narta Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παραγγειλα απο εξωτερικο 2 skin για το bold μου. Μπορω να πω οτι ειναι καλης ποιοτητας και δινουν ενα μοναδικο τονο στην συσκευη Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παραγγειλα απο εξωτερικο 2 skin για το bold μου. Μπορω να πω οτι ειναι καλης ποιοτητας και δινουν ενα μοναδικο τονο στην συσκευη Xαχα, καλό! Τί theme εχεις? Έβαλες μαύρο trackball ? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Theme εδω Ναι αλλαξα το trackball, ηταν βρωμικο οταν το πηρα (μεταχειρισμενο). Εχω καθ' οδον ενα κιτρινο, ενα κοκκινο και ενα λευκο για ποικιλία :p Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos049 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ερωτήσεις #1 ενεργοποίησα BIS εμφανίστηκε το maps αλλά χάρτες δεν υπάρχουν. #2 δεν μπορώ να φορτώσω APS μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 ερωτήσεις #1 ενεργοποίησα BIS εμφανίστηκε το maps αλλά χάρτες δεν υπάρχουν. #2 δεν μπορώ να φορτώσω APS μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Εγινε ενεργοποιηση απο την RIM? Θα σου εμφανιστουν BB Maps, WLM, Google Voice κτλ Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 ερωτήσεις #1 ενεργοποίησα BIS εμφανίστηκε το maps αλλά χάρτες δεν υπάρχουν. #2 δεν μπορώ να φορτώσω APS μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; #1 Κατέβασε το τελευταίο os για την συσκευή σου που θα βρείς στο αντίστοιχο thread και όταν σου βγάλει το loader.exe τι εφαρμογές θέλεις να περάσεις επίλεξε και τα BlackBerry maps #2 Για το πώς να περνάς εφαρμογές στο ΒΒ δές εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Καλησπερα, Εχω μια προσοψη για το 9000, θελει να αλλαξει αυτη που εχει γιατι ειναι χαλια. Ξερετε που μπορω να το παω για αλλαγη? Θελει να γινει σωστη δουλεια, και επειδη δεν κατεχω δεν το κανω μονος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Δεν νομίζω να στο αναλάβει κάποιο service. Ίσως αν βρεις κάποιο συνοικιακο ή μέσω κάποιου γνωστού σου! Τα επίσημα vodafone, cosmote κλπ δεν δέχονται δύστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Οκ, ευχαριστω! Εχει ενα μαγαζι στο χαλανδρι που λεει σερβις. θα περασω απο εκει... Edit - Εστειλα μαιλ στο 9volto, για να μου αλλαξει προσοψη (την εχω ηδη αγορασει) θελουν 50 ευρω!! Ειμαστε σοβαρη?? Καλυτερη θα το δοκιμασω να κανω μονος μου!! Υ.Γ - ευχαριστω narta για το link! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pariklaki Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλημέρα σας και καλώς σας βρίσκω στην ωραία παρέα σας.. Εχω ένα Blackberry 9000 bold,αγορασμένο στην Γερμανία και κλειδωμένο στην T-Mobile,αφού το ξεκλείδωσα και τώρα είμαι με VODAFONE,κατά λάθος εχθές ενεργοποίησα την φραγή international calls μέσα από το phone options.Προσπάθησα να το κάνω disable αλλά μου ζητάει κωδικό τετραψήφιο και δεν έχω ιδέα...Αν κάποιος με βοηθούσε θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos049 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Βασικά καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν λοιπόν στο πρόβλημα μου http://i146.photobucket.com/albums/r249/nikos049/1000.png αν και το έχω συνδεδεμένο στο PC τη λέτε να φταίει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Να υποθέσω οτι είσαι σε internet explorer και οτι έχεις κάνει baterry pull??? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos049 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 μόνο στον internet explorer μπορώ να δουλέψω ναι έχω κάνει baterry pull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Τι διαφορά έχει η χρήση του προγράμματος quickpull από το hardware reset της συσκευής; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiros65 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 καλημερα ! ενα περιεργο προβλημα με κοσμοτε καμμια φορα το λαμπακι του 9000 δεν αναβοσβηνει,δειχνει κανονικα οτι ειναι ΚΟΣΜΟΤΕ ,η ενταση σηματος στο μεγιστο ΑΛΛΑ δεν αναβοσβηνει το λαμπακι. Καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Τσέκαρες τις ρυθμίσεις στα screen settings? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiros65 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 ναι, Indicator LED = On προσε3α οτι γινεται αμεσως μετα το συγχρονισμο με το ΒΒ δεσκτοπ και αφου το βγαλω απο το καλωδιο συγχρονισμου. καμμια ιδεα ; Τσέκαρες τις ρυθμίσεις στα screen settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Παρατηρώ τελευταία ότι το 9000 μου 'χάνει' το δίκτυο και ενώ μου δείχνει πως έχω σήμα κανονικά δεν μπορώ να κάνω κλήση αλλά μου βγάζει fail.. Απενεργοποιώ και ξαναενεργοποιώ το Mobile Network, όπου καταλαβαϊνω εάν όντως είχε κολλήσει από το άν παγώσει για λίγο το κουτάκι του Mobile Network... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοχο? Εϊμαι με .301 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiros65 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 δεν καταλαβαινω το : ειμαι με .301 Σ. υ.γ Επικοινωνησα με Κοσμοτε και μου ειπαν να κατεβαζω το δεσκτοπ μαναγερ απο το σιτε τους .Το εκανα ,δεν αλλα3ε τιποτα . υ.γ 2 προς τον μοντ : να κανετε και καποια παραχςρηση προς αυτυε που ειναι απο ε3ςτερικο ,δεν εχουν ολα τα εργασιακα φορητα μηχανηματα την υνατοτητα ελληνικων χαρακτηρων ...... Μπορειτε να βαλετε προγραμμα που να κανει αυτοματη μετατροπη απο φραγκολεβαντικα σε ελληνικα οπως κανουν και αλλα σιτε για μας τους 3ενιτεμενους .ευχαριστω. Παρατηρώ τελευταία ότι το 9000 μου 'χάνει' το δίκτυο και ενώ μου δείχνει πως έχω σήμα κανονικά δεν μπορώ να κάνω κλήση αλλά μου βγάζει fail.. Απενεργοποιώ και ξαναενεργοποιώ το Mobile Network, όπου καταλαβαϊνω εάν όντως είχε κολλήσει από το άν παγώσει για λίγο το κουτάκι του Mobile Network... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοχο? Εϊμαι με .301 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Έκδοση λογισμικού .301... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiros65 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 platform 4.0.0.248 Έκδοση λογισμικού .301... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Παρατηρώ τελευταία ότι το 9000 μου 'χάνει' το δίκτυο και ενώ μου δείχνει πως έχω σήμα κανονικά δεν μπορώ να κάνω κλήση αλλά μου βγάζει fail.. Απενεργοποιώ και ξαναενεργοποιώ το Mobile Network, όπου καταλαβαϊνω εάν όντως είχε κολλήσει από το άν παγώσει για λίγο το κουτάκι του Mobile Network... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοχο? Εϊμαι με .301 Το ειχα παθει και εγω και μαλλον ηταν απο το δυκτιο (ειχα καθυστερησει να λιγο το λογαριασμο :lol: λες;) Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Καλησπερα σε όλους.. Ειχα κανει και πριν κανα 2μηνο την ιδια ερωτηση αλλα δεν πηρα απαντηση.... Οταν κανω επανεκινηση το Bold μου μου βγαζει οτι εχω καινουργια μηνηματα,,στην πραγματικοτητα ομως ειναι παλια απο τα οποια λειπει κειμενο και γραφει στο κατω μερος "receiving text" Επισης χαλανε τελειως οι ημερομηνιες των μηνηματων και μου βγαζει μηνηματα που ελαβα πριν μηνες οτι τα ελαβα χτες... καμια ιδεα κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Και γω που αγορασα το 8900 δεν με βολευει στο γραψιμο και θα το πουλησω η θα το ανταλλαξω με το 9000!!! Αρε στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτααα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Έβαλε κανείς την 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts