inactiveaccount76533 Δημοσιεύτηκε March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2008 Γειά σας. Σκοπεύω να αλλάξω την κάρτα μνήμης του Qtek G100 μου, από την παλιά SD των 256MBs, σε μία 2άρα Kingston προκειμένου να το χρησιμοποιώ και σαν φορητό media player για ταινιούλες και mp3. Το πρόβλημά μου : πώς μπορώ να μεταφέρω όλα τα δεδομένα της προηγούμενης κάρτας (λειτουργικό, εφαρμογές, αρχεία) στην καινούρια ώστε να γίνει η μετάβαση απρόσκοπτα? Ιδανικά θα ήθελα μία μέθοδο παρόμοια με το "Norton Ghost" που θα χρησιμοποιούσαμε για να μεταφέρουμε ένα image του παλιού μας setup του υπολογιστή όταν αλλάζουμε σκληρό. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Pocket PCs? Ή μήπως (τρελή ελπίδα!) θα έφτανε ένα απλό copy-paste από την παλιά κάρτα μνήμης στην καινούρια? Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Γειά σας. Σκοπεύω να αλλάξω την κάρτα μνήμης του Qtek G100 μου, από την παλιά SD των 256MBs, σε μία 2άρα Kingston προκειμένου να το χρησιμοποιώ και σαν φορητό media player για ταινιούλες και mp3. Το πρόβλημά μου : πώς μπορώ να μεταφέρω όλα τα δεδομένα της προηγούμενης κάρτας (λειτουργικό, εφαρμογές, αρχεία) στην καινούρια ώστε να γίνει η μετάβαση απρόσκοπτα? Ιδανικά θα ήθελα μία μέθοδο παρόμοια με το "Norton Ghost" που θα χρησιμοποιούσαμε για να μεταφέρουμε ένα image του παλιού μας setup του υπολογιστή όταν αλλάζουμε σκληρό. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Pocket PCs? Ή μήπως (τρελή ελπίδα!) θα έφτανε ένα απλό copy-paste από την παλιά κάρτα μνήμης στην καινούρια? Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Βρες ένα card reader, βάλε όλα τα περιεχόμενα της μιας κάρτας σε ένα φάκελο στο δίσκο σου και μετά από τον δίσκο σου στην άλλη κάρτα και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts