dante_100 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Έμενα εδώ και 2-3 μέρες κρασάρει συνέχεια το facebook (στον firefox) και μου βγάζει ότι η διεργασία http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v2/y3/r/rtwojj04NdT.js:51 σταμάτησε κλπ. Δοκίμασα ν' αφαιρέσω τα cookies, διορθώθηκε για λίγο αλλά τώρα άρχισε πάλι...... :mad: Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Έμενα εδώ και 2-3 μέρες κρασάρει συνέχεια το facebook (στον firefox) και μου βγάζει ότι η διεργασία http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v2/y3/r/rtwojj04NdT.js:51 σταμάτησε κλπ. Δοκίμασα ν' αφαιρέσω τα cookies, διορθώθηκε για λίγο αλλά τώρα άρχισε πάλι...... :mad: δοκιμη απο αλλον browser? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Γιατι δεν με αφηνει να κανω add μια κοπελα που δεν εχουμε τιποτα και κανεναν κοινο φιλο...??? Μου λεει οτι πρεπει να ειναι συμμαθητρια μου και μπουρδες.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Γιατι δεν με αφηνει να κανω add μια κοπελα που δεν εχουμε τιποτα και κανεναν κοινο φιλο...??? Μου λεει οτι πρεπει να ειναι συμμαθητρια μου και μπουρδες.... μαλλον για αυτο..επειδη δεν εχετε κοινους φιλους κλπ..ζητα απο αυτην να σε κανει add Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 μαλλον για αυτο..επειδη δεν εχετε κοινους φιλους κλπ..ζητα απο αυτην να σε κανει add Εε γιατι αυτη θα μπορει και εγω οχι...? κ να πεις οτι εχω κ πολλους φιλους η πολλους αγνωστους, δεν εχω... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Εε γιατι αυτη θα μπορει και εγω οχι...? κ να πεις οτι εχω κ πολλους φιλους η πολλους αγνωστους, δεν εχω... τι να σου πω δεν ξερω..εμενα ενα παιδι απο το φορουμ παντως με εχει κανει κανονικα add Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Εε γιατι αυτη θα μπορει και εγω οχι...? κ να πεις οτι εχω κ πολλους φιλους η πολλους αγνωστους, δεν εχω... Δε σ αφήνει γιατί το έχει θέσει σαν περιορισμό στο προφίλ της κατά πάσα πιθανότητα. Δοκίμασε να της στείλεις μήνυμα (αν δε το χει μπλοκάρει και αυτό) να σε προσθέσει αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Δε σ αφήνει γιατί το έχει θέσει σαν περιορισμό στο προφίλ της κατά πάσα πιθανότητα. Δοκίμασε να της στείλεις μήνυμα (αν δε το χει μπλοκάρει και αυτό) να σε προσθέσει αυτή. πως γινεται να βαλεις τετοιο περιορισμο...? οχι τιποτα αλλο, την φιλη της θελω να βρω...! δεν με νοιαζει για αυτην...! :X Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Πώς μπορώ να μεγαλώσω το μέγεθος της γραμματοσειράς στο Facebook; Άλλαξα το μέγεθος στον Firefox αλλά στο fb τα γράμματα συνεχίζουν να είναι μικρά :( Edit: Το βρήκα ήταν σε άλλη ρύθμιση του FX :) Edited June 27, 2012 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Δεν ξέρω για σας, το δικό μου το facebook πάντως από χθες τα "έχει παίξει" εντελώς! :down: Δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα! Δεν μου στέλνει αιτήματα φιλίας, δεν μου φορτώνει η συνομιλία, δεν μπορώ να αναρτήσω video, δεν μπορώ να κάνω like, δεν μου ανοίγει τις σελίδες από τις ομάδες... Με λίγα λόγια δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Δεν ξέρω για σας, το δικό μου το facebook πάντως από χθες τα "έχει παίξει" εντελώς! :down: Δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα! Δεν μου στέλνει αιτήματα φιλίας, δεν μου φορτώνει η συνομιλία, δεν μπορώ να αναρτήσω video, δεν μπορώ να κάνω like, δεν μου ανοίγει τις σελίδες από τις ομάδες... Με λίγα λόγια δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα... δοκίμασε να σβήσεις το ιστορικό του browser σου ή και τα κουκης και ξανά μπες στο facebook συνήθως μετά απο αυτο στρώνει μου έχει τύχει αρκετές φορέσ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δεν ξέρω για σας, το δικό μου το facebook πάντως από χθες τα "έχει παίξει" εντελώς! :down: Δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα! Δεν μου στέλνει αιτήματα φιλίας, δεν μου φορτώνει η συνομιλία, δεν μπορώ να αναρτήσω video, δεν μπορώ να κάνω like, δεν μου ανοίγει τις σελίδες από τις ομάδες... Με λίγα λόγια δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα... Οι αλλες σελιδες φορτωνουν κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 εμενα χτες το βραδυ η αρχικη σελιδα ηταν λευκη..δεν ειχε τιποτα μεσα..επειτα απο πανω απο 100 refresh εφτιαξε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Προφανώς κάνουν αναβαθμίσεις στον κώδικα γι αυτό κολλάει το σύμπαν. Υπομονή θα στρώσει. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Προφανώς κάνουν αναβαθμίσεις στον κώδικα γι αυτό κολλάει το σύμπαν. Υπομονή θα στρώσει. Εγώ πάντως δεν έχω κολλήματα. Μια χαρά τρέχει το FB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Εχω την εντυπωση πως δεν μπορω να κανω add σε ατομο το οποιο δεν εχω ουτε εναν κοινο φιλο... γιατι μου κανει αυτα τα χαζα..? Δεν μου βγαζει καν την επιλογη να κανω προσθηκη... τιποτα... Μονο να στειλω μηνυμα με αφηνει... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 μπορει να το εχει ρυθμισει και ο χρηστης..υπαρχει αυτη η επιλογη στο privacy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 ελεος με το τσατ. συνέχεια με βγάζει θαυμαστικα όταν παω να στείλω μήνυμα. grrrrrrrrrrr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 ελεος με το τσατ. συνέχεια με βγάζει θαυμαστικα όταν παω να στείλω μήνυμα. grrrrrrrrrrr νομιζω η λυση ειναι να πας δειτε ολη την συζητηση και να μιλατε απο εκει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 εκει δε βολευει, γιατι πρεπει να πατας το send, ενω στο τσατ γινεται αυτοματα πατωντας enter(στην τελικη ετσι θα κάνω). πφφφ. με χει εκνευρίσει. και σχεδον παντα συμβαινει όταν θέλω να στειλω ή να μου ρθει κάτι σημαντικό. γκαντεμιά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 εκει δε βολευει, γιατι πρεπει να πατας το send, ενω στο τσατ γινεται αυτοματα πατωντας enter(στην τελικη ετσι θα κάνω). πφφφ. με χει εκνευρίσει. και σχεδον παντα συμβαινει όταν θέλω να στειλω ή να μου ρθει κάτι σημαντικό. γκαντεμιά :( εε?σε μενα δεν πατας τιποτα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Έχει επιλογή.. αν θέλεις επιλέγεις να στέλνει τα μηνύματα αυτόματα πατώντας enter.. ή αν θέλεις να πατάς reply για να το στείλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 οκ, δε την είχα δει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Πως το διόρθωνο αυτο "περιορισμος παλαιότερων δημοσιευσεων" ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 στο χαζοχρονολογιο μαθαμε με ποια λογικη βγαζει τους 6 φιλους πανω παμω και τους αλλους 8 πιο κατω? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts