Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

webvirus η πλάκα είναι που ο ΜΟΝΟΣ που μιλάει (και ίσως και... διεθνώς) για το titanium είσαι εσύ :D :D :D

δεν λέω ότι δεν θα βγει (και μακάρι δηλαδή για αυτούς που το θέλουν), αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μη γίνει και αυτό

δεν υπάρχουν ούτε φήμες πια για αυτό

επίσης δεν έχουμε καμία φωτογραφία του και το αναφέρω γιατί στη φωτό την κατασκοπική που είχε και το diamond και το pro πριν ανακοινωθούν αλλά και ένα τρίτο που τους έμοιαζε (ήταν ίδιο, τι έμοιαζε), δεν ήταν ανοιχτό το keyboard (αντίθετα από το pro) οπότε κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχε έστω και prototype titanium

από την άλλη όπως το pro έναντι στο diamond (και ας μη το δέχονται οι κάτοχοι diamond) έχει κάποια στρωσίματα (ΚΑΙ hardware), έτσι πιθανά θα έχει και το titanium αν βγει έναντι σε diamond και pro

---

NLS

ilogic.gr

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αμα ειχα το kaizer δεν θα το αλλαζα για το pro ,και το οτι αλλαζω το 9000 ειναι γιατι χαλασε,γενικα δεν ειμαι τις φιλοσοφιας οτι βγαινει το παιρνω(ουτε αυτης της τσεπης ειμαι).

Αλλα νομιζω οτι αυτη τη στιγμη το pro θα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις για συσκευη με WM

ασε που οι φιλοι μας στο xda Θα κανουν παρτυ με τοση μνημη..

οπως και το kaizer ετσι και το pro φερνει κατι νεο στο χωρο (288ram) μιλαμε για μνημη που ειχαν pc με XP !!!τα πολλα λογια ειναι φτωχια εχουνε μεινει λιγες μερες για το πραγματικο Test στα χερια μας(και νομιζω οτι αρκετοι απο εμας ειμαστε αρκετα σκληροι χρηστες με τα μαναρια μας)

εχεις απολυτο δικιο :)

με την ραμ ομως επετρεψε μου ακομη να ειμαι επιφυλακτικος...:O

και στο diamond 192mb ram δινουν...αλλα πανω απο 60 ελευθερα δεν....

και σκεφτομαι οτι με wm 6.0,το καιζερ δινει ανετα με μια καλη ρομ,πανω απο 70mb ελευθερα...:O θα μου πεις αλλο το ενα αλλο το αλλο?συμφωνω αλλα

δεν ειναι ειρωνεια??

δλδ τι μου λες htc οτι σου δινω 192ραμ οταν ποτε δεν προκειται να δω αυτον τον αριθμο πουθενα στο τηλ??

τι με νοιαζει εμενα αν κρατανε πολυ απο αυτην για acceleration στις λειτουργιες του τηλ και μου δινουν οτι περισσευει??

πολλες κινησεις πιστευω οτι ειναι για ενθουσιασμο,μερικες φορες :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

webvirus η πλάκα είναι που ο ΜΟΝΟΣ που μιλάει (και ίσως και... διεθνώς) για το titanium είσαι εσύ :D :D :D

δεν λέω ότι δεν θα βγει (και μακάρι δηλαδή για αυτούς που το θέλουν), αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μη γίνει και αυτό

δεν υπάρχουν ούτε φήμες πια για αυτό

επίσης δεν έχουμε καμία φωτογραφία του και το αναφέρω γιατί στη φωτό την κατασκοπική που είχε και το diamond και το pro πριν ανακοινωθούν αλλά και ένα τρίτο που τους έμοιαζε (ήταν ίδιο, τι έμοιαζε), δεν ήταν ανοιχτό το keyboard (αντίθετα από το pro) οπότε κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχε έστω και prototype titanium

μα δεν αναφερεται πουθενα αλλου επισημα αυτη η συσκευη :!:μονο εδω στο myphone!!

ουτε καν φωτογραφιες που εχουν βαση στην πραγματικοτητα υπαρχουν,

ουτε καν καποια θεωρητικα τεχνικα στοιχεια...

Θοδωρη σε βλεπω να δεχεσαι προταση απο την htc για προμοταρισμα της συσκευης αυτης :lol:

αν ποτε βγει στην αγορα :rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

xaxa. η ίδια η HTC ανακοίνωσε ότι θα βγεί το Titanium. το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία μέχρι στιγμής για αυτό είναι όντως περίεργο, αλλά ας μην ξεχνάμε τη έγινε με το Touch Dual. κανείς δεν ήξερε για αυτό μέχρι που βγήκε μετά το Kaiser.

θα το κοιτάξω και θα σου πω. άσχετο έπιασα σήμερα στα χέρια μου το Diamond και εκτός του γεγονός ότι είναι πολύ μικρό (λες και θα μου σπάσει αν το κρατήσω καλά) ήταν αργό και τα κουμπιά τα hard που έχει είναι μούφα. ένα μεγάλο κουμπί είναι όλο μαζί. δεν μ'άρεσε καθόλου, ελπίζω στο touch pro να είναι καλύτερο

το προβλημα στο diamond ειναι οντως η ram και για να γινω ποιο συγκεκριμενος η διαχειριση ραμ

αμα τρεξεις 2 προργαματακια κολησε , πραγμα που δεν κολαει με τιποτε το 9000 και ας εχει και 64

Οταν ειχα το diamond ανοιξα το youtube player μετα το googlemaps και δεχθηκα τηλεφωνο ,, ε αυτο ηταν κολησε το συμβαν

ΑΙΣΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

μηπως για το λογο αυτο βαζουν παραπανω ραμ στο pro ???

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Φιλε Domal, δοκιμασα αυτο που λες παραπανω, ετσι απο περιεργεια, και δεν κολησε τιποτα. Εκεινο που ειδα ομως, ειναι οτι η ραμ ειχε πεσει στα 12ΜΒ. Του ανοιγω κ το opera, και μου κλεινει το youtobe kai to google maps.

Δεν κολησε ομως. Αλλα η ραμ ειναι λιγη για τετοιο μηχανημα. Βεβαια ολοι κλεινουμε παντα τα ανοιχτα προγραμματα, και ετσι δεν καταλαβαινουμε τιποτα.

Κωστας - Κατερινη

αμα τρεξεις 2 προργαματακια κολησε , πραγμα που δεν κολαει με τιποτε το 9000 και ας εχει και 64

αυτό είναι πραγματικά αστείο γιατί το πρώτο πράγμα που είδα στο 9000 (χρόοονια τώρα) είναι το πόσο εύκολα κολλάει και θέλει soft-reset

βέβαια από τότε έχουν περάσει πολλά "ψησίματα" αλλά (και το ίδιο ισχύει και στο diamond και σε οτιδήποτε) δεν μπορεί να αγοράζει κάποιος κάτι για τις καστομιές που ΙΣΩΣ (δεν ξέρεις εκ των προτέρων) κάνουν κάποιοι, ή ίσως και όχι! και όοοταν τις κάνουν (δηλ. τώρα που το αγόρασες κάτι δεν είναι ότι περιμένεις και περιμένεις τι ΘΑ γίνει)

όταν πρωτοβγήκε το 9000 ήταν ένα ΜΑΥΡΟ ΑΙΣΧΟΣ (και δεν δέχομαι κανένα μαλακότερο χαρακτηρισμό, το είχα ένα μήνα)... έχουν περάσει χρόνια ολόκληρα από τότε

---

NLS

ilogic.gr

Μια ερώτηση...όσοι δεν ενθουσιάστηκαν με το προ...έχουν σκεφτεί και το εξπιρια;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Μια ερώτηση...όσοι δεν ενθουσιάστηκαν με το προ...έχουν σκεφτεί και το εξπιρια;;;;

όπως έχω ξαναπεί εδώ είναι ένα συγκριτικό (μου)

έχει μάλιστα και κάποιες ερωταπαντήσεις από κάτω, οπότε ιδού η Ρόδος...

http://www.ilogic.gr/blog

---

NLS

ilogic.gr

αυτό είναι πραγματικά αστείο γιατί το πρώτο πράγμα που είδα στο 9000 (χρόοονια τώρα) είναι το πόσο εύκολα κολλάει και θέλει soft-reset

βέβαια από τότε έχουν περάσει πολλά "ψησίματα" αλλά (και το ίδιο ισχύει και στο diamond και σε οτιδήποτε) δεν μπορεί να αγοράζει κάποιος κάτι για τις καστομιές που ΙΣΩΣ (δεν ξέρεις εκ των προτέρων) κάνουν κάποιοι, ή ίσως και όχι! και όοοταν τις κάνουν (δηλ. τώρα που το αγόρασες κάτι δεν είναι ότι περιμένεις και περιμένεις τι ΘΑ γίνει)

όταν πρωτοβγήκε το 9000 ήταν ένα ΜΑΥΡΟ ΑΙΣΧΟΣ (και δεν δέχομαι κανένα μαλακότερο χαρακτηρισμό, το είχα ένα μήνα)... έχουν περάσει χρόνια ολόκληρα από τότε

σιγουρα οταν 1ο βγηκε ηταν μαυρο αισχως , ομως με το 6.-1 πεταει , τωρα για το diamond ειπα και αλλου , εχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ , πολυ καλο gps, πολυ καλη καμερα αλλα μεχρι εκει

ο ηχος ειναι μαπα και σε μενα μου φανηκε αργο οταν ετρεχα προγραμματα , anyway ο καθενας κρινει απο μονος του τι ζηταει απο ενα ppc απλα ελπιζω αυτα που ειναι αρνητικα στο διαμαντακι να τα διορθωσουν στο pro , αλλωστε εγω παω καρφωτος για το νεο iphone , γιατι οπως ειπε και ενα συνφορουμιτης , """ οποιος εχει κανει slide to unlook στο iphone ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ""""":lol:

δυστυχως ΚΑΝΕΝΑ ppc δεν προκειται να φτασει το iphone ,, σορρυ για το off topic

εχω σκεφτει αλλα αλλο το sony ericcson xperia x1"by htc", και αλλο το "htc touch pro"....

ετσι και αλλιως πιστευω οτι οι διαφορες τους θα ειναι ελαχιστες,αρα μετα παει και στο θεμα γουστου.δεν νομιζω οτι μπορει το xperia x1 να με ενθουσιασει πιο πολυ απο το pro.

για αλλη μια φορα θα εμπιστευτω την htc.

όπως έχω ξαναπεί εδώ είναι ένα συγκριτικό (μου)

έχει μάλιστα και κάποιες ερωταπαντήσεις από κάτω, οπότε ιδού η Ρόδος...

http://www.ilogic.gr/blog

πολυ καλο το συγκριτικο,μπραβο ρε φιλε για τον χρονο που χαλασες για να το φτιαξεις.

αλλωστε εγω παω καρφωτος για το νεο iphone , γιατι οπως ειπε και ενα συνφορουμιτης , """ οποιος εχει κανει slide to unlook στο iphone ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ""""":lol:

μην τα παραλεμε κιολας Μαριε...

εγω ειχα δυο προσπαθειες(αγορες) με iphone αλλα καμια απο αυτες δεν με εκανε να το ξανασκεφτω θετικα:blink:...

αρνητικα παρα πολλες :lol:

δυστυχως αυτο που με τρελαινει ειναι οτι πολλοι κατασκευαστες προσπαθουν να κανουν τα νεα μοντελα τους να του μοιασουν:mad:

και εκει χανεται το παιχνιδι....

εχω σκεφτει αλλα αλλο το sony ericcson xperia x1"by htc", και αλλο το "htc touch pro"....

ετσι και αλλιως πιστευω οτι οι διαφορες τους θα ειναι ελαχιστες,αρα μετα παει και στο θεμα γουστου.δεν νομιζω οτι μπορει το xperia x1 να με ενθουσιασει πιο πολυ απο το pro.

για αλλη μια φορα θα εμπιστευτω την htc.

και καλα θα κανεις (με τα μεχρι τωρα δεδομενα παντα)

γιατι ειναι και οι xda φιλε μου απο πισω :)

αλλωστε εγω παω καρφωτος για το νεο iphone , γιατι οπως ειπε και ενα συνφορουμιτης , """ οποιος εχει κανει slide to unlook στο iphone ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ""""":lol:

εγώ πάλι μπα

είχα iphone για 1.5μιση μήνα ("σπασμένο", με τον installer και όλα τα σχετικά), δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να "γυρίσω πίσω"

ωραίο τηλέφωνο (βασικά, εντυπωσιακό) αλλά that's all

θα προσέξεις ότι για κανένα WM δεν έχω πει "τηλέφωνο", υπάρχει λόγος

---

NLS

ilogic.gr

εγώ πάλι μπα

είχα iphone για 1.5μιση μήνα ("σπασμένο", με τον installer και όλα τα σχετικά), δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να "γυρίσω πίσω"

ωραίο τηλέφωνο (βασικά, εντυπωσιακό) αλλά that's all

ετσι πες τα!

απλα ειναι πολυ λιγο το iphone για μενα και ποτε δεν θα μου λειψει....

ισα ισα που το σκυλομετανοιωσα που εκανα το λαθος 2 φορες να το αγορασω...ηλιθιοι αμερικανοι :mad:

αν το αγόρασες 2 φορές δεν είναι τόσο ηλίθιοι :)

το εκανα 2 φορες το σφαλμα για την touch αισθηση του που δεν παιζεται...αλλα μεχρι εκει.

το θέμα είναι ότι πέτυχαν τα εξής:

- έπιασαν τους καθαρούς "τηλεφωνάδες" (μεγάλη δουλειά αν κάποιος θέλει νούμερα και εχμ... ΟΛΟΙ θέλουν νούμερα)

- έδωσαν ιδέες

- έφεραν τον ανταγωνισμό που το Symbian δεν είχε καμία δύναμη να κάνει (άσχετο ότι τα νούμερα είναι ακόμα υπέρ του από κεκτημένη ταχύτητα)

- έφεραν "σχολή" (άσχετο αν συμφωνώ μαζί της)

- έσπρωξαν τα ΚΑΤΑΛΑΣΠΩΜΕΝΑ εδώ και χρόνια WM και μέσα σε 1.5 χρόνο (3/4 2008 + 3/4 2009) έχουμε δει/θα δούμε, ότι δεν έχουμε δει εδώ και 5 χρόνια

και τελικά plain a simply, ΠΟΥΛΑΝΕ και ξαφνικά η Apple έγινε μέγας vendor συσκευών κινητής τηλεφωνίας και mobile computing (κάτι που αντίστοιχα η HTC μπορεί ίσως να ψιλοαρχίσει να λέει φέτος ...μην παρασύρεστε από το ότι εμείς την ξέρουμε χρόνια, ή από το τι πούλαγε και πουλάει και σαν OEM)

---

NLS

ilogic.gr

άσχετο (αλλά σχετικότερο με το thread από τα από πάνω posts)...

μετά από χρόνια έχω την αγωνία του "άντε πότε θα έρθει" :)

ωραίο feeling

---

NLS

ilogic.gr

Άμεσα διαθέσιμο ?

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169420

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 7 Ημέρες:)

μετρανε αναποδα εδω και 2 μερες με τελικη ημερομηνια αμεσης διαθεσιμοτητας την 4η αυγουστου...

αλλα χλωμο το κοβω ..

Πάντως εγώ πιστεύω ότι η άδεια RAM είναι άχρηστη... Η Ram υπάρχει για να γίνονται cached τα προγράμματα σε αυτή ώστε να "τρέχουν" πιο γρήγορα... Το Diamond έχει μεν μεγαλύτερη μνήμη ας πούμε από τα συνηθισμένα PDA αλλά αυτή μπορεί να μην επαρκεί για το cache των καινούριων "βαραίων" προγραμμάτων (αν και εγώ προσωπικά δεν το νομίζω)... Τώρα ότι το pro έχει κάποια tweaks παραπάνω σε επίπεδο software αυτό είναι σίγουρο καθώς με την περισσότερη RAM είναι πιθανό η HTC να τη χρησιμοποιεί για να κάνει cache ας πούμε το TF3D και για αυτό να σας φαίνεται πιο γρήγορο.... Πάντως ακούω πολύ καλά λόγια για την καινούρια ROM του Diamond (1.93). Είδωμεν όταν βγει... Πάντως το θέμα είναι πως δεν θα έπρεπε να τρελένεστε με τη free RAM!! Αφήστε τη να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει!! Ίσως να χρειάζεται καλύτερο memory management δε λέω, αλλά σίγουρα π.χ. 150ΜΒ free RAM στο pro πιστεύω δε θα ήταν και ότι καλύτερο...

μην τα παραλεμε κιολας Μαριε...

εγω ειχα δυο προσπαθειες(αγορες) με iphone αλλα καμια απο αυτες δεν με εκανε να το ξανασκεφτω θετικα:blink:...

αρνητικα παρα πολλες :lol:

δυστυχως αυτο που με τρελαινει ειναι οτι πολλοι κατασκευαστες προσπαθουν να κανουν τα νεα μοντελα τους να του μοιασουν:mad:

και εκει χανεται το παιχνιδι....

και καλα θα κανεις (με τα μεχρι τωρα δεδομενα παντα)

γιατι ειναι και οι xda φιλε μου απο πισω :)

φυσικα φιλε μου και θα εχω παντα ενα ppc να με συντροφευει αλλα δεν θελω ppc που να μοιαζει το iphone ,θελω ppc οπως το ξερω (αλλωστε και στο diamond μετα απο λιγο καιρο απενεργοποιησα το tf3d , και εβαλα το spd pocket plus

απλα καθημερινα θελω την αισθηση που σου προφερει το iphone και την τεραστια ευκολια στο internet & email ,τωρα για τα sybmian ας μη πω καλυτερα (ποιος παει να αγορασει σημερα υπολογιστη με dos ????? :):lol:)