aDo Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 εβαλες την καρτα μνημης του vector 300 στον υπολογιστη σου? αν οχι βαλτην (αν εχει card reader για sd καρτα) και ψαξε στα αρχεια της οι οδηγοι που εχουν κανει τα παιδια εδω θα σε βοηθησουν πολυ κοιτα σε προηγουμενες σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 παιδια δε ξερω αν ακομα βλεπετε αυτο το thread. ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το vector 300. Απο χτες ενω δουλευε κανονικα για καποιο λογο δε μου βλεπει πλεον το gps στο papago. Επισης οταν παω στην κατασταση gps βλεπω το gps status με ενα X. Επισης στις πληροφοριες μεσα απο το μενου μου λεει gps f/w not available. Τελος δοκιμασα και την επιλογη επαναφορα gps και εργοστασιακες ρυθμισεις (μεσα στο φακελο πληροφοριες). Στο τελευταιο αυτο κανει επανεκκινηση μου βγαζει ενα μυνημα Η επαναφορα της λειτουργιας gps δεν ειναι διαθεσιμη. επαναφορα gps. Παρολαυτα το προβλημα παραμενει. Μπορω να κανω κατι γιαυτο? Υπαρχει περιπτωση να επαθε κατι το gps γιατι γενικα η συσκευη λειτουργει κανονικα εκτος της λειτουργιας gps. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 παιδια δε ξερω αν ακομα βλεπετε αυτο το thread. ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το vector 300. Απο χτες ενω δουλευε κανονικα για καποιο λογο δε μου βλεπει πλεον το gps στο papago. Επισης οταν παω στην κατασταση gps βλεπω το gps status με ενα X. Επισης στις πληροφοριες μεσα απο το μενου μου λεει gps f/w not available. Τελος δοκιμασα και την επιλογη επαναφορα gps και εργοστασιακες ρυθμισεις (μεσα στο φακελο πληροφοριες). Στο τελευταιο αυτο κανει επανεκκινηση μου βγαζει ενα μυνημα Η επαναφορα της λειτουργιας gps δεν ειναι διαθεσιμη. επαναφορα gps. Παρολαυτα το προβλημα παραμενει. Μπορω να κανω κατι γιαυτο? Υπαρχει περιπτωση να επαθε κατι το gps γιατι γενικα η συσκευη λειτουργει κανονικα εκτος της λειτουργιας gps. Για δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια για λιγα λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpax Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παίδες μια βοήθεια έσβησα κατα λάθος όλα τα δεδομένα από την κάρτα μου και δεν έχω πουθενά back up. Μήπως τα έχει κανείς και μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts