redcon Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Έβαλε κανείς την 5? Τωωωωρα? Εδω και μερες. Τελειως απροβληματιστη. Μιλαμε για 411. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Τωωωωρα? Εδω και μερες. Τελειως απροβληματιστη. Μιλαμε για 411. +1 :D 10char Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Έβαλε κανείς την 5? Nαι πολύ καλή. Μόνο μειονέκτημα, δεν υποστηρίζει το App World. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Nαι πολύ καλή. Μόνο μειονέκτημα, δεν υποστηρίζει το App World. Ελλαδα για paid δεν υποστηριζει. Ειπαν για νεα χρονια Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ελλαδα για paid δεν υποστηριζει. Ειπαν για νεα χρονια Eγώ δεν κατάφερα καν να το εγκαταστήσω με 5.0 στο bold 9000.... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Ψαχνω να βρω καλο μεταχειρισμενο ΒΒ 9000 απο ελλαδα να το ανταλλαξω με το το ΒΒ 8900 που εχω που να ψαξω??? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Φτιάξε ένα θέμα στο buy and sell, από εκεί θα βρείς πιο εύκολα αυτό που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvogia Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Γεια σε όλους. Απέκτησα πρόσφατα ένα blackberry bold 9000, με εταιρική σύνδεση μέσω BES. Όλα καλά μέχρι σήμερα, εκτός από ένα θέμα: Το wi-fi. Τις πρώτες ημέρες συνδέθηκα με το wi-fi του σπιτιού μου (CONNX για συντομία) και όταν έμπαινα στο internet, πάνω δεξιά στην οθόνη (και ενώ ήταν ενεργοποιημένο και το mobile network) εμφανιζόταν η ένδειξη Wi-Fi με μαύρα γράμματα. Υποθέτω λοιπόν πως δεν χρησιμοποιούνταν το 3G για Internet. Σωστά; Ενώ η συσκευή πάντα "βλέπει" και συνδέεται στο CONNX κανονικά, κάποια στιγμή άρχισε να εμφανίζει μόνον την ένδειξη 3G πάνω δεξιά στην οθόνη όσο ήμουν στο Internet. Χρησιμοποιεί ή όχι το CONNX και πως μπορώ να το ξέρω; Δεν συνδέεται και χρησιμοποιεί αυτόματα το connx όταν το ανιχνεύει; Η ένδειξη wi-fi ή 3G υποδεικνύει ή όχι το τι χρησιμοποιείται για browsing? Τέλος για να αποφύγω χρεώσεις λόγω Internet, ενεργοποίησα hot spot browser και στο mobile options->data services-> off when roaming. Υποθέτω πως πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να χρεώνομαι όταν μπάινω στο internet από το connx μου. Σωστά; Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να απαντήσει. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callahan Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν η .411 υποστηρίζει να γράφεις στα ελληνικά? Αν ναι, έχει κανείς πρόχειρο κάποιο link για να την κατεβάσω? Πληροφοριακά, είμαι με την έκδοση της Vodafone (platform 4.0.0.233, App. Version: 4.6.0.266) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (με εξαίρεση την μπαταρία - 1 με 1μιση μέρα- αλλά αυτό είναι και λογικό λόγω 3g) Παράθεση Let me be your fantasy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν η .411 υποστηρίζει να γράφεις στα ελληνικά? Αν ναι, έχει κανείς πρόχειρο κάποιο link για να την κατεβάσω? Πληροφοριακά, είμαι με την έκδοση της Vodafone (platform 4.0.0.233, App. Version: 4.6.0.266) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (με εξαίρεση την μπαταρία - 1 με 1μιση μέρα- αλλά αυτό είναι και λογικό λόγω 3g) Και γράφεις ελληνικά και έχει ελληνικό μενού. Εδώ για κατέβασμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ελληνικό μενού η δική μου δεν έχει...? :( EDIT: Άκυρο... Το βρ'ηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Ελληνικό μενού η δική μου δεν έχει...? :( EDIT: Άκυρο... Το βρ'ηκα... Θα δεις, είναι πάρα πολύ καλή. Για μένα η καλύτερη που είχα ποτέ στο 9000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Κοίτα επειδή διαβάζω και ξένα φόρουμς, η .411 απότι καταλαβαίνω είναι των άκρων.. Σε άλλους έχει βγει άριστη από όλες τις πλευρές και σε άλλους τελείως χάλια! Εγώ πχ ξεκινάω με 28 MB μνήμη μετά από restart και σε 10 ώρες πέφτει στα 7-8... Είναι τραγικό αυτό! Όσο για τα Ελληνικά, εντάξει, καλά που τα έβαλαν, αλλά για τους παλιότερους χρήστες δεν νομίζω είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν προσθήκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 παιδια εχω ενα e71 και ψαχνω να αλλαξω κινητο. σκεφτομαι το 9000. τωρα εχω το vodafone unlimited στα 5gb δηλαδη. Θα συνεχισω να το εχω και θα κανω κανονικα την δουλεια μου με τα mail ή πρεπει να ενεργοποιησω αλλη υπηρεσια? Επισης ποια η διαφορα του email του ε71 με το 9000? ευχαριστω Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 H διαφορά στα email είναι οτι στα ΒΒ έχονται σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή με το που το λάβεις στον λογαριασμό σου θα σου έρθει και στην συσκευή. Επίσης τα ΒΒ σου προσφέρουν μεγάλη συμπίεση δεδομένων. Το μόνο που πρέπει να ενεργοποιήσεις είναι η υπηρεσία BIS από τον πάροχο σου η οποία είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 είναι η υπηρεσία BIS από τον πάροχο σου η οποία είναι δωρεάν. δωρεαν που ξεκιναει απο 10 ευρω... ;) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 δωρεαν που ξεκιναει απο 10 ευρω... ;) :D:DΑκριβώς! Χεχε... Βέβαια αν σκεφτείς ότι ο φίλος ήδη πληρώνει κάποιο πρόγραμμα για DATA με το Ε71 που ήδη έχει, μάλλον δωρεάν θα του έρθει με ΒΒ... ;) Μιλάμε για μεγάαααλη συμπίεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callahan Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Έκανα ακριβώς την ίδια μετάβαση με Vodafone. Απλά τους λες να σου ενεργοποιήσουν το αντίστοιχο data plan για Blackberry. Στη δική μου περίπτωση, από απλό Surf and Mail μου το έκαναν Blackberry Surf and Mail και η τιμή ήταν ακριβώς η ίδια. παιδια εχω ενα e71 και ψαχνω να αλλαξω κινητο. σκεφτομαι το 9000. τωρα εχω το vodafone unlimited στα 5gb δηλαδη. Θα συνεχισω να το εχω και θα κανω κανονικα την δουλεια μου με τα mail ή πρεπει να ενεργοποιησω αλλη υπηρεσια? Επισης ποια η διαφορα του email του ε71 με το 9000? ευχαριστω Παράθεση Let me be your fantasy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Το BIS όντως δωρεάν είναι, δεν υπάρχει χρέωση. Το data plan πληρώνεις, είτε με bis είτε χωρίς την ίδια τιμή έχει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 παιδια εχω ενα e71 και ψαχνω να αλλαξω κινητο. σκεφτομαι το 9000. τωρα εχω το vodafone unlimited στα 5gb δηλαδη. Θα συνεχισω να το εχω και θα κανω κανονικα την δουλεια μου με τα mail ή πρεπει να ενεργοποιησω αλλη υπηρεσια? Επισης ποια η διαφορα του email του ε71 με το 9000? ευχαριστω Θα σου συνιστούσα να περιμένεις για το 9700 που είναι το νέο Bold. Κανονικά θα έπρεπε να το είχανε φέρει και εδώ... Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Σωστός ο katsi1.. Σαν συσκευή θα σε βολέψει πολύ περισσότερο το 9700 αφού και ελαφρύτερο είναι από το 9000 κ μικρότερο... Το 9000 θα σου φαινόταν μεγάλο σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα.. Πάντως για το θέμα των email μην το συζητάς καθόλου! Δεν υπάρχει επιστροφή σε Νόκια αν πας σε Μπέρυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilen Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Νεος κατοχος του 9000. εχω ανοιξει το bb και χρησιμοποιω την παλια μου sim(cosmote) μεχρι να ενεργοποιηθει η νεα(wind). κανω setup WI FI βρισκω το δικτυο που εχω στο σπιτι μου, βαζω και τον κωδικο ασφαλειας του δικτου μου. Αλλα οταν προσπαθω να μπω στο ιντερνετ δεν γινεται γιατι λεει can not obtain ip adress. στο εικονιδιο manage connections μου γραφει wi-fi το ονομα του δικτου με πρασινα γραμματα και διπλα μια ασπρη παυλα. κανονικα αντε για την ασπρη παυλα θα επρεπε να εχει ενα πρασινο τικ? οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη και συγγνωμη αν εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες το ερωτημα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Δοκίμασε να βάλεις στις επιλογές του browser --> Hotspot browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilen Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Μετα απο δοκιμες παρατηρησα οτι: 1. -στις mobile Network Options με το data services στο OFF. -options->browser->hotspot browser -συνδεδεμενος με το wifi (δεν μου βγαζει τικ πρασινο αλλα μια παυλα ασπρη) οταν προσπαθω να ανοιξω τον browser μου βγαζει το μηνυμα: a communication failure has occured. The server may be busy,please try again later.if the problem persists contact your service provider. Eπισης στο wifi tools->wifi diagnostics δεν μου βγαζει IP 2. -στις mobile Network Options με το data services στο ON. -options->browser->hotspot browser -συνδεδεμενος με το wifi (δεν μου βγαζει τικ πρασινο αλλα μια παυλα ασπρη) Aνοιγωντας τον browser πανω δεξια μου βγαζει το σημα του wifi(αρα λογικα μπαινει απο το wifi). Mερικες φορες συνδεεται στο ιντερνετ ενω αλλες φορες οχι. παρατηρησα επισης οτι στο wifi tools->wifi diagnostics μου δινει local ip adress και στο status λεει network acquired. Για να συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω wifi θα πρεπει οπωσδηποτε να εχω το mobile network->data services στο ΟΝ? Εχετε να μου προτεινετε καποιες αλλες ρυθμισεις? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Αν έχεις τα DATA OFF, τότε ΌΛΑ τα DATA είναι OFF... Δεν κατεβαίνει τίποτα στο τηλέφωνο ούτε μέσω δικτύου ούτε μέσω WiFi... Οπότε να τα έχεις στο ΟΝ και μέτα από το Services Status αν είσαι ήδη συνδεδεμένος στο ασύρματο θα σου λέει αν τα δεδομένα περνάνε μεσω του δικτύου ή μέσω του WiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts