Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα, θα ηθελα καποιος αν ξερει να με βοηθησει σε κατι σχετικα με το fb. Καταλαθος πατησα να μιν εμφανιζεται στον τοιχο μου η αποδοχη των αιτηματων φιλιας, εχω ομως προβλημα με τον αντρα μου ο οποιος μου ζηταει να το ξανακανω να φαινονται... εχω προσπαθησει τα παντα! Μηπως ξερει καποιοσ αν γινεται και πως? ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα, θα ηθελα καποιος αν ξερει να με βοηθησει σε κατι σχετικα με το fb. Καταλαθος πατησα να μιν εμφανιζεται στον τοιχο μου η αποδοχη των αιτηματων φιλιας, εχω ομως προβλημα με τον αντρα μου ο οποιος μου ζηταει να το ξανακανω να φαινονται... εχω προσπαθησει τα παντα! Μηπως ξερει καποιοσ αν γινεται και πως? ευχαριστω εκ των προτερων

προφανώς θέλεις να εμφανίζονται τα αιτήματα φιλίας στο χρονολογιο σου . Είναι απλο πας στο αρχείο δραστήριοτητων και βρίσκεις το αίτημά φιλίας που θέλεις να φαίνεται στα δεξιά στο κυκλάκι πατάς πάνω στις επιλογές και επιλέγεις να επιτρέπεται στο χρονολογιο νομίζω είναι το μαυρο κυκλάκι. Και θά φαίνεται . Νομίζω οτι θά φαίνεται σε όλα τα αιτήματα φιλίας που αποδέχεσαι ή αποδέχονται οι φίλοι που έκανες αίτημά.

δεν εχω χρονολογιο. εχω την παλια μορφη της σελιδας του fd, οποτε απο αυτα που μου εγραψες δε καταλαβα τιποτα;). μηπως ξερεις σ αυτη τη περιπτωση πως γινεται?

παντως ευχαριστω για τον χρονο σου

Θα πρέπει να επιλέξεις να φαίνονται οι φίλοι σου, πατάς εκεί που λέει φίλοι πάνω δεξιά σου έχει ένα κουμπί που λέει επεξεργασία το πατάς και σου βγάζει ένα άλλο παράθυρο που λογικά δεξιά θα δείχνει μια κλειδαριά, από εκεί μπορείς να επιλέξεις ποιοι μπορούν να βλέπουν τους φίλους σου, μπορείς να το κάνεις να τους βλέπει μόνο ο άντρας σου.

Όλα καλά.

δεν εχω χρονολογιο. εχω την παλια μορφη της σελιδας του fd, οποτε απο αυτα που μου εγραψες δε καταλαβα τιποτα;). μηπως ξερεις σ αυτη τη περιπτωση πως γινεται?

Λάθος, λάθος, λάθος.

Θα πας στο προφίλ σου, και θα ρολλάρεις τέρμα κάτω. Θα σου βγάζει - φορτώνει κι άλλες σελίδες καθώς κατεβαίνεις προς τα κάτω.

Κάποια στιγμή θα σταματήσει να γίνεται αυτό, στο τέλος της σελίδας δεξιά έχει επιλογή "Επεξεργασία επιλογών", πατάς και σου βγάζει τους τύπους κρυμμένων ανακοινώσεων.

Διαλέγεις και είσαι έτοιμη.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Θα πας σ αυτή την σελίδα στο προφίλ σου http://www.facebook.com/editprofile.php?__adt=4&sk=relationships και εκεί που έχει φίλους δεξιά έχει ένα κουμπάκι που επιλέγεις ποιοι τους βλέπουν :) Αν είναι ανοιχτό σε όλους δες και αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω :)

Όλα καλά.

Παιδιά, αυτό που ρώτησε η κοπέλα παραπάνω, ήταν ξεκάθαρο και γίνεται με τον τρόπο που είπα.

Από τη στιγμή που πάτησε απόκρυψη, αποκρύπτεται από όλους ανεξαρτήτως απορρήτου.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:δεν μπορω στην επιλογη <προσθεστε φωτογραφια/βιντεο>,να κατεβασω φωτο.Παταω πανω αλλα δεν ακουει με τιποτα!!Το Bubbles witch saga δεν το παιζει καθολου,και ολες τισ ειδοποιησεις μου η προσωπικα μηνυματα δεν μου τα ανοιγει.Γενικα κατι δεν παει καλα εδω κ 2 μερες.Απο τον υπολογιστη της γυναικας μου ομως δουλευει κανονικα!!Μπορειτε να με βοηθησετε;Ευχαριστω. Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:δεν μπορω στην επιλογη <προσθεστε φωτογραφια/βιντεο>,να κατεβασω φωτο.Παταω πανω αλλα δεν ακουει με τιποτα!!Το Bubbles witch saga δεν το παιζει καθολου,και ολες τισ ειδοποιησεις μου η προσωπικα μηνυματα δεν μου τα ανοιγει.Γενικα κατι δεν παει καλα εδω κ 2 μερες.Απο τον υπολογιστη της γυναικας μου ομως δουλευει κανονικα!!Μπορειτε να με βοηθησετε;Ευχαριστω.

Αρχικά, διάγραψε τα cookies και την προσωρινή μνήμη από τον περιηγητή που χρησιμοποιείς.

Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε κάποιον άλλο περιηγητή .

Πως λεγεται παιδια η γραμμη που προσθετουμε στον browser ωστε με ενα κλικ να προσθερουμε στο προφιλ μας μια οποιαδηποτε δημοσιευση ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αρχικά, διάγραψε τα cookies και την προσωρινή μνήμη από τον περιηγητή που χρησιμοποιείς.

Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε κάποιον άλλο περιηγητή .

Ευχαριστω για την απαντιση.Τελικα εκανα ενα καθαρισμα με το Malwarebytes Anti-Malware,βρηκε 2 trojan.Eκανα κ μια επανεκινιση κ επανηλθε!!:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Πως λεγεται παιδια η γραμμη που προσθετουμε στον browser ωστε με ενα κλικ να προσθερουμε στο προφιλ μας μια οποιαδηποτε δημοσιευση ?

κατι ειχα ακουσει αν και δεν θυμαμαι...αλλα το 2ο γινεται με κουμπι share που εχουν τα περισσοτερα site η το μου αρεσει:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Γεια σας!θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία...γίνεται άλλη ημερομηνία να λέει κάποιος οτι έφτιαξε λογαριασμό στο facebook και άλλη ημερομηνία να λέει το χρονολόγιο ότι έγινε μέλος;;;Ευχαριστώ πολύ...!

Μηπως το χρονολογιο, λεει την ημερομηνια που αλλαξες το προφιλ σου σε αυτο;;

οχι..το χρονολογιο αναφερει τον χρονο που εφτιαξες το facebook

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Βασικα υπαρχει ενα ατομο που λεει οτι ανοιξε λογαριασμο στο fb στις 3/12/11 ενω το χρονολογιο λεει οτι εγινε μελος στισ 25/2/11...Πως γινεται αυτο....;;; Ποιος λεει ψεματα...αυτος η το χρονολογιο...;;;

Βασικα υπαρχει ενα ατομο που λεει οτι ανοιξε λογαριασμο στο fb στις 3/12/11 ενω το χρονολογιο λεει οτι εγινε μελος στισ 25/2/11...Πως γινεται αυτο....;;; Ποιος λεει ψεματα...αυτος η το χρονολογιο...;;;

Λιγο δυσκολο να κανει λαθος το FB. Λογικα η ημερα εγγραφης εχει αποθηκευτει σε καποια βαση δεδομενων αρα δε νομιζω να υπαρχει καποιο λαθος εκει..

Αρα αυτο το ατομο λεει ψεματα για καποιο λογο...Ευχαριστω πολυ... :)

εκτός και αν την ημερομηνία την πέρνει από τον υπλογιστή και υ υπολογιστής έχει λάθος ημερομηνία αποθηκευμένη

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Γίνεται αυτό;εννοώ δεν θα το είχε προσέξει ότι έχει λάθος ημερομηνία;ο υπολογιστής ρυθμίζει αυτόματα ημερομηνία και ώρα!θα το ψάξω...ευχαριστώ πολύ και πάλι! :)

Γίνεται αυτό;εννοώ δεν θα το είχε προσέξει ότι έχει λάθος ημερομηνία;ο υπολογιστής ρυθμίζει αυτόματα ημερομηνία και ώρα!θα το ψάξω...ευχαριστώ πολύ και πάλι! :)

μου είχε τύχει μια φορά (δεν ξέρω πως ακριβώς ) και ΣΙΓΟΥΡΑ το πρόσεξα αμέσως

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

έτυχα προχθες να δω οτι κάποιος έγινε μέλος το 1967! απο που και ως που το εμφανισε αυτό δε γνωρίζω!

έτυχα προχθες να δω οτι κάποιος έγινε μέλος το 1967! απο που και ως που το εμφανισε αυτό δε γνωρίζω!

Αν δεις καλύτερα θα δεις ότι αυτή είναι η ημερομηνία γέννησης του :)

Όλα καλά.

μιλάω για αυτό :)

Joined Facebook

24 December 2008

το παραπάνω είναι τυχαίο παράδειγμα από ένα φίλο μου

εκεινο που είχα δει εγραφε 12 ιανουαριου (παράδειγμα αυτό γιατί δε θυμάμαι μέρα και μήνα) 1967(το θυμάμαι σιγουρα) ;)

μιλάω για αυτό :)

Joined Facebook

24 December 2008

το παραπάνω είναι τυχαίο παράδειγμα από ένα φίλο μου

εκεινο που είχα δει εγραφε 12 ιανουαριου (παράδειγμα αυτό γιατί δε θυμάμαι μέρα και μήνα) 1967(το θυμάμαι σιγουρα) ;)

Χμ τώρα που το σκέφτομαι έχει χρονολόγιο η το παλιό αυτός;

Όλα καλά.