sp3cial Δημ. May 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Τα τείχη αν θυμάμαι καλα έχουν ενα επίπεδο λιγότερο απο το επίπεδο της πόλης μου και μου δίνουν bonus άμυνας 100% οπότε φανταστείτε στα επόμενα επίπεδα χίχί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Τα τείχη αν θυμάμαι καλα έχουν ενα επίπεδο λιγότερο απο το επίπεδο της πόλης μου και μου δίνουν bonus άμυνας 100% οπότε φανταστείτε στα επόμενα επίπεδα χίχί και τα δικα μου που ειναι ενα επιπεδο μικροτερα μου δινουν 110% bonus αμυνας, η αληθεια ειναι πως ενθουσιαστηκα οταν το ειδα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 και τα δικα μου που ειναι ενα επιπεδο μικροτερα μου δινουν 110% bonus αμυνας, η αληθεια ειναι πως ενθουσιαστηκα οταν το ειδα :p Καλα εγω να δεις ποσο χαρηκα οταν ειδα 120% bonus! Μεχρι και τα μυρμηγκια διωχνει! ΟΥΣΤ! :p :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 ego ftiaxno 2eyteri apoikia tora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Σκεφτομαι να παω το παλατι επιπεδο 4.. Βασικα δεν θελετε να μαθετε.. δεν θελετε.. το ποσο υλικο θελει για να παει επιπεδο 4.. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Εγώ έχω αναβαθμίσει τα περισσότερα κτήρια αρκετά..αλλά όχι πολύ..βλέπω κάτι lvl 17 στο δημαρχείο και λέω οτι ακόμα είμαι "μικρός". Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Παιδια ανοιξε ενα forum by me για το ikariam ikariamgr.co.nr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 aromeo ξέρεις πόσα έχουν ανοίξει και πόσα θα ανοίξουν; Σε άλλο μεγάλο forum ήδη έχει ανοίξει και νήμα για τον beta world....το τι γίνεται στα μηνύματα για τον alpha δεν λέγεται (εκτός και αν ξέρεις για τι μιλάω). Άσε που υπάρχει και το επίσημο φόρουμ...μόνο εδώ είναι λίγος ο κόσμος. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 λιγος αλλα καλος :p τελικα θα γινει η συμμαχια myphone ή κατι σαν αυτο? δεν θα μπορω να γινω μελος μιας και ειμαι σε αλλη συμμαχια αλλα θα ηταν ευχαριστο να υπαρχει μια συμμαχια με παιδια απο δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Παιδια εγω πηγα στην συμαχια "Sex k Via" οποις θελει ειναι ευπροσδεκτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ενημερωτικά και σοκαριστικά πηγαιντε ακαδημία και μετα βιβλιοθήκη. Δείτε στα κτήρια ποσο καιρό θέλουν για επίπεδο 55... Έπαθα την πλάκα μου δεν θα προλάβουμε να το τερματισουμε ποτέ χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ούτε εγώ μπορώ να σε αυτή τη συμμαχία..και εγώ σε άλλη είμαι...αλλά κάντε μία..καλά θα είναι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Το αρχισα και εγω σημερα... Δεν ειναι τιποτα ιδιετερο, ιδικα αν συγκρινουμε με τα "κανονικα" παιχνιδια στρατιγηκης που κυκλοφορουν. αλλα εχει την φαση του. Το κακο ειναι ο πολυς χρονος και το οτ ιαν θες να τα πας πολυ καλα πρεπει να καεις, αλλιως απλα παιζεις και αργεις να γινεις καλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 μπα μην το λες, μετα που θα θες κανα 7-8 ωρες για να αναβαθμισεις ενα κτιριο θα μπαινεις μια στις τοσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ναι, έτσι είναι. Όταν δεν θα μπορείς να κάνεις παραπάνω απο 2-3 κινήσεις το μόνο που θα αξίζει να κάνεις όταν μπαίνεις είναι να βάζεις να πουλάς π.χ. Απο εκεί και πέρα ανα κάποια lvl κερδίζεις πόντο δράσης που σημαίνει οτι μέχρι να φτάσεις σε ένα καλό lvl, έχεις ακόμα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. May 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Βρε παιδιά οταν μεγαλώσέτε σε επίπεδα θα κάνετε πολλές λεηλασίες! Αυτός ειναι ο σκοπός του παιχνιδιού κατά την γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Και εγω εχω ξεκινησει και το παιζω και εχει πλακα..! Μια ερωτηση μονο! Ποτε περιπου πρεπει να αρχισω να φτιαχνω στρατο και στολο; Επειδη ειναι ακομα αρχη δεν θελω να διαθεσω χρηματα σε στρατο αλλα στην αναπτυξη. Μετα απο ποιο lvl (του δημαρχειου εννοω) ειναι απαραιτητος ο στρατος; Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Όσα χρήματα σου περισεύουν, φτιάχνε στρατό για να αποκρούσεις τις ενδεχόμενες επιθέσεις των αντιπάλων σου..όπως αναφέρθηκε..όταν αναπτυχθούν οι περισσότεροι θα αρχίσουν οι μάχες...τότε θα πρέπει να προστατευθείς. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Και εγω εχω ξεκινησει και το παιζω και εχει πλακα..! Μια ερωτηση μονο! Ποτε περιπου πρεπει να αρχισω να φτιαχνω στρατο και στολο; Επειδη ειναι ακομα αρχη δεν θελω να διαθεσω χρηματα σε στρατο αλλα στην αναπτυξη. Μετα απο ποιο lvl (του δημαρχειου εννοω) ειναι απαραιτητος ο στρατος; ο στρατος ειναι αναγκαιος σχεδον απο την αρχη για να μην σε κανουν φαρμα (να σου κανουν επιθεσεις καθε μερα δηλαδη), τωρα απο κει και περα εχει να κανει και με τον τροπο που παιζεις το παιχνιδι. θα βρεις το δρομο σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Εγώ άργησα να φτιάξω στρατό (μετά από το δημαρχ. lvl 9 έφτιαξα στρατό),επέλεξα να αναπτυχθώ πρώτα και ευτυχώς μου έχει βγει σε καλό μέχρι τώρα (ευτυχώς έχω και καλούς γείτονες :lol: ) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Δεν ξέρεις τι γίνεται όμως στο αντίπαλο στρατόπεδο...μπορεί κάποιος να σε παρακολουθεί κ να μην το ξέρεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Όντως,χθες έπιασα τον πρώτο μου κατάσκοπο (έχω υψηλό κρυσφήγετο+πολλούς κατασκόπους) και είμαι τυχερός γιατί τα ομολόγησε όλα,resources (έχει 7k μάρμαρο :cry:),gold κλπ :p.Πλέον όμως δεν έχει σημασία γιατί έχω αναπτυχθεί αρκετά και αρχίζω να φτιάχνω αρκετό στρατό,οπότε δε φοβάμαι πολύ (προς το παρών). Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Και εγω απο στρατο τιποτα σχεδων... 2-3 φαλαγκιτες και καναν εκτοξευτη για καλο και για κακο αν μου την πεσουν, κατα τα αλλα προτιμω να αναπτυχθω προτου φτιαξω δυνατο στρατο. Αν και με αυτους τους 2-3 κανω καμια λειλασιουλα που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Προσοχή στις λεηλασίες...μετά αν δεν έχετε στρατό, θα σας την πέφτουν συνέχεια. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Και καλό θα είναι να έχετε αρκετό στρατό/στόλο σε όλες τις αποικίες σας. Μου την είχε πέσει ένας στην 2η αποικία μου (έστειλε κατάσκοπο και είδε ότι είχα πολλά αγαθά και μόνο 60 εκτοξευτές) αλλά δεν υπολόγιζε τις ενισχύσεις από τα γύρω νησιά κι έτσι, μετά τον 2ο γύρο που έφτασε ο υπόλοιπος στρατός, πήρε τα μπογαλάκια του κι έφυγε :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts