zaharakis Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 We've just learned from HTC that English version of Touch Pro has been postponed. First batch should be shipped from Taiwan at the end of week 32. η οποια ομως ειναι η επομενη ...... αρα νομιζω οτι διακοπες θα κανω χωρις αυτο :( δωσε λινκ γιατι παραλιγο να το παρω απο expancys :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ειμαι λιγο επιφυλακτικος σ αυτο που λες αλλα τελοσπαντων... Δεν μου ειπες ομως; Αξιζει την αναμονη ή θα ναι σαν το διαμαντι χωρις πληκτρολογιο; αυτό εσύ το ξέρεις - το ποιές είναι οι διαφορές (είναι 3-4 διαφορές) έχει χιλιοειπωθεί, το αν είναι σοβαρές για σένα, θα σου το πεις εσύ Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 αν η απάντηση είναι για το ποστ μου τότε γιατί στο site της htc γράφει up to 16 gb ??? γιατί ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί ούτε 16 Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 We've just learned from HTC that English version of Touch Pro has been postponed. First batch should be shipped from Taiwan at the end of week 32. η οποια ομως ειναι η επομενη ...... αρα νομιζω οτι διακοπες θα κανω χωρις αυτο :( ουψ! δώσε link που το λέει αυτό week 32 είναι πράγματι η επόμενη Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 δυστηχως ακομα χειροτερα :( http://www.expansys.com.gr/ft.aspx?k=112263 δεν πειραζει θα κανουμε διακοπες χωρις αγχος μη πεσει ή μη μας το κλεψουν ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Pε παιδια πειτε τιποτα...:( Δεν περνα που δεν περνα ο καιρος, δεν λετε και τιποτα εσεις και το μαρτυριο εχει γινει αβάστακτο... Mηπως ειδατε το κατασκευαστικό ελαττωμα του diamond στην αριστερη πανω γωνια των πληκτρων? Λετε να εχουμε το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_killer Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 αυτό δεν ενοχλεί ... δεν έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα ... και τι άλλο να πούμε ???? δεν έχουμε κανένα νεο για αυτό ... ούτε κάνα βίντεο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Pε παιδια πειτε τιποτα...:( Δεν περνα που δεν περνα ο καιρος, δεν λετε και τιποτα εσεις και το μαρτυριο εχει γινει αβάστακτο... φιλε μου μην σε παιρνει απο κατω ;) δεν ειναι τπτ 2 βδομαδες..αυτα δεν τελειωνουν ποτε!! εμεις να μαστε καλα :) απολαυσε την θαλασσα και το καλοκαιρι και θα ρθει και αυτο μην ανυσηχεις ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 εμένα είναι και θέμα - Πέμπτη 7 φεύγω και γυρνάω 24, ήδη ήταν πρόβλημα ακόμα και όταν έλεγε ότι θα έρθει 5 του μήνα (εκεί τι θα έκανα;...)... τώρα που λέει 14, πες και 15-16 να φύγει, τι να κάνω, έχω πει τη διεύθυνση σπιτιού θα έχω το order number και τον αριθμό της γνωστής κυρίας για να κανονίσω μπας και μου το στείλουν στο νησί απ' ευθείας... λογικά θα γίνεται βέβαια εκεί μέχρι τις 24 ούτε sync contacts δεν θα έχω να κάνω :) θα παίζω twitter (πως το λένε) βασικά έχω ΠΟΛΥ σημαντικότερα πράγματα να δω εκεί... τον μπέμπη μου που μέχρι τις 7 Αυγούστου θα έχω κάνει 18 μέρες να τον δω... το touch pro φαντάζει μια μακρινή σκιά μπροστά σε αυτό (και ούτε καν) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 βέβαια εκεί μέχρι τις 24 ούτε sync contacts δεν θα έχω να κάνω :) απλα αντικατεστησε το pim αρχειο απο το pda σου με το αντιστοιχο του touch pro ;) θα εχεις επαφες και ημερολογιο αμεσα στο pro :) βασικά έχω ΠΟΛΥ σημαντικότερα πράγματα να δω εκεί... τον μπέμπη μου που μέχρι τις 7 Αυγούστου θα έχω κάνει 18 μέρες να τον δω... το touch pro φαντάζει μια μακρινή σκιά μπροστά σε αυτό (και ούτε καν) +100000000000000000000000000:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο από μηχάνημα 2003SE σε WM6.1 αλλά δεν με καίει κιόλας γιατί το πιστό LOOX μου θα είναι (πάλι) εκεί λες να γίνει η φάση να το στείλουν στο νησί; ή θα έχω θέμα; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 τωρα αν σας πω εγω με τι κινητο εχω ξεμινει θα γελατε !! ενα νοκια δεν θυμαμαι καν μοντελο ,δεν εχει καν υπερυθρες ουτε συνδεση με pc!!! οσοι με βλεπουν απλα λιωνουν στα γελια :):):):). Nls πιστευω οτι αμα μιλησεις με την καλη κυρια απο το expansys ολα γινοντε ,το θεμα ειναι να ξερεις ποτε θα το παραλαβεις,καθοτι ειμαστε σε λιστα αναμονης και δεν ξερουμε εαν θα παρουμε απο τη 1η παρτιδα . Εγω σημερα θα παω στο πλαισιο να παιξω με το Diamont ετσι για να ξεκ#$σω λιγο ,γιατι εχω βαρεθει να βλεπω τα βιδεα καθε μερα ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Μην το γυρίσουμε στην κωμωδία γιατί σε... νικάω. :) Είμαι άνθρωπος της τεχνολογίας και της πληροφορικής (θέλω να λέω, οκ είναι και η δουλειά μου), αλλά ΟΛΟΙ γύρω μου έχουν νεώτερα κινητά από μένα (και μιλάω ακόμα και για τους γονείς και τη γυναίκα μου, που οι σχέση τους με αυτά είναι όση εγώ με την πυρηνική φυσική) και αυτή τη στιγμή είμαι με ένα T610 στην προσωπική μου γραμμή και ένα... Τ68 (πσσσσς) στην επαγγελματική μου! Ακόμα και πηγαίνοντας μια βόλτα σε ένα κινητάδικο και ζητώντας ένα παλιό κινητό δωρεάν (ή με 10 ευρώ συμβολικά επειδή τους το ξεφορτώνω), θα μου έδιναν κάτι πιο καινούριο. Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 επειδη και εγω IT man ειμαι , παντα μου αρεσε το κινητο να ειναι και εργαλειο,σαν το 9000 ακομα δεν εχω δει . Δυστηχως ειδα το diamont απο κοντα στο γερμανο,επαιζα μαζι του κανα 20λεπτο ξεκινησα με soft reset για να ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καθαρο,δυστηχως με απογητευσε :( σχετικα αργο ,διαθεσιμη μνημη ηταν κοντα στα 120 και απο αυτα ελευθερη ηταν 50(αυτο μου αρεσε). Η οθονη απιστευτη ξενερα μπροστα στις 3.5" του 9000 ,δεν ειχε μεσα demo επαφων για να κανω τεστακι τη ταχυτητα με τις φωτο.. Εχω πλεον μπει σε διλλημα μηπως θα ηταν καλυτερο το Τιταν2 χωρις τα τρελα γραφικα ? Αραγε πως ειναι το Destinator σε τετοια οθονη ή καποιο αλλο προγραμμα πλοηγης(ΟζΙ) Το οπερα που εχει μεσα σκαβει και ειναι πολυ βολικο ΑΛΛΑ ρε γυφτοι δωστε λιγο 3g στο κινητο να δουμε πως σερφαρει.. Αυτα,μαλλον θα περιμενω να το live το PRo και μετα να αποφασισω :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 αν δεν σου άρεσε το diamond, για τους λόγους που λες τουλάχιστον, δεν ξέρω πόσο διαφορά θα έχει το pro (btw εγώ πάλι για το 9000 έχω τελείως αντίθετη γνώμη - αλλά και παλιά εικόνα) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 το 9000 με τα 5 ηταν οντως χαλια αλλα με τα 6.1 απλα πεταει !! αλλα δεν εχει Gps δεν εχει 288 Ram και ειναι λιγακι τουβλο!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ναι "λιγάκι" :) τέσπα ας μην το κάνουμε off topic Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 μπορει να με χαλασε απιστευτα ολο αυτο το φρου-φρου με τα γραφικα και τα κολπα...ειδη τα παλικαρια στο xda εχουν φτιαξει γερη ομαδα για τη νεα Rom(αλλα εγω ειπα 6μηνο θα περιμενω). Τεσπα εχω ακομα 2 βδομαδες να αποφασισω....ασε που δεν υπαρχει και κατι τοσο καλο στην αγορα (cpu,ram) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ρε παιδιά αν κάποιος έχει κάνει preorder από expansys... φαίνεται η παραγγελία σας; η δικιά μου ξαφνικά χάθηκε! Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 mine 2 :( λες να μας ακουσανε?? μια κουβεντε ειπαμε ρε παιδια θα το παρουμε το κινητο :D:D Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ίσως γίνεται κάνα database maintenance - είναι και Κυριακή πάντως έστειλα mail Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 οκ η παραγγελια ειναι πανω παλι ;). Και εγω ξαναζεσταθηκα με το κινητο καθοτι ειδα οτι δεν παιζει αλλο με full qwerty και μεγαλυτερη οθονη,αρα θα βολευτω με αυτο. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 imate 9502? toshiba g910; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 2.8 :( με 128 mb ram. ασε που απο design ειναι και τα 2 χοχοχο.. ;) τωρα εσυ βαλθηκες να μην το παρω..στη καλυτερη θα το αγορασει καποιος αλλος σε καλη τιμη "στο κουτι του" εαν δεν μου κανει. αν και πιστευω οτι ολα συνηθεια ειναι ,αμα βγαλεις το touch flo θα πηγαινει σφαιρα!!! απλα πρεπει να συνηθισω πλεον σε μικροτερη οθονη ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 2.8 είναι και το Touch Pro γιατί να βαλθώ να μην το πάρεις; :) απλά λέω δεν είναι το μόνο (είναι όμως το καλύτερο, ειδικά τώρα που το Χ1 γίνεται "θολούρα") Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts