Γιάννης Δημοσιεύτηκε April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2008 Ξερω παλιο το ερωτημα και ...πονεμενο αλλα λεω μηπως εχω χασει επεισοδια. Θα λειψω λιγες μερες και εκει που θα παω ουτε τηλεφωνικη γραμμη δεν θα εχω....Μηπως υπαρχει τροπος για internet εστω...pstn με φορητο ???Μεσω κινητου με συνδεση Vodafone ή cosmote και φορητο μηπως κατι ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 συνδεσε το κινητο με τον η/υ και χρησιμοποιησε το ως modem για να μπεις στο internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 συνδεσε το κινητο με τον η/υ και χρησιμοποιησε το ως modem για να μπεις στο internet Γινεται με ολα τα κινητα ???? Εχω το Nokia E65 . Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 εγω εχω το νοκια 3250.λογικα θα γινεται και με το δικο σου!απλα μεσω λογισμικου της νοκια θα κανεις συνδεση. αλλα,ειναι πολυ ακριβο.δε συμφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 εγω εχω το νοκια 3250.λογικα θα γινεται και με το δικο σου!απλα μεσω λογισμικου της νοκια θα κανεις συνδεση. αλλα,ειναι πολυ ακριβο.δε συμφερει. Ευχαριστω...Για μια ωρα συνολικη χρηση σε 4 μερες ποσο να κοστισει ??? Απλα για τα email το θελω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 εγω ειχα μπει για 10 λεπτα περιπου και μου κοστισε γυρω στα 70 ευρω αν θυμαμαι καλα. νομιζω παιζει ρολο το download και οχι to browsing. αν θελεις ψαξε στο forum για περισσοτερες πληροφοριες(οσον αφορα τις χρεωσεις) αλλιως επικοινωνησε με την εταιρια στην οποια εισαι συνδρομητης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 εγω ειχα μπει για 10 λεπτα περιπου και μου κοστισε γυρω στα 70 ευρω αν θυμαμαι καλα. νομιζω παιζει ρολο το download και οχι to browsing. αν θελεις ψαξε στο forum για περισσοτερες πληροφοριες(οσον αφορα τις χρεωσεις) αλλιως επικοινωνησε με την εταιρια στην οποια εισαι συνδρομητης! Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Καλά μπήκες για 10 λεπτά και πλήρωσες 70 ευρώ?Τι κατέβασες ρε φίλε! Αν θέλεις μπορείς πχ να ρυθμίσεις τον Mozilla να μην εμφανίζει εικόνες παρά μόνο κείμενο και θα γλυτώσεις πολλά λεφτά!Γενικά είναι αρκετά καλή υπηρεσία (της cosmote τουλάχιστον) και όχι ιδιαίτερα ακριβή... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 κατεβασα ενα μικρο αρχειο.υπερβολικη χρεωση!μια φορα μπηκα και απο τοτε ουτε συνδεω το κινητο με το pc:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Αν εχει pstn εκει που θα παει μπορει να χρησιμοποιησει τους κωδικους που εχει για την adsl και να συνδεθει κανονικα... Διαφορετικα υπαρχουν και παροχοι που χρεωνουν την κληση σαν να ειναι κληση σε σταθερο τηλεφωνο!! Ολες οι εφημεριδες δινουν τετοιες υπηρεσιες πλεον οπως επισης και οι μεγαλοι παροχοι... Το να συνδεθεις με το κινητο ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!! Δεν νομιζω οτι θα σε βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Αν εχει pstn εκει που θα παει μπορει να χρησιμοποιησει τους κωδικους που εχει για την adsl και να συνδεθει κανονικα... Διαφορετικα υπαρχουν και παροχοι που χρεωνουν την κληση σαν να ειναι κληση σε σταθερο τηλεφωνο!! Ολες οι εφημεριδες δινουν τετοιες υπηρεσιες πλεον οπως επισης και οι μεγαλοι παροχοι... Το να συνδεθεις με το κινητο ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!! Δεν νομιζω οτι θα σε βοηθησει... τα παραπανω προθποθετουν τηλεφωνικη γραμμη που δεν υπαρχει... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Την χρέωση 70 ευρώ την ώρα την θεωρώ αδύνατη με τα σημερινά δεδομένα.Εγώ προσωπικά με 0 πάγιο λιγότερο 10 ευρώ συνολικά για τουλάχιστον 3 ώρες ήμουν στο internet και κατέβασα αρκετά emails.Δεν έχεις παρά να πάρεις την cosmote και να ρωτήσεις λεπτομέρειες... Το πρώτο 1mb είναι δωρεάν και μετά χρεώνεσαι ανά kb... Για πάρε cosmote να το επιβεβαιώσεις! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Φίλε δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884 και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175506 . Πήγαινε πάρε μία wind, 5€ έχει το πακέτο και 3,5€ στοιχίζει το ίντερνετ τον μήνα. Βέβαια δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα αλλά στα παραπάνω link υπάρχουν κολπάκια που προσπερνάν μερικά απαγορευτικά. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Φίλε δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884 και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175506 . Πήγαινε πάρε μία wind, 5€ έχει το πακέτο και 3,5€ στοιχίζει το ίντερνετ τον μήνα. Βέβαια δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα αλλά στα παραπάνω link υπάρχουν κολπάκια που προσπερνάν μερικά απαγορευτικά. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts