makis_thess Δημοσιεύτηκε April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 9, 2008 Μια και εγιναν της μοδας τα Interactive αλλο ενα καινουριο ! Ειναι ενας διαγωνισμος-διαφημηση γνωστης ασφαλιστικης εταιριας. Περνετε μερος στο διαγωνισμο για ενα SMART, και αν θελετε παιζεται το game ! Στην αρχη με εκνευρισε αλλα μετα κολλησα οσπου να ''σωθει η κοπελα'' http://www.anytimeonline.gr/media/Banners/anytimeonline_1leptoarki.jpg πατηστε πανω στην εικονα ΕΔΩ ΠΑΝΩ για να μπειτε ! ΘΕΛΕΙ ΗΧΟ ! ζηταει μονο το email σας γιατι εχει και συνεχεια ! εδω γραφω μερικες λεξεις κλειδια για να σωσετε την κοπελα δοκιμαστε μονοι σας και μετα "παρτε" την βοηθεια 1στην κρεββατοκαμαρα εχει το κλειδι γραφειου 2στο γραφειο εχει κινητο 3στο σαλονι ειναι η ατζεντα με τον αριθμο τηλεφωνου 4στο υπογειο ειναι το πληκρολογιο του συναγερμου Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Πωπω μου έσπασε τα νεύρα όμως...! Πολύ αργές κινήσεις και αν κάνεις λάθος φτου ξανά μανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 παπαππα δεν μπορω... μου πηγε να!!!:cry::cry::cry::ninja::ninja: με τρομαζει αυτος ο τυπος ετσι οπως ερχεται κατα πανω σου! ασε που δεν μου αρεσει η ελενη, δεν θελω να ειμαι η ελενη... :cry: χαλια χαλια χαλια... με φοβησε το παιχνιδι...:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 παπαππα δεν μπορω... μου πηγε να!!!:cry::ninja: με τρομαζει αυτος ο τυπος ετσι οπως ερχεται κατα πανω σου! ασε που δεν μου αρεσει η ελενη, δεν θελω να ειμαι η ελενη... :cry: χαλια χαλια χαλια... με φοβησε το παιχνιδι...:cry: Ούτε και μένα μοιυ άρεσε πολύ η Ελένη... :( Θα έπρεπε να παίζει το ρόλο αυτό η Μπάστα ή η Φαρμάκη, αλλά ο παίχτης να έχει τον ρόλο του ληστή/βιαστή :shifty::shifty::shifty::p Βέβαια τότε δεν θα έλεγαν το παιχνίδι "1 λεπτό αρκεί" αλλά "κάτω από 1 ώρα ΔΕΝ αρκεί" :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ούτε και μένα μοιυ άρεσε πολύ η Ελένη... :( Θα έπρεπε να παίζει το ρόλο αυτό η Μπάστα ή η Φαρμάκη, αλλά ο παίχτης να έχει τον ρόλο του ληστή/βιαστή :shifty::shifty::shifty::p Βέβαια τότε δεν θα έλεγαν το παιχνίδι "1 λεπτό αρκεί" αλλά "κάτω από 1 ώρα ΔΕΝ αρκεί" :shifty::lol::lol::lol: εγω πανω απο 2 φορες δεν αντεξα..την πρωτη εκανα το λαθος και ανοιξα την ντουλαπα και ηρθε απο πισω και την επιασε και την δευτερη,κατεβηκα κατι σκαλες,πηγα να ανοιξω μια πορτα που δεν ανοιγε και ηρθε και παλι απο πισω της:O τοσο μεγαλο σπιτι,με οροφους και δεν ειχε ενα τηλεφωνοοοο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 πολυ καλο μονο που λαγκαρε συνεχως:mad:! ρε παιδια μηπως θυμαστε και ενα παρομοιο παιχνιδι πιο παλια με μια συναυλια ενος μεγαλου συγκροτηματος? υπηρχε και θεμα στο φορουμ νομιζω. pls βοηθηστε γιατι δεν μπορω να το βρω ουτε με αναζητηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλη φαση! το εκανα και ο ληστης εφυγε! :p Με την Σασα σιγουρα θα ειχε ποιο ενδιαφερον! ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ούτε και μένα μοιυ άρεσε πολύ η Ελένη... :( Θα έπρεπε να παίζει το ρόλο αυτό η Μπάστα ή η Φαρμάκη, αλλά ο παίχτης να έχει τον ρόλο του ληστή/βιαστή Βέβαια τότε δεν θα έλεγαν το παιχνίδι "1 λεπτό αρκεί" αλλά "κάτω από 1 ώρα ΔΕΝ αρκεί" αμαν πια... ανδρες...:X:X:X:nagger::nagger: :lol: εγω πανω απο 2 φορες δεν αντεξα..την πρωτη εκανα το λαθος και ανοιξα την ντουλαπα και ηρθε απο πισω και την επιασε και την δευτερη,κατεβηκα κατι σκαλες,πηγα να ανοιξω μια πορτα που δεν ανοιγε και ηρθε και παλι απο πισω της:O τοσο μεγαλο σπιτι,με οροφους και δεν ειχε ενα τηλεφωνοοοο? μα ακριβως τα ιδια εκανα ομως!!!!:rolleyes: κι αυτος ο τυπος με τρομαζε που ερχοταν ετσι απο πισω... απαπααπ παππ... ευχαριστω, δεν θα παρω αλλο!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Φουλ του Πλότχολ. Ωραίο σπίτι πάντως :drool: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 αμαν πια... ανδρες...:X:nagger: Ναι εντάξει... το λες επειδή ζηλεύεις την Σάσσα και την Όλγα :nagger: Ωραίο σπίτι πάντως :drool: Ναι και με εσωτερική πισίνα... σπιταρώνα!!! :cool: Αλλά με τέτοιο σπίτι να έχουν VW Golf; Φτωχομπινέδες... :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ναι και με εσωτερική πισίνα... σπιταρώνα!!! :cool: Αλλά με τέτοιο σπίτι να έχουν VW Golf; Φτωχομπινέδες... :lol::p για να μην δινουν στοχο.. παντως ο dentist_gate7 το τερματισε:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiSH Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Υπάρχει και κάτι επιπλέον που ίσως βοηθήσει και ξέχασε να αναφέρει ο makis_thess, πάνω στο γραφείο έχει και ένα σημείωμα που μπορείς να πάρεις. Εγώ ακόμα δεν κατάφερα να φτάσω στο τέλος, όλο κάτι κάνω και μου βγαίνει ο τύπος μέσα στη μέση. Πάντως η Ελένη δε λέει και πολλά πράγματα, αλλά αν έχει τέτοιο σπίτι... δε βαριέσαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 ΑΚΟΜΑ δεν το τερματισε κανεις ? που σας εδωσα και βοηθειες που φανταζομαι την ''κρυφοκοιταξατε'' Εγω χωρις βοηθεια πρειπει να εκανα 20 λεπτα Οσο για το χαρτακι <30000> το πηρα και εγω αλλα δεν τοεκανα κατι ! Εδω πυτολη δεν εχουν σε τετοια βιλα το αμαξι σε πειραξε ! αν και μαλλον ηταν αυτη που ξεκινησε με την αποτομη ραμπα ! αντε επειδη ειμαι καλο παιδι θα δωσω και ακομα μια βοηθεια αν και δεν χρειαζεται ανοιγει το ηλεκτρικο ρολό της μπαλκονοπορτας στο γραφειο με διακοπτη Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Μα το τερμάτησα από χθες! Έκανα χρήση των βοηθειών σου βέβαια και μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες! Χωρίς το χαρτάκι πως έβαλες τον κωδικό του συναγερμού; Το υπόλοιπο του κωδικού το κατάλαβες από την ατζέντα ενώ ήταν σβησμένος; Πρόκειται φυσικά για το τηλέφωνο της ασφαλιστικής εταιρείας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Εγώ γιατί δεν βλέπω link για την διαφήμιση?!Ή δεν υπάρχει και για αυτό δεν το βλέπω? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Δοκίμασες να πατήσεις πάνω στην φωτογραφία του πρώτου ποστ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Αν πατησεις πανω στην φωτο θα ανοιξει ενα λινκ ! @ Alexel για τον κωδικο του συναγερμου το ξερω γιατι ειναι το τηλεφωνο της Anytime- ιντεραμερικαν Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Δοκίμασες να πατήσεις πάνω στην φωτογραφία του πρώτου ποστ; φωτογραφία?!? δεν βλέπω καμία φωτογραφία..:( Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 http://www.enaleptoarki.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ευχαριστώ! edit: Μα καλά τι σπίτι είναι αυτό?!?Όλα τα λεφτά η εσωτερική πισίνα μαζί με το μπιλιάρδο... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiSH Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Σε εσάς από ταχύτητα πως είναι? παίζει κανονικά? γιατί σ'εμένα τρώει κάτι κολλήματα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 έχω την εντύπωση πως χωρίς το post-it δεν τερματίζεται, ακόμα και αν ξέρεις τον κωδικό ;) ωραίο το σπίτι όντως! μέχρι τον Δεκέμβρη θα πάει λέει το παιχνίδι? ναι καλά, σιγά μην ασχολούμαι μέχρι τότε :P πάντως μικρό, εύκολο και σπαστικό που δεν φορτώνει όλα τα video απ την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Το παράτησα στα πρώτα 30 sec.Φρικτά βαρετό. Έλεος θα γκαστρωθούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiSH Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 μέχρι τον Δεκέμβρη θα πάει λέει το παιχνίδι? ναι καλά, σιγά μην ασχολούμαι μέχρι τότε :P Όταν το τερματίσεις λέει "Τέλος 1ου επεισοδίου" ή κάτι παρόμοιο, οπότε λογικά μέχρι τον Δεκέμβρη θα ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια. Πάντος είναι αρκετά ενδιαφέρον και το δώρο που κληρώνεται (smart) δεν είναι κακό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ο συναγερμος που ειναι? παω στο υπογειο αλλα ειναι ο ληστης Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts