστε και τις γενικές οδηγίες στο 3 μήνυμα μου για να αποφύγουμε άσκοπες ερωτήσεις.

1. Είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα πρώτα να πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ στους papajo & xroupitsa για την βοήθεια...:)

2. Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον koukoulaki (windows SDMMC  στο φάκελο ΜιοΑutoRunSKIN το αρχείο menu mscr δεν είχε γίνει γκρι), αλλά με τις οδηγίες σας σας λύθηκε.

3.Συνεχίστε τον καλό αγώνα....:D:D

τα καταφερα επιτελους και το ξεκλειδωσα.ο destinator δουλευει αψογα!

ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας παιδια.

ιδιαιτερα σε σενα φιλε xroupista!!!!

Καλημέρα στην γνωστή και πάντα πρόθυμη για βοήθεια παρέα...

Το 300άρακι μου φαίνεται πως πήγε διακοπές για τα καλά και κάνει τα δικά του...:mad:

Ξαφνικά και ενώ όλα λειτουργούσαν άψογα εδώ και 2-3 μήνες .... des 6, des 7 pap 12 και τα συναφή, ξαφνικά και ενώ δείχνει να έχει στίγμα από δορυφόρους (στα des 8,9 + sat) δεν κλειδώνει σε στίγμα και μου βγάζει μήνυμα (αναμονή σήματος gps) - (στο pap 12 στην αρχή μου δείχνει μπάρες για το σήμα των δορυφόρων και μετά ξαφνικά μένει η μία κεντρική:cry:).

Από τα αρχεία κάναμε "διασταύρωση" στοιχείων με άλλο μηχανάκι και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έλλειπε τίποτα από την κάρτα...:blink:

Καμία ιδέα για "τεχνική αναπνοή" θα ήταν καλοδεχούμενη, επειδή θα αναγκαστώ να παραμείνω με το πάντα μάχιμο :ninja: και αξιόπιστο 590...

Ευχαριστώ...

Η ζωή είναι μία ντομάτα......

ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα....

:p

Καλημέρα στην γνωστή και πάντα πρόθυμη για βοήθεια παρέα...

Το 300άρακι μου φαίνεται πως πήγε διακοπές για τα καλά και κάνει τα δικά του...:mad:

Ξαφνικά και ενώ όλα λειτουργούσαν άψογα εδώ και 2-3 μήνες .... des 6, des 7 pap 12 και τα συναφή, ξαφνικά και ενώ δείχνει να έχει στίγμα από δορυφόρους (στα des 8,9 + sat) δεν κλειδώνει σε στίγμα και μου βγάζει μήνυμα (αναμονή σήματος gps) - (στο pap 12 στην αρχή μου δείχνει μπάρες για το σήμα των δορυφόρων και μετά ξαφνικά μένει η μία κεντρική:cry:).

Από τα αρχεία κάναμε "διασταύρωση" στοιχείων με άλλο μηχανάκι και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έλλειπε τίποτα από την κάρτα...:blink:

Καμία ιδέα για "τεχνική αναπνοή" θα ήταν καλοδεχούμενη, επειδή θα αναγκαστώ να παραμείνω με το πάντα μάχιμο :ninja: και αξιόπιστο 590...

Ευχαριστώ...

Tό ίδιο πρόβλημα κι εγώ :( ,

ενώ βλέπει τους δορυφόρους, μόλις του βάλω την διαδρομή και πατήσω "μετάβαση" μου βγάζει "Aναμονή GPS".......

Καμιά πρόταση????:confused:

ενώ βλέπει τους δορυφόρους, μόλις του βάλω την διαδρομή και πατήσω "μετάβαση" μου βγάζει "Aναμονή GPS".......

bpanos είδες που σου είπα ότι και άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα..

φίλε για δοκίμασε και εσύ να πας στο εργοστασιακό μενου και να κάνεις επαναφορα gps..

θα βγάλεις την κάρτα σου θα ανοιξεις το μηχανάκι απο πάνω θα πατήσεις soft reset και θα σε πετάξει μέσα στο μενού.μετά θα πατήσεις ΣΥΣΤΗΜΑ--->ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ--->ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ GPS

Aπο οτι ψιλιαζωμαι αυτό το τσιπάκι της unav που έχουν βάλει στο μηχανάκι είναι πολύ ευαίσθητο ....και παρουσιάζει προβλήματα,

το ίδιο με είχε παρουσιάσει και μένα άλλα και σε άλλους που ούτε έκαναν απόπειρα να το ξεκληδωσουν .το μηχανακι :X

Xroupista δεν γίνεται τίποτα με το 300ράκι..,

Έχει πάρει τα βουνά και τις θάλασσες και είναι ήδη γιια μπάνια. Ούτε με επναφορές (σαν ηλεκτροσόκ ακούγεται), ούτε με επαναφορά στις εργοστασικές ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Το έβαλα καμία ολόκληρη μέρα να βλέπει ουρανό (μου φαίνεται πήρε και χρώμα από τον ήλιο) αλλά τίποτα. Ενώ βλέπει δορυφόρους όταν έχει καλό σήμα... τους χάνει όλους.

Θα πάει μάλλον από εκεί που ήρθε (στην dis εννοώ) και θα δούμε τι θα γίνει. Αν ο φίλος ο vaslat πέτυχε κάτι καλύτερο, ας το μοιραστεί μαζί μας....

Xroupista δεν γίνεται τίποτα με το 300ράκι..,

Έχει πάρει τα βουνά και τις θάλασσες και είναι ήδη γιια μπάνια. Ούτε με επναφορές (σαν ηλεκτροσόκ ακούγεται), ούτε με επαναφορά στις εργοστασικές ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Το έβαλα καμία ολόκληρη μέρα να βλέπει ουρανό (μου φαίνεται πήρε και χρώμα από τον ήλιο) αλλά τίποτα. Ενώ βλέπει δορυφόρους όταν έχει καλό σήμα... τους χάνει όλους.

Θα πάει μάλλον από εκεί που ήρθε (στην dis εννοώ) και θα δούμε τι θα γίνει. Αν ο φίλος ο vaslat πέτυχε κάτι καλύτερο, ας το μοιραστεί μαζί μας....

Εμένα παιδιά (με τις οδηγίες/επαναφοράς GPS from xroupitsa) μου δουλεύει , προσωρινά.......:worry:

Θα το τσεκάρω για λίγο διάστημα και σας ενημερώνω ;)

To vector xm99 που πουλά το multirama, τι διαφορά έχει με το 300??

vector300

* Επεξεργαστής :Samsung S3C2440 266Mhz,

* GPS : u-NAV

* Οθόνη : Anti-glare, 3.5”QVGA TFT (320 x 240 65Kcolor) οθόνη αφής

* Μνήμη : with 64MB NAND Flash, 64MB SDRAM

* 'Ηχος : Ενσωματωμένο ηχείο (1W)

* Ρεύμα : Μπαταρία Li-Polymer για εκτός αυτοκινήτου χρήση. Διάρκεια 4 ώρες

* Λειτουργικό σύστημα : Microsoft Windows CE. 5.0 Core Version

* Διαστάσεις : 95 mm x 81 mm x 19.5 mm , Βάρος 149 grams

* Θύρα SD Slot

* Θύρα επικοινωνίας : Mini USB

vector xm99

* Θύρα SD Slot

τώρα αν βλέπεις εσύ καμιά διαφορά άλλο τόσο βλέπω και εγώ

μόνο το πλαστικό γύρω γύρω είναι σε ποντικι χρώμα

και ξες πια παροιμία ταιριάζει εδώ...

Άλλαξε ο Μανολιος και έβαλε την βράκα του αλλιώς...:lol::lol::lol:

χάρηκα που σε βοήθησα και ξαναδουλεψε το μηχανάκι σου..:D

Για αυτό τι λέτε... Λιγότερο από 70€..

* CPU: Samsung 400MHz CPU

* GPS module: SiRF Star III

* Screen:3.5",TFT,Touching Screen,65536 Colors QVGA320x240 Pixels

* Operating System:Windows CE 5.0

* SDRAM:64M

* GPS Accuracy: Position: <10 meters, 95% typical Velocity: 0.1 meter/sec steady state

* Antenna: Built-in antenna; connector for optional external GPS antenna connection

* Map view: Offers a three dimensional mapping perspective, or 2-D overhead view

* Card slot: MMC/SD card (Product with 1GB free SD card) Max up to 2GB

* Video Formats: WMV, AVI, ASF

* Audio Formats: WMA, MP3, WAV

* Picture Browse:JPG, GIF, BMP, PNG

* E-book Read:txt

* USB connector: Fast Data Transfer USB 2.0 full-speed

* Charger:Input 110/240V Output 5V/1.5A

* Vehicle power cable: Input 12V Output 5V/1.5A

* Size (WxHxD): 93x83x 20mm

http://cgi.ebay.com/New-3-5-GPS-AU-US-MAP-SAT-NAV-MP4-MP3-Free-Gift-E610-03_W0QQitemZ280241081678QQihZ018QQcategoryZ34288QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

vector300

* Θύρα SD Slot

vector xm99

* Θύρα SD Slot

τώρα αν βλέπεις εσύ καμιά διαφορά άλλο τόσο βλέπω και εγώ

μόνο το πλαστικό γύρω γύρω είναι σε ποντικι χρώμα

και ξες πια παροιμία ταιριάζει εδώ...

Άλλαξε ο Μανολιος και έβαλε την βράκα του αλλιώς...:lol::lol::lol:

χάρηκα που σε βοήθησα και ξαναδουλεψε το μηχανάκι σου..:D

Για αυτό τι λέτε... Λιγότερο από 70€..

* CPU: Samsung 400MHz CPU

* GPS module: SiRF Star III

* Screen:3.5",TFT,Touching Screen,65536 Colors QVGA320x240 Pixels

* Operating System:Windows CE 5.0

* SDRAM:64M

* GPS Accuracy: Position: <10 meters, 95% typical Velocity: 0.1 meter/sec steady state

* Antenna: Built-in antenna; connector for optional external GPS antenna connection

* Map view: Offers a three dimensional mapping perspective, or 2-D overhead view

* Card slot: MMC/SD card (Product with 1GB free SD card) Max up to 2GB

* Video Formats: WMV, AVI, ASF

* Audio Formats: WMA, MP3, WAV

* Picture Browse:JPG, GIF, BMP, PNG

* E-book Read:txt

* USB connector: Fast Data Transfer USB 2.0 full-speed

* Charger:Input 110/240V Output 5V/1.5A

* Vehicle power cable: Input 12V Output 5V/1.5A

* Size (WxHxD): 93x83x 20mm

http://cgi.ebay.com/New-3-5-GPS-AU-US-MAP-SAT-NAV-MP4-MP3-Free-Gift-E610-03_W0QQitemZ280241081678QQihZ018QQcategoryZ34288QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

ΠΛηροφοριακά πουλήθηκε με 63€ και αποστολή στο σπίτι...

Παντως από το 300ράκι καλύτερο μου φαίνεται....

σίγουρα τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλύτερα από το 300 και ποιοτικά κλάση ανώτερο

Εκτός αυτού βλέπω ότι έχει και περασμένο igo plus

και μόνο 70 ευρώ..

Ωρε μπράβο...:blink:

Και να μη ξεχάσουμε σήμερα να πούμε όλοι μαζί σε ένα φίλο του forum .....:lol:

Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου Xroupista (κατά κοσμό ΚΟΣΜΑ)!

Να ζήσεις, πολλά και καλά χρονιά και να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!

Πάντα επιτυχίες στην ζωή σου και πολλά ξεκλειδώματα σε νέα μηχανάκια...

Ενημέρωση απο dis για νέους χάρτες Ιουλίουhttp://www.dis.gr/index.asp?mod=articles&id=34 για το vector navigation software

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Τον κατέβασα Γιάννη μου χθες άλλα όπως και το papago εδώ πάνω έχει μόνο βασικούς δρόμους,

Δεν ξέρω κάτω αν κάνανε καλή δουλειά...:shifty:

ένταξη με το dest7... με το 6 κατάφερε να πιάσει κανείς δορυφόρους ?????

κατάφερα να πιάσω και στο dest6 έβαλα μια έκδοση της mls άλλα όπως σας είπα και πιο παλιά άλλοτε πιάνει και άλλοτε όχι.\όταν δεν πιάνει βρήκα το κόλπο ...πατάω να τρέξει το demo και μόλις πατήσω λήξη demo μετά πιάνει.δορυφορους..:lol::lol::p

Δεν ξέρω γιατί το κάνει άλλα είναι σπαστικό πολυ..

το ίδιο κάνει και με κάποια άλλα προγράμματα και από ότι έχω καταλάβει κάτι πρέπει να παίζει με την κεραία. (u-nav) γιατί τα ίδια ακριβώς προγράμματα όταν τα τρέχω στο 590 αλλάζοντας το port τρέχουν και πιάνουν κανονικά δορυφόρους.:cool:

exw ena provlima de vriskw to destinator.exe gia na mou doulepsei to gps..mporeite na me voi8isete sas parakalw?euxaristw!

το destinator exe ειναι το εικονιδιακι με το σημα του destinator.

θα το βρεις μέσα στο φάκελο destinatorapps-->Destinator--> (destinator .exe το εικονιδιακι)