trancer13 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 σημερα εμαθα οτι στην λαρισα αναμενονται τον ιουλιο 3 nissan gtr....ειδα και τα παραγγελιοχαρτα... τα 2 ειναι απο ιδιωτες(γνωριζω ονοματα-επαγγελματα) και το ενα ειναι παραγγελια του ιδιοκτητη της αντιπροσωπιας ο οποιος ειναι τρελαμενος με την ταχυτητα και τους αγωνες(γνωστος στον θεσσαλικο χωρο με συμμετοχες σε αγωνες) το κοστος για το καθενα ειναι περιπου στα 120.000ε, οι εκδοσεις εξοπλισμου χωριζονται σε 3 επιπεδα τα αμαξια θα ερθουν σε μαυρο και ασημι αναμενουμε..... μηπως ο ενας εκ των 2, ειναι κατοχος ΠΟΛΥ δυνατου γερμανικου σουπερκαρ...?:whistle: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Τώρα τα αναμένετε εσείς; No offence, αλλά στην Κύπρο κυκλοφορεί Nissan GTR από το καλοκαίρι. :D Και όλο μου ξεφεύγει το άτιμο... :mad: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Τώρα τα αναμένετε εσείς; No offence, αλλά στην Κύπρο κυκλοφορεί Nissan GTR από το καλοκαίρι. :D Και όλο μου ξεφεύγει το άτιμο... :mad: Όντως! Σε βλέπω λίγο "πεσμένο" τον τελευταίο καιρό......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Όντως! Σε βλέπω λίγο "πεσμένο" τον τελευταίο καιρό......:lol: Δεν σας το ανέφερα, αλλά είχα ευκαιρία να το βγάλω φωτογραφία την παραμονή των Χριστουγέννων. Το θέμα όμως ήταν έφευγα σφαίρα για αεροδρόμιο μπας και προλάβαινα την πτήση... Την πτήση την πρόλαβα, αλλά φωτογραφίες δεν έβγαλα... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Δεν σας το ανέφερα, αλλά είχα ευκαιρία να το βγάλω φωτογραφία την παραμονή των Χριστουγέννων. Το θέμα όμως ήταν έφευγα σφαίρα για αεροδρόμιο μπας και προλάβαινα την πτήση... Την πτήση την πρόλαβα, αλλά φωτογραφίες δεν έβγαλα... :( :ban: :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Τώρα τα αναμένετε εσείς; No offence, αλλά στην Κύπρο κυκλοφορεί Nissan GTR από το καλοκαίρι. :D Και όλο μου ξεφεύγει το άτιμο... :mad: Εισαγωγη απο Ιαπωνια θα ειναι λογω του δεξιοτιμονου.Ευρωπη νομιζω οτι απο τωρα ξεκιναναν οι επισημες εισαγωγες απο την NISSAN. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Εισαγωγη απο Ιαπωνια θα ειναι λογω του δεξιοτιμονου.Ευρωπη νομιζω οτι απο τωρα ξεκιναναν οι επισημες εισαγωγες απο την NISSAN. Έχω την εντύπωση (δίχως να παίρνω κι όρκο), ότι το κυπριακό πρόκειται για επίσημη εισαγωγή από τη Nissan... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 μα δεν εχει ηδη ποσταριστει (και εδω μεσα αν δε κανω λαθος)gtr εν ελλαδη??:worry: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ^ναι αλλα ηταν εισαγωγης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ...με βουλγαρικες πινακιδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Όντως! Σε βλέπω λίγο "πεσμένο" τον τελευταίο καιρό......:lol: Εσύ γιατί δεν λες για τα GT-R που περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη και ξέρεις ?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Εσύ γιατί δεν λες για τα GT-R που περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη και ξέρεις ?:lol: Κάτι εχει πάρει το αυτί μου......:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Κάτι εχει πάρει το αυτί μου......:whistle: Είμαι και μαρτυριάρης.....πρόσεξε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 περιπου στα 35 αυτοκινητα εχουνε κλειστει ηδη και καμια 45 θα ερθουν ελλαδα με πρωτες παραδοσεις αν ειμαι σωστος τον απριλιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τα GTR δυστυχώς σέρβις προς το παρόν μόνο στην Αθήνα σε εγκαταστάσεις του εισαγωγέα (όπως και τα infinity). Νταξ δεν είναι και τρελό μείον αυτό. Όλα κανονίζονται... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Κάτι εχει πάρει το αυτί μου......:whistle: Είμαι και μαρτυριάρης.....πρόσεξε :lol: E πειτε&σε μας να μαθουμε...:) περιπου στα 35 αυτοκινητα εχουνε κλειστει ηδη και καμια 45 θα ερθουν ελλαδα με πρωτες παραδοσεις αν ειμαι σωστος τον απριλιο.... καλα ειναι... ασχετο εχετε ολοι εδω μεσα κοννε στην nissan???:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick-K Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Σήμερα το απόγευμα στην Τσιμισκή. http://imageshack.gr/files/yths6qoce7k81im8hcjb.jpg http://imageshack.gr/files/2tjcep51h3k4xor8mvlo.jpg Παράθεση Nick-K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Να υποθεσω πως ειναι η εγκαταλελημενη της ΧΑΝΘ???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick-K Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν την είδα, δεν γνωρίζω.. Παράθεση Nick-K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν την είδα, δεν γνωρίζω.. ωραιο ηχο δεν κανει; και στο ρελαντι τριζει το πατωμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ολο και καποιος θα βρεθει να μας απαντησει :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μηπως ειναι αυτη που ποσταρα προχθες? γιατι και αυτη που "ανεβασα" εδω ειχε παλιου τυπου πινακιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick-K Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μηπως ειναι αυτη που ποσταρα προχθες? γιατι και αυτη που "ανεβασα" εδω ειχε παλιου τυπου πινακιδες. Ναι παλιού τύπου ήταν οι πινακίδες. Από θόρυβο δεν έλεγε κάτι στο ρελαντί, μιας και ήμουν από πίσω της και φυσικά άνοιξα το παράθυρο. Μου έκανε εντύπωση πως δεν ακουγόταν ο 12κυλινδρος όσο περίμενα. Αυτά τα αμάξια μετά τισ 2000-3000 γίνεται χαμός!:) Παράθεση Nick-K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Δεν ακουγες τιποτα?????Εγω ειχα πετυχει στην Μαρτιου την ανθρακι(με to bodykit) της προηγουμενης σελιδας και ετριζε ο δρομος.Ας μι μιλησω για τον ηχο που εβγαλε οταν την εβαλε μπροστα.Το μονο αυτοκινητο που δεν εχω ακουσει το ρελαντι αλλα και οταν προχωρουσε με χαμηλη ταχυτητα ειναι η Αston Martin DB9 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick-K Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ναι κι εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο. Αν ήταν Ferrari σίγουρα θα ακουγώταν. Όταν επιτάχυνε λίγο γιατί είχε και κίνηση ακουγώταν αλλά στο ρελαντί υπερβολικά normal. Τι να πώ! Δεν ξέρω. Παράθεση Nick-K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts