Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά είναι....

Τέτοιες φάσεις είναι πολυ γα_μάτες...αλλα και αυτοκίνητο να είχες λες να τις προλάβαινες? :p

800 αλογα και 120 κιλα ροπης με περιοριστη λες να φτασουν για να κανεις μια κοντριτσα με αυτα τα.... τιποτενια αμαξια?.....:p

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

800 αλογα και 120 κιλα ροπης με περιοριστη λες να φτασουν για να κανεις μια κοντριτσα με αυτα τα.... τιποτενια αμαξια?.....:p

ta exeis pouthena aragmena auta ta aloga?

se kamia farma?:p

dwse kai edw tipota!

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

Eρχομενος σπιτι ειδα μια Μ6! Απιστευτο και ομως αληθινο και μαλιστα ητανε παρκαρισμενη προχειρα! ητανε σε ενα γαλαζιο προς θαλασι που παε και λιγο προς ασημι, πολυ ανοιχτο χρωμα, το εχουν αρκετα αυτοκινιτα, ισως το εχετε δει σε καπιο. Και ειχε και Ροδικες πινακιδες αν προλαβα να δω καλα. Αν ειναι της Ροδου ολο και καπου αλλου θα το παρει το ματι μου, ελπιζω! Παντος πολυ πιο ωραιο απο κοντα απο οτι στης φοτο

Eρχομενος σπιτι ειδα μια Μ6! Απιστευτο και ομως αληθινο και μαλιστα ητανε παρκαρισμενη προχειρα! ητανε σε ενα γαλαζιο προς θαλασι που παε και λιγο προς ασημι, πολυ ανοιχτο χρωμα, το εχουν αρκετα αυτοκινιτα, ισως το εχετε δει σε καπιο. Και ειχε και Ροδικες πινακιδες αν προλαβα να δω καλα. Αν ειναι της Ροδου ολο και καπου αλλου θα το παρει το ματι μου, ελπιζω! Παντος πολυ πιο ωραιο απο κοντα απο οτι στης φοτο

thn eida ki ego !! eimai rodo apo xtes!! einai kainouria prin kanena mhna thn phre !!isos kai ligo parapano !! o idios exei kai mia kitrini lotus !!

Τι αριθμο εχει η πινακιδα; Την κιτρινη Elise η καμια αλλη;

Επρεπε να ακουγες τον παπου μου (μαζι του ειμουν στο αμαξι)

Τι κοιτας εκει Τασο;

Ενα αμαξι παπου!

Και τι αμαξι ειναι;

Μια BMW, αλλα απο της σπανιες!

Γιατι σπανια;

Γιατι κανει 145000 ευρω

Και τι ητανε; Κοτερο;

και μετα φυσικα αρχισε το κυριγμα "Δεν πρεπει να περνεις ακριβα αυτοκινιτα, ειναι λευτα πεταμενα στον δρομο, ποτε δεν ξερεις τι γινετε, εχει και αυτους που τα χαλανε επιτιδες, κλπ,κλπ,κλπ" :p

ποιά περιοχή έχει ΙΒΙ πινακίδες??

έχω δεί μέχρι στιγμής καμια 10ρια φορές τη κίτρινη lambo έξω απο rex,βοτανικό και πειραιώς στα μαγαζάκια εκεί.

πεινάει.........

Αττικη ειναι :)

εγω ειδα 2 Μ5 σε μια μερα :wacko:

To Σαββατο στο Μπουρναζι σε ενα στενακι ειδα ενα 350Z ασημενιο.

Χθες στην Δερβενακιων στο περιστερι μια κιτρινη Lotus Esprit.

Σημερα στην Αγιου Μελετιου ειδα μια Mercedes CLS 350 , γκρι.

Πηγενοτνας στην γιαγια μου μετα το σχολειο επεσα πανω στο παρακατω αμαξι. Ξερει κανεις ποσο κανει; Ειναι πολυ ωραιο απο κοντα!

Jaquar X-Type

http://img122.imageshack.us/img122/9793/image379sp.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/4537/copy1ofimage365ab.jpg

Συγνωμη για την κακη ποιοτιτα, τις τραβιξα με κινιτο και ο καιρος (ελειψη ηλιου) δεν βοηθαει...

Ξεκινάει περίπου από τις 40.000Ε.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Α, φτηνη ειναι! Απο κυβικα τι παιζει; Αμα ειναι στα ιδια με μια Ε πρωσοπικα θα προτιμουσα να δωσω κανα 50αρικο για την Jaquar σε μια εκδοση με καπια εξτρα παρα να τα δωσω για μια Ε με ελαχιστα. Πολυ πιο ομορφη, πιο ωραιο εσωτερικο, πιος ο λογος να παρω Ε;

Πηγενοτνας στην γιαγια μου μετα το σχολειο επεσα πανω στο παρακατω αμαξι. Ξερει κανεις ποσο κανει; Ειναι πολυ ωραιο απο κοντα!

Jaquar X-Type

http://img122.imageshack.us/img122/9793/image379sp.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/4537/copy1ofimage365ab.jpg

Συγνωμη για την κακη ποιοτιτα, τις τραβιξα με κινιτο και ο καιρος (ελειψη ηλιου) δεν βοηθαει...

αυτο το στενο μου θυμηζει Αγια Αναστασια, μπορει βεβαια να κανω λαθος

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Λαθος, ο δρομος απο την Μητροπολη προς τον Αγιο Νικολα ειναι, στα φαναρια που μπορεις να πας και προς το νεκροταφειο

μόνο 40 χιλ??

πολύ λίγα ακούγονται για jaguar

Οι τιμές συγκεκριμένα ξεκινούν από 39.600Ε για τον 2.1L V6.

Ακόμα βγαίνει με 2.5L V6 από 44.000Ε και τετρακίνηση και τέλος με 3.0L V6 από 51.500Ε πάλι με τετρακίνηση.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Εγω ειχα δει ferrari modena 360!Ηταν και σε κοκκινο...γυαλυσμενο,καθαρο...ΑΠΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!Μια ειχα δει εξω απο τα αστερια,και αλλη μια στην πλατεια γεωργιου πανω,παρκαρισμενη προχειρα.(Πατρα,εννοω).
The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE

Εγώ Ασπρόπυργο.

Εδώ και αρκετό καιρό βλέπω και μία Μ6 παρκαρισμένη έξω από μία τράπεζα.

Πως και δεν πουλαει περισσοτερο αυτη η Jaquar; Πρωτη φορα την ειδα και ειναι και πιο φτηνη απο την Ε. Εχουμε πειξει στις Ε, ενας απο ολους δεν το ηξερε οτι αυτη η Jaquar υπαρχει σε αυτην την τιμη;

Υποθέτω προτιμούν τη Mercedes λόγω της φήμης της σαν γερμανικό. Εγώ πάντως προτιμώ την jaguar, too.