Jump to content

Ομαδικό ντοπάρισμα στην ομάδα της άρσης βαρών

porcupine
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς κι αυτοί παίρνουν. Όχι όμως για overclocking αλλά για underclocking. Παίρνουν ηρεμιστικά για να αποφεύγουν το τρεμούλιασμα στα χέρια....;)

:blink: :(

οχι οχι...για αρσιβαριστες μιλαω..

Ναι στον Σαμπάνη είχε βρεθεί αυξημένη τεστοστερόνη αν θυμάμαι καλά.

Ναι στον Σαμπάνη είχε βρεθεί αυξημένη τεστοστερόνη αν θυμάμαι καλά.

α ναιιι..αυτος δεν ειχε δηλωσει αλλωστε "ειμαι αθωος..μου το ριξανε στην πορτοκαλαδα μου":ninja:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μπύρα ήταν !Τον κεράσανε είπε μετά την νίκη του..Τι να πεις..Και το πρόβλημα είναι ότι μπορεί σε κάποιον από αυτούς όντως να έγινε λάθος(περίπτωση Ζαγοράκη με Τεστοστερόνη πχ) αλλά που να τον πιστέψεις..
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Μπύρα ήταν !Τον κεράσανε είπε μετά την νίκη του..Τι να πεις..Και το πρόβλημα είναι ότι μπορεί σε κάποιον από αυτούς όντως να έγινε λάθος(περίπτωση Ζαγοράκη με Τεστοστερόνη πχ) αλλά που να τον πιστέψεις..

Με τον Ζαγαράκη δεν έχει γίνει κανένα λάθος. Ο άνθρωπος έχει λόγο τεστοστερόνης προς επιτεστοστερόνη μονίμως πάνω από το 7. Όταν κάνουν έλεγχο αυτό που κοιτάνε είναι ο συγκεκριμένος λόγος. Στους περισσότερους άντρες είναι γύρω στο 1. Όταν βρεθείς στο 4 μπαίνεις υπο παρακολούθηση. Στο 6 θεωρείσαι θετικός. Ο Ζαγοράκης έχει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν του επιτρέπει να μεταβολίσει την τεστοστερόνη του. Έγινε μελέτη και για αυτό τελικά δεν θεωρήθηκε θετικός παρόλο τις αρχικές κατηγορίες.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Με τον Ζαγαράκη δεν έχει γίνει κανένα λάθος. Ο άνθρωπος έχει λόγο τεστοστερόνης προς επιτεστοστερόνη μονίμως πάνω από το 7. Όταν κάνουν έλεγχο αυτό που κοιτάνε είναι ο συγκεκριμένος λόγος. Στους περισσότερους άντρες είναι γύρω στο 1. Όταν βρεθείς στο 4 μπαίνεις υπο παρακολούθηση. Στο 6 θεωρείσαι θετικός. Ο Ζαγοράκης έχει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν του επιτρέπει να μεταβολίσει την τεστοστερόνη του. Έγινε μελέτη και για αυτό τελικά δεν θεωρήθηκε θετικός παρόλο τις αρχικές κατηγορίες.

Αυτά τα νούμερα σε τι μονάδες μέτρησης είναι;

Γιατί σε ng/ml τα φυσιολογικά όρια για τον άντρα είναι 2,6 έως 9

οχι οχι...για αρσιβαριστες μιλαω..

Υποθέτω εννοείς τον Σαμπάνη...Και είχε βρεθεί θετικός σε αναβολικά (αν θυμάμαι καλά)...

Δεν φαντάζομαι να έπεσε κανείς από τα σύννεφα όταν το άκουσε αυτό...Μια υποψία την είχαμε από τότε με τον Κεντέρη και την Θάνου..

Όσο για το σε ποιο άθλημα δεν ντοπάρονται μάλλον δύσκολο να βρεθεί..Όλοι κάτι παίρνουν για να βοηθηθούν...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

@greenfan

Μεταξύ ντοπαρισμένων κερδίζει αυτός που έχει μεγαλειώδη ψυχή! :D

:lol::lol::lol:

Έκθεση της WADA για ντόπινγκ με αναφορά στην Ελλάδα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Αυτά τα νούμερα σε τι μονάδες μέτρησης είναι;

Γιατί σε ng/ml τα φυσιολογικά όρια για τον άντρα είναι 2,6 έως 9

Δεν έχουν σημασία οι μονάδες φίλε μου γιατί όπως βλέπεις μιλάω για λόγο τεστοστερόνης προς επιτεστοστερόνη οπότε οι μονάδες απαλείφονται.

Υ.Γ.: Παραπάνω που λεω ότι "Ο άνθρωπος έχει λόγο τεστοστερόνης προς επιτεστοστερόνη μονίμως πάνω από το 7" εννοώ τον Ζαγοράκη κι όχι όλους τους ανθρώπους γενικότερα. Μην παρεξηγήσει κανείς.

Υποθέτω εννοείς τον Σαμπάνη...Και είχε βρεθεί θετικός σε αναβολικά (αν θυμάμαι καλά)....

πιάσε κόκκινο! :p

Ο Δημητρακόπουλος μετά την υπεράσπιση των ατυχήσαντων ντόπερμαν Κεντέρη - Θάνου (αυτός δεν ήταν[noparse];)[/noparse] ξαναχτυπά με τον/την Σου Λι... :lol:

Ναι αμε, αυτος ητανε, κι εγω τον θυμηθηκα και πηγα και το ηλεγξα και οντως καλα το θυμομουν...

Γεωργίου χθες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στο αλτερ.

«Γιατί κατηγορείτε την ντόπα; Χωρίς την ντόπα θα 'χαμε ξεμείνει από αξιωματικούς»

«Το κακο ειναι οτι μεσα στους 11 ηταν και γυναικες. Παμε καλα? Γυναικες.... Γυναικες. Τις εκανε ο Θεος για να πηδιωνται. Δεν ειναι για να σηκωνουν σιδερα.»

Jois :p

Ποιος ειναι αυτος ο Γεωργιου; Πρωτης ταξεως λουλουδι μου ακουγεται :p

Όλοι όσοι πάνε για πρωταθλητισμό σε αθλήματα που θέλουν αντοχή, ταχύτητα και δύναμη ντοπάρονται. Τέλος. Universal Truth ρε παιδί μου!

Μόνο της σκοποβολής παίζει να γλιτώνουν το overclocking! :p

Μπα, και στην σκοποβολη μερικοι παιρνουν διαφορεσ εξωτικες ουσιες, αλλα downers για να χαλαρωνουν... δηλαδη το εχω ακουσει σιγουρα για την τοξοβολια που εχω λιγακι σχεση, αλλα νομιζω οτι φαινεται πως και στην σκοποβολη παιζει το ιδιο.

Δηλαδη, συγγνωμη, αλλα ο Ζαγορακης ειναι 7 φορες πιο αντρας απο το μεσο ορο :p ;

(συγγνωμηηη, δεν μπορουσα να κρατηθω να μην το πω. Ο πειρασμος ηταν πολυ μεγαλος ;) )

Παντως εγω στενοχωρηθηκα για οσους πιστευαν πολυ στην ομαδα της αρσης βαρων και τους θεωρουσαν υπερανω σε κατι τετοια. Μπορει να μας φαινεται ανοητο που το θεωρουσαν και να αναρωτιομαστε πως ειναι δυνατον να μην το ειδαν να 'ρχεται, αλλα γι' αυτους η απογοητευση θα ειναι πολυ μεγαλη μιλαμε!!

Ποιος ειναι αυτος ο Γεωργιου; Πρωτης ταξεως λουλουδι μου ακουγεται :p

Καλά δεν ξέρεις τον Γεωργίου??? :blink::wacko: ΗΗΗΗμαρτον!!! :(

Δεν έχουν σημασία οι μονάδες φίλε μου γιατί όπως βλέπεις μιλάω για λόγο τεστοστερόνης προς επιτεστοστερόνη οπότε οι μονάδες απαλείφονται.

Υ.Γ.: Παραπάνω που λεω ότι "Ο άνθρωπος έχει λόγο τεστοστερόνης προς επιτεστοστερόνη μονίμως πάνω από το 7" εννοώ τον Ζαγοράκη κι όχι όλους τους ανθρώπους γενικότερα. Μην παρεξηγήσει κανείς.

Έχεις απόλυτο δίκαιο, απλά αγνόησα την λέξη "επιτεστοστερόνη" γιατί πολύ απλά δεν την είχα ξαναδεί :lol:

Μια ιδέα για να καταλάβουμε καλύτερα -αυτό που πολύ σωστά λέει ο φίλος zxr- είναι εδώ.

για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι κάτι συμβαίνει μόνο αν πιάσουμε το δράστη στα πράσα. Επίσης για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι όλοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Και δεν εννοώ τους αθλητές που τους είχαμε ήρωες και μας πρόδωσαν γιατί δεν πιστεύω πως κανένας νοήμων αγνοούσε την ύπαρξη αναβολικών. Εννοώ ΜΜΕ και όλο το κακό συναπάντημα (δικηγόρους, εμπλεκόμενους, σχολιαστές, υπουργούς και άσχετους) που προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να πέσουμε από τα σύννεφα. Τι λέμε τώρα....Εγώ ξέρω άνθρωπο που απλά επειδή ήθελε να φουσκώσει γιατί ήταν κάγκουρας, έπαιρνε φάρμακο το οποίο όμως του μίκραινε τα αρ***ια οπότε έπαιρνε κι ένα άλλο για να του τα μεγαλώνει.
[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

Εγώ ξέρω άνθρωπο που απλά επειδή ήθελε να φουσκώσει γιατί ήταν κάγκουρας, έπαιρνε φάρμακο το οποίο όμως του μίκραινε τα αρ***ια οπότε έπαιρνε κι ένα άλλο για να του τα μεγαλώνει.

Βεβαια να ξερεις οτι ο φιλος σου να παιρνει συμπληρωματα διατροφης τα οποια σε καμια περιπτωση δεν εχουν καμια σχεση με τις ουσιες που επαιρναν οι αθλητες της αρσης βαρων..! Προφανως ο φιλος σου πηρε συμπληρωματα με σκοπο την αναπτυξη του μυικου του συστηματος( κοινως να πρηστει) αλλα με τη διαφορα οτι οι ουσιες που εχει παρει δεν ειναι παρανομες(ετσι φανταζομαι τουλαχιστον).. Τα αναβολικα που επαιρναν οι αθλητες της αρσης βαρων ειχαν να κανουν κυριως με την αυξηση της αποδοτικοτητας και της αντοχης τους με λιγοτερη κοπωση τα οποια ομως ειναι παρανομα..!

Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ο φιλος σου δεν ειναι ντοπαρισμενος αφου βγαινουν τετοια συμπληρωματα για αθλητες τα οποια ειναι νομιμα, αλλα εχουν αλλα δεν εχουν παρενεργειες(αναλογα με την ουσια) αλλα δεν ειναι ντοπες..!Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι εκανε καλα που πηρε τετοιες ουσιες ο φιλος σου(αν θελεις να φτιαξεις σωμα πηγαινε κ λιωσε στο γυμναστηριο), αλλα οπως και να εχει δεν εχουν καμια σχεση με τα αναβολικα που επαιρναν οι αλλοι..!

Για άλλη μια φορά ανακαλύψαμε τη Αμερική...οτι ντοπάρονται στον αθλητισμό και μάλιστα στην άρση βαρών!!!!! Λες και δεν το ξέραμε. Αλλά στην Ελλάδα πάντα πέφτουμε από τα σύννεφα! Οταν πέρναμε τα χρυσά το ένα πίσω από το άλλο μιλάγαμε για το μεγαλείο της ψυχής του Ελληνα....

Πες τα! μια ζωή τα ίδια κάνουμε. Ξεχνάμε τα άσχημα και είμαστε έτοιμοι να ξαναπανυγυρίσουμε με τη γαλανόλευκη στο χέρι τον επόμενο θρίαμβο.

Πριν ένα χρόνο ο Κεντέρης και η Θάνου απαλάχθηκαν από τις κατηγορίες της WADA λόγω ελλιπών στοιχείων αλλά και από την ελληνική διακιοσύνη (με διάφορες διαδικάσιες που περιλαμβάναν και την εμπλοκή του ΣΕΓΑΣ) για το περιβόητο "ατύχυμα" με τη μηχάνη. Τότε είναι που άρχισα να διαβάζω σε διάφορες εφημερίδες ότι τους οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο συγνώμη που τους ταλαιπωρήσαμε και άλλα τέτοια λες και είχαν αθωοθεί πανυγυρικά και τους είχε ζητήσει συγνώμη και η WADA. Δε λέω να τους καθίζαμε στο σκαμνί χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτα αλλά όχι και να τους παρουσιάζουμε σαν τα απόλυτα θύματα της υπόθεσης ενώ ακόμη υπάρχουν ύποπτες σκιές στην υποθεσή τους. Εδώ η ελλάδα ζητάει τα μεττάλια της ντοπαρισμένης Τζόουνς να δόθουν στην Θάνου που ήταν τότε δεύτερη. Σκεφτείτε μόνο την παγκόσμια κατακραυγή αν τα "βρώμικα" μεττάλια της αμερικάνας περάσουν σε μια αθλήτρια που έχει εμπλακεί και ίδια σε σκάνδαλο. Αλλά εμάς δε θα μας νοιάξει, θα πούμε ότι τα λένε αυτά οι ξένοι επειδή δεν μας χωνεύουν.

Όσο για την άρση βαρών το καλοκαίρι του 2004 αφαιρέθηκε το μεττάλιο του Σαμπάνη επειδή ήταν ντοπαρισμένος. Άλλα τότε είχαμε άλλα 16 μεττάλια να πανυγυρίσουμε όποτε το θέμα πέρασε στα ψήλα. Και φτάσαμε σήμερα να μένουμε έκπληκτοι μαθαίνοντας ότι ο προπονητής του και πολλοί συναθλητές του είναι και αυτοί βρώμικοι. Δεν μας είχε περάσει από το μυάλο από τότε ότι μπορεί κάτι τέτοιο να συμβαίνει;

Εγώ παρακολουθούσα και παρακολουθώ Ολυμπιακούς αγωνές πάντα. Έχουν ενδιαφέρον τα αθλήματα αλλά πότε μου δεν συμμετείχα στα υπερβολικά πανυγύρια πέρι ελληνικής, τζαμαικανής ή αμερικάνικης ψυχής γιατί γνώριζω ότι στον πρωταθλητισμό η ντόπα είναι κάνονας. Έτσι είναι το παιχνίδι. Και για να γίνει πιο ελκυστικό δεν αρκεί ένας αγώνας για το ποιός θα βγει πρώτος αλλά ένα υπερθέαμα με υπερ-αθλητές που ξεπερνούν τα ανθρωπίνως δυνατά όρια.

Στάνταρ σε κάνα μήνα το θέμα με την άρση βαρών θα έχει ξεχαστεί (όλο και κάποιο καινούριο σκάνδαλο θα ξέσπασει) και μετά ακολουθεί το Πεκίνο. Εκεί θα βρεθούν οι νέες ελληνικές "ψυχάρες" να μας ανεβάσουν στα σύννεφα μόνο και μόνο για να ξαναπέσουμε πιο μετά και να αρχίσουμε το γνωστό παραμύθι ότι οι ξένοι μισούνε την Έλλαδα και γι αυτό λένε αυτά για τα παλικάρια της.

Το τίτλο "παράδεισος του ντόπινγκ" πάντως τον κερδίσαμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Δηλαδη, συγγνωμη, αλλα ο Ζαγορακης ειναι 7 φορες πιο αντρας απο το μεσο ορο :p ;

(συγγνωμηηη, δεν μπορουσα να κρατηθω να μην το πω. Ο πειρασμος ηταν πολυ μεγαλος ;) )

Όσον αφορά τα δευτερογενή αντρικά χαρακτηριστικά δεν έχει μεγάλη διαφορά (sorry αν στο χάλασα!). Εκεί όμως που θα έχει μεγάλη διαφορά είναι ότι οι μύες κάποιου με υψηλή τεστοστερόνη μπορούν να "επισκευαστούν" πολύ γρηγορότερα μετά από άσκηση σε σχέση με κάποιον που έχει φυσιολογικά επίπεδα.

Έχεις απόλυτο δίκαιο, απλά αγνόησα την λέξη "επιτεστοστερόνη" γιατί πολύ απλά δεν την είχα ξαναδεί :lol:

Μια ιδέα για να καταλάβουμε καλύτερα -αυτό που πολύ σωστά λέει ο φίλος zxr- είναι εδώ.

Η επιτεστοστερόνη είναι μεταβολίτης της τεστοστερόνης, οι οποίες τελικά καταλήγουν σε οιστρογόνα.

έπαιρνε φάρμακο το οποίο όμως του μίκραινε τα αρ***ια οπότε έπαιρνε κι ένα άλλο για να του τα μεγαλώνει.

Είναι μια από τις παρενέργειες των αναβολικών. Συρρίκνωση των όρχεων, ολιγοσπερμία, αλωπεκία, λέπτυνση της φωνής, γυναικομαστία κτλ κτλ....

• 3 months later...
Παντως εγω στενοχωρηθηκα για οσους πιστευαν πολυ στην ομαδα της αρσης βαρων και τους θεωρουσαν υπερανω σε κατι τετοια

Υπεράνω δεν είναι κανείς σε κανένα τομέα πρωταθλητισμού σε αυτό τον κόσμο. ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ... Πρωταθλητισμός= Ντόπιγκ, παράνομο, ή ημιπαράνομο

Οπότε δεν βλέπω το λόγο γιατι να στήνουμε στον τοίχο τους πρωταθλητές μας.

Α και κάτι άλλο, ντοπιγκ δε σημαίνει κάθομαι και κάνω τα ρεκορ... ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η προσπαθεια που καταβάλλουν και αυτό το κάνουν για το κάτι παραπάνω που θα τους δόσει την πρωτιά (το δο επίτηδες με ο και όχι με ω:cool:)

τελοςπαντων τη μια ηρωες την άλλη..απλά αλβανοί...ντροπή!

Vita Brevis