evris2013 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Σε σας ανοίγει ο καιρός του Facebook στο κινητό; Από σήμερα το πρωί πατάω την ειδοποίηση και μένει η οθόνη στο λευκό! Δεν βγάζει τον καιρό της βδομάδας! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Δεν έχεις άλλη εφαρμογή καιρού;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 paanos said: Δεν έχεις άλλη εφαρμογή καιρού;; Έχω την στοκ της Xiaomi. Απλά μου φαίνεται περίεργο που εξαφανίστηκε. Ίσως να φταίει η έκδοση αυτή του Facebook. Θα περιμένω την επόμενη μπας και στρώσει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 evris2013 said: Έχω την στοκ της Xiaomi. Απλά μου φαίνεται περίεργο που εξαφανίστηκε. Ίσως να φταίει η έκδοση αυτή του Facebook. Θα περιμένω την επόμενη μπας και στρώσει.ναι και μετά άσπρο είναι! δεν δείχνει τον καιρό πλέον Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Που ακριβώς δείχνει τον καιρό στο fb??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 mol said: Που ακριβώς δείχνει τον καιρό στο fb??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πατάς πάνω δεξιά το χάμπουργκερ και στα τετράγωνα πλαίσια έχει τον καιρό. Τον ενεργοποιείς προσθέτοντας την τρέχουσα τοποθεσία ή οποία τοποθεσία θες και κάθε πρωί σου έρχεται η ειδοποίηση. Μόνο που τώρα δεν λειτουργεί. Μένει στο λευκό φόντο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Ούτε εμένα ανοίγει πάντως σε iOS. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει, μου φαίνεται πολύ περίεργο να δω τον καιρό μέσω του Facebook άρα μικρό το κακό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 (edited) Εμένα με βολεύει γιατί δεν χρειάζεται να κατεβάζω άλλες εφαρμογές για καιρό. Καμία δεν είναι ακριβής. Λέει για 5 μέρες και τη κάθε μέρα από το πρωί, τι καιρό θα κάνει. Έχω και της Xiaomi τον στοκ και κάνω σύγκριση. Σε άλλα πέφτει μέσα της Xiaomi και σε άλλα του Facebook. 😉 Έτσι δεν ξοδεύω και παραπάνω μπαταρία. Τελικά επανήλθε ο καιρός στο Facebook!!! Edited August 18, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 (edited) Δύο φορές απόψε με πέταξε από την εφαρμογή του facebook λέγοντάς μου η περίοδος της σύνδεσης έληξε. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και αν συνέβη και σε κάποιον άλλον εδώ μέσα; Μου συνέβαινε παλιότερα , ήταν σπαστικό και απλά σταμάτησε. Edited August 31, 2021 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 On 31/8/2021 at 11:40 ΜΜ, Inevar said: Δύο φορές απόψε με πέταξε από την εφαρμογή του facebook λέγοντάς μου η περίοδος της σύνδεσης έληξε. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και αν συνέβη και σε κάποιον άλλον εδώ μέσα; Μου συνέβαινε παλιότερα , ήταν σπαστικό και απλά σταμάτησε. Expand Εμένα απλά κόλλησε η οθόνη δύο φορές στο Facebook. Ούτε σκρολ ούτε τίποτα δεν μπορούσα να κάνω. Τα βίντεο δεν άνοιγαν με τίποτα. Αλλά δεν μου έγραψε ποτέ για περίοδο σύνδεσης. Τώρα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 Γιατί δε μπορώ να βρω τη ρύθμιση να μη παίζουν αυτόματα τα βίντεο??? Για βοηθήστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 (edited) On 4/9/2021 at 11:31 ΠΜ, mol said: Γιατί δε μπορώ να βρω τη ρύθμιση να μη παίζουν αυτόματα τα βίντεο??? Για βοηθήστε.... Expand Πας ρυθμίσεις από τις τρείς γραμμές πάνω δεξιά που είναι μετά κάτω κάτω. Μετά πατάς "cellular data usage " πιο κάτω και μετά η καρτέλα σου δείχνει τι θέλεις να επιλέξεις για το autoplay. Edited September 4, 2021 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 On 4/9/2021 at 11:51 ΠΜ, Inevar said: Πας ρυθμίσεις από τις τρείς γραμμές πάνω δεξιά που είναι μετά κάτω κάτω. Μετά πατάς "cellular data usage " πιο κάτω και μετά η καρτέλα σου δείχνει τι θέλεις να επιλέξεις για το autoplay. Expand Δε το βρίσκω αυτό που λες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 On 4/9/2021 at 12:23 ΜΜ, mol said: Δε το βρίσκω αυτό που λες.... Expand Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 On 4/9/2021 at 1:01 ΜΜ, Inevar said: Expand Για δες τι βλέπω.... Κάτω απ' το εύρεση wifi δεν έχει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 On 4/9/2021 at 6:43 ΜΜ, mol said: Για δες τι βλέπω.... Κάτω απ' το εύρεση wifi δεν έχει κάτι. Expand Έχεις κάνει ενημέρωση της εφαρμογής ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 On 4/9/2021 at 6:55 ΜΜ, Inevar said: Έχεις κάνει ενημέρωση της εφαρμογής ; Expand Ναι την τελευταία από play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 πως μπορω να προωθησω πολλες εικονες απο μηνυμα σε καποιον αλλον;; ειναι δυνατον να μην υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Πώς μπορώ να σκρολάρω στον τοίχο μου , βλέποντας μια συγκεκριμένη λίστα φίλων που έχω επιλέξει; Παλιότερα θυμάμαι...πήγαινα στην επιλογή λίστες φίλων, πατούσα μία από αυτές και το έβλεπα...ενώ τώρα μου δείχνει μονάχα όσους έχω τοποθετήσει στην εκάστοτε λίστα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Έχω ψάξει τα πάντα και νομίζω ότι λείπει αυτή λειτουργία:Φωτογραφίες που ανέβηκαν σε διάφορα ποστ νωρίτερα ΔΕΝ γίνεται να μεταφερθούν σε άλμπουμ με κανένα τρόπο.Δηλαδή ότι δεν υπάρχει ήδη σε άλμπουμ και απλά βρίσκεται στη γενική συλλογή "οι φωτογραφίες σου" δεν φαίνεται να μπορούν να μπουν σε άλμπουμ.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 στο fb υπάρχει ρύθμιση κάπου να επιτρέπει κάποιος να σε ακολουθεί αντί να σε κάνει φίλο ή είναι μόνο για δημόσια πρόσωπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 Λεβέντες πως γίνετε όταν πατάω να ανοίξω ένα λινκ μέσα από το Facebook να ανοίγει άμεσα από τον browser που θέλω; Γίνεται ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 On 27/9/2021 at 6:40 ΜΜ, dimtz said: Λεβέντες πως γίνετε όταν πατάω να ανοίξω ένα λινκ μέσα από το Facebook να ανοίγει άμεσα από τον browser που θέλω; Γίνεται ή μπα;Στο κινητό, ρυθμίσεις - εφαρμογές - fb - ορισμός ως προεπιλογής - άνοιγμα υποστηριζομενων συνδέσμων. Ξεκλικαρεις "σε αυτή την εφαρμογή" κ βάζεις τον browser που έχεις ---------- Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 Ευχαριστώ πολύ, επιλέγω άλλη εφαρμογή και δεν μου βγάζει κάποια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 On 27/9/2021 at 7:46 ΜΜ, dimtz said: Ευχαριστώ πολύ, επιλέγω άλλη εφαρμογή και δεν μου βγάζει κάποια Περίεργο. Θα πρεπε να βγάζει τον browser σου (σε άλλη εφαρμογή) ..Αν πατήσεις ερώτηση παντα? θα σου βγάλει επιλογές?Εμενα έχει τις πιο κατω Επιλογες---------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts