piggie Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 καλησπερα, θα ηθελα καποιος αν ξερει να με βοηθησει σε κατι σχετικα με το fb. Καταλαθος πατησα να μιν εμφανιζεται στον τοιχο μου η αποδοχη των αιτηματων φιλιας, εχω ομως προβλημα με τον αντρα μου ο οποιος μου ζηταει να το ξανακανω να φαινονται... εχω προσπαθησει τα παντα! Μηπως ξερει καποιοσ αν γινεται και πως? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 καλησπερα, θα ηθελα καποιος αν ξερει να με βοηθησει σε κατι σχετικα με το fb. Καταλαθος πατησα να μιν εμφανιζεται στον τοιχο μου η αποδοχη των αιτηματων φιλιας, εχω ομως προβλημα με τον αντρα μου ο οποιος μου ζηταει να το ξανακανω να φαινονται... εχω προσπαθησει τα παντα! Μηπως ξερει καποιοσ αν γινεται και πως? ευχαριστω εκ των προτερων προφανώς θέλεις να εμφανίζονται τα αιτήματα φιλίας στο χρονολογιο σου . Είναι απλο πας στο αρχείο δραστήριοτητων και βρίσκεις το αίτημά φιλίας που θέλεις να φαίνεται στα δεξιά στο κυκλάκι πατάς πάνω στις επιλογές και επιλέγεις να επιτρέπεται στο χρονολογιο νομίζω είναι το μαυρο κυκλάκι. Και θά φαίνεται . Νομίζω οτι θά φαίνεται σε όλα τα αιτήματα φιλίας που αποδέχεσαι ή αποδέχονται οι φίλοι που έκανες αίτημά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggie Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 δεν εχω χρονολογιο. εχω την παλια μορφη της σελιδας του fd, οποτε απο αυτα που μου εγραψες δε καταλαβα τιποτα;). μηπως ξερεις σ αυτη τη περιπτωση πως γινεται? παντως ευχαριστω για τον χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 καλησπερα, θα ηθελα καποιος αν ξερει να με βοηθησει σε κατι σχετικα με το fb. Καταλαθος πατησα να μιν εμφανιζεται στον τοιχο μου η αποδοχη των αιτηματων φιλιας, εχω ομως προβλημα με τον αντρα μου ο οποιος μου ζηταει να το ξανακανω να φαινονται... εχω προσπαθησει τα παντα! Μηπως ξερει καποιοσ αν γινεται και πως? ευχαριστω εκ των προτερων Θα πρέπει να επιλέξεις να φαίνονται οι φίλοι σου, πατάς εκεί που λέει φίλοι πάνω δεξιά σου έχει ένα κουμπί που λέει επεξεργασία το πατάς και σου βγάζει ένα άλλο παράθυρο που λογικά δεξιά θα δείχνει μια κλειδαριά, από εκεί μπορείς να επιλέξεις ποιοι μπορούν να βλέπουν τους φίλους σου, μπορείς να το κάνεις να τους βλέπει μόνο ο άντρας σου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 δεν εχω χρονολογιο. εχω την παλια μορφη της σελιδας του fd, οποτε απο αυτα που μου εγραψες δε καταλαβα τιποτα;). μηπως ξερεις σ αυτη τη περιπτωση πως γινεται? παντως ευχαριστω για τον χρονο σου Λάθος, λάθος, λάθος. Θα πας στο προφίλ σου, και θα ρολλάρεις τέρμα κάτω. Θα σου βγάζει - φορτώνει κι άλλες σελίδες καθώς κατεβαίνεις προς τα κάτω. Κάποια στιγμή θα σταματήσει να γίνεται αυτό, στο τέλος της σελίδας δεξιά έχει επιλογή "Επεξεργασία επιλογών", πατάς και σου βγάζει τους τύπους κρυμμένων ανακοινώσεων. Διαλέγεις και είσαι έτοιμη. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 δεν εχω χρονολογιο. εχω την παλια μορφη της σελιδας του fd, οποτε απο αυτα που μου εγραψες δε καταλαβα τιποτα;). μηπως ξερεις σ αυτη τη περιπτωση πως γινεται? παντως ευχαριστω για τον χρονο σου Θα πας σ αυτή την σελίδα στο προφίλ σου http://www.facebook.com/editprofile.php?__adt=4&sk=relationships και εκεί που έχει φίλους δεξιά έχει ένα κουμπάκι που επιλέγεις ποιοι τους βλέπουν :) Αν είναι ανοιχτό σε όλους δες και αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Παιδιά, αυτό που ρώτησε η κοπέλα παραπάνω, ήταν ξεκάθαρο και γίνεται με τον τρόπο που είπα. Από τη στιγμή που πάτησε απόκρυψη, αποκρύπτεται από όλους ανεξαρτήτως απορρήτου. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:δεν μπορω στην επιλογη <προσθεστε φωτογραφια/βιντεο>,να κατεβασω φωτο.Παταω πανω αλλα δεν ακουει με τιποτα!!Το Bubbles witch saga δεν το παιζει καθολου,και ολες τισ ειδοποιησεις μου η προσωπικα μηνυματα δεν μου τα ανοιγει.Γενικα κατι δεν παει καλα εδω κ 2 μερες.Απο τον υπολογιστη της γυναικας μου ομως δουλευει κανονικα!!Μπορειτε να με βοηθησετε;Ευχαριστω. Edited March 26, 2012 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:δεν μπορω στην επιλογη <προσθεστε φωτογραφια/βιντεο>,να κατεβασω φωτο.Παταω πανω αλλα δεν ακουει με τιποτα!!Το Bubbles witch saga δεν το παιζει καθολου,και ολες τισ ειδοποιησεις μου η προσωπικα μηνυματα δεν μου τα ανοιγει.Γενικα κατι δεν παει καλα εδω κ 2 μερες.Απο τον υπολογιστη της γυναικας μου ομως δουλευει κανονικα!!Μπορειτε να με βοηθησετε;Ευχαριστω. Αρχικά, διάγραψε τα cookies και την προσωρινή μνήμη από τον περιηγητή που χρησιμοποιείς. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε κάποιον άλλο περιηγητή . Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Πως λεγεται παιδια η γραμμη που προσθετουμε στον browser ωστε με ενα κλικ να προσθερουμε στο προφιλ μας μια οποιαδηποτε δημοσιευση ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Αρχικά, διάγραψε τα cookies και την προσωρινή μνήμη από τον περιηγητή που χρησιμοποιείς. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε κάποιον άλλο περιηγητή . Ευχαριστω για την απαντιση.Τελικα εκανα ενα καθαρισμα με το Malwarebytes Anti-Malware,βρηκε 2 trojan.Eκανα κ μια επανεκινιση κ επανηλθε!!:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Πως λεγεται παιδια η γραμμη που προσθετουμε στον browser ωστε με ενα κλικ να προσθερουμε στο προφιλ μας μια οποιαδηποτε δημοσιευση ? κατι ειχα ακουσει αν και δεν θυμαμαι...αλλα το 2ο γινεται με κουμπι share που εχουν τα περισσοτερα site η το μου αρεσει:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SilenceAngel Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Γεια σας!θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία...γίνεται άλλη ημερομηνία να λέει κάποιος οτι έφτιαξε λογαριασμό στο facebook και άλλη ημερομηνία να λέει το χρονολόγιο ότι έγινε μέλος;;;Ευχαριστώ πολύ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Μηπως το χρονολογιο, λεει την ημερομηνια που αλλαξες το προφιλ σου σε αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Μηπως το χρονολογιο, λεει την ημερομηνια που αλλαξες το προφιλ σου σε αυτο;; οχι..το χρονολογιο αναφερει τον χρονο που εφτιαξες το facebook Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SilenceAngel Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Βασικα υπαρχει ενα ατομο που λεει οτι ανοιξε λογαριασμο στο fb στις 3/12/11 ενω το χρονολογιο λεει οτι εγινε μελος στισ 25/2/11...Πως γινεται αυτο....;;; Ποιος λεει ψεματα...αυτος η το χρονολογιο...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Βασικα υπαρχει ενα ατομο που λεει οτι ανοιξε λογαριασμο στο fb στις 3/12/11 ενω το χρονολογιο λεει οτι εγινε μελος στισ 25/2/11...Πως γινεται αυτο....;;; Ποιος λεει ψεματα...αυτος η το χρονολογιο...;;; Λιγο δυσκολο να κανει λαθος το FB. Λογικα η ημερα εγγραφης εχει αποθηκευτει σε καποια βαση δεδομενων αρα δε νομιζω να υπαρχει καποιο λαθος εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SilenceAngel Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Αρα αυτο το ατομο λεει ψεματα για καποιο λογο...Ευχαριστω πολυ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Αρα αυτο το ατομο λεει ψεματα για καποιο λογο...Ευχαριστω πολυ... :) εκτός και αν την ημερομηνία την πέρνει από τον υπλογιστή και υ υπολογιστής έχει λάθος ημερομηνία αποθηκευμένη Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SilenceAngel Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Γίνεται αυτό;εννοώ δεν θα το είχε προσέξει ότι έχει λάθος ημερομηνία;ο υπολογιστής ρυθμίζει αυτόματα ημερομηνία και ώρα!θα το ψάξω...ευχαριστώ πολύ και πάλι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Γίνεται αυτό;εννοώ δεν θα το είχε προσέξει ότι έχει λάθος ημερομηνία;ο υπολογιστής ρυθμίζει αυτόματα ημερομηνία και ώρα!θα το ψάξω...ευχαριστώ πολύ και πάλι! :) μου είχε τύχει μια φορά (δεν ξέρω πως ακριβώς ) και ΣΙΓΟΥΡΑ το πρόσεξα αμέσως Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 έτυχα προχθες να δω οτι κάποιος έγινε μέλος το 1967! απο που και ως που το εμφανισε αυτό δε γνωρίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 έτυχα προχθες να δω οτι κάποιος έγινε μέλος το 1967! απο που και ως που το εμφανισε αυτό δε γνωρίζω! Αν δεις καλύτερα θα δεις ότι αυτή είναι η ημερομηνία γέννησης του :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 μιλάω για αυτό :) Joined Facebook 24 December 2008 το παραπάνω είναι τυχαίο παράδειγμα από ένα φίλο μου εκεινο που είχα δει εγραφε 12 ιανουαριου (παράδειγμα αυτό γιατί δε θυμάμαι μέρα και μήνα) 1967(το θυμάμαι σιγουρα) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 μιλάω για αυτό :) Joined Facebook 24 December 2008 το παραπάνω είναι τυχαίο παράδειγμα από ένα φίλο μου εκεινο που είχα δει εγραφε 12 ιανουαριου (παράδειγμα αυτό γιατί δε θυμάμαι μέρα και μήνα) 1967(το θυμάμαι σιγουρα) ;) Χμ τώρα που το σκέφτομαι έχει χρονολόγιο η το παλιό αυτός; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts