varsamis Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο του Τ303 να μου προτείνετε; Το θέλω για τη μάνα μου και μου φαινόταν η τέλεια επιλογή... Νοκια 5000 ? SE T280 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Νοκια 5000 ? SE T280 ? To T280 θα το πάρω για τον πατέρα μου.. Το Nokia 5000 καλό είναι, αλλά θα ήθελα κάτι ποιο "γυνακείο".. Άσε που το βλέπω κι αυτό στα "ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ".. [edited] Nokia 2680 slide.. Αλλά δε το βλέπω πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Δεν είναι φοβερό που "κανείς" στον Γερμανό δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή παρόλο που το έχουν στον κατάλογο Ιουλίου-Αυγούστιυ ώς "ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ" με τιμή στα 99€; Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο του Τ303 να μου προτείνετε; Το θέλω για τη μάνα μου και μου φαινόταν η τέλεια επιλογή... εδώ και σε μαύρο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 εδώ και σε μαύρο ;) Διαθεσιμότητα : Αναμένεται ... YΓ: Θέλω να το πάρω με επιδότηση από ΟΤΕ-shop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Ανοιξε ενα θεμα στους Διαξιφισμους και σιγουρα θα λαβεις αρκετες απαντησεις στο σωστο μερος του φορουμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τα φυλλάδια που έχουν δωθεί στο ευρή κοινό το Sony Ericsson T303 είναι διαθέσιμο μέχρι στιγμής μόνο στα καταστήματα της WIND. Η WIND προσφέρει το κινητό Sony Ericsson T303 στην τιμή των 98€ (με ΦΠΑ).Το κινητό προσφέρεται επίσης και με άτοκες δόσεις των 8,65€ για 12 μήνες.Επίσης το κινητό αυτό είναι διαθέσιμο και σε προγράμματα συμβολαίου.Οι τιμές σε μερικά προγράμματα συμβολαίου είναι τα εξής: WIND Αυτόματο 1:Δωρεάν WIND Αυτόματο 2:Δωρεάν WIND Flexy 25:6,87€ WIND Flexy 40:Δωρεάν WIND Flexy 100:Δωρεάν WIND Καρτοσύνδεση 35:Δωρεάν και WIND Max:Δωρεάν Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Τελικά τα καταστήματα της WIND το πουλάνε εδώ και ένα μήνα; Υπάρχει κανείς που να το επιβεβαιώνει; Περιμένω καιρό.. ( Σε όλα τα e-shops η διαθεσιμότητα του είναι σε αναμονή ) Θέλω να το πάρω για να κάνει παρέα στο Artemis μου:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Τελικά τα καταστήματα της WIND το πουλάνε εδώ και ένα μήνα; Υπάρχει κανείς που να το επιβεβαιώνει; Περιμένω καιρό.. ( Σε όλα τα e-shops η διαθεσιμότητα του είναι σε αναμονή ) Θέλω να το πάρω για να κάνει παρέα στο Artemis μου:love: Τον έχουν φέρει ήδη τα καταστήμα WIND.Αφού ένα μήνυμα παρακάτω σου γράφω τις τιμές που ισχύουν για το Sony Ericsson T303.Είναι ήδη εκεί και σε περιμένει σε ένα κατάστημα Wind.Ρίξε μια ματιά στο καλοκαιρινό της φυλλάδιο και θα το δείς:cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Θα περάσω αύριο μια βόλτα από ένα κατάστημα WIND να το επιβεβαιώσω. 98€ η συσκευή είναι πολύ καλή τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Πολύ καλή επιλογή!.Και η κάμερα 1,3MegaPixels σκίζει!:D.Και είναι και σχετικά φθηνό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Πολύ καλή επιλογή!.Και η κάμερα 1,3MegaPixels σκίζει!:D.Και είναι και σχετικά φθηνό.:) και την να την κανεις την καμερα,οταν η μνημη του κινητου ειναι μικρη??? επισης καρτα μνημης δεν παιρνει :whistle: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 και την να την κανεις την καμερα,οταν η μνημη του κινητου ειναι μικρη??? επισης καρτα μνημης δεν παιρνει :whistle: :down: Τι να κάνουμε,δεν μπορούμε με 98€ να τα έχουμε όλα~!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Τι να κάνουμε,δεν μπορούμε με 98€ να τα έχουμε όλα~!:cool: Τα εχουμε,σε αλλο κινητο.σιγα μην δωσουμε 100 ευρο για κινητο που δεν παιρνει καρτα μνημης. και σιγα την καμερα που εχει :down: το κινητο ειναι αποτυχια.ενας λογος που εχει βγει εδω και 1 μηνα και στα μαγαζια δεν το βρισκεις :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Τα εχουμε,σε αλλο κινητο.σιγα μην δωσουμε 100 ευρο για κινητο που δεν παιρνει καρτα μνημης. και σιγα την καμερα που εχει :down: το κινητο ειναι αποτυχια.ενας λογος που εχει βγει εδω και 1 μηνα και στα μαγαζια δεν το βρισκεις :lol: Γιατί έχεις δεί πολλά Sony Ericsson στα 100€ να έχουν κάρτα μνήμης??:worry:.Επείσης υπάρχουν και κινητά τα οποία στα 100€ έχουν κάμερα 0,3 MegaPixels και επείσης δεν παίρνουν κάρτα μνήμης(Sony Ericsson T250i).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Γιατι πρέπει να ειναι sony ericsson??? σου φέρνω παραδειγμα κινητο με καλύτερα χαρακτηριστικα και σε τιμη ιδια με το Τ303. -->NOKIA 3110 Τωρα το 1.3mp εμενα δεν μου λεει τιποτα.το σημαντικο σε ενα αξιοπρεπες κινητο ειναι η μνημη,κατι που αυτο δεν εχει. ακομη και το w200 με χειροτερα χαρακτηριστικα μπορει να δεχθει καρτα μνημης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Γιατι πρέπει να ειναι sony ericsson??? σου φέρνω παραδειγμα κινητο με καλύτερα χαρακτηριστικα και σε τιμη ιδια με το Τ303. -->NOKIA 3110 Τωρα το 1.3mp εμενα δεν μου λεει τιποτα.το σημαντικο σε ενα αξιοπρεπες κινητο ειναι η μνημη,κατι που αυτο δεν εχει. ακομη και το w200 με χειροτερα χαρακτηριστικα μπορει να δεχθει καρτα μνημης. Επίσης. samsung Ε590 με 95 ευρω στον κωτσόβολο.Aς μην ξεφτυλιζουμε την αξια των χρημάτων.Ακόμα, sony ericsson K800 me περιπου 160 ευρω στο play247.gr. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Το NOKIA είναι άσχημο κινητό μπροστά στο SE και έχει δείκτη SAR 0.82W/kg σε σχέση με τα 0.44W/kg. Στην τελική, σε τέτοια τιμή θέλουμε το κινητό να βλέπεται και να μη "καίγεται" και ο εγκέφαλος μας! Προσωπικά θέλω ένα όμορφο κινητό (check), με χαμηλό δείκτη SAR (check), με καλή μπαταρία [Χρόνος Ομιλίας : 9 ώρες - Χρόνος Αναμονής : 400 ώρες] (check) και καλή τιμή (check). Από κει και πέρα, τι να τα κάνω αυτά που λέτε. Φωτογραφική έχω 10.1MP, οπότε και να μην είχε, τόσο το καλύτερο! Κάρτα μνήμης; 8 MB είναι υπεραρκετά για τη χρήση που προορίζεται. Άλλωστε έχω και την αγάπη μου (Artemis) για βαριές δουλειές. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε κάθε κινητό προορίζεται για συγκεκριμένη μερίδα αγοραστών. Δε μπορείτε να πείτε ότι κάποιο είναι άχρηστο.. Το Τ303 είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο κινητό για τις ανάγκες ομιλίας μου. Μιας και ήμουν περαστικός σήμερα από Σέρρες, είπα να ρωτήσω στο κατάστημα της WIND, μπας και έχουν τίποτα σε stock. Η υπάλληλος δε το ήξερε και δε το βρήκε στη βάση δεδομένων. Τότε άρχισα να της λέω για το φυλλάδιο που μοίρασε στις αρχές Αυγούστου η εταιρία WIND, αλλά "τζίφος". Θα δοκιμάσω αύριο σε ένα κατάστημα στην Ξάνθη, μήπως είμαι πιο τυχερός. Για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Το NOKIA είναι άσχημο κινητό μπροστά στο SE και έχει δείκτη SAR 0.82W/kg σε σχέση με τα 0.44W/kg. Στην τελική, σε τέτοια τιμή θέλουμε το κινητό να βλέπεται και να μη "καίγεται" και ο εγκέφαλος μας! Προσωπικά θέλω ένα όμορφο κινητό (check), με χαμηλό δείκτη SAR (check), με καλή μπαταρία [Χρόνος Ομιλίας : 9 ώρες - Χρόνος Αναμονής : 400 ώρες] (check) και καλή τιμή (check). Από κει και πέρα, τι να τα κάνω αυτά που λέτε. Φωτογραφική έχω 10.1MP, οπότε και να μην είχε, τόσο το καλύτερο! Κάρτα μνήμης; 8 MB είναι υπεραρκετά για τη χρήση που προορίζεται. Άλλωστε έχω και την αγάπη μου (Artemis) για βαριές δουλειές. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε κάθε κινητό προορίζεται για συγκεκριμένη μερίδα αγοραστών. Δε μπορείτε να πείτε ότι κάποιο είναι άχρηστο.. Το Τ303 είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο κινητό για τις ανάγκες ομιλίας μου. Μιας και ήμουν περαστικός σήμερα από Σέρρες, είπα να ρωτήσω στο κατάστημα της WIND, μπας και έχουν τίποτα σε stock. Η υπάλληλος δε το ήξερε και δε το βρήκε στη βάση δεδομένων. Τότε άρχισα να της λέω για το φυλλάδιο που μοίρασε στις αρχές Αυγούστου η εταιρία WIND, αλλά "τζίφος". Θα δοκιμάσω αύριο σε ένα κατάστημα στην Ξάνθη, μήπως είμαι πιο τυχερός. Για να δούμε.. Κοιτα συμφωνω σε ολα οσα ειπες.Για απλο κινητακι ειναι παρα πολυ ωραιο.Και εγω λεον τετοια κινητα προτιμω.Τόσο καιρο με το Κ800 καλές χρυσες φωτό βγαζει, αλλα ειναι ολόκληρο τερας. Απλά σου επισυμανα οτι με 95 ευρω , παιρνεις το samsung E590 που πληρει τις προυποθεσεις σου.(Διαφορετικο ειδος ομορφιας απο το εξισου ομορφο T303). Φιλικα. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Δε μου άρεσε σχεδιαστικά. Μήπως έχεις κάνει λάθος στη τιμή; Μπορείς να δώσεις link; Όπου και να μπω μου βγάζει τιμή γύρω στα 165€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Δε μου άρεσε σχεδιαστικά. Μήπως έχεις κάνει λάθος στη τιμή; Μπορείς να δώσεις link; Όπου και να μπω μου βγάζει τιμή γύρω στα 165€ http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=21551 Παραγγελια online και δωρεαν παραδοση σπιτι μας. αν θες δες και εδω τα σχολια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=179423 Εγω αυτες τις μερες θα παραγγειλω αλλο ενα τετοιο. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Να σου πω την αλήθεια δε με εντυπωσίασε. Αν δε μου είχαν κλέψει το αθάνατο NOKIA 6510, ακόμα με εκείνο θα 'μουν. Α ρε !@#$% κλέφτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Παιδιά μην κάνουμε το θέμα διαξιφισμό... Η σύγκριση του T303 με αλλά κινητά αφορά άλλο φόρουμ... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Το NOKIA είναι άσχημο κινητό μπροστά στο SE και έχει δείκτη SAR 0.82W/kg σε σχέση με τα 0.44W/kg. Στην τελική, σε τέτοια τιμή θέλουμε το κινητό να βλέπεται και να μη "καίγεται" και ο εγκέφαλος μας! Προσωπικά θέλω ένα όμορφο κινητό (check), με χαμηλό δείκτη SAR (check), με καλή μπαταρία [Χρόνος Ομιλίας : 9 ώρες - Χρόνος Αναμονής : 400 ώρες] (check) και καλή τιμή (check). Από κει και πέρα, τι να τα κάνω αυτά που λέτε. Φωτογραφική έχω 10.1MP, οπότε και να μην είχε, τόσο το καλύτερο! Κάρτα μνήμης; 8 MB είναι υπεραρκετά για τη χρήση που προορίζεται. Άλλωστε έχω και την αγάπη μου (Artemis) για βαριές δουλειές. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε κάθε κινητό προορίζεται για συγκεκριμένη μερίδα αγοραστών. Δε μπορείτε να πείτε ότι κάποιο είναι άχρηστο.. Το Τ303 είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο κινητό για τις ανάγκες ομιλίας μου. Μιας και ήμουν περαστικός σήμερα από Σέρρες, είπα να ρωτήσω στο κατάστημα της WIND, μπας και έχουν τίποτα σε stock. Η υπάλληλος δε το ήξερε και δε το βρήκε στη βάση δεδομένων. Τότε άρχισα να της λέω για το φυλλάδιο που μοίρασε στις αρχές Αυγούστου η εταιρία WIND, αλλά "τζίφος". Θα δοκιμάσω αύριο σε ένα κατάστημα στην Ξάνθη, μήπως είμαι πιο τυχερός. Για να δούμε.. Κοιτα συμφωνω σε ολα οσα ειπες.Για απλο κινητακι ειναι παρα πολυ ωραιο.Και εγω λεον τετοια κινητα προτιμω.Τόσο καιρο με το Κ800 καλές χρυσες φωτό βγαζει, αλλα ειναι ολόκληρο τερας. Απλά σου επισυμανα οτι με 95 ευρω , παιρνεις το samsung E590 που πληρει τις προυποθεσεις σου.(Διαφορετικο ειδος ομορφιας απο το εξισου ομορφο T303). Φιλικα. Sostos!:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 εγω παντως οπου το ζητησα το τηλ δεν το εχει φερει κανεις ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Να φανταστείς στο expansys, μόνο μέσω προ-παραγγελίας είναι διαθέσιμο και ποιος ξέρει πόσο καιρό θα τους πάρει να το στείλουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts