Jump to content

Η Στιγμή της Αλήθειας (Αnt1)

fishfemale
 Κοινοποίηση

Βλέπετε την εκπομπή "Η στιγμή της αλήθειας";  

119 members have voted

1. 1. Βλέπετε την εκπομπή "Η στιγμή της αλήθειας";

• Δεν χάνω επεισόδιο
      25
    • Μερικές φορές
      44
    • Με αφήνει αδιάφορο
      24
    • Δεν θέλω να την δω καθόλου
      26

Recommended Posts

Τα είπε και ξεθύμανε η Λιάνα Κανέλη για το παιχνίδι της Ευγενίας Μανωλίδου. Μόνο που η γυναίκα δεν ήξερε ότι οι ερωτήσεις εγκρίνονται από το ΕΣΡ!!!Θα τράβαγε τα μαλιά της!

"Μην ξεφτιλίζουμε τις ανθρώπινες σχέσεις. Είν αι ντροπή και δεν ξέρω που είναι το ΕΣΡ και ο ΑΝΤ1 πληρώνει γιαυτό το παιχνίδι; Δεν μπορεί να ρωτάς στο παιχνίδι με την Ευγενία Μανωλίδου, ερωτήσεις του τύπου....μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ" αυτά είπε στο ράδιο-Γιάννα η Λιάνα και αν...

της έλεγαν ότι οι ερωτήσεις αυτές εγκρίνονται από το ΕΣΡ θα έπαιρνε τα πιστόλια.

Είναι απίστευτο να το πιστέψει κάποιος ότι το ΕΣΡ θέλει να μαθαίνει τις ερωτήσεις και δίνει έγκριση για τέτοιου είδους ερωτήσεις. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Είναι ότι πιο χοντρό θα έχει γίνει ποτέ. Σε τέτοιο παλιοπαίχνιδο να αναμειγνύεται το ΕΣΡ; Δεν μπορεί ρε παιδιά

troktiko

• Απαντήσεις 501
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα είπε και ξεθύμανε η Λιάνα Κανέλη για το παιχνίδι της Ευγενίας Μανωλίδου. Μόνο που η γυναίκα δεν ήξερε ότι οι ερωτήσεις εγκρίνονται από το ΕΣΡ!!!Θα τράβαγε τα μαλιά της!

"Μην ξεφτιλίζουμε τις ανθρώπινες σχέσεις. Είν αι ντροπή και δεν ξέρω που είναι το ΕΣΡ και ο ΑΝΤ1 πληρώνει γιαυτό το παιχνίδι; Δεν μπορεί να ρωτάς στο παιχνίδι με την Ευγενία Μανωλίδου, ερωτήσεις του τύπου....μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ" αυτά είπε στο ράδιο-Γιάννα η Λιάνα και αν...

της έλεγαν ότι οι ερωτήσεις αυτές εγκρίνονται από το ΕΣΡ θα έπαιρνε τα πιστόλια.

Είναι απίστευτο να το πιστέψει κάποιος ότι το ΕΣΡ θέλει να μαθαίνει τις ερωτήσεις και δίνει έγκριση για τέτοιου είδους ερωτήσεις. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Είναι ότι πιο χοντρό θα έχει γίνει ποτέ. Σε τέτοιο παλιοπαίχνιδο να αναμειγνύεται το ΕΣΡ; Δεν μπορεί ρε παιδιά

troktiko

Άκουσα τα όσα είπε η Λιάνα Κανέλλη και συμφωνώ απόλυτα με την άποψή της και ακόμα περισσότερο με τον τρόπο που την εξέφρασε. Το ότι οι ερωτήσεις του τηλεπαιχνιδιού έχουν εγκριθεί από το ΕΣΡ, αυτό μαρτυρά σημάδια παθογένειας.

Να ρωτήσω κάτι άλλο: πού είναι οι φωστήρες που καίγονται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων? Πού έχουν κρυφτεί τώρα, όταν βγαίνει ο οποιοσδήποτε πολίτης και αποκαλύπτει αβέρτα κουβέρτα τα προσωπικά του δεδομένα? Αν δεν κάνω λάθος, απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να αποκαλύπτει οποιοδήποτε τύπου προσωπικά δεδομένα. Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που δημιουργήθηκε το θέμα των ταυτοτήτων πριν μερικά, αν δεν απατώμαι πάντα.

Τότε κόπτονταν για το θέμα αυτό, τώρα πού είναι άραγε?... :rolleyes:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ πιστεύω ότι το παιχνίδι τα σπάει και θα ήθελα να πάω και εγώ κάποια στιγμή.
sophieth.hi5.com

Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Είναι ότι πιο χοντρό θα έχει γίνει ποτέ. Σε τέτοιο παλιοπαίχνιδο να αναμειγνύεται το ΕΣΡ; Δεν μπορεί ρε παιδιά

troktiko

λέω εγω τώρα...μήπως έχουν βοηθήσει κ οι γνωριμίες του μπουμπούκου στο να δώσει τις ευλογίες του το ΕΣΡ?

Να ρωτήσω κάτι άλλο: πού είναι οι φωστήρες που καίγονται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων? Πού έχουν κρυφτεί τώρα, όταν βγαίνει ο οποιοσδήποτε πολίτης και αποκαλύπτει αβέρτα κουβέρτα τα προσωπικά του δεδομένα? Αν δεν κάνω λάθος, απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να αποκαλύπτει οποιοδήποτε τύπου προσωπικά δεδομένα. Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που δημιουργήθηκε το θέμα των ταυτοτήτων πριν μερικά, αν δεν απατώμαι πάντα.

Τότε κόπτονταν για το θέμα αυτό, τώρα πού είναι άραγε?... :rolleyes:

Οχι οχι...ανάποδα το χεις πιάσει (αλλα κ πάλι μέσα πέφτεις ως προς την παραβίαση προσωπικών δεδομένων;)) δεν επιτρέπεται να γίνονται γνωστά τα προσωπικά δεδομένα κάποιου ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του - οποτε στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν παραβιάζονται μεν τα προσωπικά δεδομένα του παικτη (αφού ο ίδιος αποφασίζει να τα γνωστοποιήσει) αλλα υπάρχει κινδυνος να παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα άλλων (πχ στην ερώτηση "εχεις παει ποτέ με τον κουμπαρο" τα προσωπικα δεδομένα του κουμπαρου - εκτος βέβαια αν εχει δώσει κ αυτός τη συγκατάθεσή του - πραγμα που δε μου φαινεται κ πολυ πιθανό)

τελος παντων...κατα τα άλλα το ΕΣΡ το ενοχλουσε το γκει φιλι του Παπακαλιατη...!

Eγώ δεν καταλαβαίνω με τι ακριβώς θα έπρεπε να ενοχληθεί το ΕΣΡ. Κανενα προσωπικό δεδομένο δεν παραβιάζεται αφού οι παίκτες και ενήμεροι για τις ερωτήσεις είναι και ενήλικοι είναι. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί προσωπικο δεδομένο ανθρώπου που δε βρίσκεται στο στούντιο και όσες ερωτήσεις αφορούν τρίτα άτομα είναι πολύ προσεκτικά διατυπωμένες και πάντα αφορούν τον ίδιο τον παίκτη...δηλαδή δε ρωτήθηκε κανένας 'έχει η (μη παρούσα) κουμπάρα σου εξώγαμο παιδί'?:blink:

Είναι δυνατόν να μιλάμε για ΕΣΡ όταν παιχνιδια τύπου Επιτέλους μαζί (με πολύ χειρότερες αποκαλύψεις από το πόσους εραστές είχε κάποια) παίζονται επι χρόνια στην Ελλάδα. Τι να πρωτοθυμηθώ δεν ξέρω. Ριάλιτι? Παρατράγουδα με άτομα μειωμένης αντίληψης (αυτή η εκπομπή κι αν έπρεπε να καταργηθεί)? Μεσημεριανάδικα? Λαζόπουλο με τις άπειρες βωμολοχίες και σεξουαλικά υπονοούμενα που τα δικαιολογούμε ότι είναι 'σάτυρα'?

Προφανώς στη χώρα μας είναι οκ να εξευτελίζεις άλλους για να βγάλεις το ψωμί σου..είναι οκ και να εξευτελίζονται άτομα τύπου Κατέλη για να ανεβαίνουν τα νούμερα...είναι οκ να βγαίνει ο καθένας στα μεσημεριανάδικα να λέει ο,τι τραβάει η ψυχή του για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες..και μας ενοχλεί να βγει κάποιος να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις για ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Εγώ αυτό το θεωρώ υποκρισία.

+1 se οσα λες...αλλα δεν ειναι παραλογο να λες "δεν κοιταμε τα χαλια τωνς αλλων εκπομπων πρωτα που προυπαρχουν στην τηλεοραση και μετα θα ασχοληθουμε και με το "¨στιγμη της αληθειας"

το ΕΣΡ δεν επεμβαινει μονο οταν βγαινουν φορα παρτιδα προσωπικα δεδομενα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

κατα τα άλλα το ΕΣΡ το ενοχλουσε το γκει φιλι του Παπακαλιατη...!

Και ο μπομπ ο σφουγγαράκης,μην ξεχνιόμαστε!

Εγώ πιστεύω ότι το παιχνίδι τα σπάει και θα ήθελα να πάω και εγώ κάποια στιγμή.

Μεγάλε βάζω στοίχημα ότι είσαι ανύπαντρος/η ή γενικότερα αδέσμευτος/η !!!

:D

Εγώ δεν θα ήθελα να πάω με τίποτα και μόλις το είπα στη γυναίκα μου είπε : Γιατί τι έχεις να κρύψεις???

Και άρχισα τα κουλτουριάρικα του τύπου : Τα υποπροϊόντα της αμερικάνικης κουλτούρας που μηδενίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια κτλ κτλ

προβλημα τους,αφου θελουν να γινουν ρομπα ας γινουν..........................................................................................

Aκριβως ,εχει δικιο η just a comment .Αν αναφερεται η ερωτηση σε αλλα ατομα παραβιαζονται τα δικα τους προσωπικα δεδομενα..Δεν μπορουν να πεσουν μυνησεις;

και που ξέρουμε ότι δεν είναι στημένη η όλη διαδικασία? δηλαδή σου κάνω τρελές ερωτήσεις (με πόσους πήγες? πόσες φορές έχεις απατήσει τον σύντροφο σου κλπ κλπ) και εσύ απαντάς όλα τα τρέλά για να φτιάχνονται οι θεατές της κλειδαρότρυπας. Επίσης εκτός θέματος πως προέκυψε και έβαλαν την συγκεκριμένη για παρουσιάστρια είχε κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν (εννοώ τηλεόραση)?

και που ξέρουμε ότι δεν είναι στημένη η όλη διαδικασία? δηλαδή σου κάνω τρελές ερωτήσεις (με πόσους πήγες? πόσες φορές έχεις απατήσει τον σύντροφο σου κλπ κλπ) και εσύ απαντάς όλα τα τρέλά για να φτιάχνονται οι θεατές της κλειδαρότρυπας. Επίσης εκτός θέματος πως προέκυψε και έβαλαν την συγκεκριμένη για παρουσιάστρια είχε κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν (εννοώ τηλεόραση)?

Κοίταξε, επίσης θα μπορούσα εγώ να βρω μια κοπέλα, π.χ. Την Σοφία (tokio_Hotel) που της αρέσει κιόλας να πάει όπως λέει, που δεν την ξέρω να πούμε ότι είμαστε ζευγάρι και να μοιραστούμε TA λεφτά. Ότι και να πω ΔEN θα την πειράξει αφού ΔEN γνωριζόμαστε στην πραγματικότητα. "Την αγαπας?" "Οχι" "Αληθεια λες"

"Την εχεις απατησει ποτε?" "Ναι" "Αληθεια λες" και να προσποιειται οτι την πειραζει και στο τελος να παρουμε και 100000€ και γεια σας!

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Κοίταξε, επίσης θα μπορούσα εγώ να βρω μια κοπέλα, π.χ. Την Σοφία (tokio_Hotel) που της αρέσει κιόλας να πάει όπως λέει, που δεν την ξέρω να πούμε ότι είμαστε ζευγάρι και να μοιραστούμε TA λεφτά. Ότι και να πω ΔEN θα την πειράξει αφού ΔEN γνωριζόμαστε στην πραγματικότητα. "Την αγαπας?" "Οχι" "Αληθεια λες"

"Την εχεις απατησει ποτε?" "Ναι" "Αληθεια λες" και να προσποιειται οτι την πειραζει και στο τελος να παρουμε και 100000€ και γεια σας!

ti lete re paidia????afou oi pektes 3eroun tis erwthseis efoson pernane apo ena mhxanhma''palmografima''...dn nomizw..........:!::!::!::!:

:D

Εγώ δεν θα ήθελα να πάω με τίποτα και μόλις το είπα στη γυναίκα μου είπε : Γιατί τι έχεις να κρύψεις???

Και άρχισα τα κουλτουριάρικα του τύπου : Τα υποπροϊόντα της αμερικάνικης κουλτούρας που μηδενίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια κτλ κτλ

:lol::lol::lol: τι λες κι εσυ βρε ανθρωπε;; ειπες στην γυναικα σου οτι δεν θα πηγαινες ποτε;; τελειο!!! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

ti lete re paidia????afou oi pektes 3eroun tis erwthseis efoson pernane apo ena mhxanhma''palmografima''...dn nomizw..........:!::!::!::!:

αν θυμαμαι καλα η διαδικασια εχει ως εξης:

1) πανε οι παικτες και δινουν ενα "Βιογραφικο"

2) συντασσονται 50 ερωτησεις και συνδεουν τους παικτες στο μηχανημα

3)Τους κανουν τις ερωτησεις και καταγραφουν τις απαντησεις τους

4) διαλεγουν 20 ερωτησεις και τις κανουν στο παιχνιδι. Ο παικτης δεν ξερει ποιες απο τις 50 θα του κανουν.

αν θυμαμαι καλα η διαδικασια εχει ως εξης:

1) πανε οι παικτες και δινουν ενα "Βιογραφικο"

2) συντασσονται 50 ερωτησεις και συνδεουν τους παικτες στο μηχανημα

3)Τους κανουν τις ερωτησεις και καταγραφουν τις απαντησεις τους

4) διαλεγουν 20 ερωτησεις και τις κανουν στο παιχνιδι. Ο παικτης δεν ξερει ποιες απο τις 50 θα του κανουν.

ayto akribws ginetai,

auto shmainei oti einai sthmeno??mpa dn to nomizw.....:!::!::!:(einai 21 erwthseis,oxi 20)

ayto akribws ginetai,

auto shmainei oti einai sthmeno??mpa dn to nomizw.....:!::!::!:(einai 21 erwthseis,oxi 20)

Δεν ειπα εγω οτι ειναι στημενο, ειπα καποιον τροπο για να "Στηθει". Δηλαδη παμε εμεις σαν ζευγαρι, παιρνουμε κι αλλους δυο απο'δω μεσα και παιζουμε. Αν με ρωτησει εμενα "Αγαπας πραγματικα την eva" κι εγω απαντησω οχι, θα ειναι αληθεια αφου δεν σε ξερω! εσενα δεν θα σε πειραξουν οι απαντησεις μου οποτε στο τελος θα μας μεινει η εμπειρια και τα κερδισμενα λεφτα/4!

Δεν ειπα εγω οτι ειναι στημενο, ειπα καποιον τροπο για να "Στηθει". Δηλαδη παμε εμεις σαν ζευγαρι, παιρνουμε κι αλλους δυο απο'δω μεσα και παιζουμε. Αν με ρωτησει εμενα "Αγαπας πραγματικα την eva" κι εγω απαντησω οχι, θα ειναι αληθεια αφου δεν σε ξερω! εσενα δεν θα σε πειραξουν οι απαντησεις μου οποτε στο τελος θα μας μεινει η εμπειρια και τα κερδισμενα λεφτα/4!

nai....swsto......alla mpa...dn nomizw..tespa problima tous..:!::!:

Δηλαδη παμε εμεις σαν ζευγαρι, παιρνουμε κι αλλους δυο απο'δω μεσα και παιζουμε.

Δηλώνω συμμετοχή!:D 'Αλλον ένα θέλουμε και πάμε να τους τα πάρουμε!:lol:

Δηλώνω συμμετοχή!:D 'Αλλον ένα θέλουμε και πάμε να τους τα πάρουμε!:lol:

egw oute me ena dis dn 8a phgaina..................na gonw rompa??na me 3eftilisoun??oxi dn 8a parw ,eyxaristw...

:!::!::!:

+1 se οσα λες...αλλα δεν ειναι παραλογο να λες "δεν κοιταμε τα χαλια τωνς αλλων εκπομπων πρωτα που προυπαρχουν στην τηλεοραση και μετα θα ασχοληθουμε και με το "¨στιγμη της αληθειας"

το ΕΣΡ δεν επεμβαινει μονο οταν βγαινουν φορα παρτιδα προσωπικα δεδομενα.

Βεβαίως έχεις δίκιο σ'αυτό αλλά αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι βρίσκω παράλογο να επέμβει το ΕΣΡ σ' αυτή την εκπομπή γιατί δε μπορώ να σκεφτώ για ποιό λόγο θα επενέβαινε...και τη σύγκρινα με κάποιες άλλες εκπομπές που κατά τη γνώμη μου, θα υπήρχε λόγος.

egw oute me ena dis dn 8a phgaina..................na gonw rompa??na me 3eftilisoun??oxi dn 8a parw ,eyxaristw...

:!::!::!:

Bρε αφού θα είναι σικέ τι σε πειράζει που θα γίνεις λίγο ρόμπα?:lol: Καλά αν δε θες θα βρούμε άλλη κοπέλα! :p

δλδ οι παραγοντες με ανασταλτικο χαρακτηρα που κρινουν πχ. την δικη σου συμμετοχη στο παιχνιδι ειναι να μην πεις ψεματα, να μην θιχτει ο υποτιθεμενος συντροφος σου.

στα θετικα ειναι η εμπειρια που θα αποκτησεις και τα χρηματα

η αξιοπρεπεια που πηγε?η αποψη που θα σχηματισει ο περιγυρος σου?η θα λες σε ολους "ειναι σικε το παιχνιδι"?

Βεβαίως έχεις δίκιο σ'αυτό αλλά αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι βρίσκω παράλογο να επέμβει το ΕΣΡ σ' αυτή την εκπομπή γιατί δε μπορώ να σκεφτώ για ποιό λόγο θα επενέβαινε...και τη σύγκρινα με κάποιες άλλες εκπομπές που κατά τη γνώμη μου, θα υπήρχε λόγος.

λογους εχει.

• εξεφτελισμος την γυναικειας υποστασης -κατα περιπτωση-
    • ακαταλληλη ωρα προβολης

και χιλια δυο αλλα...ορεξη να εχει κανεις να μελετησει απο την αρχη ως το τελος την εκπομπη και θα βρει παααρα πολλα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Bρε αφού θα είναι σικέ τι σε πειράζει που θα γίνεις λίγο ρόμπα?:lol: Καλά αν δε θες θα βρούμε άλλη κοπέλα! :p

Ligo to les esu?????8umamai mia erwthsh pou eixan kanei s ena agori:exeis metrhsei to ............ me mezoura????ELEOS PIA....:lol::lol::lol:

δλδ οι παραγοντες με ανασταλτικο χαρακτηρα που κρινουν πχ. την δικη σου συμμετοχη στο παιχνιδι ειναι να μην πεις ψεματα, να μην θιχτει ο υποτιθεμενος συντροφος σου.

στα θετικα ειναι η εμπειρια που θα αποκτησεις και τα χρηματα

η αξιοπρεπεια που πηγε?η αποψη που θα σχηματισει ο περιγυρος σου?η θα λες σε ολους "ειναι σικε το παιχνιδι"?

Φρικ διαβάζεις τη σκέψη μου? :ninja: