Jump to content

BlackBerry Bold 9000

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό με τον Η/Υ να μην φορτίζει;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυριο λογικα θα παω στην Voda να παρω το Bold,, μετα απο μια βολτα που εκανα σημερα στο πλαισιο και ειδα απο κοντα και αυτο αλλα και το Storm αποφασισα για το Bold. Ειδα ομως πως στα sms γραφει 70 χαρακτηρες και με χαλασε και προσπαθησα να το ψαξω στο forum αν υπαρχει λυση. Απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχει και διαβασα επισης πως στο Storm δεν υπαρχει αυτο το προβλημα.. Ειναι ετσι οπως τα λεω η εχει βγει καποια αναβαθμιση που λυνει το προβλημα,, και εννοω φυσικα να στελνεις 160 χαρακτηρες σε ενα sms.. Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν θα εχω προβληματα με το να μου εμφανιζει σωστα τους χαρακτηρες στα ελληνικα site..

Τελος αν επιλεξω καποιο προγραμα της Voda οπως στο surf and email 150 με χρεωση 10 ευρω θα πληρωσω και κατι ακομα για την υπηρεσια BIS η ειναι στην ουσια το ιδιο πραγμα,,, ειναι διαφορετικο δηλαδη το να κανω συνδεση σε καποιο blackberry πακετο και διαφορετικο το να προσαρμοσω στο απλο προγραμα που εχω τωρα ενα προγραμα δεδομενων..Πιστευω να μη σας μπερδεψα

Ευχαριστω

Όσον αφορά τους χαρακτήρες είσαι απόλυτα σωστός. Κάποιο Update δεν έχει βγεί αλλά το πρόβλημα θα λυθεί με την έλευση του os 5.0 μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν μπορείς να αντέξεις αυτό το διάστημα με λιγότερους χαρακτήρες καλό θα ήταν να αγόραζες το bold.

Τα 150mb όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές είναι υπεραρκετά, καθώς τα ΒΒ κάνουν αρκετά μεγάλη συμπίεση (γύρω στα 80%). Η υπηρεσία ΒΙS είναι δωρεάν, απλά πρέπει να την ενεργοποιήσεις απο τον πάροχο σου.

Αυτο που λες για τους ελληνικους χαρακτηρες ειναι επισημο απο την RIM? Αν ειναι ετσι δεν με χαλαει να γραφω για ενα διαστημα με λατινικους χαρακτηρες για να εχω 160 και να μη χρεωνομαι διπλά

Επίσημο δεν είναι δυστυχώς. Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι οτι στο storm στην 5.0 μπορούσα να στείλω κανονικά με 160 χαρακτήρες. Η ίδια βάση είναι και για το bold οπότε λογικά θα έχετε και εσείς τόσους.

Μέχρι στιγμής είναι καθαρά θέμα λογισμικού:

Storm 4.7

Bold 4.6

Καλημερα σε όλους.. Ειμαι και εγω νεος χρηστης του Bold εδω και 4 μερες... Την Παρασκευη μιλησα με βονταφον για να μου ενεργοποιησουν το Surf and email και το BIS. Τους πηρα ξανα το σαββατο και μου ειπαν οτι η διαδικασια θα ολοκληρωθει την Δευτερα γιατι μεσολαβει το σαββατοκυριακο.. Χτες το απογευμα ομως μου ηρθε μυνημα απο την Blackberry που ελεγε οτι "Your handheld has been registered with the wirelles network" αυτο σημαινει οτι ειναι ενεργο το BIS? Επισης μου εμφανισε και το 3G...

Ναι αυτό σημαίνει, θα πρεπει να σου έχουν εμφανιστεί και τα εικονίδια maps και browser. Για να είσαι σίγουρος οτι ενεργοποιήθηκαν όλα σωστά πάρε και ένα τηλ στην vodafone

Παντως τρομερο το τηλεφωνο αλλα να τριζει το καλυμα του απο την πρωτη μερα ειναι λιγο απαραδεκτο για τετοιας ποιοτητας συσκευη..

Επειδη εχω σκασει για να το βρω,,, που ειναι ο αισθητηρας που ελενχει αν το κινητο βρισκεται στην θηκη για να σβηνει την οθονη και να αλλαζει και τον ηχο αν το εχουμε επιλεξει

Παντως τρομερο το τηλεφωνο αλλα να τριζει το καλυμα του απο την πρωτη μερα ειναι λιγο απαραδεκτο για τετοιας ποιοτητας συσκευη..

Επειδη εχω σκασει για να το βρω,,, που ειναι ο αισθητηρας που ελενχει αν το κινητο βρισκεται στην θηκη για να σβηνει την οθονη και να αλλαζει και τον ηχο αν το εχουμε επιλεξει

Welcome to the club, σήμερα υπάρχουν τα κινητά τηλέφωνα και τα Blackberry…:)

Για το τρίξιμο θα βάλεις, ανάμεσα στην μπαταρία και το πίσω καπάκι, ένα μικρό χαρτί 2 cm περίπου και πάχος 2-4 χαρτιά τετραδίου.

Μπακάλικο, αλλά δουλεύει.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω βρει ένα bold από Αγγλία στα 220€. Τι λέτε? Είναι καλή τιμή και τι πρέπει να προσέξω?

Ευχαριστώ

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Καλημέρα παιδιά.

Έχω ένα πρόβλημα με το bold. Κατεβάζοντας δύο θέματα μέσα από το pc στο κινητό μέσω dektop manager, μου έβγαλε error και πάτησα reset. Μου κάνει επανεκίνηση και από τότε δεν έχω σήμα. Σαν να μην μου αναγνωρίζει το κινητό την κάρτα sim.

Σημερα το απογευμα μου ενεργοποιηθηκε το ΒΙS και αρχιζω να μπαινω στο νετ αλλα νομιζω πως δεν εχω και πολυ καλες ταχυτητες παρολου που εχω καλο σημα 3G.. πρεπει να κανω μηπως τιποτα ρυθμισεις?

Έχω βρει ένα bold από Αγγλία στα 220€. Τι λέτε? Είναι καλή τιμή και τι πρέπει να προσέξω?

Ευχαριστώ

Επανέρχομαι!!

Μπορεί κάποιος κάτοχος bold να βοηθήσει ώστε να μην δώσω τζάμπα τα λεφτά? :)

Σαν τιμή είναι καλά?

Τι πρέπει να προσέξω γιατί θα το πάρω από Αγγλία?

Από θέμα συσκευής λέει?

Ευχαριστώ και sorry αν σας τα πρήζω.

Η τιμή είναι μια χαρά, αν σκεφτείς ότι εδώ έχει τα διπλάσια. τώρα για το τι να προσέξεις από την στιγμή που θα το πάρεις από την Αγγλία δεν έχει και πολύ νόημα να σου πει κάποιος κάτι. Δε θα το πιάσεις και στα χέρια σου πριν για να μπορείς να δεις αν έχει κάποιο μικροπροβληματάκι (γρατζουνία κλπ)

Το έχεις δει από κοντά καταρχάς σε κάποιο κατάστημα; Είναι αρκετά πιο χοντροκομένο από το curve, ενώ σαν οθόνη έχει την ίδια ανάλυση.

Ναι το έχω δει και το έχω δουλέψει για κάνα 2ώρο και μου άρεσε πάρα πολύ η αίσθηση του trackball και το πληκτρολόγιο.

Επίσης μου άρεσε που ήταν πολύ ελαφρύ σε σχέση με το storm και παράλληλα έχει την αίσθηση του ποιο "επαγγελματικού" κινητού.

Το έχω περίπου 1 μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Καλύτερα απ ότι το περίμενα! :D

"There's a story still unread"

καλησπέρα

μία βοήθεια γιατί δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό τον επαφών μου από το PC στο bold

μου βγάζει μήνυμα

Intellisync

Unknown error reported

• 2 weeks later...
Καλησπερα,,, προσπαθησα να μπω στο internet με το bold με tethering και μου ζητησε στο desktop manager να βαλω username kai password και dial number,,, τι πρεπει να κανω.. εχω το dada plan της vodafone με 150 mb και ηθελα να μου πειτε αν η συμπιεση απο την Rim θα γινεται κανονικα οταν χρησιμοποιω το bold σαν modem?

καλησπέρα

μία βοήθεια γιατί δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό τον επαφών μου από το PC στο bold

μου βγάζει μήνυμα

Intellisync

Unknown error reported

Έχεις vista ή xp?

Είχα το ίδιο πρόβλημα. http://supportforums.blackberry.com/rim/board/message?board.id=BlackBerryDesktopSoftware&thread.id=21&view=by_date_ascending&page=4

I disabled UAC (Control Panel\User Accounts and Family Safety\User Accounts/Turn User Account Control On or Off) and it has worked since then.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

ειμαι καινουργιος χρηστης του 9000 κ εχω 2 σοβαρες αποριες:

1) πως μπορω να κατεβασω καποιο αλλο broser εκτος αυτου που υπαρχει ηδη κ

2) πως μπορω να βλεπω βιντεο του youtube στο κιν μου?

Καλωσόρισες!

1) μπες από τον bb browser στο m.opera.com

2) δυστυχώς η εφαρμογή του youtube δεν παίζει στην Ελλάδα. Μπορείς όμως να κατεβάσεις το browser bolt που το υποστηρίζει. Μπες στο http://www.blackberry-experts.net και κατέβασε το.

Μιας και είσαι νέος χρήστης καλό θα ήταν να διαβάσεις το blackberry FAQ

Καλωσόρισες!

1) μπες από τον bb browser στο m.opera.com

2) δυστυχώς η εφαρμογή του youtube δεν παίζει στην Ελλάδα. Μπορείς όμως να κατεβάσεις το browser bolt που το υποστηρίζει. Μπες στο http://www.blackberry-experts.net και κατέβασε το.

Μιας και είσαι νέος χρήστης καλό θα ήταν να διαβάσεις το blackberry FAQ

O bolt παίζει μόνο youtube?

O BB browser?

"There's a story still unread"

Ακριβώς! Ο ΒΒ δεν υποστηρίζει ακόμα flash. Υπάρχει και σχετικό άρθρο στα rim news στην τελευταία σελίδα.