egoeimai Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Θα είναι κάποιο lag του media player σου. Καταρχήν δοκίμασε ένα batterrt pull. Αν δεν πιάσει συνέδεσε το με τον υπολογιστή και πέρασε ένα τυχαίο τραγούδι για να κάνει ξανά refresh των τραγουδιών. Υπ όψιν έχε το mass storage mode support on. Αν και αυτό δεν κάνει τίποτα ξαναπερασε το OS. Άλλοτε αναγνωρίζει ελληνικούς τίτλους τραγουδιών και άλλοτε όχι... Τα greeklish τα βλεπει όλα. Γεινκά, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να περνάω τραγουδια ?(να εμφανιζονται τιτλος/αλμπουμ/τραγουδιστής) :) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Από το media manager του dm. Roxio και itunes. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Δεν έχει σχέση πως τα περνάς αλλά ποσό οργανωμένα είναι τα ID3 tags των τραγουδιών σου. Το media player δείχνει τα τραγούδια βάση αυτών και όχι του ονόματος που τους έχεις δώσει εσύ Με τα itunes και winamp μπορείς να ρυθμίσεις να σου τα βρίσκουν απ ευθείας από το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Δεν έχει σχέση πως τα περνάς αλλά ποσό οργανωμένα είναι τα ID3 tags των τραγουδιών σου. Το media player δείχνει τα τραγούδια βάση αυτών και όχι του ονόματος που τους έχεις δώσει εσύ Με τα itunes και winamp μπορείς να ρυθμίσεις να σου τα βρίσκουν απ ευθείας από το internet. Tο έκανα με επιτυχία μέσω i-tunes (που ήταν και νοικοκυρεμένα :D ) Σας ευχαριστώ παιδιά.....νέος-ολίγων ημερών με βατόμουρο. Eγινε και αυτο: :X Ξαφνικά (και μετά από διαδικασία προσθηκης τραγουδιων με Roxio+itunes) χάθηκαν τα εργοστασιακά Ring Tones. Έμειναν μόνο 7:X Τί να κάνω? Είχα κάνει back up πιο πριν. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Πήγαινε στα ring tones και επέλεξε download ringtones. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Πήγαινε στα ring tones και επέλεξε download ringtones. Δεν υποστηρίζει επιλογή "download", μάλλον επειδή δεν έχω bIS ακόμα.... Άλλος τρόπος να επαναφέρω/κατεβάσω τα ringtones? :(:( help! PS: λύθηκε το πρόβλημα με τα ringtones. Πέρασα την v.4.6.0.297/pltf 4.0.0.243 και εμφανίστηκαν :) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 πως μπορω να στιλω και να μουν στιλουν αρχεια μεσω bluetooth? πρωσπαθω να χρεισιμοποιησω το bluetooth αλλα ματαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Για να λάβεις ανοίγεις το media πατάς το blackberry button και receive using Bluetooth. Για να στείλεις πρέπει πρώτα να κάνεις pair την άλλη συσκευή. Πας manage connections-setup Bluetooth και search. Βάζεις κωδικό και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Όταν ανοίγω ελληνικές σελίδες στο ιντερνετ, μου τα εμφανίζει...ΚΙΝΕΖΙΚΑ :wacko: Τί πρέπει να κάνω για να εμφανίζει σωστά τις σελίδες στα ελληνικά? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Στον browser πάτα bb buton-set encoding και επίλεξε το auto mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Στον browser πάτα bb buton-set encoding και επίλεξε το auto mode To τσέκαρα πάλι, στο auto mode το είχα. Μπήκα σε 2-3 ελληνικά σάιτ και παρατηρώ ότι σε άλλα εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες κανονικά και σε άλλα ότι να ναι. Γιατί συμβαίνει αυτό? (ακόμα δεν έχω BIS, μπαίνω από wifi) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Δώσε το λινκ από ένα site που στο βγάζει αλαμπουρνέζικα για να δούμε μήπως είναι θέμα site ή ρυθμίσεων της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Δώσε το λινκ από ένα site που στο βγάζει αλαμπουρνέζικα για να δούμε μήπως είναι θέμα site ή ρυθμίσεων της συσκευής σου. Kινέζικα (οι ελληνικοί χαρακτήρες μόνο , οι αγγλικοί είναι οκ )σε: http://www.in.gr http://www.pestaola.gr http://www.myphone.gr Σωστά σε: http://www.enet.gr http://www.skai.gr http://www.zougla.gr http://www.i-live.gr Έχω μπερδευτεί :( Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 @egoeimai: εγώ μπαίνω κανονικά στις σελίδες που αναφέρεις. Οι ρυθμίσεις μου είναι: Encoding: ISO-8859-1 και επιλεγμένο το auto mode Browser configuration: browser- internet browser Identification - blackberry Και όλα επιλεγμένα. General: επιλεγμένο το enable javascript location support. Αν κάνοντας αυτές τις ρυθμίσεις δεν σου τα εμφανίζει, πέρασε ξανά το ος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 @egoeimai: εγώ μπαίνω κανονικά στις σελίδες που αναφέρεις. Οι ρυθμίσεις μου είναι: Encoding: ISO-8859-1 και επιλεγμένο το auto mode Browser configuration: browser- internet browser Browser Identification - blackberry Και όλα επιλεγμένα. General: επιλεγμένο το enable javascript location support. Αν κάνοντας αυτές τις ρυθμίσεις δεν σου τα εμφανίζει, πέρασε ξανά το ος H Μόνη διαφορά μας είναι εδώ: Browser configuration: browser - Hotspot browser (η άλλη επιλογή είναι "COSMOTE WAP. Yπενθυμίζω δεν έχω ακόμα BIS, μπαίνω μέσω wifi) PS. έβαλα μάλιστα καινούριο ΟS (v4.6.0.301 - platform 4.0.0245), αλλά τα ίδια @@ :dizzy: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Δεν θυμόμουν ότι δεν είχες bis. Χωρίς αυτήν υπολειτουργεί ο ΒΒ browser. Πέρασε τον όπερα για να κάνεις την δουλειά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Δεν θυμόμουν ότι δεν είχες bis. Χωρίς αυτήν υπολειτουργεί ο ΒΒ browser. Πέρασε τον όπερα για να κάνεις την δουλειά σου Ναι, δεν έχω γιατί σε κανα μήνα τελειώνει η δέσμευση που είχα στο "cosmote i-35". Εγκατέστησα τον opera mini 4,2. Ο opera mini beta5 δε μου δουλευει. Πάντως δεν τον βγάζει σαν επιλογη browser στα options. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Αφού είναι third party app, δεν στο βγάζει στα options απλά μπαίνεις απο το εικονίδιο της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Αφού είναι third party app, δεν στο βγάζει στα options απλά μπαίνεις απο το εικονίδιο της εφαρμογής. Ναι, το διαίστωσα στην πορεία. Μια χαρά με τον opera 4.2, το μόνο χαζό είναι ότι δεν έχει μεγέθυνση/σμίκρυνση λίγο λίγο όπως ο ΒΒ browser. Πατάς το "5" και μεγεθύνει απότομα κάνοντάς τα όλα τεράστια. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Γεια σε ολους,,, σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του Bold και εγω αφου εχω διαβασει καποια πραγματα για το συγκεκριμενο μοντελο.. Εδω και 2 χρονια εχω ενα HTC Touch και λεω τωρα να αλλαξω.. Ηθελα να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να προσθεσω στο προγραμμα της Vodafone που εχω το surf and email 150 το οποιο δινει 150 mb το μηνα με 10ευρω,, ειναι αρκετα για να μπορω να δουλευω σελιδες στο internet, facebook και τετοια. Δεν ενδιαμερομαι πολυ για email,, φανταρος ειμαι και θελω να περναω τον χρονο μου Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Καλησπέρα, Πολλές φορές έχουμε αναφέρει οτι θέλει πολύ κόπο κάποιος με ΒΒ να φτάσει τα 150ΜΒ. Ειδικά αν δεν κάνεις και χρήση mail. Αλλά γιατί να μην δώσεις 3€ παραπάνω για τα 500ΜΒ να είσαι ήσυχος? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Για την χρήση που το θέλει και τα 150 είναι υπεραρκετά! Τα παραπάνω mb αξίζει να τα βάλει κάποιος που το θέλει για χρήση ως Modem (tethering) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Εσύ ξέρεις καλύτερα:) Απλά λέει internet φαντάρος σκότωμα ώρας....Μην έχει το άγχος του όγκου. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Για να ξεπεράσει τα 150mb θα πρέπει να την δολοφονήσει την ώρα του :lol:! Εγώ παλεύω να τα φτάσω και πάντα μου περισεύουν τα 50mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας... Θα αρχισω με το μικρο μαλλον πακετο και αν ειναι θα το ανεβασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts