Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κρίνω από αυτό δεν νομίζω...

ποοο...γιατι πρεπει δηλαδη να μενουν τα δικαιοματα??αν το αφισουμε καιρο χωρις να μπαινουμε απενεργοποιειται η σβηνει?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Θελω να γινω μελος σε μια συγκεκρειμενη ομαδα αλλα δεν μπορω γιατι μου λεει οτι ειμαι μελος σε 300 ομαδες και δεν μπορω να μπω σε περισσοτερες.Πως μπορω να δω σε ποιες ομαδες ειμαι μελος για να σβηστω απο καποιες ετσι ωστε να μπορεσω να γινω μελος στην ομαδα που θελω?

Θελω να γινω μελος σε μια συγκεκρειμενη ομαδα αλλα δεν μπορω γιατι μου λεει οτι ειμαι μελος σε 300 ομαδες και δεν μπορω να μπω σε περισσοτερες.Πως μπορω να δω σε ποιες ομαδες ειμαι μελος για να σβηστω απο καποιες ετσι ωστε να μπορεσω να γινω μελος στην ομαδα που θελω?

Από το προφίλ σου, εκεί που λέει info.

Λοιπον ειμαι ασχετος στο fb και θελω για τις γιορτες να αποσυνδεθω και να συνδεθω παλι αργοτερα πως το κανω αυτο (οσο πιο αναλυτικα γινεται) μου ειπαν να βρω το Account αλλα δεν το βρισκω.
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

εγω βλεπω μονο Find friends & home πανω δεξια
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Πάνω δεξιά έχει την ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ.

Στο βελακι διπλα εκει που λεει Αρχικη σελιδα (home) για ...πιο βοηθεια.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

στο βελακι εκει αμα το ανοιξεις εχει 3. log out δεν θελω αυτο ομως θελω να διαγραφω προσωρινα, και μετα να ξανα συνδεθω με τον ιδιο λογαριασμο.

Στο βελάκι, όπως έγραψες, "ρυθμίσεις λογαριασμού" -> ασφάλεια -> κάτω κάτω γράφει "Απενεργοποιήστε το λογαριασμό σας".

Πολύ ωραίο το χρονολόγιο μου άρεσε παρά πολύ! Αν και με αυτα που είδα γραμμένα εδώ δισταζα να το βάλω. Το καλό είναι όταν πασ σε μια δημοσίευση μπορείς να πατήσεις το αστέρακι που έχει και να εμφανίζεται σε μια στήλη η συγκεκριμένη δημοσίευση. Μου άρεσε και η φωτό που βάζουμε για εξώφυλο , επίσης και εκεί που λέει δραστηριότητες που τα έχει μαζεμένα για να ορίζεις τι θέλετε να φαίνεται και τι όχι, και που εμφανίζει στο τέλος πότε έφτιαξες το προφίλ σου , κάτι που δεν θυμούν πότε το είχα φτιάξει. Αυτό που με μπέρδεψε ήτανε ότι ομάδες φίλων αλλά τελικά όταν πασ στους φίλους σου και δεν πατήσεις κλικ απλά βάλεις πάνω τον δείκτη του ποντικού σου βγάζει μια επιλογή και το ορίζεις. Αυτό που δεν κατάλαβα ήτανε το εξής : λοιπόν όταν πήγαινα προβολή ως στην προηγούμενη εμφάνιση μπορούσα να βλέπω τι βλέπουνε ότι φίλοι μου , αλλά εχω ορίσει να μην φαίνονται οι φίλοι μου , και όταν παω προβολή ως με το καινούργιο προφίλ και γράψω τον όνομα κάποιου μου βγάζει τους φίλους του κοινούς που έχουμε. Δεν μπορώ να το βγάλω ;, το εψαξα και δεν το βρήκα κάπου. Επίσης πως μπορώ να βάλω να φαίνονται τα ,"μου αρέσει" στο χρονολόγιο ;. Έσβησα κατά λάθος όλες τις δημοσιεύσεις "μου αρέσει " ενώ ήθελα να μην φαίνονται μερικές από αυτές!

Νομιζω πως στο χρονολογιο δε φαινονται τα μου αρεσει...

τους κοινους φιλους οχι...δε μπορεις να τους βγαλεις

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Στο βελάκι, όπως έγραψες, "ρυθμίσεις λογαριασμού" -> ασφάλεια -> κάτω κάτω γράφει "Απενεργοποιήστε το λογαριασμό σας".

τελεια ευχαριστω

Μπορώ κάπως να αλλάξω το χρονολόγιο και να πάω στο παλιό προφιλ;

υ.γ. Όλα τα προφίλ δε θα γινόταν χρονολόγια κάποια στιγμή; :S

:dance:

Ναι θα γίνουν αλλά σιγά σιγά, έχουν μπερδευτεί όλοι γιατί όταν πατάς ενεργοποίηση σου δίνει 7 μέρες για να γίνει public, εκτός αν το κάνεις άμεσα και νομίζουν ότι η ημερομηνία που τους δήνει είναι για να γίνουν όλα τα προφίλ χρονολόγια.

Όλα καλά.

Ναι θα γίνουν αλλά σιγά σιγά, έχουν μπερδευτεί όλοι γιατί όταν πατάς ενεργοποίηση σου δίνει 7 μέρες για να γίνει public, εκτός αν το κάνεις άμεσα και νομίζουν ότι η ημερομηνία που τους δήνει είναι για να γίνουν όλα τα προφίλ χρονολόγια.

εμενα μου εδωσε 7 μερες,αλλα ακομη δεν εχει γινει!

btw ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..

θελω πισω το παλιιιιιοοοοοοοο:ooch:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εμενα μου εδωσε 7 μερες,αλλα ακομη δεν εχει γινει!

btw ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..

θελω πισω το παλιιιιιοοοοοοοο:ooch:

Ποσο χαλια αυτο το χρονολογιο. Εγω εμεινα με το παλιο και ειμαι μια χαρα!! Πολυ πιο ευχρηστο!

Ποσο χαλια αυτο το χρονολογιο. Εγω εμεινα με το παλιο και ειμαι μια χαρα!! Πολυ πιο ευχρηστο!

Πως γινεται να μεινουμε στο παλιο ? Εγω ακομα εκει ειμαι.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πως γινεται να μεινουμε στο παλιο ? Εγω ακομα εκει ειμαι.

Εγω δεν εκανα τιποτα. Οταν μου στελνανε προτασεις για χρονολογιο, εγω απλα τις αγνοουσα. Και ετσι δεν αλλαξε το προφιλ μου!

Εχω βαλει εδω και 1-2 εβδομαδες το χρονολογιο.Ομως οταν παω να δω τους φιλους που εχω,μου τους εμφανιζει μπερδεμενα χωρις καποια λογικη σειρα.Πως μπορω να τους δω σε αλφαβητικη σειρα οπως παλια?

εγω δεν εχω ακομα τιποτα..ουτε προσκλησεις...μια χαρα...αλλα καπου θα ερθει;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δεν κατάλαβα , όμως. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το χρονολόγιο; Επιπλέον:

1) Τί είναι το check-in

2) Πώς μπορώ να δηλώσω σε ποια τοποθεσία τραβήχθηκε μια φωτογραφία (και όχι κάτω στη περιγραφή)

3) Μερικές φορές όταν κάποιοι γράφουν κάτι απ' τη συσκευή τους γράφει κάτω απ'τη δημοσίευσή του στο FB τη συσκευή του. Πότε γίνεται αυτό και πώς μπορώ να το ακυρώσω;

Ευχαριστώ

:dance:

Παιδιά,γειά σας!Υπάρχει τρόπος ανεξάρτητα από τους πόσους friends έχεις στο facebook σε κάποιον που δεν είναι φίλος σου να εμφανίζονται μόνο ένα μέρος από αυτούς δηλαδή και ο αριθμός πολύ μικρότερος από το πραγματικό σύνολο που έχεις;Π.χ να εμφανίζονται 5 αντί 16 για παράδειγμα..Και αν ναι πώς ;;;Ευχαριστώ!

Η ιστοσελίδα techit.co.il δημοσίευσε σήμερα μια ακυκλοφόρητη έκδοση του Facebook Messenger για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να συνομιλήσει με τις επαφές του από το κοινωνικό δίκτυο χωρίς να ανοίξει την ιστοσελίδα του Facebook.

Η εφαρμογή που έχει διαρρεύσει όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα είναι ανεπίσημη και διακινείται προς το παρόν μεταξύ των εργαζομένων του Facebook για δοκιμές μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική της έκδοση. Το γραφικό περιβάλλον του Facebook Messenger είναι αρκετά λιτό, περιέχει όμως όλες τις λειτουργικές δυνατότητες που χρειάζεται κανείς για να συνομιλήσει κανείς με τις επαφές του από το Facebook.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για τον υπολογιστή σας από τον παρακάτω σύνδεσμο. Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι επίσημη έκδοση αλλά εφαρμογή που έχει διαρρεύσει.

http://www.insomnia.gr/public/style_images/master/bbcode/File.png Download: Facebook Messenger για Windows (ανεπίσημη έκδοση)

http://www.insomnia.gr/public/style_images/master/bbcode/Link.png Site: winbeta.org

Πηγή: insomnia.gr

Παιδιά,γειά σας!Υπάρχει τρόπος ανεξάρτητα από τους πόσους friends έχεις στο facebook σε κάποιον που δεν είναι φίλος σου να εμφανίζονται μόνο ένα μέρος από αυτούς δηλαδή και ο αριθμός πολύ μικρότερος από το πραγματικό σύνολο που έχεις;Π.χ να εμφανίζονται 5 αντί 16 για παράδειγμα..Και αν ναι πώς ;;;Ευχαριστώ!

:ninja:

Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα..

Μερικές φορές όταν μπαίνω στο facebook, ΠΡΙΝ με πάει στην αρχική σελίδα, με στέλνει σε μια σελίδα του ποτού Chivas, χωρίς ποτέ εγώ να έχω κάνει λάικ σε αυτή τη σελίδα και εννοείται δεν είμαι μέλος της... :wacko: Έχει συμβεί σε κανέναν;