sotiros65 Δημοσιεύτηκε March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 27, 2008 καλησπερα σε ολους ! εχω το palm Treo 750v και ψαχνω να βρω προγραμμα ωστε να κατεβαζω τα γραπτα μηνυματα στο φορητο υπολογιστη.ειναι σημαντικο αυτο για μενα διοτι ειμαι κωφος και τα χρειαζομαι να τα εχω και τυπωμενα για διαφορους λογους. Καμμια ιδεα; Ευχαριστω Σωτηρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Σωτήρη το πρόβλημα σου θα σου το λύσει το forum με τα κινητά για windows mobile. Εμείς εδώ ειδικευόμαστε σε PalmOS λειτουργικά (και όχι μόνο τις συσκευές). Θα κάνω τη μεταφορά αμέσως. Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlkisK Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Jeyo Mobile Companion, Jeyo Mobile Extender for Outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts