eleco Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Υπάρχει στα Ελληνικά ορθογραφικός έλεγχος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Αν και είμαι μεγάλος όπαδος του SureType θα συμφωνήσω ότι στις συσκευές όπως το bold πού έχουν το πληκτρολογιο δεν έχει νόημα @eleco: για να μην σου συμβαίνει αυτό πρέπει να μην πατάς παράθεση και να έχεις το browser identification σε blackberry η απλά κατέβασε τον opera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Η κωδικοποίηση είναι: sms-data coding-UCS2 αλλά το πλήθος των χαρακτήρων είναι 70. Εντάξει με τον mini opera, τον εγκατέστησα. Πως τον ορίζουμε σαν default browser; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Η κωδικοποίηση που λες δεν έχει σχέση. Αυτό είναι για τα SMS και όχι για τον browser. Δεν έχει προβλήμα η κωδικοποίηση σου απλά με τον bb browser δεν μπορείς να γράψεις “εύκολα” σε ελληνικά φόρουμ. Δυστυχώς ο όπερα δεν μπορεί να γίνει default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Η κωδικοποίηση που λες δεν έχει σχέση. Αυτό είναι για τα SMS και όχι για τον browser. Δεν έχει προβλήμα η κωδικοποίηση σου απλά με τον bb browser δεν μπορείς να γράψεις “εύκολα” σε ελληνικά φόρουμ. Δυστυχώς ο όπερα δεν μπορεί να γίνει default. Η κωδικοποιηση αφορά τα sms. Μπορούμε να στείλουμε 160 χαρακτήρες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Ναι κανονικά, μόνο που εξ αιτίας της κωδικοποίησης αυτής και πεζά να τα γράφεις στον άλλον εμφανίζονται κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 καλησπέρα, τι browser χρησιμοποιείτε στο bold? Εγώ σε δύο κρίσιμες στιγμές που ήθελα να κατεβάσω κάτι απο σελίδα τόσο o default, όσο και ο opera μινι με πρόδωσαν....! Στην μια μάλιστα περίπτωση το ίδιο rollover μενου που δεν μου εμφάνιζε σωστά στο berry μου κανένας εκ των δύο browsers, το βλέπαμε κανονικά με opera σε ένα omnia ενός φίλου! Την δευτερή φορά, πήγα να κάνω ένα download ένα pdf και έφαγα ένα "communication failure".... Εχετε προβλήματα οι άλλοι? μήπως θέλει κάτι να ρυθμίσω? Υπάρχει κάνας άλλος browser που να δουλεύει απροβλημάτιστα? Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Δεν υπάρχει κάτι. Προσπάθησες να στείλεις service books. Έχεις ίδιο δίκτυο με τον φίλο σου?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ναι, voda και οι δύο. Θα δοκιμάσω με τα service books, αν και δεν βλέπω σε τι θα βοηθήσει. Μάλλον είναι θέμα υποστήριξης των browser για σελίδες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Μπορεί να ήταν κάποιο στιγμιαίο κολλημα, προσπάθησες να ξαναμπείς και άλλη φορά και σου έκανε τα ίδια; edit: για όσους φοράνε έκδοση λογισμικού 5.0.x.xx βγήκε το desktop manager 5.0.0.08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Φυσικά και βοηθούν, π.χ γράφεις τη λέξη 'παρακαλώ' και φτάνοντας στο 'παρ' σου δίνει πρόταση για τη λέξη όπου με ένα μόνο κλικ την περνάει. Άσε που κάνει με αυτό τον τρόπο και ένα είδους ορθογραφικό έλεγχο. Αυτό δεν είναι βοήθεια; Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ στο wm με πλήρες πληκτρολόγιο. Όμως δεν απάντησες στο ερωτημά μου. Τελικά είσαι τυχερός γιατί απ' το 5.0 O.S. θα υπάρχει Sure type και στο Bold! Διάβασε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Τελικά είσαι τυχερός γιατί απ' το 5.0 O.S. θα υπάρχει Sure type και στο Bold! Διάβασε εδώ. Κάτι πάνε να κάνουν εκεί στη RIM, αλλά μέχρι να φτάσουν το Τ9 της Νόκια, ειδικά στα Ελληνικά, έχουν πολύ δρόμο ακόμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Κάτι πάνε να κάνουν εκεί στη RIM, αλλά μέχρι να φτάσουν το Τ9 της Νόκια, ειδικά στα Ελληνικά, έχουν πολύ δρόμο ακόμα :lol: ναι όντως, αυτό το πράγμα με τους πολλους τόνους δεν παλεύεται. το suretype είναι πολυ καλό αλλά μόνο αν το χρησιμοποιήσεις πολύ έτσι ώστε να φτιάξεις το custom dictionary. στην αρχή ούτε εγω το μπορούσα αλλά στην πορεία δεν μπορώ να το αποχωριστώ. συνεχίζω να πιστεύω πάντως οτι στο bold είναι ανούσιο να το βάλουν ειδικά αφου είδα τo video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Κάτι πάνε να κάνουν εκεί στη RIM, αλλά μέχρι να φτάσουν το Τ9 της Νόκια, ειδικά στα Ελληνικά, έχουν πολύ δρόμο ακόμα :lol: Τ9 με qwerty? γιατί? το suretype βολεύει μόνο σε συσκευές τύπου pearl etc. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Λάθος μου.. Εννοώ την πληρότητα της βάσης που έχει η Νόκια στο Ελληνικό της λεξικό.. Προς users 9000: Ποια έκδοση φοράτε? Εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Λάθος μου.. Εννοώ την πληρότητα της βάσης που έχει η Νόκια στο Ελληνικό της λεξικό.. νομίζω οτι απλά εννοεί οτι δεν υπάρχει νόημα για t9 σε qwerty συσκευές και όχι για τον όρο t9 που χρησιμοποίησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ισχύουν και τα δύο. Ούτε αξιοποιείται σε qwerty ούτε υπάρχει η ανάλογη ελληνική υποστήριξη. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 καλημερα, παιδια εχω την εκδοση στο Bold 266 /233 και καθε φορα που συνδεω το βατομουρακι με το desktop manager ver 4.7 μου ζηταω να κανω update το 4.6 core applications kai oti allo 4.6. το αποτελεσμα ειναι οτι εκανα update το κινητο εμεινε με το 266 /233 και εχασε τα ελληνικα. αναγκαστικα παλι να ξαναπερασω της vodafone uk εκδοση 266/233. γιατι αυτο και καθε φορα θα χανω τα ελληνικα ??? αρα ετσι αχρηστευεται το update απο το desktop manager???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Το ίδιο πρόβλημα έχω στον DM στο λάπτοπ κ την πάτησα κι εγώ μια φόρα και ξανάκανα εγκατάσταση, ενώ στο γραφείο όταν το συνδέω δεν μου προτείνει τπτ... Θέλει προσοχή.. Και επειδή βλέπω ότι πληθαίνουν οι χρήστες Bold, ορίστε και ο μοναδικός YouTube Player που δουλεύει! ΟΤΑ http://vision.metova.com/download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Το ίδιο πρόβλημα έχω στον DM στο λάπτοπ κ την πάτησα κι εγώ μια φόρα και ξανάκανα εγκατάσταση, ενώ στο γραφείο όταν το συνδέω δεν μου προτείνει τπτ... Θέλει προσοχή.. Και επειδή βλέπω ότι πληθαίνουν οι χρήστες Bold, ορίστε και ο μοναδικός YouTube Player που δουλεύει! ΟΤΑ http://vision.metova.com/download Ευχαριστούμε για το λινκ, αλλά η εφαρμογή δε δουλεύει, μου ζητάει κάποια στιγμή να ανοίξει το default player. Επίσης, παίζει κανονικά με πρόγραμμα ΒIS ή έχει τίποτα κρυφές χρεώσεις Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ευχαριστούμε για το λινκ, αλλά η εφαρμογή δε δουλεύει, μου ζητάει κάποια στιγμή να ανοίξει το default player. Επίσης, παίζει κανονικά με πρόγραμμα ΒIS ή έχει τίποτα κρυφές χρεώσεις Κρυφές χρεώσεις αποκλείεται. Το πολύ να μην στο περνάει μέσω bis, να χάνεις δηλαδή την συμπίεση. Αυτό μπορείς να το ελέγξεις εύκολα. Απλά άνοιξε την εφαρμογή, δες κάποιο video και κάνε το minimize αν απουσιάζουν τα μούρα από το 3g τότε είσαι εκτός bis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
originalxda Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Σε ότι αφορά την WIND, επειδή την έχω πατήσει, τα video από YouTube δεν περνάνε μέσα από το BIS. Για να κατέβουν, λοιπόν, γίνεται χρήση wap/gprs services και γίνεται και η ανάλογη χρέωση (+20 euro πλήρωσα στον τελευταίο μου λογαριασμό για αυτόν ακριβώς το λόγο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Αυτό ποιος στο πε πάλι? Και ποιος αποφασίζει τι περνάει απο BIS..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Και εγώ την .266 και αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα αλλά με άλλες γλώσσες για update. Χθές βέβαια μου έβγαλε update για το DM αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα. Από την .190 πάντως όταν πήρα το κινητό μέχρι την .266 έχουν βελτιώσει πολλά, όπως την ταχύτητα σε φώτο, μπαταρία, κάτι μικροαλλαγές στα μενού. Πολύ ευχαριστημένος με την .266 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Αυτό ποιος στο πε πάλι? Και ποιος αποφασίζει τι περνάει απο BIS..? σε ποιό post αναφέρεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts