sv2 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Bentley mansory συνέχεια..... Για να πω την αλήθεια μετά τις επεμβάσεις του Mansory το αυτοκίνητο δεν μου αρέσει.Το προτιμώ ''μαμά''.Ούτε οι ζάντες ,ούτε αυτές οι εξατμίσεις και τα αεροδυναμικά βοηθήματα ταιριάζουν σε αυτήν την λιμουζίνα.Νομίζω της αφαιρούν το πρεστίζ που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Για να πω την αλήθεια μετά τις επεμβάσεις του Mansory το αυτοκίνητο δεν μου αρέσει.Το προτιμώ ''μαμά''.Ούτε οι ζάντες ,ούτε αυτές οι εξατμίσεις και τα αεροδυναμικά βοηθήματα ταιριάζουν σε αυτήν την λιμουζίνα.Νομίζω της αφαιρούν το πρεστίζ που έχει. γενικως σε τετοια αυτοκινητα δεν το νομιζω οτι χρειαζεται να αλλαχτει κατι.Σιγα μην αλλαζα την μαμισια ζαντα της bentley,ετσι καταστρεφεται το αμαξι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Για να πω την αλήθεια μετά τις επεμβάσεις του Mansory το αυτοκίνητο δεν μου αρέσει.Το προτιμώ ''μαμά''.Ούτε οι ζάντες ,ούτε αυτές οι εξατμίσεις και τα αεροδυναμικά βοηθήματα ταιριάζουν σε αυτήν την λιμουζίνα.Νομίζω της αφαιρούν το πρεστίζ που έχει. Νομίζω το μόνο που απομένει είναι να σκάσει μύτη από μέσα κανένας μαύρος rapper με 5-6 γκόμενες!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ego pedes ida simera mia ferrari kokini sto dimarxio tis polis mou itan iperoxo tin ixan di kai fili mou ala proti fora tin ida kai ego alla then prepi na ine apo tin poli mou giati then tin exo di na kiklofori pote sto dromo foto then exo sorry:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Για να πω την αλήθεια μετά τις επεμβάσεις του Mansory το αυτοκίνητο δεν μου αρέσει.Το προτιμώ ''μαμά''.Ούτε οι ζάντες ,ούτε αυτές οι εξατμίσεις και τα αεροδυναμικά βοηθήματα ταιριάζουν σε αυτήν την λιμουζίνα.Νομίζω της αφαιρούν το πρεστίζ που έχει. Σίγουρα τα γούστα ποικίλουν. Πολλοί το βρίσκουν "παραφορτωμένο", ενώ άλλοι -απλά- εξαιρετικό! Ο Mansory επεμβαίνει στα αισθητικά κομμάτια και στα μηχανικά κατόπιν συννεοήσεως με τον πελάτη, οπότε γίνεται ένα customization του αυτοκινητου στα γούστα του μελλοντικού ιδιοκτήτη. Το τελευταιο αυτοκίνητο που "φτιάχνεται" αυτό το καιρό στις εγκαταστάσεις του mansory, είναι μια veyron, της οποίας ο ιδιοκτήτης της, ζήτησε -προτού του παραδοθει- να της αφαιρεθει το χρώμα και να μείνει μονο με τα ανθρακονήματα και το γυαλισμένο -πλέον- αλουμίνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedaros Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 yparxei tropos na balw videaki? dioti psaxnw tosh wra kai den kserw pws ginetai..! an borei kapoios analutika na mou pei. na balw ena videaki me th supra. thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Δοκίμασε το http://www.imageshack.us/ με την επιλογή upload video. Λογικά θα είναι ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 yparxei tropos na balw videaki? dioti psaxnw tosh wra kai den kserw pws ginetai..! an borei kapoios analutika na mou pei. na balw ena videaki me th supra. thnx μπες στο youtube φτιαξε εναν λογαριασμο και κανε upload το βιντεο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Σίγουρα τα γούστα ποικίλουν. Πολλοί το βρίσκουν "παραφορτωμένο", ενώ άλλοι -απλά- εξαιρετικό! Ο Mansory επεμβαίνει στα αισθητικά κομμάτια και στα μηχανικά κατόπιν συννεοήσεως με τον πελάτη, οπότε γίνεται ένα customization του αυτοκινητου στα γούστα του μελλοντικού ιδιοκτήτη. Το τελευταιο αυτοκίνητο που "φτιάχνεται" αυτό το καιρό στις εγκαταστάσεις του mansory, είναι μια veyron, της οποίας ο ιδιοκτήτης της, ζήτησε -προτού του παραδοθει- να της αφαιρεθει το χρώμα και να μείνει μονο με τα ανθρακονήματα και το γυαλισμένο -πλέον- αλουμίνιο. Tην συγκεκριμένη Veyron την είδα σήμερα και εγώ..... Ιδού και τα πίσω καθίσματα της συγκεκριμένης Bentley καθώς και ο κινητήρας.... http://img166.imageshack.us/img166/7362/cimg2981qi3.th.jpghttp://img174.imageshack.us/img174/3337/cimg2987kw9.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedaros Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 μπες στο youtube φτιαξε εναν λογαριασμο και κανε upload το βιντεο tha balw sto youtube mexri aurio. tha steilw kai url alla den tha exei kafriles mesa dioti edw sthn agglia an me piasoun tha me skisoun :X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Εγω ολοκληρωθηκα σαν ανθρωπος οταν αντικρισα στην Γερμανια πριν 2 χρονια μια Buggati Veyron... TΕΛΟΣ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedaros Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 na eida ki egw ena supercar edw: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 na eida ki egw ena supercar edw: :p Ωραίο βιντεάκι! Στο ...εγκαινίασα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 na eida ki egw ena supercar edw: :p ωραιο:blink::blink::blink: η πινακιδα ομως μπροστα το χαλαει,γιατι δεν την ξηλωνεις????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedaros Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 ωραιο:blink::blink::blink: η πινακιδα ομως μπροστα το χαλαει,γιατι δεν την ξηλωνεις????? thelei polles allages to amaxi mhn to psaxneis. p.x ta fwta brosta epeidh einai apo iapwnia fainontai polu kitrina. ta UK pou fainontai san kathara kanoun 120 lires to ena...ouch. Ωραίο βιντεάκι! Στο ...εγκαινίασα!:) nai johny to eida to sxolio. thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedaros Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 η τσούπρα είναι σούπερκαρ? :blink: lol.. ennoeitai!!!! kai mias kai eida ena palio sou post oti h gallardo einai to agaphmeno sou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Θεσσαλονίκη - Parking ΧΑΝΘ: http://img169.imageshack.us/img169/8353/cimg299100fs7.th.jpg http://img412.imageshack.us/img412/8678/cimg299200md8.th.jpg http://img412.imageshack.us/img412/3197/cimg299300qm4.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Εσύ πήγες να ξεκουκουλώσεις τη lambo;http://www.laymark.com/i/m/m121.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 η τσούπρα είναι σούπερκαρ? :blink: οι ιαπωνες την εβγαλαν με σκοπο να ειναι αντιπαλος της ferrari 348!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 οι ιαπωνες την εβγαλαν με σκοπο να ειναι αντιπαλος της ferrari 348!!! για μενα μετραει και το προφιλ που εχει ενα σουπερ καρ δηλαδη το πως δειχνει στο ματι.....προσωπικα αν περναγε η σουπρα απο διπλα μου ουτε που θα της εριχνα ματια.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 για μενα μετραει και το προφιλ που εχει ενα σουπερ καρ δηλαδη το πως δειχνει στο ματι.....προσωπικα αν περναγε η σουπρα απο διπλα μου ουτε που θα της εριχνα ματια.;) εγω θα τις εριχνα πιο πολλες ματιες απο μια 348:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Παιδιά ξεφύγαμε!:ninja: Δεν είδε κανείς τίποτε σπουδαίο σήμερα; Είδα το πρωί μια μαύρη CL500 κοντά στο Πλαίσιο της Καλαμαριάς, αλλά δεν έχω φωτό δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Αφού θέλετε φωτογραφίες ιδού μία σημερινή στην Μουδανιών-Θεσσαλονίκης.:) http://img503.imageshack.us/img503/9696/cimg303300nu9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Αφού θέλετε φωτογραφίες ιδού μία σημερινή στην Μουδανιών-Θεσσαλονίκης.:) :love::love: Κούκλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 http://img212.imageshack.us/img212/1732/cimg300300za2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts