moment_v Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Κουράγιο.. 12 ώρες?? Είσαι ήρωας. :) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Μια και το λετε, εχω παθει ψυχωση με το ΒΒ, δεν αντεχω ουτε 10 λεπτα χωρια!!! 12 ωρες θα ειχα παθει συνδρομο στερησης και μαλιστα εντονο. :-)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 παιδια καλησπερα.. διαβασα ολες τις σελιδες του ποστ και ευχαριστω ολους για τα σχολια τους λεω ευχαριστω επειδη σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να αλλαξω το touch pro μου με ενα blackberry μηπως και γλυτωσω απο τα wm :D το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι πιο απο τα δυο να επιλεξω το 8900 η το 9000 ειναι απαραιτητο το 3G για την υπηρεσια του blackberry? εχει τεραστια διαφορα στον τροπο/ταχυτητα που κατεβαζει, μεταφερει δεδομενα? αν οχι και μπορει να δουλεψει το mail, και η υπηρεσια BIS χωρις φραγμους, τοτε θα προτιμουσα το 8900 μιας και απο οτι διαβαζω εχει καλυτερη οθονη και λιγο καλυτερη καμερα, αυτονομια. και δεν χρησιμοποιω και το 3G ποτε. εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 παιδια καλησπερα.. διαβασα ολες τις σελιδες του ποστ και ευχαριστω ολους για τα σχολια τους λεω ευχαριστω επειδη σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να αλλαξω το touch pro μου με ενα blackberry μηπως και γλυτωσω απο τα wm :D το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι πιο απο τα δυο να επιλεξω το 8900 η το 9000 ειναι απαραιτητο το 3G για την υπηρεσια του blackberry? εχει τεραστια διαφορα στον τροπο/ταχυτητα που κατεβαζει, μεταφερει δεδομενα? αν οχι και μπορει να δουλεψει το mail, και η υπηρεσια BIS χωρις φραγμους, τοτε θα προτιμουσα το 8900 μιας και απο οτι διαβαζω εχει καλυτερη οθονη και λιγο καλυτερη καμερα, αυτονομια. και δεν χρησιμοποιω και το 3G ποτε. εσεις τι λετε? Άν είσαι στην Ελλάδα, όπου όπως λένε τα παιδιά δεν έχει καλό 3G και όχι παντού, το 8900 είναι και πιο οικονομικό και κάνει τη δουλειά του αρκετά καλά. Ειδικά αν θες να χρησιμοποιείς την κάμερα κι όλας. Η διαφορά ταχύτητας έχει να κάνει μόνο για μεγάλα αρχεία. Για τα mails κάνεις κανονικά τη δουλειά σου και χωρίς 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Πάει το μπολντάκι μου.. Το πρωί μου έπεσε από τα χέρια μέσα στο πάρκινγκ και γέμισε 'νερά' η οθόνη... Ήδη 12 ώρες χωρίς ΒΒ και έχει αρχίζει η ταχυπαλμία.. Και τώρα τί σκέφτεσαι να κάνεις...? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 παιδια καλησπερα.. διαβασα ολες τις σελιδες του ποστ και ευχαριστω ολους για τα σχολια τους λεω ευχαριστω επειδη σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να αλλαξω το touch pro μου με ενα blackberry μηπως και γλυτωσω απο τα wm :D το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι πιο απο τα δυο να επιλεξω το 8900 η το 9000 ειναι απαραιτητο το 3G για την υπηρεσια του blackberry? εχει τεραστια διαφορα στον τροπο/ταχυτητα που κατεβαζει, μεταφερει δεδομενα? αν οχι και μπορει να δουλεψει το mail, και η υπηρεσια BIS χωρις φραγμους, τοτε θα προτιμουσα το 8900 μιας και απο οτι διαβαζω εχει καλυτερη οθονη και λιγο καλυτερη καμερα, αυτονομια. και δεν χρησιμοποιω και το 3G ποτε. εσεις τι λετε? περίμενε λίγο ακόμα και επέλεξε το 9600 που θα είναι 8900 + 3G + Trackpad. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 περίμενε λίγο ακόμα και επέλεξε το 9600 που θα είναι 8900 + 3G + Trackpad. σε ευχαριστω πολυ θα το τσεκαρω. να ρωτησω κατι.. οταν λες trackpad? υπαρχει περιπτωση να φυγει η RIM απο το γνωστο trackball των αλλων συσκευων? το λεω γιατι η ευκολια προσβασης του trackball με τραβαει σε αυτες τις συσκευες αρχικα.. (sorry αν η ερωτηση ειναι λιγο χαζη :X :D) ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Και τώρα τί σκέφτεσαι να κάνεις...? :X Το έδωσα ήδη στη WIND & αναμένω νέα.. Ψάχνω να παραγγείλω και οθόνη μήπως και το πάρω πίσω και την αλλάξω μόνος.. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ θα το πάρω πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 15 μέρες πάνω κάτω κάνουν. έχει πέσει δουλειά στη vservices. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Μπα πολλές λες.. Για Βόντα κάνουν τόσο.. Wind, όχι πάνω από εβδομάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Μπα πολλές λες.. Για Βόντα κάνουν τόσο.. Wind, όχι πάνω από εβδομάδα... το pearl μου το είχαν πάνω από 20 μέρες ... ίδιο σέρβις έχουν, βάρη. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Έχεις δίκιο, 15 μέρες το σέρβις αλλά αύριο μου στέλνουν ένα μπολντ να έχω μέχρι να πάρω το δικό μου πίσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Παιδιά καλησπέρα, Ψάχνω έναν emergency φορτιστή για το bold μου, από αυτούς που παίρνουν μπαταρίες και φορτίζεις σε "έκτακτες" καταστάσεις. Με μια ματία που έριξα κυκλοφορούνε ένα κάρω της πλάκας σε εξευτελιστηκές τιμές αλλά θα προτιμούσα να παιρνά έναν λίγο πιο ακριβό και πιο σημαζεμένο, αυτον που βγάζει η energizer, δηλαδή αυτον: http://www.energizer.com/products/energi-to-go/Pages/ipod-cell-phone-charger.aspx Η χαζομάρα είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει στην ελλάδα με το βισματάκι για μινι usb. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο όλες οι σελίδες που έξαψα δείχνουν μόνο για μοτορόλα ή νοκια. Στο amazon το χει ρε ****τι, αλλά ηλεκτρονικά δεν στέλνουν αυτο ελλάδα :( Ξέρει κανείς κάναν άλλον αξιόπιστο ή που μπορω να βρω αυτόν? Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Υπάρχει ο energizer για motorola δηλ. mini usb και κάνει μια χαρά. Το έχω δει στο Πλαίσιο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Το έδωσα ήδη στη WIND & αναμένω νέα.. Ψάχνω να παραγγείλω και οθόνη μήπως και το πάρω πίσω και την αλλάξω μόνος.. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ θα το πάρω πίσω... Αν σε ενδιαφέρει, πιθανότατα να έχω μια καίνουργια οθόνη για Βοld εντώς των ημερών... pm me... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Μιας και πιάσαμε το θέμα με τις οθόνες, εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχω προσέξει στην δεξιά επάνω γωνία πως σχηματίζεται ένα τριγωνάκι πιο ανοιχτού χρώματος απ' την υπόλοιπη οθόνη. Δεν το πήγα για service κτλ, γιατί ήδη μου το άλλαξαν μια φορά και έκαναν 1 μήνα να μου το επιστρέψουν. Είναι κάτι που πρέπει να ανησσυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 1 μήνα? ποιοι το έκαναν αυτό? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Στην Ιταλία. Τελικά μου άλλαξαν συσκευή τότε και μου έδωσαν αυτήν που έχω τώρα και έχω παρατηρήσει αυτό το πραγματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Καλημέρα. Για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν το appstore της rim για 4.6 κάντε απλά copy το link στον blackberry browser... http://content.rim.com.edgesuite.net/content/appworld/4.6.0/net_rim_bb_appworld.jad have fun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν θες να μας πεις πως αυτό γίνεται εφικτό ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν θες να μας πεις πως αυτό γίνεται εφικτό ? :) Είναι απλά link και δεν κάνει test απο που είσαι..... Εγω πάντως κατεβάζω απο appstore εδω και 2 μέρες δοκιμασέτο δεν έχεις να χάσεις τίποτε ... Απλά ενα copy και paste στον broswer .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 alright. thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δουλεύει μια χαρά όντως. Να κάνω μια ερώτηση, κατεβάζει και μέσω wi-fi apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 αν έχεις BIS λογικά ναι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Δουλεύει μια χαρά όντως. Να κάνω μια ερώτηση, κατεβάζει και μέσω wi-fi apps? Κανονικά . Χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντως απορώ με την rim που δεν δίνει ελεύθερη πρόσβαση στο app world.... δεν είναι και πολύ δύσκολο ποιά να το κάνεις εγκατάσταση ... Όπως θα πω ότι η 266 είναι πολύ καλή και με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts